sose szopnám le azt aki még a saját spermájátol is viszojog, ha már a számba akar élvezni, igen is csokoljon meg tele szájjal is
Ettől már csak az a jobb amikor teleélvezem a párom punciját, utána pedig csontig kinyalom.
(Ez egy válasz réka38 üzenetére (2018. 03. 12. hétfő 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 03. 12. hétfő 13:37

sose szopnám le azt aki még a saját spermájátol is viszojog, ha már a számba akar élvezni, igen is csokoljon meg tele szájjal is
Réka, teljes mértékben egyetértek veled!
(Ez egy válasz réka38 üzenetére (2018. 03. 12. hétfő 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 03. 12. hétfő 13:37

Én szivesen megnézném,hogy a férjed kinyalja a puncidból a barátom spermáját
(Ez egy válasz dzivka üzenetére (2017. 04. 02. vasárnap 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 02. vasárnap 16:15

az en ferjem a sajatjat nem,de maset elvezettel kinyalja a puncimbol,elfogadja a szambol le nyalja a mellemrol nyakamrol
ez nagyon gáz..
(Ez egy válasz joe7411 üzenetére (2017. 09. 17. vasárnap 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 17. vasárnap 10:32

Miután jól kinyaltam a punciját meg akartam csókolni, de azt mondta így már nem lehet... Sőt, nem is viszonozta az orális élvezetet..
izgatta a hölgyet....belementem,nem bántam meg
szerintem is alap.bármikor megcsókolom ha leszopott valakit.
Hmmm...
mi elsö alkalomal már igy csináltuk beleélveztem a szájába és csok következet különben nyeli is mindig
A partneri és a saját váladék elfogadása a partner teljes és a teljes önelfogadással ér fel. Ennél se több se kevesebb.
Alap dolog oda vissza adni egymásnak a spermát. Szeretjük
Miután jól kinyaltam a punciját meg akartam csókolni, de azt mondta így már nem lehet... Sőt, nem is viszonozta az orális élvezetet..
soha nem szerettem mindig is távol tartottam magam tölle viszont legutobbi hármasunk alkalmával elöbb elmentem mint a srác, párom szájjába és baromira izgatott ahogy közbe dugja a srác a páromat én meg közbe csókoltam őt is meglepte és engem is de igy volt jó
egyébként semmi extrát nem éreztem belölle

Alap
Kinyalnam belole a gecit es a gecis szammal csokoloznank.
Ez így korekt.
(Ez egy válasz réka38 üzenetére (2017. 02. 08. szerda 07:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 08. szerda 07:33

már csak azért is alap kell hogy legyen, mert ha ő undorodik sajátjától, ne akarjon a számba élvezni, ha én engedem csokoljon is meg érte
imádom kinyalni a gecit a párombol vgy lenyalni rola bárhonnan
az en ferjem a sajatjat nem,de maset elvezettel kinyalja a puncimbol,elfogadja a szambol le nyalja a mellemrol nyakamrol
(Ez egy válasz réka38 üzenetére (2017. 02. 08. szerda 07:33), amit ide kattintva olvashatsz)

már csak azért is alap kell hogy legyen, mert ha ő undorodik sajátjától, ne akarjon a számba élvezni, ha én engedem csokoljon is meg érte
aAhaha
naigen végülisjah ::
)) de van nő aki undorodik tőle, nekem is csak 1x volt részem ilyenben