Sziasztok,
Párhoz szívesen csatlakoznék hetero alapon 20-50 éves korig.
28 éves vagyok, sportos, nagy mérettel és tapasztalattal rendelkezem.
Amennyiben érdekel írjatok, szívesen küldök képeket is de ha kapcsolatra jelöltök akkor láttok rólam többet is.
Helyileg Miskolc környéke, de szívesen utazom akár hosszabb távokra is, akár Pest is szóba jöhet, de helyem is van.
Párhoz szívesen csatlakoznék hetero alapon 20-50 éves korig.
28 éves vagyok, sportos, nagy mérettel és tapasztalattal rendelkezem.
Amennyiben érdekel írjatok, szívesen küldök képeket is de ha kapcsolatra jelöltök akkor láttok rólam többet is.
Helyileg Miskolc környéke, de szívesen utazom akár hosszabb távokra is, akár Pest is szóba jöhet, de helyem is van.
Sziasztok!
Két dolgot keresünk most:
1. péntek estére (06.12.) Szekszárd környékén,
ÉS
2. szombat estére (06.13.) Bp-en
játszópartnert.
Képeink valósak, ahogyan szándékunk is.
NE kérdezd meg, így ismeretlenül, hogy "mi lesz?" vagy "mit lehet?" majd csinálni. Azt gondolom, hogy komolytalan és felelőtlen lenne részemről az, ha vakon bármit is előre ígérnék.
Azonban - megfelelő partner esetén - sok mindenre nyitott vagyok. - pláne hosszútávon.
Célkorosztály: 25-45
Elvárások: korrektség, intelligencia, higiénia, pontosság.
Előnyök: sportolói test, szép arc (ahogyan az enyém is az!), vagy extra nagy intim méret. (a kettő együtt pedig maga a lehetetlen, sajnos
Egyéb: a minőségi helyet mi biztosítjuk.
És kérlek, NE szórakozz a legnagyobb kincsünkkel, az IDŐNKKEL, mert mi sem tesszük fordítva. Aki a fenti időpontokban ráér és meg is jelenik (nem csak a farkát veri a képeimre a gépe előtt), csak az írjon privátban!
Várom a komoly és elszánt jelentkezőket!
A leveleket én (Niki) kezelem, a partnereim én válogatom meg.
üdv mindenkinek,
Niki
ÉS
játszópartnert.
NE kérdezd meg, így ismeretlenül, hogy "mi lesz?" vagy "mit lehet?" majd csinálni. Azt gondolom, hogy komolytalan és felelőtlen lenne részemről az, ha vakon bármit is előre ígérnék.
Azonban - megfelelő partner esetén - sok mindenre nyitott vagyok. - pláne hosszútávon.
Előnyök: sportolói test, szép arc (ahogyan az enyém is az!), vagy extra nagy intim méret. (a kettő együtt pedig maga a lehetetlen, sajnos
És kérlek, NE szórakozz a legnagyobb kincsünkkel, az IDŐNKKEL, mert mi sem tesszük fordítva. Aki a fenti időpontokban ráér és meg is jelenik (nem csak a farkát veri a képeimre a gépe előtt), csak az írjon privátban!
üdv mindenkinek,
Niki
Sziasztok!
ÉS
játszópartnert.
üdv mindenkinek,
Niki
ÉS
játszópartnert.
üdv mindenkinek,
Niki
Kecskemét ès környéke? Szopnèk, diszkrét bi vagyok
Sziasztok!
Továbbra is keresek igényes hölgyet, párt hetero alapon!
Ismerkedés feltétele hogy tudd mit akarsz,nem szeretnék üres beszélgetéseket férjekkel akik elvi síkon akarják a dolgot kb. úgy hogy párjuk nem is tud róla, kommunikálni Viberen vagy WhatsAppon,akinek ez probléma szintén nem egymást keressük!
Amit kínálok:
Maximális diszkréció, jól szituált, igényes,illatos, borotvált valós 22cm!
Helyem van,de utazni is tudok,amelyik neked/nektek szimpatikusabb!
Továbbra is keresek igényes hölgyet, párt hetero alapon!
Ismerkedés feltétele hogy tudd mit akarsz,nem szeretnék üres beszélgetéseket férjekkel akik elvi síkon akarják a dolgot kb. úgy hogy párjuk nem is tud róla, kommunikálni Viberen vagy WhatsAppon,akinek ez probléma szintén nem egymást keressük!
Amit kínálok:
Maximális diszkréció, jól szituált, igényes,illatos, borotvált valós 22cm!
