Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
párohoz csatlakoznék B.P.-en
Sziasztok!
Fiatal párt keresek hármas vagy cuckold együttléthez!
Olyat keresek aki tudja mit akar,szereti és bírja a nagy intim méretet és maximálisan igényesek!
Fiatal párt keresek hármas vagy cuckold együttléthez!
Olyat keresek aki tudja mit akar,szereti és bírja a nagy intim méretet és maximálisan igényesek!
Keresünk!
A napokban keresünk haverommal vagy egyedül is keresek párt vagy nőt
30 éves. Jófej, laza hetero pasik vagyunk
180/85kg. Kék szem,barna haj 22cm intim
A napokban keresünk haverommal vagy egyedül is keresek párt vagy nőt
30 éves. Jófej, laza hetero pasik vagyunk
180/85kg. Kék szem,barna haj 22cm intim
Sziasztok!
Igényes,biszex párt keresek hármas szexre!
Ami izgatja a fantáziám:
-Dugás közben a férfi tag nyalná a hölgyet, közben engem is.
-Közösen szopnának
-Spermás játékok
-Dupla punci
Jó magam intelligens,extra igényes,jól szituált ember vagyok,nagy intim mérettel és szexuális étvággyal!
Igényes,biszex párt keresek hármas szexre!
Ami izgatja a fantáziám:
-Dugás közben a férfi tag nyalná a hölgyet, közben engem is.
-Közösen szopnának
-Spermás játékok
-Dupla punci
Jó magam intelligens,extra igényes,jól szituált ember vagyok,nagy intim mérettel és szexuális étvággyal!
sziasztok, bp-en vagy környékén keresek hölgyet az adatlapom szerint. 48 éves hormális, hetero pasi vagyok
Adatlapunk szerint ismerkednénk, elsősorban párral szimpátia alapon
Adatlapunk szerinti pasit keresünk mostanra, akit lakásunkon fogadnánk ! Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj !
Sziasztok! Van olyan hölgy/pár köztetek, aki 29-én megy Arzenálba bulizni és utána afterezne?
Megismerkednék olyan fiúval,úrral akinek barátnője,felesége nem szeret vagy nem tud jól szopni,szeretnélek orálisan élvezésig szopni,izgatn akkor ameddig csak akarod,ha kisebb vagy túl nagy a méreted és ez okozott gondot,akkor irj nekem és igérem nem fogsz csalódni,csak ülsz a fotelomban és én kényeztetlek finoman hosszan,közben szexfilmet is nézhetsz!Nem várok viszonzást,lehetsz teljesen kezdő is e téren!Pestmegyei vékony igényes ápolt biszex fiú vagyok,irhatsz bárhonnanHelyem van!
Sziasztok! Egy 28 eves, sportos, apolt, kulturalt es normalis ferfikent keresek parokat es holgyeket erotikus jatekokhoz, harmashoz es a swinger adta oromok megelesehez. Tapasztalattal mar rendelkezem korabbrol harmas teren, de szivesen bovitenem a jovoben!
korhatar reszemrol nincs megszabva, nagyon kedvelem az erettebb holgyeket is! Keoeket tudok kuldeni, egyeztetni tudunk mas csatornan is, nem csak itt. Helyem sajnos nincs, de Budapest teruleten es a megyeben utazni tudok! Ha erdekellek titeket/teged akkor keressetek uzenetben!
korhatar reszemrol nincs megszabva, nagyon kedvelem az erettebb holgyeket is! Keoeket tudok kuldeni, egyeztetni tudunk mas csatornan is, nem csak itt. Helyem sajnos nincs, de Budapest teruleten es a megyeben utazni tudok! Ha erdekellek titeket/teged akkor keressetek uzenetben!
Sziasztok, 28 éves, ápolt, értelmiségi srác vagyok Budapestről. Párt keresek akihez csatlakozhatok, idősebb korosztály és vidék is érdekel. Akár klasszikus alapon, akár alázás téma is érdekel, a női tag wc-nek és wc papírnak használhat, pofozhat, számba köphet, arcomra ülhet és lovagolhat, csúszkálhat, a férfi tag pedig torkon baszhat, megetetheti a gecijét. Üzenetben várom a megkeresést. Szingli hölgy is érdekel.
Kellemes időtöltést, sziasztok. Szeretnék találkozni párral, hölggyel és akinek lenne kedve játszani vele, velük szívesen ismerkednék, randiznék.
Hatvan-Gyöngyös-Pásztó vonalon esetleg valakinek lenne kedve találkozni? Üzeneteket privátban várom
Bi beállítottságú férfit keresünk kölcsönös élvezetekre.
szep napot olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a férjet izgatna a cuckold jatekok azaz a feleseg kényeztetése hasunálása .hely kellene utazni tudnek!
Valaki Alsónémedi és környékéről???
szep napot vannak e itt olyan pasiki akiket izgatná ha elotte hasznaljak kényeztetik a feleseget? Hely kellene utazni tudnek!
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnèk
Vagy párokhoz is csatlakoznék harmadiknak
Pesten tartózkodom mától egy hétig
Vagy párokhoz is csatlakoznék harmadiknak
Pesten tartózkodom mától egy hétig
2025.12.27.én 18.00 órai kapunyitással a Duplicatos Ludos Nudista Szórakoztató wellness és swinger Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textilmentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen ajánlatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata,ezért ne hagyd otthon!
A park rendezvénye: Karácsonyi uzsi batyus buli!
Szauna kezdésig
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
21.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig
-felöntés 4+1 , 4 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest)Én Melinda tartom!
Pároknak 16000ft/ pár .Egyedülállóknak 8000ft
Helyszín:Őrbottyán.Ősz u 25
Viber:302349600
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! alkoholmentes koktél,Forró tea finomságok,kv különlegességek.
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
A park rendezvénye: Karácsonyi uzsi batyus buli!
Szauna kezdésig
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
21.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig
-felöntés 4+1 , 4 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest)Én Melinda tartom!
Pároknak 16000ft/ pár .Egyedülállóknak 8000ft
Helyszín:Őrbottyán.Ősz u 25
Viber:302349600
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! alkoholmentes koktél,Forró tea finomságok,kv különlegességek.
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci

vazelinator

barflyqw