Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Ma Budapest és környékén két srác kukkolna párokat lányokat. Írj privátba
Szeretnék egy férfit leszopni és kinyalni a bartatnője előtt. Nyelvemmel dugom a segged, nyelem a gecid.
Sziasztok ma pentek estére Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok
er
tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
alf
ős alf
za alf
kos
Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok. Viber, Google chat, whatsapp van.
Írjatok bátran! Érezzük jól magunkat!
Párok esetleg péntek este?
Jázmin vagyok, 18 éves
Sajnos most idő előtt jött meg, de Tomival programozni szeretnéknk. Így csak cumizni tudok most csak.
Párok vagy lányok?
Jázmin vagyok, 18 éves
Sajnos most idő előtt jött meg, de Tomival programozni szeretnéknk. Így csak cumizni tudok most csak.
Párok vagy lányok?
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Két férfi csinos nyitott sub nöt keres.
Sziasztok.
30 eves urkent keresek hazaspart. Csakis hetero alapon. 40 -50 koruli korosztaly leveleit varom.
Van nemi tapasztalatom tobbesben.
Nagy keblek , teltebb alkat elony.
30 eves urkent keresek hazaspart. Csakis hetero alapon. 40 -50 koruli korosztaly leveleit varom.
Van nemi tapasztalatom tobbesben.
Nagy keblek , teltebb alkat elony.
Sziasztok!Esztergom-Pomáz vonalon átlagos alkatú Nőt tennék BOLDOGGÁ nyelvemmel,szájammal autómban...kedves,figyelmes masszőr pasi vagyok
Sziasztok! Keresem a jó társaságot. Üdv,
Kedves hölgyek, párok!
70 cm átlójú LCD TV (2-3 db is van), 2 db bárszék, andante barna bőr ülőgarnitúra és 2 db felújított régi fotel keresi új gazdáját, régebbi macbook air, casio számoló gép ...Tatabánya - Budapest vonalon.
Írj privátban.
70 cm átlójú LCD TV (2-3 db is van), 2 db bárszék, andante barna bőr ülőgarnitúra és 2 db felújított régi fotel keresi új gazdáját, régebbi macbook air, casio számoló gép ...Tatabánya - Budapest vonalon.
Írj privátban.
Az alábbi mai programra elég sok hely felszabadult nagyon sokan nem jönnek el, így még van szabad hely ha valakit érdekelne:
Most csütörtökre, 03.19. késő délutáni órákra után keresünk minél több srácot barátnőmnek. A dolog következőképpen fog kinézni, kapsz egy címet, oda jössz, egy srác beenged, megmutatja hol a hölgy, akit lehet már basznak és csatlakozol. Lehet kemenyen baszni a pináját, torkát, egyszerre pinába két fasz, bírja a dolgokat, a szeme be lesz kötve azt nem lehet levenni! Jössz baszol és mész! Ennyi! Pontos részletek privátban!
Most csütörtökre, 03.19. késő délutáni órákra után keresünk minél több srácot barátnőmnek. A dolog következőképpen fog kinézni, kapsz egy címet, oda jössz, egy srác beenged, megmutatja hol a hölgy, akit lehet már basznak és csatlakozol. Lehet kemenyen baszni a pináját, torkát, egyszerre pinába két fasz, bírja a dolgokat, a szeme be lesz kötve azt nem lehet levenni! Jössz baszol és mész! Ennyi! Pontos részletek privátban!
Szombat estere keresek Budapesten biszex partnert kellemes idotoltesre,lazitasra,farokmasszazsra,oralra.Elsosorban tolem neked de a kolcsonossegnek sem vagyok ellene,csak nem elsodleges szamomra.Kizarolag keso delutani es esti a program.Eletkorilag megkotes nem nagyon van,jofej,ertelmes tarsasag legyel mert csak azt tudom ertekelni.Borotvalt farok,nem elhanyagolt testfelepites,normalis es udvarias viselkedes alap!Csak kulturalt megkeresesekre es ertelmes egyenek uzeneteire reagalok akik hozzam hasonloan programot keresnek,nem bohockodast a billentyuzet mogott es 3 perces uritest.Infok rolam az adatlapomon olvashatok.Corvin Plaza es kornyeke alkalmas a megismerkedesre.
Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Szuasztok ha valaki érez magában egy kis energiát amit szívesen fordítana egy autós szopatásra akkor keressen meg az illető minket.Ami fontis 30 feletti 50alatti ferfit keresünk aki nem beszari és nem kamus mert azzal tele a padlás és nagyon. XV.keruletben van tali.Minden más privátban
Sziasztok.
A héten napközben párnál besegítenék esetleg Cuckold élmény fokozásában, de akár egy orállal a hölgynél. Hetero vagyok!
Ápolt, intelligens párokat keresek.
Dunántúl Balatontól északi része.
Privát üzenetben írjatok.
Sziasztok
A héten napközben párnál besegítenék esetleg Cuckold élmény fokozásában, de akár egy orállal a hölgynél. Hetero vagyok!
Ápolt, intelligens párokat keresek.
Dunántúl Balatontól északi része.
Privát üzenetben írjatok.
Sziasztok
Sziasztok! Péntek este keresünk két pasit Budapesten, sexmentesen masszázsra. Olyanok írjanak,akik vannak ketten...hely kell
Sziasztok parkolóba szopnék ,fuvarozót,kamiomost ,tud esetleg valaki jó parkolót ???
Sziasztok. Ma szívesen ismerkednék, találkoznék, kalandoznék Budapesti párral, hölggyel napközbeni. Lehet autós kaland, búvóhely, szabadtéri összejövetel. Helyem nincs, autózni tudok. En egy fiatal, diszkrét, ápolt, potens pasi vagyok. Privátban keressetek.

vazelinator

rdaneel
Natalia