KÖZÉP-MAGYARORSZÁG Régió (Budapest, Pest)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

KÖZÉP-MAGYARORSZÁG Régió

Megyék: Budapest és Pest megye
Nagyobb városok: Budapest, Érd

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#26482   ma 15:08
boka19 boka19
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó, lánnyal, nővel, párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
#26481   ma 14:37
Gabi31 Gabi31
Hali

Valaki Alsónémedi és környékéről ismi dumcsi haverkodas???
#26480   ma 14:29
KedvesSzerető KedvesSzerető
Sziasztok! Szerdán napközben szívesen fogadnék párt Székesfehérvári apartmanba! Reggel 8 töl 15 óráig!
#26479   ma 13:52
Golden45 Golden45
Bi párhoz csatlakoznék
#26478   ma 12:29
MagicMiller MagicMiller
sziasztok! 30-as, ápolt, igényes és nagy mérettel rendelkezö pasiként szívesen találkoznék hölggyel vagy szimpatikus párral csütörtökön (06.18.) a késö esti órákban, pesten vagy környékén. privátban keressen aki ráérne smile
#26477   ma 11:46
Milan14 Milan14
Sziasztok!
Fiatal, értelmes, nyitott fiú vagyok és szivesen ismerkednék egy párral, akik hosszab távon gondolkodnak. smile
#26476   ma 11:30
zsebesjozsi67 zsebesjozsi67
Valaki Csepel pláza?
#26475   ma 10:45
Atyka Atyka
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!

Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!

Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.

Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
#26474   ma 10:19
MegyeiBang MegyeiBang
Sziasztok! Olyan férfiak jelentkezését várom, akik szívesen vennének részt egy Gang-Bang creampie partiban. Mivel punciba élvezős a parti, ezért fontos számunkra illetve mindenkinek az egészsége, ezért olyan férfiak jelentkezését várjuk akik 3 napnál nem régebbi STD szűrést igazoló papírral rendelkeznek. Csak a szűrés önmagában nem elég a részvételhez. Korban 36 évről 56 évig, magasságban 180 cm felett és férfias alkat mind fontos szempont. A buli szombat estére szerveznénk 20-21 körül Pest megyében. köszönöm, hogy figyelmesen elolvastátok.
#26473   ma 10:14
Lucifer 69 Lucifer 69
Exhibicionizmust kedvelő hölgyet keresek,Budapest környékéről!
#26472   ma 10:01
Nezelodokmostcsak Nezelodokmostcsak
#26471   ma 09:58
Xpool01 Xpool01
Tatabánya környékén keresek orálra,hármasra hölgyet,párt! Autós,szabadtéri kalandhoz!
#26470   ma 09:40
Duplicat Ludos Duplicat Ludos VIP
Játékos társkereső, zenés ismerkedési délutànt tartunk 2026.07.18.án 15.00 tól.Szingli lányok párok jelentkezését várjuk
#26469   ma 09:15
izgalmaskalandozo izgalmaskalandozo
Sziasztok,

Van itt olyan pár aki június 19. péntek este ráérne és szívesen találkozna egy 43/44 éves csinos párral? (szeretői páros vagyunk)

Nem kávézgatni : ) kellemes ismerkedés, és továbblépés, hölgy nálunk nem kifejeztten bisex, de nem zárkózik el.
179/62 barna, barna, 186/93 szbarna, kék

Főleg BP és környéke, de szívesen utazunk is ésszerű távolságokon belül.
Olyan írjon, aki akkor ráér, és fogadna minket vagy privát buli...
#26468   ma 08:43
Movie Movie
Keresek egy jófej hetero barátot,urat,srácot aki imádja a női testet,puncit izgató csajos masztizós szexvideókat,nagyon szeret hokizni(rendszeresen!) Benne volna egy jó közös hokiban,közben iszogatni,dumálni..a lényeg hogy érezzük jól magunkat.Igényes ápolt vékony sportos Pestmegyei srác vagyok.Helyem van,Kérlek akkor irj ha eltudsz jönni!Maximális diszkréció!
#26467   ma 08:37
akostamas33 akostamas33
Sziasztok! Korai 30-as elhanyagolt férj keres állal ami együttlétre, akár hosszú távon. 183 cm magas vagyok, 94 kg (nem kövér), átlagos méretű, jóképű, ápolt, potens enyhén tetovált férfi. Kifejezetten kedvelem orált hölgyek részére. Szívesen csatlakozom párokhoz 3-nak, vagy cuckold alapon, a kukkolás, többes, bukkake, vagy egyéb móka is mozgatja a fantáziám. Amatőr szinten kifejezetten jól masszírozok. Helyileg a XI kerületben mozgok, de van kocsim. Ha felkeltettem az érdeklődésed írj. Hamarosan töltök fel képeket is smile
#26466   ma 06:59
Cuckpár3 Cuckpár3
#26465   ma 06:57
sexxxboy sexxxboy
Sziasztok. Szarvasi ápolt igényes férfi vagyok. Szívesen fogadnék saját wellness jakkuzis medencés környezetben igényes saját helyen szomszéd mentes nyaralómba párokat. Tapasztalt férfi vagyok cuckold többes huncutkodásban. Kérem csak valós párok jelentkezését várom vidám kedves humoros közvetlen parok. Lekezelő félénk emberekkel nem tudok s nem is szeretnék a kommunikálni.

Tehát Szarvason tudlak fogadni, klassz jakkuzis lubickolás ismerkedés finom ital melett és spontán szuper kikapcsolódás üdv Norbert.
#26464   ma 01:00
Stimano Stimano VIP
#26463   ma 00:51
kényeztetőmasszőr kényeztetőmasszőr
Sziasztok, szívesen tennék egy próbát jelentkezni
(Ez egy válasz lacr5gtt üzenetére (tegnap 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 19:11
Sziasztok 42-48-éves duci feleséggel házaspár keres pasikat autoban puncira farokverésre, szopásra.
A keresett férfi legyen 30-felett 50 alatt legyen normális,tiszta,szöőrtelen farkú tisztelettudó és ami a legfontosabb NE LEGYEN KAMUS MERT AZZAL MÁR TÉNYLEG TELE A PADLÁS!!!!!!!!!!Talalkozás XV.keruletben csak este 21:00-kor ha érdekel keressetek bátran a részletekért.Vannak akik tudják bizonyítani az oldalról ,hogy nem vagyunk kamusak tehát hajrá!

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vazelinator vazelinator
Nyitás ideje: 2013. 11. 21. csütörtök
Üzenetek: 26482db
Utolsó üzenet: ma 15:08

Hírek

2026. 06. 10. szerda 14:32
Így tudsz VIP tagságot váltani!!!! Kedves Goldengate tagok! Jelenleg sajnos technikai problémákkal küzdünk a bankkártyás vásárlást illetően. VIP tagságot ezért egyelőre átutalással tudtok vásárolni. Átutaláskor a következőket kell megadjátok. Kedvezményezett neve:Mediahub... Tovább
2026. 06. 08. hétfő 18:43
2026.nyári GG tali Cseteseknek ls Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 17. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2026. július 17-19. (3 nap, 2... Tovább
2025. 12. 29. hétfő 17:34
Szeretnél egy működő társkeresőt? Akkor tegyél is érte! Októberi felhívásunkra sajnos a hibás adatlapok tulajdonosainak 98 %-a NEM VETTE a fáradságot, hogy javítsa a beállításait. Ezért a határidőt 2026 február 15-ig meghosszabbítottuk. Mint azt... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 999 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 966 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 997 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 931 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 362 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!