Kiváncsi hetero srácot keresek közös hokihoz,esetleg orálhoz,nem baj ha még sosem csináltad de már régóta foglalkoztat izgat a dolog.Légy nyitott laza de én azon leszek hogy ellazuljunk és jól érezzük magunkat.Csak az lesz amit Te szeretnél.Fontos hogy a csajok izgassanak és a punci ! Szeresd a jó szexfilmeket mert én is szeretem nézni ha egy csak orálisan kényeztet!Pestmegyei nagyon igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok,helyem van!Irj bátran!
Sziasztok! Elsősorban Budapesten keresek 45 év alatti párokat, társaságokat közös programokra, játékra, masszázsra, kukkolásra vagy szexre. Igényes, fitt, egészséges, helyes, jófej srác vagyok. Ha érdekel a dolog, írjatok privát üzenetet
Sziasztok!
Kecskeméten vagy Kiskunfélegyházán ma este valaki??? Csatlakozz hozzánk…
Kecskeméten vagy Kiskunfélegyházán ma este valaki??? Csatlakozz hozzánk…
Ma 17:30-18 óra körül megint a Szigetszentmiklós, Budaörs, Zsámbék útvonalon járok. Ha esetleg lenne pár, hölgy vagy fiatal srác aki találkozna, írjon. Autóban vagy nálad
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá.....
Kézimunka, oral neked, vizsonzás nélkül. Újbuda.
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Kiváncsi hetero srácot keresek közös hokihoz,esetleg orálhoz,nem baj ha még sosem csináltad de már régóta foglalkoztat izgat a dolog.Légy nyitott laza de én azon leszek hogy ellazuljunk és jól érezzük magunkat.Csak az lesz amit Te szeretnél.Fontos hogy a csajok izgassanak és a punci smile Szeresd a jó szexfilmeket mert én is szeretem nézni ha egy csak orálisan kényeztet!Pestmegyei nagyon igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok,helyem van!Irj bátran!
Holnap 17:30-18 óra körül megint a Szigetszentmiklós, Budaörs, Zsámbék útvonalon járok. Ha esetleg lenne pár, hölgy vagy fiatal srác aki találkozna, írjon. Autóban vagy nálad.
Péntek estére keresnék fiatalos, igényes és ápolt biszex párost Budapesten vagy a közelben.
Sziasztok!
OKTÓBER 10., SZOMBAT – Club Paradise – Black Velvet – Sötét elegancia és csábítás tematikus party
A Club Paradise – P4U ezen az estén a rejtélyes és ellenállhatatlan fekete szín
Menetrendszerűen érkezik Babett és DJ Baggio is, úgyhogy senki nem fog unatkozni.
A szex felszabadító, a vágy természetes, a biztonság pedig ALAP. Paradise módra: intenzíven, mégis tisztelettel.
Dresszkód: Kötelező vagy erősen ajánlott tematikus dresszkód: Fekete, szexi cuccok – bőr, csipke, latex, sötét elegancia, fűzők, átlátszó részletek vagy bármilyen dögös, fekete szett, ami megtestesíti a sötét csábítást.
xoxo
Mariann
Club Paradise – P4U
OKTÓBER 10., SZOMBAT – Club Paradise – Black Velvet – Sötét elegancia és csábítás tematikus party
A Club Paradise – P4U ezen az estén a rejtélyes és ellenállhatatlan fekete szín
má
ég. alf
mo alf
rá alf
banMenetrendszerűen érkezik Babett és DJ Baggio is, úgyhogy senki nem fog unatkozni.
A szex felszabadító, a vágy természetes, a biztonság pedig ALAP. Paradise módra: intenzíven, mégis tisztelettel.
Dresszkód: Kötelező vagy erősen ajánlott tematikus dresszkód: Fekete, szexi cuccok – bőr, csipke, latex, sötét elegancia, fűzők, átlátszó részletek vagy bármilyen dögös, fekete szett, ami megtestesíti a sötét csábítást.
xoxo
Mariann
Club Paradise – P4U
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá.....
Sziasztok!
Feri vagyok 33-éves ápolt intelligens,abszolút diszkrét,szexőrült fiatal potens pasi!
Szívesen csatlakoznék párokhoz.hölgyekhez,nem okozók csalódást!
Ha van kedved ismerkedni velem akkor irj/irjatok bátran!
Üdv:Feri
Feri vagyok 33-éves ápolt intelligens,abszolút diszkrét,szexőrült fiatal potens pasi!
Szívesen csatlakoznék párokhoz.hölgyekhez,nem okozók csalódást!
Ha van kedved ismerkedni velem akkor irj/irjatok bátran!
Üdv:Feri
Ma estére keresek partnert, partnereket Budapestren. Minden megoldás érdekel!! Autóm van, utazni tudok.
Kiváncsi hetero srácot keresek közös hokihoz,esetleg orálhoz,nem baj ha még sosem csináltad de már régóta foglalkoztat izgat a dolog.Légy nyitott laza de én azon leszek hogy ellazuljunk és jól érezzük magunkat.Csak az lesz amit Te szeretnél.Fontos hogy a csajok izgassanak és a punci ! Szeresd a jó szexfilmeket mert én is szeretem nézni ha egy csak orálisan kényeztet!Pestmegyei nagyon igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok,helyem van!Irj bátran!
Sziasztok! Csinos, sportos, fiatal párokkal ismerkednék. Én 37 sportos, diszkrét, jó méretű férfi
Sziasztok!
Szombat reggelre keresnék párt vagy hölgyet
Dunaharaszti és környékén!
Szombat reggelre keresnék párt vagy hölgyet
Dunaharaszti és környékén!
Két férfi csinos sub nőt keres.
Ma hiába írsz, hiszen tegnap volt aktuális!
(Ez egy válasz zotya69 üzenetére (2026. 10. 04. vasárnap 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Írj elmenek hozad ma
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2026. 10. 03. szombat 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 10. 03. szombat 13:23
Mai nap délután 5 után fogadnék kellemes élvezkedésre szexpartnert. Hölgyek, urak, párok jelentkezzetek!

vazelinator

BMW524