Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!Ma is szabad vagyok,
Helló!
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatom a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Például szívesen nyalok úgy puncit, hogy mozog benne egy farok. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 46 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatom a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Például szívesen nyalok úgy puncit, hogy mozog benne egy farok. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 46 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok
al
. Budapesti vagy Pest illetve Bács-Kiskun megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
alf
ko alf
ho alf
lt
Sziasztok hölgyet párt keresek! Hellyel rendelkezem de utazni is tudok. Részletekért keress privátban!
De jó lenne ma este a Csepel sziget, vagy környékén, hölgyel vagy párral.
Autós kaland is érdekelne.
Autós kaland is érdekelne.
Holnap (hétfőn) napközben ráérek, hölgyet, párt keresek Budapesten vagy környékén. Utazni tudok vagy fogadni
Sziasztok
Ma este szôlôban Bp-párt keresek. Szakkèkpzett masszōr vagyok, nyitott enyhe bi játèkok felè.
Ma este szôlôban Bp-párt keresek. Szakkèkpzett masszōr vagyok, nyitott enyhe bi játèkok felè.
Holnap napközbeni kalandra keresek partnert!
Holnap délután keresek budapesti vagy M1 mellett élő párt/Hölgyet/Hölgyeket/Urat/Urakat szexre. Legyél/legyetek igényes önmagadra és rendelkezz hellyel. A bdsm és alázásos dolgokon kívül mindenben benne vagyok. Privátban írj.
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze, orálon kívül másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma!! Valakik?
Sziasztok!
Sportos igényes sracként csatlakoznék kedves párhoz a hölgy örömére.
Sokat vagyok Pesten.... Előre is köszönöm a kedves megkeresést!
Sportos igényes sracként csatlakoznék kedves párhoz a hölgy örömére.
Sokat vagyok Pesten.... Előre is köszönöm a kedves megkeresést!
Két férfi csinos sub nőt keres.
Hölgy vagy pár akikhez lehetne csatlakozni még ma este?? Ápolt, igényes 42 éves férfi vagyok!! privát üzenetet várok
Szex most?
190/92 19/6 pasi keres
190/92 19/6 pasi keres
Sziasztok,
Sportos bi uni srác vagyok, ma este biztonságos kaland?
Helyem van
Sportos bi uni srác vagyok, ma este biztonságos kaland?
Helyem van
Sziasztok.Attila vagyok, 50 és àpolt pasi vagyok Újpalotàrol.
(Ez egy válasz MegyeiBang üzenetére (2026. 06. 20. szombat 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!Ma is szabad vagyok,
Sziasztok
Ma estére keresnénk hölgyet haverommal akit ketten kényeztethetünk.
Hely megoldható ha van rá igény,de nyitottak vagyunk autós kalandra is.
Kultúrált normális férfiak vagyunk.Ha esetleg lenne rá jelentkező akkor privátban egyeztessünk.
Ma estére keresnénk hölgyet haverommal akit ketten kényeztethetünk.
Hely megoldható ha van rá igény,de nyitottak vagyunk autós kalandra is.
Kultúrált normális férfiak vagyunk.Ha esetleg lenne rá jelentkező akkor privátban egyeztessünk.
Sziasztok. Vékony 40-50kg körüli lányt-nőt kényeztetnék. (Egyedülálló-Barátnő-Feleség)
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Valaki Alsónémedi és környékéről ismi dumcsi haverkodas ????

vazelinator