Mi imádjuk, ès felezzük. Izgalmas.....
mi ismerkedésunk elsö alkalomal megtetuk ez volt a hab csok
Máséra én sem lennék kíváncsi.Én már maradok egy kicsit konzervatív:nem adom a "közösbe"a párom.
En is szeretem. De csak keves hetero ffi kedveli. De ugye pont ok a nekem valok, csak ne legyen biszex pasi. Sajnos oket nem keresem.
A sajátra gondoltam én is
Most kivételesen semmi extrémre
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 05. szerda 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 05. szerda 10:23

Törölt felhasználó (3927962)

Régen rossz ha valakinek elvárása van...Mindenkinek ami jól esik,szerintem.Sajátommal nincs gond,de máséra nem vagyok kíváncsi.Persze nem szólok le senkit,ízlések és...
Régen rossz ha valakinek elvárása van...Mindenkinek ami jól esik,szerintem.Sajátommal nincs gond,de máséra nem vagyok kíváncsi.Persze nem szólok le senkit,ízlések és...
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 05. szerda 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 05. szerda 09:37
Törölt felhasználó (3958902)

Lehangoló amikor azt mondja valaki,hogy Ő aztán ugyan nem. Mert ez a többségnek olyan...."buzis"..
Persze az szinte elvárás,hogy te engedd ezt,sőt élvezettel nyeljed. Nyilván nem szerethet mindenki mindent. Csak akkor ne legyen elvárás sem
Persze az szinte elvárás,hogy te engedd ezt,sőt élvezettel nyeljed. Nyilván nem szerethet mindenki mindent. Csak akkor ne legyen elvárás sem

Lehangoló amikor azt mondja valaki,hogy Ő aztán ugyan nem. Mert ez a többségnek olyan...."buzis"..

5X-es koromra adatott meg,hogy a párom szájába élvezhettem.Neki is újdonság volt ez.Kezdetben zsebkendőbe köpte ki a spermát,majd utána csókolóztunk.Egyszer kértem,hogy csókoljon meg,míg a szájában van.Meglepődött,de csókolóztunk addig,míg "elfogyott"...Azóta "felezünk"...
Gyakran szoktam a párom szájában elélvezni. Alap, hogy utána megcsókolom.
nagyon szuper szeretem
Szivesen átélném normális megbìzható párral.

Izgi lehet!
Van benne valami mocskos, mégis izgató....főleg ha még kissé maszatos...
Én is nagyon szeretek a feleségemmel így csókolózni. Temélem egyszer ki tudjuk próbálni, hogy egy másik férfi spermájával csókolózunk.
Szerintem ez nagyon izgalmas spermás csók az Nagyon jó tud lenni
Szerintem ez nagyon izgalmas spermás csók az Nagyon jó tud lenni
A NŐM imádata az ami rávisz arra, hogy a teleélvezett szájával szenvedélyesen csókolózzak. Izgató, ha látom mikor élvezettel kényezteti a hímtagot és mohón szívja ki belőle az adagot. Annyira jól áll neki, muszáj ilyenkor megszeretgetni. Szívesen osztozkodom a sperma adagján, akár tőlem kapta vagy a barátjától.
ezt a megoldást én is nagyon szeretem!
(Ez egy válasz szexpartnert üzenetére (2018. 07. 22. vasárnap 07:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 22. vasárnap 07:16

Voltam olyan párnál, ahol az volt a hölgy kérése, hogy a végén mind a ketten a szájába élvezzünk, férjével! Utána azt a földön túli csokolózást, amit lerendeztek!
A hozzászólás első fele rendben van.
A második fele nem nyerő, azt nem vállalnám be. (Ez egy válasz szexpartnert üzenetére (2018. 07. 22. vasárnap 07:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 22. vasárnap 07:16
A második fele nem nyerő, azt nem vállalnám be. (Ez egy válasz szexpartnert üzenetére (2018. 07. 22. vasárnap 07:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Voltam olyan párnál, ahol az volt a hölgy kérése, hogy a végén mind a ketten a szájába élvezzünk, férjével! Utána azt a földön túli csokolózást, amit lerendeztek!