Holnap este fél kilenc után - ha valaki visszajelez, hogy jön - kinézek a Fóti Auchan parkolóba.
Sziasztok!Esztergom-Dorog-Párkány-Solymár-Pomáz és környéke...átlagos alkatú. Nőt,Lányt,Asszonyt,Feleséget a férje előtt,elhanyagolt Feleséget ORGAZMUSIG NYLNÁK autómban,vagy Nálad...kedves,figyelmes,érett,tapasztalt,fürge nyelvű,ügyes kezű masszőr pasi vagyok...Puszi a Hölgyeknek...
És bizonyára mikor már lefixálod a programot a párral, és várják a címedet, felszívódsz, mint ahogy velünk is tetted... Pedig elvileg még videóhívásban is stimmelt minden, aztán meg letiltottál... Szerintem nem jó reklám...
(Ez egy válasz moher üzenetére (tegnap 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok, hosszútávra keresek belevaló hölgyet a vágyaink megélésére Bp-en. 48 éves, normális hetero férfi vagyok
Sziasztok.
Mai naptól vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Diszkrét autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Mai naptól vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Diszkrét autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Pár? vagy egyedülálló Nő/lány? hosszútávú barátság-szex..:?
Sziasztok!
Sportos férfiként keresek párt hetero alapon, helyem van.
Sportos férfiként keresek párt hetero alapon, helyem van.
Sziasztok.
Lenne kedve Hölgynek vagy Párnak ma napközben találkozni Velem Budapest V,VI,VII,X,XIV,XV kerületek valamelyikében? A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon, de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Mindenkinek sikeres keresést!
Lenne kedve Hölgynek vagy Párnak ma napközben találkozni Velem Budapest V,VI,VII,X,XIV,XV kerületek valamelyikében? A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon, de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Mindenkinek sikeres keresést!
Sziasztok!
Egy jól, azaz alaposan és hosszan maszírozni szerető és tudó srácra lennénk nyitottak, akit hosszútávon is akár bevállalnánk.
Olyan írjon, aki szeret, tud hosszan és erősen maszíroni és ajándék számára az, hogy ezt egy fiatal, sportoló lány testén teheti meg és így élvezi ki minden pillanatát.
Szakirányú végzettség és tapasztalat helyzeti előny.
Május 1-én, estefelé ráérünk találkozni, helyünk is van ehhez. Komolyan gondoljuk. Várjuk a jelentkezéseket.
Egy jól, azaz alaposan és hosszan maszírozni szerető és tudó srácra lennénk nyitottak, akit hosszútávon is akár bevállalnánk.
Olyan írjon, aki szeret, tud hosszan és erősen maszíroni és ajándék számára az, hogy ezt egy fiatal, sportoló lány testén teheti meg és így élvezi ki minden pillanatát.
Szakirányú végzettség és tapasztalat helyzeti előny.
Május 1-én, estefelé ráérünk találkozni, helyünk is van ehhez. Komolyan gondoljuk. Várjuk a jelentkezéseket.
Üdv
Mai napon keresnék hölgyet kellemes élvezetekre.Ha esetleg szimpatikus vagyok valakinek akkor privátban egyeztessük elképzeléseinket.
Mai napon keresnék hölgyet kellemes élvezetekre.Ha esetleg szimpatikus vagyok valakinek akkor privátban egyeztessük elképzeléseinket.
Olyan hetero kiváncsi urat srácot keresek aki már régóta ki akarja próbálni milyen lehet egy fiúval közösen hokizni,izgatni egymás farkát..tényleg csak ami mind kettőnket izgat!Kérlek csak akkor irj ha még sosem volt ilyenben részed de régóta ki akarod próbálni.Találkozni akarót keresek,levelezés nem érdekel.Helyem van Pestmegyében de ha Neked is van helyed szivesen elmegyek hozzád,maximális diszkréció garantálva!Igényes nagyon ápolt fiatal vékony srác vagyok.
Holnap, szerdán a nappali partira, több olyan vonzó pár is bejelentkezett, akik tettre kész urakkal szívesen játszanának.
Szóval örülnénk, ilyen uraknak.
és persze pároknak, hölgyeknek is.
Club Paradise, nappali party, szerda 10-15-ig.
Kérünk benneteket, hogy ne itt írjatok, hanem
xoxo
Mariann
P4U
Szóval örülnénk, ilyen uraknak.
és persze pároknak, hölgyeknek is.Club Paradise, nappali party, szerda 10-15-ig.
Kérünk benneteket, hogy ne itt írjatok, hanem
cs
ránk. alf
ör alf
ög alf
jetekxoxo
Mariann
P4U
18 éves lányként illetve fiú ismerőseimmel keresünk kizárólag párt vagy lányt! Férfi nem
Sportos, jófej csajszi vagyok, vékony is..
Sportos, jófej csajszi vagyok, vékony is..
Budapest 20.ker. Profilom
Dunaújváros és környékén, egyedülálló pasi ismerkedne hölggyel, párral. Szimpátia alapon, ha lehet hosszabb távra. Fejér, Pest megyébe az utazás nem jelentene gondot.
Helló.fót környékén ismerkednék.irjatok
Szombat estére keresünk privát bulit. Kis pasis többlet nem gond, de ne ők legyenek túlsúlyban, ha lehet. Utazni is szívesen utazunk belátáható távolságon belül.
Négyes hatos vagy akár többes is szóba jöhet.
Privátban írjatok kérlek
Négyes hatos vagy akár többes is szóba jöhet.
Privátban írjatok kérlek
Fót-Palota-Keszi-Újpest környékéről keresem középkorú hölgy vagy pár társaságát !
Holnap (04.29) kora délutánra keresek partnert/partnereket közös élvezetekhez. Hellyel rendelkező Hölgy, Úr vagy pár jelentkezését várom. A jóízlés határain belül minden lehetséges.
Ma valaki kér egy fiatal sráctol (23 eves vagyok atlagos/sportos alkatú) egy érzelem mentes szopást?
Csak megyek, le szoplak és el is megyek.
Mellébeszélés minden nelkul smile
17:00-18:00környékén.
Déli pályaudvar Corvin kornyeken
Helyem nincs , de jo lehet nyilvános mosodba vagy autóba
Csak megyek, le szoplak és el is megyek.
Mellébeszélés minden nelkul smile
17:00-18:00környékén.
Déli pályaudvar Corvin kornyeken
Helyem nincs , de jo lehet nyilvános mosodba vagy autóba

vazelinator

sainth