Sziasztok Pesterzsébet fürdőben pár,vagy hölgy aki szivesen rosszalkodna ma dél körül?
DISZKRÉT partnert keresek. Pasit, kézimunka, estleg orál napközben vagy korán reggel. Én neked, viszonzás kizárt.
28 éves vagyok, még nem voltam pasival. Budapesten keresek hellyel vagy autóval rendelkezdő domináns aktív férfit. Erőszak is engedélyezett.
Sziasztok!Holnap délelőtt Tátra téri piac közelében helyel rendelkezőt keresek!
Sziasztok! Ma van a Születésnapom, és egész éjszakás mászkálós rosszalkodós kikapcsolódásra keresek hölgy társaságot! Iszogatás, jól érezni magunkat, nyilván ha nem jövünk be egymásnak akkor ennyi, csak egyedül uncsi....
Szia van hely 20ker
(Ez egy válasz Bma14 üzenetére (tegnap 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
sziasztok feleseget hasznalnek a ferje elott ha vannak itt erre nyitott párok? hely kellene utazni tudnek!
Szeximádó, erotikus hölgyet keresek játékos szexcsatákra, jól masszírozok
akár tartós kapcsolatra!
Intelligens, izmos (nem izomagyú
) FÉRFI, jelenleg független!!
Esti vidám borozgatás, beszélgetés is érdekel, semmi sem kötelező jeligére!
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!
A boa nem vékony és nem kicsi!
Utazni és fogadni is tudok Írj privátot.
akár tartós kapcsolatra!Intelligens, izmos (nem izomagyú
) FÉRFI, jelenleg független!!Esti vidám borozgatás, beszélgetés is érdekel, semmi sem kötelező jeligére!
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!
A boa nem vékony és nem kicsi!
Utazni és fogadni is tudok Írj privátot.
Sziasztok valaki most 20ker?
Szép farkú, ápolt, igényes pasit is cumiznék élvezésig, akár többet is egyszerre:P
Vagy szép, kerek, szűk popsimmal pucsítanék, ha finoman belém tolnád...
Illetve, biszex pároknál nyalnék-nyelnék élvezésig, de ha létezik olyan hölgy, akit izgatna a bi pasik...
jelezzetek üzenetben..
Van, diszkrét, igényes helyem Észak-Pesten.
Vagy szép, kerek, szűk popsimmal pucsítanék, ha finoman belém tolnád...
Illetve, biszex pároknál nyalnék-nyelnék élvezésig, de ha létezik olyan hölgy, akit izgatna a bi pasik...
jelezzetek üzenetben..
Van, diszkrét, igényes helyem Észak-Pesten.
Sziasztok, belevaló hölggyel ismerkednék Bp-en, 48 éves normális, hetero pasi vagyok. Helyem van, utazni is tudok, a szabadidőm pedig eléggé rugalmas
Budapest és környéken keresünk, hellyel rendelkező párt, esetleg férfit péntek estére. Max 46 éves, pocak nélküli intelligens jöhet szóba, aki mer is találkozni, és vállalja az arcát.
Valós pár vagyunk.
Valós pár vagyunk.
Szia, beszélgessünk, bármi lehetséges!! Imádok nyalni minden lyukat! Nyalnak ájulásig!!!
Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!!
Mi a vágyad, a legvadabb???
Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb.
Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny.
Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!!
Mi a vágyad, a legvadabb???
Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb.
Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny.
Érződik az elkeseredés a hangodból, de semmi különös nem történt
Aki itt az oldalon próbál ismerkedni, annak számolnia kell a rendkívül alacsony találati aránnyal. Rengeteg idő, befektetett energia, de legalább költségmentes (már maga a keresés)
Egy swinger klub pénzbe kerül, de nagyságrendekkel kevesebb idő és energia és sokkal jobbak az esélyek.
Mindenkinek magának kell eldönteni, hogy melyik utat választja, olyan ritkán van, hogy ingyen van, nem kell energiát belefektetni,se időt és máris ott toporognak a csajok, akik le akarnak szopni. (Ez egy válasz nagyimi üzenetére (2025. 12. 08. hétfő 00:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 08. hétfő 00:19
Aki itt az oldalon próbál ismerkedni, annak számolnia kell a rendkívül alacsony találati aránnyal. Rengeteg idő, befektetett energia, de legalább költségmentes (már maga a keresés)
Egy swinger klub pénzbe kerül, de nagyságrendekkel kevesebb idő és energia és sokkal jobbak az esélyek.
Mindenkinek magának kell eldönteni, hogy melyik utat választja, olyan ritkán van, hogy ingyen van, nem kell energiát belefektetni,se időt és máris ott toporognak a csajok, akik le akarnak szopni. (Ez egy válasz nagyimi üzenetére (2025. 12. 08. hétfő 00:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Bocsána!!
Panaszkodtok, hogy sokan visszaîrnak, de találkozás semmi!!!
Èn már mindenhol hîrdettem!
Mindenhol kerestem!!
Igaz, csak alkalmit szeretnèk, de őszintén leîrom! Senki, de senki nem válaszol!!!!
Azt meg hogy, első alkalom csak welnes, vagy swinger, aztán arckèp, aztán valahol egy ital, első alkalom csak egy közös kirándulás!!!????? Stb.... Stb....
Aki ennyire problèmás, mi a f.szt keres itt!????
ès mièrt nem válaszol, aki tènyleg 3.-ik beszállót keres!!!???
Lehet èn vagyok a hűlye, de kèrem, segîtsen valaki!!!!!!!!
Panaszkodtok, hogy sokan visszaîrnak, de találkozás semmi!!!
Èn már mindenhol hîrdettem!
Mindenhol kerestem!!
Igaz, csak alkalmit szeretnèk, de őszintén leîrom! Senki, de senki nem válaszol!!!!
Azt meg hogy, első alkalom csak welnes, vagy swinger, aztán arckèp, aztán valahol egy ital, első alkalom csak egy közös kirándulás!!!????? Stb.... Stb....
Aki ennyire problèmás, mi a f.szt keres itt!????
ès mièrt nem válaszol, aki tènyleg 3.-ik beszállót keres!!!???
Lehet èn vagyok a hűlye, de kèrem, segîtsen valaki!!!!!!!!
Holnap dél előttre keresek partnert kizárólag orális szexre, akár egész dél előtt, helyem van.
Sziasztok
Kedves, normális csinos párokat keresünk
Kedves, normális csinos párokat keresünk
Dányból keresek srácot!
Privátba írj.
Privátba írj.
Jól nyalok puncit, és imádom!... Próbáld ki!
Valós fotó a profilban.
Egyedülálló, kiemelkedő egzisztenciával rendelkező, igényes férfi vagyok.
Szimpátia esetén, és persze ha finom a puncid, akár több is alakulhat...
Valós fotó a profilban.Egyedülálló, kiemelkedő egzisztenciával rendelkező, igényes férfi vagyok.
Szimpátia esetén, és persze ha finom a puncid, akár több is alakulhat...
Sziasztok! Csütörtök napközben Budapesten környékén lenne elhanyagolt hölgy, vagy pár kalandoni?
Egyáltalán van itt olyan aki mer is találkozni nem csak írogat? Várom leveleiteket! Szép napot mindenkinek!
Egyáltalán van itt olyan aki mer is találkozni nem csak írogat? Várom leveleiteket! Szép napot mindenkinek!

vazelinator

tündér50
Viktória