Keresnék bugyi mániás srácot,urat aki szeret punci illatú bugyikra spriccelni,csak személyes találkozás lehetséges nálam Pestmegyében,helyem van.Olyan irjon aki el is tud jönni,ha Te is elhozod a barátnöd bugyiját az is izgat!
Komoly érdeklódó irjon!Köszönöm,igényes srác vagyok!
Komoly érdeklódó irjon!Köszönöm,igényes srác vagyok!
Sziasztok! A holnapi nap folyamán csatlakoznék hölgy/pár társaságához Bp belvárosban preferáltan.
Sziasztok. Holnap Etele plázába megyünk shoppingolni,mozizni. A környéken huncutkodnánk
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Cegléden -Nagykőrös ismerkednék telt nagymellű hölgyel,párral esetleg kimondottan negyfarkú hoki partnerrel.
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám. Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám. Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Sziasztok.
Máj.30.án házibuli jellegű privát partyt szervezünk Veresegyházán!
Igényes környezetben,válogatott jó fej vonzó párokkal!
Minőségi ételek italok,baráti hangulat!
Szívesen látunk normár vagy sportos testalkatú párokat,akár kezdőket is!
Máj.30.án házibuli jellegű privát partyt szervezünk Veresegyházán!
Igényes környezetben,válogatott jó fej vonzó párokkal!
Minőségi ételek italok,baráti hangulat!
Szívesen látunk normár vagy sportos testalkatú párokat,akár kezdőket is!
Fiatalabb párt kukkolnék Budapesten és környékén. Minden ajánlat érdekel, helyem is van.
Most a Népligetbe a teniszpályáknál szopnék szép fasszt
Fiatalos, hozzánk illő párt keresünk max. 40 éves korig.
Fontos, hogy a férfi ne legyen macis alkat.
Baráti ismerkedésre és kölcsönös szimpátia esetén szexkapcsolatra is nyitottak vagyunk.
Fontos, hogy a férfi ne legyen macis alkat.
Baráti ismerkedésre és kölcsönös szimpátia esetén szexkapcsolatra is nyitottak vagyunk.
Keresek pasit: diszkrét kezimunkára,
esetleg pippantásra.
Én neked, viszonzás kizárt.
Munka közben után, diszkréten.
Melós ruhások előnyben.
Újbuda
esetleg pippantásra.
Én neked, viszonzás kizárt.
Munka közben után, diszkréten.
Melós ruhások előnyben.
Újbuda
Sziasztok! Tovább próbálkozunk a szinte lehetetlennel. Keresnénk hölgyet aki szívesen csatlakozna hozzánk egy hármas kalandhoz. Bi beállítottság előny de nem feltétel. Ha esetleg úgy gondolod hogy szívesen csatlakoznál hozzánk akkor várjuk privát üzeneted. Addig is jó keresgélést mindenkinek. V&M
Sziasztok. Junius 6. Estére keresünk max. 30 éves korig legalább 3 sportos alaktú pasikat! Budapest es környékéről!
Legjobb lenne egy baráti csapat de külön is jöbetsz! 40+ milf feleségem kényezetésére! Csak víberen komonikálunk!
Írjatok!
Legjobb lenne egy baráti csapat de külön is jöbetsz! 40+ milf feleségem kényezetésére! Csak víberen komonikálunk!
Írjatok!
Sziasztok
Magamra igényes 25 éves sportos srác vagyok.
Szívesen ismerkedek hölgyekkel és párokkal.
Flexibilis vagyok és mobilis.Értelmes távon belül tudok mozogni.
Magamra igényes 25 éves sportos srác vagyok.
Szívesen ismerkedek hölgyekkel és párokkal.
Flexibilis vagyok és mobilis.Értelmes távon belül tudok mozogni.
Szépvölgyin,reptéren pár vagy hölgy esetleg
30F
30F
Estét.
Pesten mostanában Hölgy(pár heteró alapon) laza orál kalandra?
Pesten mostanában Hölgy(pár heteró alapon) laza orál kalandra?
Extra vastagot hölgyeim?
Sziasztok
Van itt olyan aki a vastag farkat szereti?
35 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon.
Tudok utazni de fogadni is Székesfehérváron.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.
Sziasztok
Van itt olyan aki a vastag farkat szereti?
35 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon.
Tudok utazni de fogadni is Székesfehérváron.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.
32 éves, 183 cm magas, átlagos alkatú, méretű, igényes, diplomás férfi keres hölgy társaságot (további jelző csak soknak éreztem: jóképűnek mondott, tetovált, orál màniás),vagy csatlakozna párokhoz 3.-nak vagy cuckold alapon. Abban is benne vagyok, hogy a hölgyet orálisan elégítem ki viszonzás nélkül. Helyem ritkán van a XI kerületben, kocsim van, utazni tudok.

vazelinator

ferlin01