sziasztok . Hosszú hétvégére és hosszabb távra is keresünk fiatal heteró férfit aki normális egyszerű párhoz csatlakozna a cicis tagunk kényeztetésére részletek az adatlapon. kérjük olvasd el hogy kerüljük a felesleges köröket . szép napot és sok sikert mindenkinek.
Sziasztok!
30 éves férfi ismerkedne Budapestről, lányokkal, hölgyekkel és párokkal ( kizárólag a hölgy örömére). Helyem van, de utazni is tudok. Találkozzunk, ismerkedjünk. Ha megvan a szimpátia és vonzalom szexszeljünk nagyokat.
Üdv
Zoli
30 éves férfi ismerkedne Budapestről, lányokkal, hölgyekkel és párokkal ( kizárólag a hölgy örömére). Helyem van, de utazni is tudok. Találkozzunk, ismerkedjünk. Ha megvan a szimpátia és vonzalom szexszeljünk nagyokat.
Üdv
Zoli
Sziasztok,én már több éve fűzöm hogy vegyünk be egy harmadikat,eddig masszázs és punci nyalásig jutottunk el. Tegnap este megint feljőtt a téma és nem egyből azt mondta hogy hallani sem akar róla hanem úgysem fogom békén hagyni amíg bele nem megy. Szerintem meg idő mire belemegy de addig elkezdek keresni neki. Ha valaki nem türelmetlen és érdekelné a párom kényeztetése írjon. Aki bejön neki max 35 éves, szőke,kék szemű,sportos alkat,és szereti a tetkokat (ez nem feltétel),és nem igazán kedveli a nagy méretet max 16-18 cm,azt az elvet valja a kicsi is lehet játékos. Tehát aki nem holnap akar dugni annak várom a jelentkezését. Vannak fent képeinek akit érdekel nézze meg. Köszönöm hogy végig olvastad,remélem lesz aki jelentkezik és türelmes lesz. A leveleket a pacika38@gmail.com várom, feleslegesen ne írj légyszíves ha már holnap szeretnéd.
Sexpartnerem keresném most!Bp.!Hely ok!
ismerkedés 40 alatt valaki vastag farokkal Pesten? orál érdekelne...
Hello lányokal hőlgyekel camozék beszélgetnék mindenben benne vagyok skype rodger.rodger2
Diszkréten nálam a profil alapján.
Sziasztok !
Még mindig keresek Budapesten heteró alapon egy megbízható párt ! (nem buzikat )!!
Valóban nagy méretű pasi vagyok
Még mindig keresek Budapesten heteró alapon egy megbízható párt ! (nem buzikat )!!
Valóban nagy méretű pasi vagyok
sziasztok feleseget dugnek a férje elott akit ez izgatná irjon elérhetoséget privibe! Utazni tudok tav nem gond csak legyen helyetek!
Pesten orálra jó farkú srác aki kanos? Vastagabb méret előny :P 17/6 körül valaki?
13 ker? cumi a hétvégén?
13 ker? cumi a hétvégén?
Sziasztok, van itt pár, akinek lenne kedve ismerkedni egy 40éves, normális pasival többes izgalmakhoz? : ) 186/93 szbarna, kék, 17/6... akár most a hosszú hétvége alatt is..
Szerdan kora delutanra pasit keresunk budapestre nagy intimmel! Minimum 19 cm
Sajnos igy van, 2 x lépett be ,fél éve regisztrált unalmában szórakozik.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 13. vasárnap 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 13. vasárnap 15:09
Törölt felhasználó (4510772)

És még jó páran akik a feleség , barátnő elkapására keresnek. Sok esetben a nő nem is tud róla.
Sziasztok. Párt és hölgyet is keresek. Szívesen ismerkednék, találkoznék.
És még jó páran akik a feleség , barátnő elkapására keresnek. Sok esetben a nő nem is tud róla.
(Ez egy válasz kokosa üzenetére (2022. 03. 13. vasárnap 05:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Szép napot. Bp pasiként csatlakoznék. Ma holnap holnapután, akár nálam is meg oldható.
Sziasztok.Párral ismerkednék a Tisza tónál hosszú hétvégén,Poroszló Sarud.Autós kaland bringázással túrázással egybekötve is.maga sportos pasi nagy mérettel.
Ma este hölgy pár? Fogadni tudok privatba beszéljünk.
Igen 2 -3 levélváltás után eltünés!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 13. vasárnap 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 13. vasárnap 09:14
Törölt felhasználó (4578452)

Szerinted!!
Ez azt jelenti ,hogy igazam van?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 13. vasárnap 07:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 13. vasárnap 07:54
Törölt felhasználó (4637682)