Ha még sosem kényeztetett fiú orálisan de kipróbálnád,izgatna,akkor várom mielőbbi válaszod!viszonzást NEM várok,kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod és el is jössz hozzám!Igényes ápolt vékony srác vagyok,orális kényeztetésemben nem fogsz csalódni!Pestmegyei hellyel rendelkező srác vagyok!Közben néhetsz szexfilmet is!A lényeg hogy Neked jó legyen!
Budapesten erzsébet tér környékén keresek passziv bi pasit lehetöleg helyel rendelkezöt.imádok dugni szopatni ha magdara ismertél irj privátba .ja és szombat vasárnap is.
Buta vagy, és magadból csinálsz itt bohócot ! Sok sikert hozzá !
(Ez egy válasz Xpool01 üzenetére (tegnap 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Xpool01 üzenetére (tegnap 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Paraszt,normálisan beszélj!
(Ez egy válasz marineland üzenetére (tegnap 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:38
Figyelj te szerencsétlen ! Az adatlapunkon leírtuk hogy biszex pasit nem keresünk ! Te biszexként bejelentkezel ! Akkor minek neveznéd magad ?
Sziasztok!
Ma este keresek aktívat Budapestről. Helyem nincs. Én 28, passzív.
Ma este keresek aktívat Budapestről. Helyem nincs. Én 28, passzív.
Sziasztok! sportos 40 es pasi 12 ker buvóhelyre játszotársat keres szóló hölgyek párok érdekelnek hetero alapon szép estét Üdv P
Csepel szigeten keresek párt csajt esetleg fiút! Helyem van minden fontos az adatlapomon! Nem illik megijedni!
Figyelj te szerencsétlen ! Az adatlapunkon leírtuk hogy biszex pasit nem keresünk ! Te biszexként bejelentkezel ! Akkor minek neveznéd magad ?
(Ez egy válasz Xpool01 üzenetére (tegnap 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Xpool01 üzenetére (tegnap 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Kedves hölgyek, párok!
70 cm átlójú LCD TV (2-3 db is van) és 2 db felújított régi fotel keresi új gazdáját, atabánya - Budapest vonalon.
Írj privátban.
70 cm átlójú LCD TV (2-3 db is van) és 2 db felújított régi fotel keresi új gazdáját, atabánya - Budapest vonalon.
Írj privátban.
A mai nap kora esti órákra, kb 20:00-tol part esetleg szóló bi pasit keresunk alkalmi partneremmel! Hely van a 19.kerben! F37 182/110 tetovált , L 35 160/48 vékony kicsi
Hülyegyerek anyád! Kamus
(Ez egy válasz marineland üzenetére (tegnap 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:03
Adatlapunk szerint keresnénk pasit ma estére. Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj !
Van esetleg pesti pár, akinek a hét elején lenne szabadideje napközben találkozni?
Adatlapunk szerint keresnénk pasit ma estére. Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj !
Sziasztok mai nap 18óra-24óra között keresek olyan párt vagy lányt aki benne lenne olyanban hogy végignézi ahogy kiverem magamnak és spriccelek egy nagyot akár a hölgy cicijére. Vagy
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást.A férj párja jelenlétében es a felesége kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. De szex vagy oral is lehet de ez nem kötelező.
Nógrád és Pest megyében keresek.Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást.A férj párja jelenlétében es a felesége kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. De szex vagy oral is lehet de ez nem kötelező.
Nógrád és Pest megyében keresek.Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
Feleséget,barátnőt kényeztetnék titokban!
Sziasztok! 26 éves, ápolt, egészséges biszexuális mackós alkatú srác keresi partnerét, partnereit.
Szívesen csatlakozom bisex , vagy hetero párokhoz.
Solo passzív férfiakat is keresek, vagy pedig teltebb, nem óriás méretű aktív férfit.
Helyem sajnos nincs.
Budapesten, a XV. kerületben lenne a legjobb egymásra találni.
Szívesen csatlakozom bisex , vagy hetero párokhoz.
Solo passzív férfiakat is keresek, vagy pedig teltebb, nem óriás méretű aktív férfit.
Helyem sajnos nincs.
Budapesten, a XV. kerületben lenne a legjobb egymásra találni.
Sziasztok
Szombat este párt keresünk.Nem álmodozókat .Hanem akik komolyan is gondolják hogy találkoznánk 4 ben.
Utazni tudunk fogadni tudunk .
Szombat este párt keresünk.Nem álmodozókat .Hanem akik komolyan is gondolják hogy találkoznánk 4 ben.
Utazni tudunk fogadni tudunk .
Sziasztok!
40es párként érdeklődnénk, hogy kinek volna kedve velünk tartani egy most szombat (február 21) esti swinger buliba?
Nagyon örülnénk jó képességű, tettre kész uraknak!
40es párként érdeklődnénk, hogy kinek volna kedve velünk tartani egy most szombat (február 21) esti swinger buliba?
Nagyon örülnénk jó képességű, tettre kész uraknak!
jobban jártok egy klubbot megnézni, vannak kezdőknek szánt éjszaka
nézelődhettek, beszélgethettek
rögtön találhattok is egy párt akivel kicsit közelebb kerülhettek (Ez egy válasz nezelodo_par üzenetére (2026. 02. 18. szerda 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 18. szerda 19:16
nézelődhettek, beszélgethettek
rögtön találhattok is egy párt akivel kicsit közelebb kerülhettek (Ez egy válasz nezelodo_par üzenetére (2026. 02. 18. szerda 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! A barátnőmmel (mindketten 30 körül) mostanában agyalunk azon, hogy kipróbáljuk a négyest, lehetőleg korosztályunkból (25-35 évesekkel). Nektek mi volt a tapasztalat? Megéri egyáltalán? Van esélyünk ilyen korosztályhoz?
Főleg arra vagyok kíváncsi: mik az ideális első lépések? Hogy találtatok megbízható párokat? Mi vált be nálatok kommunikációban, határokban, vagy akár a találkozás előtt/után? Osszátok meg a sztoriaitokat és tippeket, köszi előre!
Főleg arra vagyok kíváncsi: mik az ideális első lépések? Hogy találtatok megbízható párokat? Mi vált be nálatok kommunikációban, határokban, vagy akár a találkozás előtt/után? Osszátok meg a sztoriaitokat és tippeket, köszi előre!

vazelinator

Atika