Sziasztok
Olyan hölgy vagy pár társaságát keresem akinek/akiknek lenne kedve eljönni velem szaunába vagy swinger klubba.
Voltam már amúgy többször is, világra szóló élményekkel gazdagodva és ezeket szeretném tovább gyarapítani.
Ha esetleg lenne kedved vagy kedvetek, keressetek meg üzenetben. Amúgy gyógy és frissítő masszőr vagyok, amit szívesen csinálok is
Olyan hölgy vagy pár társaságát keresem akinek/akiknek lenne kedve eljönni velem szaunába vagy swinger klubba.
Voltam már amúgy többször is, világra szóló élményekkel gazdagodva és ezeket szeretném tovább gyarapítani.
Ha esetleg lenne kedved vagy kedvetek, keressetek meg üzenetben. Amúgy gyógy és frissítő masszőr vagyok, amit szívesen csinálok is
Sziasztok!A habpartira jún 20.ig tudtok jelentkezni,még 5 párnak van hely!! 2026.06.27.én tartandó !Az országban az első swinger Habpartira elindultak a jelentkezések!! 2026.07.18.án 14.00 órai kapunyitással a Duplicatos Ludos Nudista Szórakoztató wellness és sw Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textilmentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen ajánlatos a hideg miatt fürdőköpeny,törölkőző,és papucs használata,ezért ne hagyd otthon!
A park rendezvénye: Morbi Ludos(textiles társkereső,ismerkedési randi est)14 től-21.00 óráig! Részletek viberen!
21.00 órakor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig tart
Erotikus szauna estek! 5 felöntéssel
Folyamatos:
-Jakuzzi használat
-Masszázs(Szakképzett masszőr)
-Hidrodézsa
Helyszín:Őrbottyán.
Viberen való bejelentkezés!
-Hideg italok,kávé különlegességek
-Finomságok(ropogtatni valók)
-Limonádé
-az est forró hangulattal folytatódik sw társasjátékokkal
Bejelentkezés mindenképpen kötelező mind a két eseményre külön!!A Játékok,az étkezés,és az italok miatt is!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
A park rendezvénye: Morbi Ludos(textiles társkereső,ismerkedési randi est)14 től-21.00 óráig! Részletek viberen!
21.00 órakor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig tart
Erotikus szauna estek! 5 felöntéssel
Folyamatos:
-Jakuzzi használat
-Masszázs(Szakképzett masszőr)
-Hidrodézsa
Helyszín:Őrbottyán.
Viberen való bejelentkezés!
-Hideg italok,kávé különlegességek
-Finomságok(ropogtatni valók)
-Limonádé
-az est forró hangulattal folytatódik sw társasjátékokkal
Bejelentkezés mindenképpen kötelező mind a két eseményre külön!!A Játékok,az étkezés,és az italok miatt is!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
Stiasztok,
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén
dv! 06.17.én szeretőmel leszek Székesfehérváron egy kelemes apartmanba! Szívesen találkoznánk páral reggel 8 töl 15 óráig!
Holnap - péntek 12. - délutan vagy kora estére keresek heteró, 30-35 körüli ápolt, jófej pasit a párom mellé, hármas felálláshoz. Helyszín egy pesti lakás a Keleti környékén. Viberen gyorsabb.
Napközbeni szabad idővel rendelkező,csinos hölgyet keresek,Budapest környékéről!
Sziasztok
Közös esték, akár hétvége, utazás....egyedülálló Nőt/lányt keresek barátság extrákkal kapcsolatra vagy akár még komolyabb is alakulhat(de ezt nem erőltetem, előbb egyébként se árt megismerni egymást
)..... Szintén egyedülálló vagyok, egyedül élek, mobilis saját autóval, rendezett élettel.
Közös esték, akár hétvége, utazás....egyedülálló Nőt/lányt keresek barátság extrákkal kapcsolatra vagy akár még komolyabb is alakulhat(de ezt nem erőltetem, előbb egyébként se árt megismerni egymást
)..... Szintén egyedülálló vagyok, egyedül élek, mobilis saját autóval, rendezett élettel.
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Sziasztok!
A mai vagy szombati Metallica koncertre megy gg tag? Van kedve esetleg hölgynek, párnak találkozni, esetleg folytatni a szórakozást koncert után?
A mai vagy szombati Metallica koncertre megy gg tag? Van kedve esetleg hölgynek, párnak találkozni, esetleg folytatni a szórakozást koncert után?
Ma délelőtt 16 ker és szűk környéke valaki valami közös játékra?
Sziasztok.
Mostanában Pesten vagy szűk környékén Hölgy,aki szereti a keményebb játszadozást orálist Is.
Mostanában Pesten vagy szűk környékén Hölgy,aki szereti a keményebb játszadozást orálist Is.
Sziasztok! Holnap reggel a XIII kerületben azon belül is a Honvéd korház környéken leszek autóban kellene várakoznom,szívesebben tölteném az időt egy rá érő hölgy társaságában vagy esetleg párral is.
Sziasztok
Van kedve találkozni ma este párnak vagy hölgynek ?
Utazni tudok
30F
Van kedve találkozni ma este párnak vagy hölgynek ?
Utazni tudok
30F
Sziasztok!
Budapesti 24 éves fiú vagyok, hosszú távon ismerkednék, rendszeres találkozókra hölgyel, vagy párral.
Nem akarok napokig hetekig levelezni, ha meg van a szimpátia, akkor folytassuk máshol, utánna pedig személyesen.
Puszi,
Milán
Budapesti 24 éves fiú vagyok, hosszú távon ismerkednék, rendszeres találkozókra hölgyel, vagy párral.
Nem akarok napokig hetekig levelezni, ha meg van a szimpátia, akkor folytassuk máshol, utánna pedig személyesen.
Puszi,
Milán
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
Budaőrs, Egérút, délbuda útvonalon szopnék bonyodalmak nélkül. Hely kellene.
Dèlután 14-15 óra körül közös maszti vagy kukkolás?
Sziasztok! Masszazsra, intim masszazsra es kenyeztetesre keresek igenyes hölgyeket.
Ha nehezen éled at ar orgazmust, szivesen segitek. Irj es egyeztessunk.
Ha nehezen éled at ar orgazmust, szivesen segitek. Irj es egyeztessunk.
Diszkrét, rapid tali ma 9 kerben?
Sziasztok ! Egy régi vágyam , hogy egy hármas szex közben , úgy nyalhassam a hölgy tagot , hogy amíg mi 69-ben vagyunk a férj hátulrol dugja ! Természetesen a punciát tisztára nyalnám , miután a férje tele lőtte ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát....Budapestről vagy Pest megyéből !

vazelinator

egérke89
Luisa