Sziasztok, Igényes jó méretű férfiként csatlakoznék párokhoz és hölgy partnerem is keresem aki szereti a szembekötős izgalmas játékokat. Helyem van Budapesten a 3. kerületben.Házi barát szerepre is nyitott vagyok hosszú távon.
Swinger Yours buli 08.27!
Mi, négyen, swingerparty-szervezőként várunk benneteket. Több éve szervezünk bulikat kezdőknek és haladóknak egyaránt, különböző tematikájú eseményekkel.
Miben vagyunk mások, mint egy klub?
Hozzánk kizárólag regisztrációt követően és egy gyors videós arckontroll után lehet bekerülni. Fontos számunkra, hogy egy biztonságos, kulturált és kellemes közösséget alakítsunk ki.
A weboldalunkon megtaláljátok a következő várható bulikat. Amelyik esemény felkelti az érdeklődéseteket, annak leírásában megtaláljátok a regisztráció lehetőségét és minden fontos információt.
Többféle tematikus bulival várunk benneteket.
Ha pedig érdekelnek a saját tapasztalataink és történeteink, Swinger Yours néven podcastünk is van, amelyben a saját élményeinkről és tapasztalatainkról beszélgetünk. Megtaláltok minket a YouTube-on, a Spotify-on és az Apple Podcasten is.
Legközelebb augusztus 27-én várunk benneteket a pasitöbbletes swingerbulinkra, ahol egy nőre maximum három férfi jelentkezését fogadjuk el.
A weboldalunk címét privát üzenetben szívesen elküldjük.
Várunk benneteket szeretettel!
Merci és Peti, Timi és Csanád
Mi, négyen, swingerparty-szervezőként várunk benneteket. Több éve szervezünk bulikat kezdőknek és haladóknak egyaránt, különböző tematikájú eseményekkel.
Miben vagyunk mások, mint egy klub?
Hozzánk kizárólag regisztrációt követően és egy gyors videós arckontroll után lehet bekerülni. Fontos számunkra, hogy egy biztonságos, kulturált és kellemes közösséget alakítsunk ki.
A weboldalunkon megtaláljátok a következő várható bulikat. Amelyik esemény felkelti az érdeklődéseteket, annak leírásában megtaláljátok a regisztráció lehetőségét és minden fontos információt.
Többféle tematikus bulival várunk benneteket.
Ha pedig érdekelnek a saját tapasztalataink és történeteink, Swinger Yours néven podcastünk is van, amelyben a saját élményeinkről és tapasztalatainkról beszélgetünk. Megtaláltok minket a YouTube-on, a Spotify-on és az Apple Podcasten is.
Legközelebb augusztus 27-én várunk benneteket a pasitöbbletes swingerbulinkra, ahol egy nőre maximum három férfi jelentkezését fogadjuk el.
A weboldalunk címét privát üzenetben szívesen elküldjük.
Várunk benneteket szeretettel!
Merci és Peti, Timi és Csanád
Nagykáta és környéke asszony lány vagy pár hely van kis masszázs stb Ma egesz nap szabad a kegli
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év párt keresek, biszex vagy biszex iránt érdeklődő férfitaggal.
Nem független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Nem független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Csak élvezd a számat puncival, fenekeddel! Helyem van, utazni tudok! Perverzió előny!
Roma fiatal lányok, asszonyok előnybe,
Öklözés és más perverzió előny!
Roma fiatal lányok, asszonyok előnybe,
Öklözés és más perverzió előny!
Esztergom környékén cumiznék. Párt vagy szóló pasit kukkolnék
Szia. Sportos, egyedulallo ferfikent igenyes hölgyet keresek hosszutavra.
Türelmes, megbizhato, igenyes ferfi vagyok.
Türelmes, megbizhato, igenyes ferfi vagyok.
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Házibaràt lennèk!
Sziasztok! Egy ideje vágyok, hogy egy férfi farkát a kezembe vegyem, és kiverjem neki!,
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Hölgyet vagy pár keresek az intim piercinges farkamnak....
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Sziasztok! 21 éves szűz srácként keresnék hölgyet vagy pár hölgytagját Budapest és környékén!
Sziasztok!
Reptér vagy Budapest és környékén kaland?
Reptér vagy Budapest és környékén kaland?
Sziasztok!pasit keresnénk a hölgy örömére,anál kizárt,helyünk van igy csak Bp,pestmegyéből keresünk aki utazni is tud, keső esti órákban,korosztály 25-45ig borotvált intimmel ápoltság alap.arc és intim fotó elvárt! 08.21 vagy 22.én érünk csak rá!
Társam keresem, adatlapon szerint
Ismerkednèk korosztálytol függetlenül
Társra vágyok olyanra aki ismer kivül belül
Ismerkednèk korosztálytol függetlenül
Társra vágyok olyanra aki ismer kivül belül
Kellemes ötvenes férfi nyalna fiatal lányt, középkorú feleséget, vagy idősebb hölgyet négyszemközt, vagy a barátja, férje, partnere előtt is.
A lényeg a hosszas és lelkiismeretes nyaláson van, viszonzás nem feltétel, kor nem tényező, kimondottan izgatnak az olyan idős, szenvedélyes hölgyek, akiknek ezt még egyáltalán nem, vagy csak nagyon rég tették meg.....
Hely: Budapest, vagy az ország keletebbi régiója.
E-mail publikus.
A lényeg a hosszas és lelkiismeretes nyaláson van, viszonzás nem feltétel, kor nem tényező, kimondottan izgatnak az olyan idős, szenvedélyes hölgyek, akiknek ezt még egyáltalán nem, vagy csak nagyon rég tették meg.....
Hely: Budapest, vagy az ország keletebbi régiója.
E-mail publikus.
Sziasztok! Biszexuális érdeklődèsü Párral szeretnék ismerkedni!
Lehetőleg Dél Pest és Csepel sziget !
Szépen kérem csak Párok !
Lehetőleg Dél Pest és Csepel sziget !
Szépen kérem csak Párok !
Budán keresek estére élvezetre szexpartnert! Mindenre, biszexre nyitott vagyok. Írj üzenetet!

vazelinator

Audrie