Helyem van,de utazni is tudok,amelyik neked/nektek szimpatikusabb!
Amennyiben van olyan hölgy - életkortól függetlenül - aki szeretné, hogy ma vagy holnap kinyalják, várom a jelentkezését! Férj előtt, vele együtt is akár, heteroszexuális alapon.
Elsősorban hölgyet keresünk tartós baráti és intim kapcsolat kialakítására. Nyitottak vagyunk pár jelentkezésére is, Kérjük, csak olyanok jelentkezzenek, akik testalkatban és életmódban hasonlóak hozzánk. Párok esetén a férfi legyen sportos, ápolt megjelenésű.
Lányt keresek aki szívesen szopna autóban, szabadban. Ha kell hozom viszem meg amit kér. Ápolt pasi vagyok, 18-as intimmel édeskés spermával. 18 és 60 év közötti hölgyet keresek
Sziaszzok! Etele plaza környékén keresem partnerem, partnereim most! Olvass adatlapot!
Sziasztok, hosszabb távra keresek budapesti hölgyet, akivel kiélhetjük minden vágyunkat. Helyem van a 11. kerületben. Írj és kiderül, hogy egymást keressük-e...
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sziasztok! Szeretőmel 17re keresünk párokat reggel 8 töl 15 óráig Székesfehérváron kellemes búvohelyet! Privátba várjuk leveleiteket!
Aktív pasit keresek aki jönne vagy jár Monor Gomba fele hely van 14 óráig rá érek
Sziasztok!
Szívesen ismerkednek akar klasszik randi keretein belül Bp vagy környéki csajjal hölggyel smile
FWB vagy rendszeres érdekel, alkalmi nem. Fontos a megbízhatóság és szimpátia.
PM
Szívesen ismerkednek akar klasszik randi keretein belül Bp vagy környéki csajjal hölggyel smile
FWB vagy rendszeres érdekel, alkalmi nem. Fontos a megbízhatóság és szimpátia.
PM
Házaspárral kalandoznék.
Ápolt ,intelligens férfi vagyok ,nagy farokkal.
N
Ápolt ,intelligens férfi vagyok ,nagy farokkal.
N
Kedves, intelligens, csinos párt keresek (20-55év), aki szeretné, hogy a hölgytagjukat egy fiatal, értelmes, sportos srác profin megmasszírozza. Igény esetén erotikus, erogén zónákra ható masszazst is szívesen csinálok, ha megvan a kölcsönös szimpátia akár több is lehetséges! Üzenetben keressetek kérlek!
Nagyon szeret elhiheted!
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (tegnap 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok!A habpartira jún 20.ig tudtok jelentkezni,még 5 párnak van hely!! 2026.06.27.én tartandó !Az országban az első swinger Habpartira elindultak a jelentkezések!! 2026.07.18.án 14.00 órai kapunyitással a Duplicatos Ludos Nudista Szórakoztató wellness és sw Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textilmentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen ajánlatos a hideg miatt fürdőköpeny,törölkőző,és papucs használata,ezért ne hagyd otthon!
A park rendezvénye: Morbi Ludos(textiles társkereső,ismerkedési randi est)14 től-21.00 óráig! Részletek viberen!
21.00 órakor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig tart
Erotikus szauna estek! 5 felöntéssel
Folyamatos:
-Jakuzzi használat
-Masszázs(Szakképzett masszőr)
-Hidrodézsa
Helyszín:Őrbottyán.
Viberen való bejelentkezés!
-Hideg italok,kávé különlegességek
-Finomságok(ropogtatni valók)
-Limonádé
-az est forró hangulattal folytatódik sw társasjátékokkal
Bejelentkezés mindenképpen kötelező mind a két eseményre külön!!A Játékok,az étkezés,és az italok miatt is!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
A park rendezvénye: Morbi Ludos(textiles társkereső,ismerkedési randi est)14 től-21.00 óráig! Részletek viberen!
21.00 órakor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig tart
Erotikus szauna estek! 5 felöntéssel
Folyamatos:
-Jakuzzi használat
-Masszázs(Szakképzett masszőr)
-Hidrodézsa
Helyszín:Őrbottyán.
Viberen való bejelentkezés!
-Hideg italok,kávé különlegességek
-Finomságok(ropogtatni valók)
-Limonádé
-az est forró hangulattal folytatódik sw társasjátékokkal
Bejelentkezés mindenképpen kötelező mind a két eseményre külön!!A Játékok,az étkezés,és az italok miatt is!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci

vazelinator

picsander
Crystal Crown