fincsi
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 30. hétfő 00:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 30. hétfő 00:12
Törölt felhasználó (105041)

Egyszer kinyaltam majd szétdugtam egy csajt. Másnap tudtam meg, hogy előttem egy órával a haverom is tele élvezte. Lehet, hogy kipróbálnám megint, de most közvetlenül a haver után..
Nem fordulok le róla! : )
(Ez egy válasz kolozsvári üzenetére (2013. 11. 24. vasárnap 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 24. vasárnap 14:17

heló.
miután élveztél,lesmárolt a párod gecis szájal ne fordulj le róla mint a nyulak.öleld át,élvezd teste melegét és útó rezgéssé.csókold ahol éred.súgjál szépeket a fülébe...........még a végén követelőzni fog egy újabb menetre.
miután élveztél,lesmárolt a párod gecis szájal ne fordulj le róla mint a nyulak.öleld át,élvezd teste melegét és útó rezgéssé.csókold ahol éred.súgjál szépeket a fülébe...........még a végén követelőzni fog egy újabb menetre.

mi szertjük az ilyen játékot és mi semmi kivetni valot nem találunk benne!!

érdekes topic..
nejem minden szájba élvezés után csókol, mára megszoktam, sőt...
nejem minden szájba élvezés után csókol, mára megszoktam, sőt...
Amikor egy volt barátnőm puncijára élveztem, majd ahogy ott térdepeltem, és kenegettem szét rajta a gecimet, rám szólt, hogy most nyaljam ki. Én óvatosan közelítettem a nyelvemmel a kis gecicsöppekhez. Láttam, hogy nagyon nézi, ez izgató volt!
Lenyalogattam az egészet, majd kicsorgattam a nyelvemről, miközben szemeztünk. A látványtól nagyon beindult! Gecis számmal élvezésig nyaltam a csajt! Nagyon kellemes emlék!

Aktus közben néha eltervezem mit is akarok a végén (nagyon beindulok ilyenkor), ilyen is jött már számításba, de miután elélveztem nem tudom megtenni.
Ez még nekünk is kimaradt az életünkből,lehet meg kéne próbálni?!
Kipróbálnám egy érzéki hölgyel !!!!!!!!!!!!!!!
Szerintem nagyon is finom
föleg ha màr habzik a szànkban olyan sokàig csókolózunk

Akkor többen is vagyunk ezzel így. Közben nagyon izgat de ahogy elélvezek nem vágyom rá!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 17. hétfő 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 17. hétfő 20:05
Törölt felhasználó (69371)

Aktus közben néha eltervezem mit is akarok a végén (nagyon beindulok ilyenkor), ilyen is jött már számításba, de miután elélveztem nem tudom megtenni.
Nem is értem mi ebben a különös. Csókolózni is szeretünk, szájba élvezni is.
Egyebként én soha nem várnám el egy lánytól, hogy olyasmit fogadjon a szájába, amitől én undorodom.
Imádok csókolózni vele az után is, hogy beleélveztem a szájába!

Egyebként én soha nem várnám el egy lánytól, hogy olyasmit fogadjon a szájába, amitől én undorodom.
Imádok csókolózni vele az után is, hogy beleélveztem a szájába!

akkor próbáld ki. nem értem mi tart vissza. semmi rossz nem történhet. ha meg véletlen nem ízlene, iszol utána egy pohár colát és el is ment az íze...
(Ez egy válasz Pure Pleasure üzenetére (2014. 02. 18. kedd 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 18. kedd 08:41

Akkor többen is vagyunk ezzel így. Közben nagyon izgat de ahogy elélvezek nem vágyom rá!
Sziasztok!
nem tudom mennyire tartozik ide,tegnap este egy pohár pezsgőbe élvezett el a drágám,én meg megittam,utána
csókoloztunk!Hát nem mindennapi élmény volt az tuti...
nem tudom mennyire tartozik ide,tegnap este egy pohár pezsgőbe élvezett el a drágám,én meg megittam,utána

Már mi is csináltunk hasonlót!!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 23. vasárnap 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 23. vasárnap 17:46
Törölt felhasználó (881136)

Sziasztok!

Teljesen máshogy működük felizgulva. Olyankor igazán az ösztönök vezérelnek.
(Ez egy válasz Pure Pleasure üzenetére (2014. 02. 18. kedd 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 18. kedd 08:41

Sajátom útán semi gond, de egy idegen útán már nem szívesen nyalnám a barátnőmet. Azt ki tudja lehet a helyzet mast adna

Lehet hogy,mást adna!Én is így kaptam rá,hogy a sajátom még oké,aztán.....
(Ez egy válasz Kiric üzenetére (2014. 02. 24. hétfő 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 24. hétfő 20:30

Sajátom útán semi gond, de egy idegen útán már nem szívesen nyalnám a barátnőmet. Azt ki tudja lehet a helyzet mast adna

én vertem már bele a sörömbe, és azt ittam meg. jól esett. ma reggel mikor csináltam a reggelit, belevertem a farkam a rántottába. közösen megettük a párommal. ő nem tudott róla
)) nem vette észre. kérdeztem h izlett-e neki, mondta hogy nagyon finom volt
már a kvjába is volt hogy belemasztiztam
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 23. vasárnap 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 23. vasárnap 17:46

Törölt felhasználó (881136)

Sziasztok!

Nálunk ez úgy kezdődött hogy a párom szopás közben, amikor már nagyon fel vagyok izgúlva jön a farkamból a finom sós nedü (örömcsepp) amit a párom nagyon szeret ízlelgetni, és olyankor mindíg nagyokat sóhajt hogy mennyi finomság jött meg ilyenek ekkor általában megcsókol hogy átadhassa az érzést ami nagyon izgató tud lenni, de élvezés után már nem annyira élvezetes :(
Én ma arra készülök,hogy este a feleségem nagy melleiről fogom lenyalogatni a spermát.Kár,hogy csak az enyém lesz rajta. :(