Sziasztok!
Fiatalos pár társaságát keresem alkalmi vagy hosszabb távú kapcsolódásra. Korban, alkatban, nyitottságban a magamhoz hasonlók vonzanak, igényes búvóhellyel rendelkezem Budapesten.
Dávid
Fiatalos pár társaságát keresem alkalmi vagy hosszabb távú kapcsolódásra. Korban, alkatban, nyitottságban a magamhoz hasonlók vonzanak, igényes búvóhellyel rendelkezem Budapesten.
Dávid
Sziasztok. Budapesten keresek szombat vagy péntek estére bulizni egy párt a belvárosban estére s nem csak szexre gondolok hanem egy jót szórakozni. 178cm 85kg 33 éves igényes pasi vagyok. Ami a legfontodabb megbízható vagyok. viberen van.
2026.04.18.án 19.00 órai kapunyitással a Duplicatos Ludos Nudista Szórakoztató wellness és sw Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textilmentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen ajánlatos a hideg miatt fürdőköpeny,törölkőző,és papucs használata,ezért ne hagyd otthon!
A park rendezvénye: Masszázs maraton(Lingam,jóni,svéd,erotikus masszázsok közt lehet válogatni)lányoknak oktatással
21.00 órakor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig tart
Erotikus szauna estek! 5 felöntéssel
-dühöngéshez 8 személyes közös ágy,és külön szoba
-Jakuzzi használat
-Masszázs(Szakképzett masszőr) Brigi,Karcsi
-Jéghideg merülő kád
Helyszín:Őrbottyán.
viberen való bejelentkezés!
-Forró tea
-Finomságok
-Limonádé
-az est étkezést tartalmaz
Bejelentkezés mindenképpen kötelező az étkezés,és az italok,valamint a játékok miatt is!
-Kávé különlegességek,szénsavas,és szénsavmentes italok!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
A park rendezvénye: Masszázs maraton(Lingam,jóni,svéd,erotikus masszázsok közt lehet válogatni)lányoknak oktatással
21.00 órakor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig tart
Erotikus szauna estek! 5 felöntéssel
-dühöngéshez 8 személyes közös ágy,és külön szoba
-Jakuzzi használat
-Masszázs(Szakképzett masszőr) Brigi,Karcsi
-Jéghideg merülő kád
Helyszín:Őrbottyán.
viberen való bejelentkezés!
-Forró tea
-Finomságok
-Limonádé
-az est étkezést tartalmaz
Bejelentkezés mindenképpen kötelező az étkezés,és az italok,valamint a játékok miatt is!
-Kávé különlegességek,szénsavas,és szénsavmentes italok!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
Holnapi napra akar napkozben holgy vagy par aki fogadna ket pasit? Haverommal keresek
sziasztok, szexi ruhákat kedvelő hölggyel randiznék Bp-en
Intelligens, önmagára és környezetére igényes férfiként szívesen csatlakoznék egy szimpatikus párhoz vagy hölgyhöz hetero alapon, akar ma is!
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Sziasztok!
Normális, megbízható, fiatalos, független, heteró pasi vagyok. Elsősorban Budapest, Pest megyéből keresek Hölgyet/Párt mai(Péntek 04.17.) találkára. Adatlapom kitöltött, valós adatokkal/képekkel. Utazni tudok!
Üzenetben írj!
Normális, megbízható, fiatalos, független, heteró pasi vagyok. Elsősorban Budapest, Pest megyéből keresek Hölgyet/Párt mai(Péntek 04.17.) találkára. Adatlapom kitöltött, valós adatokkal/képekkel. Utazni tudok!
Üzenetben írj!
Budapesten vagy környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Sziasztok holnap este ráérek szolo hölgyet keresek de szívesen csatlakoznék Budapesti párhoz.
Sziasztok!
Lesz kint ma délután nő a reptéren aki játszana a tényleg 23-cm es cerkámmal ?
Sziasztok!
Minőségi kapcsolatot szeretnék egy párral megélni, hosszabb távon. 50-es férfi vagyok.
Minőségi kapcsolatot szeretnék egy párral megélni, hosszabb távon. 50-es férfi vagyok.
Sziasztok!
Holnap… április 18., szombat – Club Paradise – Gangsters & Dolls vintage tematikus party.
