Voltam olyan párnál, ahol az volt a hölgy kérése, hogy a végén mind a ketten a szájába élvezzünk, férjével! Utána azt a földön túli csokolózást, amit lerendeztek!
Ha akarom mind kiengedem, ugymond teljes kielégülés formájában. Ha viszont húzni akarom a dolgot, vagy játszani, akkor megfelelő koncentrációval akár cseppek formájában tobbszori kisebb orgazmus kíséretével is mukodik. Izgalmas dolog úgy játszani a spetmaval h az izgalom még még van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 21. szombat 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 21. szombat 07:25

Törölt felhasználó (3888562)

Ez a kommented picit furcsa! Ha megindul az élvezés,mind kijön! Nem?
Én imadom 1 nőn latni
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 21. szombat 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 21. szombat 07:25
Törölt felhasználó (3888562)

(Ez egy válasz izgalmaspasi üzenetére (2018. 07. 15. vasárnap 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 15. vasárnap 09:49

Nálam ez úgy tud működni, hogy kontrollálom.
Egy-két cseppet engedek ki. Így megmarad a vágy és élvezem is.

imádom
3 szó!
Minden
További
Nélkül!!!!
Imádom!
Minden
További
Nélkül!!!!
Imádom!
Egyetlen édes szerelmem, én is imádlak! Már nagyon vágyom, hogy a számba élvezett finom nedüdet kicsókold! Nagyon szeretlek kincsem!
Az elfogadás egyik legszebb kifejezése! Hihetetlenül felkorbacsolja a párom libidójat, amikor vissza adhatja egy részét! Innen már csak egy pici kell Neki, hogy újabb orgazmus söpörjön át Rajta! Először furcsa volt érezni a saját ízem, de kíváncsi voltam, hogy a párom mit szeret benne annyira! Imádlak nagyon édes szerelmem!
Nálam ez úgy tud működni, hogy kontrollálom.

Valahogy fejleszteni kell, vagy gyakorolni elötte
(Ez egy válasz ga86bor üzenetére (2018. 07. 14. szombat 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)

akkor ezzel nem csak én vagyok így...
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 04. 15. vasárnap 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 04. 15. vasárnap 16:53
Törölt felhasználó (3715492)

Szeretnem kiprobalni, de mire odaerek megszunik az inger.
Nekünk is a kedvencünk! Az elején kérnem kellett, mert nem igazán értette mi a jó nekem ebben... Most már összezárja, és az összeset a számba engedi miközben nyalom, és persze utána még jöhet a csókolózás is! Nagyon finom!
(Ez egy válasz hevesimolnar üzenetére (2018. 04. 07. szombat 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 04. 07. szombat 17:03

Párommal ha a szájába èlvezek mindig smárolunk...ha a piuncijába èlvezek sokszor van olyan hogy az arcomra ül ès nyalatja magát...közben folyik belőle
Imádom! Nekem ez természetes, az első pillanattól kezdve csókolózunk, ha a szájéba élveztem el. Neki (lány) volt furcsa, hogy én ezt simán....

Szeretnem kiprobalni, de mire odaerek megszunik az inger.
Párommal ha a szájába èlvezek mindig smárolunk...ha a piuncijába èlvezek sokszor van olyan hogy az arcomra ül ès nyalatja magát...közben folyik belőle
Így van!
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2018. 04. 06. péntek 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
isteni érezni a geci izt a nyálas csokkal együtt
én is szeretem
Engem nagyon izgat, s amikor részem volt benne, bejött

Nagyon izgató volt, mikor a párom lecumizta a barátunkat és amint lenyelte az anyagot, azonnal csókolózni kezdtem vele. Az is tetszik, ha a sajátomat nyalom ki a puncijából vagy a szájából.