Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó, lánnyal, nővel, párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
Ismerkedni, nyitni szándékozó, lánnyal, nővel, párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
Hali
Valaki Alsónémedi és környékéről ismi dumcsi haverkodas???
Valaki Alsónémedi és környékéről ismi dumcsi haverkodas???
Sziasztok! Szerdán napközben szívesen fogadnék párt Székesfehérvári apartmanba! Reggel 8 töl 15 óráig!
Bi párhoz csatlakoznék
sziasztok! 30-as, ápolt, igényes és nagy mérettel rendelkezö pasiként szívesen találkoznék hölggyel vagy szimpatikus párral csütörtökön (06.18.) a késö esti órákban, pesten vagy környékén. privátban keressen aki ráérne
Sziasztok!
Fiatal, értelmes, nyitott fiú vagyok és szivesen ismerkednék egy párral, akik hosszab távon gondolkodnak.
Fiatal, értelmes, nyitott fiú vagyok és szivesen ismerkednék egy párral, akik hosszab távon gondolkodnak.
Valaki Csepel pláza?
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Sziasztok! Olyan férfiak jelentkezését várom, akik szívesen vennének részt egy Gang-Bang creampie partiban. Mivel punciba élvezős a parti, ezért fontos számunkra illetve mindenkinek az egészsége, ezért olyan férfiak jelentkezését várjuk akik 3 napnál nem régebbi STD szűrést igazoló papírral rendelkeznek. Csak a szűrés önmagában nem elég a részvételhez. Korban 36 évről 56 évig, magasságban 180 cm felett és férfias alkat mind fontos szempont. A buli szombat estére szerveznénk 20-21 körül Pest megyében. köszönöm, hogy figyelmesen elolvastátok.
Exhibicionizmust kedvelő hölgyet keresek,Budapest környékéről!
Tatabánya környékén keresek orálra,hármasra hölgyet,párt! Autós,szabadtéri kalandhoz!
Játékos társkereső, zenés ismerkedési délutànt tartunk 2026.07.18.án 15.00 tól.Szingli lányok párok jelentkezését várjuk
Sziasztok,
Van itt olyan pár aki június 19. péntek este ráérne és szívesen találkozna egy 43/44 éves csinos párral? (szeretői páros vagyunk)
Nem kávézgatni : ) kellemes ismerkedés, és továbblépés, hölgy nálunk nem kifejeztten bisex, de nem zárkózik el.
179/62 barna, barna, 186/93 szbarna, kék
Főleg BP és környéke, de szívesen utazunk is ésszerű távolságokon belül.
Olyan írjon, aki akkor ráér, és fogadna minket vagy privát buli...
Van itt olyan pár aki június 19. péntek este ráérne és szívesen találkozna egy 43/44 éves csinos párral? (szeretői páros vagyunk)
Nem kávézgatni : ) kellemes ismerkedés, és továbblépés, hölgy nálunk nem kifejeztten bisex, de nem zárkózik el.
179/62 barna, barna, 186/93 szbarna, kék
Főleg BP és környéke, de szívesen utazunk is ésszerű távolságokon belül.
Olyan írjon, aki akkor ráér, és fogadna minket vagy privát buli...
Keresek egy jófej hetero barátot,urat,srácot aki imádja a női testet,puncit izgató csajos masztizós szexvideókat,nagyon szeret hokizni(rendszeresen!) Benne volna egy jó közös hokiban,közben iszogatni,dumálni..a lényeg hogy érezzük jól magunkat.Igényes ápolt vékony sportos Pestmegyei srác vagyok.Helyem van,Kérlek akkor irj ha eltudsz jönni!Maximális diszkréció!
Sziasztok! Korai 30-as elhanyagolt férj keres állal ami együttlétre, akár hosszú távon. 183 cm magas vagyok, 94 kg (nem kövér), átlagos méretű, jóképű, ápolt, potens enyhén tetovált férfi. Kifejezetten kedvelem orált hölgyek részére. Szívesen csatlakozom párokhoz 3-nak, vagy cuckold alapon, a kukkolás, többes, bukkake, vagy egyéb móka is mozgatja a fantáziám. Amatőr szinten kifejezetten jól masszírozok. Helyileg a XI kerületben mozgok, de van kocsim. Ha felkeltettem az érdeklődésed írj. Hamarosan töltök fel képeket is
Sziasztok. Szarvasi ápolt igényes férfi vagyok. Szívesen fogadnék saját wellness jakkuzis medencés környezetben igényes saját helyen szomszéd mentes nyaralómba párokat. Tapasztalt férfi vagyok cuckold többes huncutkodásban. Kérem csak valós párok jelentkezését várom vidám kedves humoros közvetlen parok. Lekezelő félénk emberekkel nem tudok s nem is szeretnék a kommunikálni.
Tehát Szarvason tudlak fogadni, klassz jakkuzis lubickolás ismerkedés finom ital melett és spontán szuper kikapcsolódás üdv Norbert.
Tehát Szarvason tudlak fogadni, klassz jakkuzis lubickolás ismerkedés finom ital melett és spontán szuper kikapcsolódás üdv Norbert.
Sziasztok jelentkezem
(Ez egy válasz Cuckpár3 üzenetére (tegnap 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, szívesen tennék egy próbát jelentkezni
(Ez egy válasz lacr5gtt üzenetére (tegnap 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 19:11
Sziasztok 42-48-éves duci feleséggel házaspár keres pasikat autoban puncira farokverésre, szopásra.
A keresett férfi legyen 30-felett 50 alatt legyen normális,tiszta,szöőrtelen farkú tisztelettudó és ami a legfontosabb NE LEGYEN KAMUS MERT AZZAL MÁR TÉNYLEG TELE A PADLÁS!!!!!!!!!!Talalkozás XV.keruletben csak este 21:00-kor ha érdekel keressetek bátran a részletekért.Vannak akik tudják bizonyítani az oldalról ,hogy nem vagyunk kamusak tehát hajrá!
A keresett férfi legyen 30-felett 50 alatt legyen normális,tiszta,szöőrtelen farkú tisztelettudó és ami a legfontosabb NE LEGYEN KAMUS MERT AZZAL MÁR TÉNYLEG TELE A PADLÁS!!!!!!!!!!Talalkozás XV.keruletben csak este 21:00-kor ha érdekel keressetek bátran a részletekért.Vannak akik tudják bizonyítani az oldalról ,hogy nem vagyunk kamusak tehát hajrá!

vazelinator

edespar40