A Club Paradise – P4U ezen az estén egy sötéten elegáns, bűnösen izgalmas világgá alakul, ahol minden pillanatban ott lüktet a tiltott vágy.
Erotika határok között – A szex felszabadító, a vágy természetes, a biztonság pedig ALAP. Paradise módra: intenzíven, mégis tisztelettel.
Dresszkód:
Nincs kötelező tematikus dresszkód, de ha beleélnéd magad az éjszakába, akkor: Gangsters & Dolls stílus
Ha nincs teljes szetted, a helyszínen kiegészítőkkel segítünk, hogy te is a party része lehess.
xoxo
Mariann
Club Paradise – P4U
Holnap… április 18., szombat – Club Paradise – Gangsters & Dolls vintage tematikus party.
A Club Paradise – P4U ezen az estén egy sötéten elegáns, bűnösen izgalmas világgá alakul, ahol minden pillanatban ott lüktet a tiltott vágy.
Erotika határok között – A szex felszabadító, a vágy természetes, a biztonság pedig ALAP. Paradise módra: intenzíven, mégis tisztelettel.
Dresszkód:
Nincs kötelező tematikus dresszkód, de ha beleélnéd magad az éjszakába, akkor: Gangsters & Dolls stílus
Ha nincs teljes szetted, a helyszínen kiegészítőkkel segítünk, hogy te is a party része lehess.
xoxo
Mariann
Club Paradise – P4U
Pár, hölgy ma este nálam? Bp XlV. Minden megoldás érdekel, éljen a kéj
Monor Gomba fele járó vagy jönni tudó nagy farkú aktív pasit keresek hétfő délelőttre hely van 14 óráig rá érek.
Idősebb házáspárt, párt keresek, akik szeretnék szexuális életüket feldobni egy 50-es éveiben járó, kellemes külsejű férfival, aki mindkét fél számára szeretne örömet szerezni hosszú, tartalmas, nem kapkodós együttlétben.
Swingerező, gyakorlott párokkal nem szeretnék találkozni, kérem, ne is keressenek.
Olyanokra gondolok inkább, akik eddig csak gondolatban tették meg hármasban, vagy nagyon kezdők.
Hely elengedhetelen, kb. az ország keleti részén inkább, vagy Budapesten.
Swingerező, gyakorlott párokkal nem szeretnék találkozni, kérem, ne is keressenek.
Olyanokra gondolok inkább, akik eddig csak gondolatban tették meg hármasban, vagy nagyon kezdők.
Hely elengedhetelen, kb. az ország keleti részén inkább, vagy Budapesten.
Fiatal lány fenekét nyalnám, aki - pl. szerepjátékot játszva - szeretné egy ötvenes, sportos, kellemes külsejű nyalószolga pasival nyalatni magát, a végtelenségig.
Légy intelligens, kíváncsi, őszinte és nyílt, de ugyanakkor diszkrét...
Ne légy rutinos, légy kezdő és kíváncsi, nem fogod megbánni.
Viszonzás nem lényeg, csak élvezd le a számat puncival, fenékkel
Teljes élvezet, teljes titokban, aztán elfelejtjük egymást... vagy ha nem összejövünk még párszor...
Teljes élvezet, teljes titokban.
Légy intelligens, kíváncsi, őszinte és nyílt, de ugyanakkor diszkrét...
Ne légy rutinos, légy kezdő és kíváncsi, nem fogod megbánni.
Viszonzás nem lényeg, csak élvezd le a számat puncival, fenékkel
Teljes élvezet, teljes titokban, aztán elfelejtjük egymást... vagy ha nem összejövünk még párszor...
Teljes élvezet, teljes titokban.
Sziasztok!
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek ma péntek délután vagy estére akinek lenne kedve találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok eralfősalfzaalfkos, tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó
Sziasztok mai nap szivesen kényeztetnék egy csajt.
Diszkrét férfi párokat és hölgyeket keres a Szentendre–Visegrád–Esztergom környékéről…
Ahol a kíváncsiság találkozik a vággyal, ott kezd igazán érdekessé válni minden
Ha benned is több van egy átlagosnál… írj.
Ahol a kíváncsiság találkozik a vággyal, ott kezd igazán érdekessé válni minden
Ha benned is több van egy átlagosnál… írj.

vazelinator

Catherin