sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Sziasztok!
Ma este szopnék korombeli aktív srácot Budapesten. Helyem nincs, utazni tudok. Én 28 éves, passzív.
Ma este szopnék korombeli aktív srácot Budapesten. Helyem nincs, utazni tudok. Én 28 éves, passzív.
Ha még sosem kényeztetett fiú orálisan de kipróbálnád,izgatna,akkor várom mielőbbi válaszod!viszonzást NEM várok,kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod és el is jössz hozzám!Igényes ápolt vékony srác vagyok,orális kényeztetésemben nem fogsz csalódni!Pestmegyei hellyel rendelkező srác vagyok!Közben néhetsz szexfilmet is!A lényeg hogy Neked jó legyen!
Sziasztok! Párral ismerkednék/találkoznék.
Valakinek nincs kedve kiverni a farkam? 13.ker. Ide jössz be szállok el kezdem verni és te be segítesz
imádom ha folyik és sok jön!
imádom ha folyik és sok jön!
Dunaharaszti, dél Pest. Aktivat keresek. Tudok menni.... perverzióra nxitott vagyok... privat irj.
Én 45 180 88 sármos magyar.
Én 45 180 88 sármos magyar.
Csütörtök hajnal megyek Pestre Győrön keresztűl. Valaki ?
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Delpesten v Dunaharaszti régio. Aktivat keresek
Bi vagy kíváncsi heteró aktívat keresek. Értelem & intelligencia! Heves megye.
Sziasztok! Egyik esete a héten szívesen találkoznék budapesti vagy környéki párral. Megbízható, potens férfi vagyok, ha kapcsolatra jelöltök, arcképet is láthattok. Utazni is tudok, de persze ésszerű távolságra. Privátban elértek, ha gondoljátok.
Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Viber, Google chat van, helyem van, utazni tudok!
Írjatok bátran!
Viber, Google chat van, helyem van, utazni tudok!
Írjatok bátran!
Ma este hetero, bi pár?
Ha még sosem kényeztetett fiú orálisan de kipróbálnád,izgatna,akkor várom mielőbbi válaszod!viszonzást NEM várok,kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod és el is jössz hozzám!Igényes ápolt vékony srác vagyok,orális kényeztetésemben nem fogsz csalódni!Pestmegyei hellyel rendelkező srác vagyok!Közben néhetsz szexfilmet is!A lényeg hogy Neked jó legyen!
Szerdánként a Club Paradise-ban, 10-15-ig a hagyományosan legnagyobb nappali swinger összejövetel.
Jacuzzi, szauna, lazulás és határozottan célirányos foglalkozások.
xoxo
Mariann
p4u
Jacuzzi, szauna, lazulás és határozottan célirányos foglalkozások.
xoxo
Mariann
p4u
Február 19-én, csütörtökön pasis többletes bulit tartunk a 9. kerületben.
Mit jelent ez? Szóló hölgyek és párok érkeznek, de bátran jelentkezzenek még azok is, akik kedvelik a szóló férfiakat, akár egy- vagy többfős felállásban. Egy nőre maximum 3 szóló férfit engedünk be.
Férfi oldalon csak heteró alapon működünk, a swinger közegben a férfi bi nem elfogadott.
Kifejezetten örülnénk még fiatal srácok jelentkezésének is; a korosztályunk átlagban 30–45 év között van.
Este 20:00-tól hajnali 1-ig várunk titeket. Ezt a tematikát havi rendszerességgel tartjuk, 25–35 fős létszámmal, szűrt vendégkörrel.
Minden információ a weboldalunkon megtalálható, privátban elküldjük, ha érdekel.
Üdv,
Swinger Yours csapat
Merci és Peti, Timi és Csanád
Mit jelent ez? Szóló hölgyek és párok érkeznek, de bátran jelentkezzenek még azok is, akik kedvelik a szóló férfiakat, akár egy- vagy többfős felállásban. Egy nőre maximum 3 szóló férfit engedünk be.
Férfi oldalon csak heteró alapon működünk, a swinger közegben a férfi bi nem elfogadott.
Kifejezetten örülnénk még fiatal srácok jelentkezésének is; a korosztályunk átlagban 30–45 év között van.
Este 20:00-tól hajnali 1-ig várunk titeket. Ezt a tematikát havi rendszerességgel tartjuk, 25–35 fős létszámmal, szűrt vendégkörrel.
Minden információ a weboldalunkon megtalálható, privátban elküldjük, ha érdekel.
Üdv,
Swinger Yours csapat
Merci és Peti, Timi és Csanád
Bi érdeklődésű párhoz csatlakoznék,orális játékokhoz!
Sziasztok. Olyan hölgyet( CSAK HÖLGYET) keresünk harmadiknak, aki nem kamu profil,képkéregető,hanem valóban szeretne párhoz csatlakozni, ahol a pár hölgy tagja szeretné kipróbálni a bi vonalat. Helyünk van,utazni is tudunk,de mindenképp szeretnénk kamerán vagy telefonon felvenni vele a kapcsolatot,mert az itt tanultakból sajnos 95% kamu profil. Ha úgy gondolod,szeretnél egy jó kalandot,éjszakát akkor írj nekünk

vazelinator

chipsx