fincsi
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 30. hétfő 00:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 30. hétfő 00:12
Törölt felhasználó (105041)

Egyszer kinyaltam majd szétdugtam egy csajt. Másnap tudtam meg, hogy előttem egy órával a haverom is tele élvezte. Lehet, hogy kipróbálnám megint, de most közvetlenül a haver után..
Hihetetlen mekkora ínyencek vannak itt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 30. hétfő 00:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 30. hétfő 00:12
Törölt felhasználó (105041)

Egyszer kinyaltam majd szétdugtam egy csajt. Másnap tudtam meg, hogy előttem egy órával a haverom is tele élvezte. Lehet, hogy kipróbálnám megint, de most közvetlenül a haver után..
Én is imádom csak a párom nem engedi hogy a szájába élvezzek, de volt hogy a pináját teliélveztem és ő fölémguggolt és úgy nyalatta ki a punciját.
Kipróbálta?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 27. péntek 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 27. péntek 12:37
Törölt felhasználó (881136)

Én ma szeretném kipróbálni
A pasim hozta fel a dolgot,hogy mennyire izgatja.Kiváncsi vagyok milyen lesz.

Én ma szeretném kipróbálni
A pasim hozta fel a dolgot,hogy mennyire izgatja.Kiváncsi vagyok milyen lesz.

hogy menyit nyeltem le es hany szazalekban keveredett nyallal ne firtassuk mert szerintem nem az a lenyeg,a lenyeg az volt hogy kozvetlen elvezes utan viszolyog a sajat ondojatol(lehet a masetol is).Az meg hogy o regisztralt de mar nem vagy csak ritkan latogatja szerintem az olyanoknak koszonheto mint te
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 27. péntek 07:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 27. péntek 07:51
Törölt felhasználó (69371)

Persze. Fél órát tartogattad. Közben annyi nyálad termelődött volna, sőt 10 perc alatt, hogy helyben fulladtál volna meg, ha nem nyelsz. Annyira nagyokat mondasz, hogy folyamatosan veri ki nálam a biztosítékokat. Írod másik helyen, hogy az urad milyen nyámnyila, mégis az ő nevével van regisztrálva, de mindig te írsz. Erősen gyanus ezáltal minden.

nálunk párom lesmárolt már elsőnél, igaz már 30 éves voltam kb mikor elösször engedtem számba
na jó pici persze már tiniként is jutott a számba de nem mind csak ha késön vettem észre
na jó pici persze már tiniként is jutott a számba de nem mind csak ha késön vettem észre
Szerintem aki ettől undorodik az vessen magára?!!
Persze. Fél órát tartogattad. Közben annyi nyálad termelődött volna, sőt 10 perc alatt, hogy helyben fulladtál volna meg, ha nem nyelsz. Annyira nagyokat mondasz, hogy folyamatosan veri ki nálam a biztosítékokat. Írod másik helyen, hogy az urad milyen nyámnyila, mégis az ő nevével van regisztrálva, de mindig te írsz. Erősen gyanus ezáltal minden.
(Ez egy válasz dzivka üzenetére (2013. 12. 26. csütörtök 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 26. csütörtök 17:45

dzivkane szerintem a ffiak tobbsege igy van ezzel en peldaul a ferjem masok spermajaval a szamba lesmarolhatom,viszont ha o elvez bele utanna nem engedi. Kiprobaltam hogy leszoptam es direkt tartogattam egy jo felorat a szamban,majd csabito simogatas mellet megcsokoltam.Nem tiltakozott, vissza csokolt simogatott.
Köszi a megerösítést
(Ez egy válasz dzivka üzenetére (2013. 12. 26. csütörtök 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 26. csütörtök 17:45

dzivkane szerintem a ffiak tobbsege igy van ezzel en peldaul a ferjem masok spermajaval a szamba lesmarolhatom,viszont ha o elvez bele utanna nem engedi. Kiprobaltam hogy leszoptam es direkt tartogattam egy jo felorat a szamban,majd csabito simogatas mellet megcsokoltam.Nem tiltakozott, vissza csokolt simogatott.
Egyszer egy négyes alkalmával a párom szájába élvezett el a másik srác, és miután tisztára nyalta a farkát, utána oda hajolt hozzám a kedvesem és vadul csókolóztunk.
Először egy kicsit én is húzódoztam, de később már külön izgatónak tartottam a szitut.
Először egy kicsit én is húzódoztam, de később már külön izgatónak tartottam a szitut.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 01. vasárnap 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 01. vasárnap 21:58
Törölt felhasználó (897723)

nálam is ha elélvezek kicsit undorodok akkor egy csomó mindentöl amitöl 1ébként nem
jöhet
Szerintem nincs benne semmi rossz! Sőt,izgató!
Egyébként meg ha valaki beleélvez a párja szájába,akkor ne undorodjon tőle !
Egyébként meg ha valaki beleélvez a párja szájába,akkor ne undorodjon tőle !
heló.
azért feltűnt hogy gecitől teli szájal jobban csókolózik a felességem.
azért feltűnt hogy gecitől teli szájal jobban csókolózik a felességem.

nagyon fini a spermás csók
nálam is ha elélvezek kicsit undorodok akkor egy csomó mindentöl amitöl 1ébként nem
(Ez egy válasz bisrac34 üzenetére (2013. 11. 24. vasárnap 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 24. vasárnap 10:19

Sziasztok4
Én szeretem, a párom az első spricc után szokott lesmárolni, amikor még élvezek. Ha elélveztem már nem tetszik annyira. Van még ezzel valaki így?
Én szeretem, a párom az első spricc után szokott lesmárolni, amikor még élvezek. Ha elélveztem már nem tetszik annyira. Van még ezzel valaki így?

nalunk ez gyakori sokszor mgcsokolom lesmarolom a ferjem gecis szajjal,de soha se a sajatjaval
Engem nagyon izgat, hogy valaki száját teletöltsen gecivel s utána úgy csókolózzunk