Szerencsés.
Hogy az Én párom miért nincs benne az ilyen kis perverz játékokba? Engem is nagyon fel tudna izgatni az eféle játékkal. Egyszer volt szerencsém találkozni egy olyan lánnyal akit nem zavart. A jelenlegi páromat még az Ő kényeztetése után sem lehet megcsókolni, mert azt mondja zavarja a saját punci illata, íze. Pedig Én imádom.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 11. 12. szombat 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 12. szombat 15:24
Hogy az Én párom miért nincs benne az ilyen kis perverz játékokba? Engem is nagyon fel tudna izgatni az eféle játékkal. Egyszer volt szerencsém találkozni egy olyan lánnyal akit nem zavart. A jelenlegi páromat még az Ő kényeztetése után sem lehet megcsókolni, mert azt mondja zavarja a saját punci illata, íze. Pedig Én imádom.

Törölt felhasználó (1261852)

Nálunk az első adagot hagyja lefolyni a farkamon a többit a szájába engedi utána megcsokol az belőle nekem is a maradékot lenyeli aztán amit kiengedett azt lenyeli a fatkamrol.
Ezt nagyon szivesen kipróbálmám valakivel! Nagyon izgató lehet!
Szeretem, szerettem, de mostanában megint nagyon szeretném

Nálunk az első adagot hagyja lefolyni a farkamon a többit a szájába engedi utána megcsokol az belőle nekem is a maradékot lenyeli aztán amit kiengedett azt lenyeli a fatkamrol.
Ex barátnőmmel egyszer kicsit részeg állapotban szexeltünk keményen. Nem volt se óvszer, se valami törlő amivel le lehetett volna törölni a testéről a végterméket vagy amibe ő ki tudta volna köpni miután beleélveztem a szájába(mert rendszeresen a szájába élveztem), de ő neki már sok volt az alkohol és mondta h most már nem fogja lenyelni szóval ha el akarok élvezni akkor vagy keresek gyorsan valahol a lakásban valami törlőt vagy lenyalom róla. Ezzel a mondatával úgy felizgatott h ráélveztem a popsijára és azonnal lenyaltam. Ez mindkettőnket felizgatott még jobban annyira h utána nyomtunk még egy menetet és akkor már nem érdekelte. Mondta h élvezzek a szájába és csókolózzunk utána. Gyorsan lecummantot telenyomtam a száját és olyan vehemensen csókolóztunk percekig h soha nem volt olyan. Isteni érzés volt. Sajnos ezt ritkán csináltuk de akkor nagyon jó volt

Semmi gond vele. Bármikor utána megcsókolom.
mi ugy szoktuk a barátnőmmel csinálni leszop majd átadja a számba és nyelek nagyon izgalmas
szerintem is tök jó, nagyon élvezem sőt amikor kiverem a faszom mindig le is nyelem
Érdemes egy beöntést alkalmazni az anális közösülés előtt
Én már nyaltam popsit és be is dugtam a nyelvem,de szerencsére nem volt ... így én élveztem ezt a fajta örömöt is

Én már nyaltam popsit és be is dugtam a nyelvem,de szerencsére nem volt ... így én élveztem ezt a fajta örömöt is
Én nem vagyok bi,sőt először még zavart is ha lesmárolt egy lány szopás után,de mikor láttam hogy felizgatja,az nekem is megtetszett és azóta élvezem.
Semmi kivetnivalót nem találok benne, sőt nagyonis izgató.
Volt olyan hölgypartnerem, aki közben símogatta magát és hatalmasat élvezett közben. Azt mondta annyira izgatta a tudat, h a saját nedvemet adja vissza : )
Volt olyan hölgypartnerem, aki közben símogatta magát és hatalmasat élvezett közben. Azt mondta annyira izgatta a tudat, h a saját nedvemet adja vissza : )
Irigylesre melto!
(Ez egy válasz patrick69 üzenetére (2016. 09. 15. csütörtök 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 15. csütörtök 20:39

Ma leszopott az egyik partnerem. Jól tele élveztem a szàját, megmutatta a spermàt benne...aztàn csók, àtadta a nedűt a számba, majd vissza és lenyelte! Érdekes volt... ☺
Ma leszopott az egyik partnerem. Jól tele élveztem a szàját, megmutatta a spermàt benne...aztàn csók, àtadta a nedűt a számba, majd vissza és lenyelte! Érdekes volt... ☺
Szeretem én is
Fincsi a tejcsim

ezt a videót én is nagyon szeretem))))
Sexi-erotikus-izgató

A legizgatóbb a számomra a 69-es pózban egy nagy orgazmus! Teli van a szája finom spermával, én felszívom a punciból az élvezés nedveit azután forduló , csókolózás, had keveredjen a punci nedv az ondóval a szánkba. Közben a farkam be a pinácskába, jól begerjeszt, előfordult újabb élvezés a csók végére!
Nekem is volt már ilyen, nekem bejött
Viszont érdekes, hogy több nő ezt nem akarta.

Megtörtént többször is, de csak egyszer volt úgy hogy tele volt a szája, amit át is adott, de azt mondta nem akarja hogy hozzám kerüljön.