Sziasztok pasit vagy több pasit keresek a feleségem örömére péntek,szombat estére nagyobb mérettel Budapesten privátban lehet jelentkezni
2025.12.13.án 18.00 órai kapunyitással a Duplicatos Ludos Nudista Szórakoztató wellness és swinger Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textilmentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen ajánlatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata! A Park jellege naturista ezért textil elfogadása nem engedélyezett!!!Szóljatok egymásra,ne csak a személyzet jelezze!!
A park rendezvénye: Wellness Country Batyus buli!
Szauna kezdésig
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
21.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig
-felöntés 4+1 , 4 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Melinda tartja
Helyszín:Őrbottyán.
Viber:
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! alkoholmentes koktél,Forró tea finomságok,kv különlegességek.
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
A park rendezvénye: Wellness Country Batyus buli!
Szauna kezdésig
-Jakuzzi használat
21.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig
-felöntés 4+1 , 4 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Melinda tartja
Helyszín:Őrbottyán.
Viber:
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! alkoholmentes koktél,Forró tea finomságok,kv különlegességek.
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
Házaspárt keres egy 50+-os mackos pasi. Vagy olyan pasival ismerkedne,akit izgatná ha a nejét megdugnám.
Cuki, ápolt, sportos, fiatalos, szőrtelen, picit bi pasi beugrana ma este közénk kicsit játszani? Dél Pest.
2025.12.17-18.án 15.00 tól kapunyitás !Duplicatos Ludos Nudista szórakoztató wellness,és swinger park!Őrbottyán
17.00 órától szauna szeánszokat tartunk ünnepi hangulatban 21.00 ig!
Szauna kezdésig
-Jakuzzi használat
-felöntés 4+1 , 4 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest)Én Melinda tartom!
17.00 órától szauna szeánszokat tartunk ünnepi hangulatban 21.00 ig!
Szauna kezdésig
-Jakuzzi használat
-felöntés 4+1 , 4 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest)Én Melinda tartom!
Sziasztok! Jó mérettel és képességekkel megáldott pasi vagyok. Az elmúlt három évben a francia alpokban éltem, most rövid ideig Magyarországon vagyok aztán a hét második felében költözöm a karib tengerre. Addig is kalandot keresek, kizárólag nőt vagy párt. Holnap, csütörtökön napközben és éjjel még Pesten leszek. Ha ismerősnek jelölsz láthatod a képeimet, ha érdekellek várom az üzenetedet. Szép napot!
Péntek estére keresek nőt, párt Budapesten biszex férfiként. Nyitott, szenvedélyes férfi vagyok.
Sziasztok! December 13.án reggel 9:00tol 15:00ig szívesen fogadnék párokat hölgyet Székesfehérváron! Eddig úgy néz ki hogy én plusz egy pár már vagyunk! Természetesen akor lesz tuti mikor mindenki eljönni a talira! 36 éves igényes potens tapasztalt vagyok! Képeim vannak fent az adatlapomon
Sziasztok Pesterzsébet fürdőben pár,vagy hölgy aki szivesen rosszalkodna ma dél körül?
DISZKRÉT partnert keresek. Pasit, kézimunka, estleg orál napközben vagy korán reggel. Én neked, viszonzás kizárt.
28 éves vagyok, még nem voltam pasival. Budapesten keresek hellyel vagy autóval rendelkezdő domináns aktív férfit. Erőszak is engedélyezett.
Sziasztok!Holnap délelőtt Tátra téri piac közelében helyel rendelkezőt keresek!
Sziasztok! Ma van a Születésnapom, és egész éjszakás mászkálós rosszalkodós kikapcsolódásra keresek hölgy társaságot! Iszogatás, jól érezni magunkat, nyilván ha nem jövünk be egymásnak akkor ennyi, csak egyedül uncsi....
Szia van hely 20ker
(Ez egy válasz Bma14 üzenetére (2025. 12. 09. kedd 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 09. kedd 21:00
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
sziasztok feleseget hasznalnek a ferje elott ha vannak itt erre nyitott párok? hely kellene utazni tudnek!
Szeximádó, erotikus hölgyet keresek játékos szexcsatákra, jól masszírozok
akár tartós kapcsolatra!
Intelligens, izmos (nem izomagyú
) FÉRFI, jelenleg független!!
Esti vidám borozgatás, beszélgetés is érdekel, semmi sem kötelező jeligére!
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!
A boa nem vékony és nem kicsi!
Utazni és fogadni is tudok Írj privátot.
akár tartós kapcsolatra!Intelligens, izmos (nem izomagyú
) FÉRFI, jelenleg független!!Esti vidám borozgatás, beszélgetés is érdekel, semmi sem kötelező jeligére!
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!
A boa nem vékony és nem kicsi!
Utazni és fogadni is tudok Írj privátot.
Sziasztok valaki most 20ker?
Szép farkú, ápolt, igényes pasit is cumiznék élvezésig, akár többet is egyszerre:P
Vagy szép, kerek, szűk popsimmal pucsítanék, ha finoman belém tolnád...
Illetve, biszex pároknál nyalnék-nyelnék élvezésig, de ha létezik olyan hölgy, akit izgatna a bi pasik...
jelezzetek üzenetben..
Van, diszkrét, igényes helyem Észak-Pesten.
Vagy szép, kerek, szűk popsimmal pucsítanék, ha finoman belém tolnád...
Illetve, biszex pároknál nyalnék-nyelnék élvezésig, de ha létezik olyan hölgy, akit izgatna a bi pasik...
jelezzetek üzenetben..
Van, diszkrét, igényes helyem Észak-Pesten.
Sziasztok, belevaló hölggyel ismerkednék Bp-en, 48 éves normális, hetero pasi vagyok. Helyem van, utazni is tudok, a szabadidőm pedig eléggé rugalmas

vazelinator

dannnia
Marcela