sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Helló!
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatom a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Például szívesen nyalok úgy puncit, hogy mozog benne egy farok. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 45 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti vagy Pest illetve Bács-Kiskun megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatom a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Például szívesen nyalok úgy puncit, hogy mozog benne egy farok. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 45 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti vagy Pest illetve Bács-Kiskun megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Sziasztok!
Párok szeretkezését szívesen végig nézném, igény szerint csatlakoznék is. Kor mellékes, ápoltság nagyon fontos!
Párok szeretkezését szívesen végig nézném, igény szerint csatlakoznék is. Kor mellékes, ápoltság nagyon fontos!
Aktív bi pasi ismerkedne, haverkodna, akar hosszú távú barátság. Lányokkal, párokkal, fiúkal. Lényeg hogy jól érezzük együtt magunkat.
Sziasztok! Valakit leszopnék, akár párja előtt is, Gyál és környékén, hely kell!
Bp,Pest megyében párral ismerkednénk.
Szívesen ismerkednék 50es bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
párokhoz csatlakoznék B.p. -en
Akár ma estére is...
Sziasztok,
ha egy harmadikat kerestek, aki nem jön zavarba attól, ha határozottságot várnak el tőle – akkor lehet, hogy épp egymást keressük. 40es, ápolt, tapasztalt, és szeretem, ha a dolgok nemcsak spontánok, hanem egy kicsit irányítottak is. De csak ha mindenkinek jó így.
Nézzétek meg az adatlapomat, s ha felkeltettem az érdeklődéseteket, írjatok!
Sziasztok,
ha egy harmadikat kerestek, aki nem jön zavarba attól, ha határozottságot várnak el tőle – akkor lehet, hogy épp egymást keressük. 40es, ápolt, tapasztalt, és szeretem, ha a dolgok nemcsak spontánok, hanem egy kicsit irányítottak is. De csak ha mindenkinek jó így.
Nézzétek meg az adatlapomat, s ha felkeltettem az érdeklődéseteket, írjatok!
Szia ! Január 3 ? Esztergom?
(Ez egy válasz housfriend üzenetére (ma 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 07:24
Szívesen ismerkednék kedves, ápolt párokkal vagy hölgyekkel Szentendre–Visegrád–Esztergom környékéről. Közvetlen, diszkrét férfi vagyok, aki szereti a kellemes társaságot, a barátkozást és a masszázst. Nyitott vagyok könnyed, jó hangulatú találkozásokra, beszélgetésre, közös programokra. Ha szimpatikus vagyok, írj üzenete
Szívesen ismerkednék kedves, ápolt párokkal vagy hölgyekkel Szentendre–Visegrád–Esztergom környékéről. Közvetlen, diszkrét férfi vagyok, aki szereti a kellemes társaságot, a barátkozást és a masszázst. Nyitott vagyok könnyed, jó hangulatú találkozásokra, beszélgetésre, közös programokra. Ha szimpatikus vagyok, írj üzenete
Ma este egy kisebb kikapcsolodàs nàlam? Karàcsonyi maradèkok, ismerkedès, zene ès közben blowbangre bàrmikor kèsz hàzigazdàval.
DISZKRÉT partnert keresek. Férfinak, kézimunka, estleg orál napközben vagy korán reggel. Én neked, viszonzás kizárt
Estét hölgyek.
Mai nap kari bari buli tartanák, Beválalós Pervi hölgynek Pesten 15 kerület, aki kedveli vagy gerjed férfi öltözőben vagy raktárban, vagy kedveli a melós ruhás palikat.
T
Mai nap kari bari buli tartanák, Beválalós Pervi hölgynek Pesten 15 kerület, aki kedveli vagy gerjed férfi öltözőben vagy raktárban, vagy kedveli a melós ruhás palikat.
T
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
párohoz csatlakoznék B.P.-en
Sziasztok!
Fiatal párt keresek hármas vagy cuckold együttléthez!
Olyat keresek aki tudja mit akar,szereti és bírja a nagy intim méretet és maximálisan igényesek!
Fiatal párt keresek hármas vagy cuckold együttléthez!
Olyat keresek aki tudja mit akar,szereti és bírja a nagy intim méretet és maximálisan igényesek!
Keresünk!
A napokban keresünk haverommal vagy egyedül is keresek párt vagy nőt
30 éves. Jófej, laza hetero pasik vagyunk
180/85kg. Kék szem,barna haj 22cm intim
A napokban keresünk haverommal vagy egyedül is keresek párt vagy nőt
30 éves. Jófej, laza hetero pasik vagyunk
180/85kg. Kék szem,barna haj 22cm intim
Sziasztok!
Igényes,biszex párt keresek hármas szexre!
Ami izgatja a fantáziám:
-Dugás közben a férfi tag nyalná a hölgyet, közben engem is.
-Közösen szopnának
-Spermás játékok
-Dupla punci
Jó magam intelligens,extra igényes,jól szituált ember vagyok,nagy intim mérettel és szexuális étvággyal!
Igényes,biszex párt keresek hármas szexre!
Ami izgatja a fantáziám:
-Dugás közben a férfi tag nyalná a hölgyet, közben engem is.
-Közösen szopnának
-Spermás játékok
-Dupla punci
Jó magam intelligens,extra igényes,jól szituált ember vagyok,nagy intim mérettel és szexuális étvággyal!
sziasztok, bp-en vagy környékén keresek hölgyet az adatlapom szerint. 48 éves hormális, hetero pasi vagyok

vazelinator

iubaretul_21