Kiváncsi hetero srácot keresek közös hokihoz,esetleg orálhoz,nem baj ha még sosem csináltad de már régóta foglalkoztat izgat a dolog.Légy nyitott laza de én azon leszek hogy ellazuljunk és jól érezzük magunkat.Csak az lesz amit Te szeretnél.Fontos hogy a csajok izgassanak és a punci smile Szeresd a jó szexfilmeket mert én is szeretem nézni ha egy csak orálisan kényeztet!Pestmegyei nagyon igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok,helyem van!Irj bátran!
Holnap 17:30-18 óra körül megint a Szigetszentmiklós, Budaörs, Zsámbék útvonalon járok. Ha esetleg lenne pár, hölgy vagy fiatal srác aki találkozna, írjon. Autóban vagy nálad.
Péntek estére keresnék fiatalos, igényes és ápolt biszex párost Budapesten vagy a közelben.
ziasztok! 38 éves igényes potens tiszteletudo Székesfehérvári hetero pasi vagyok! Szívesen támogatnék párt vagy hölgyet! Helyem van! Képeim van fent az adatlapomon! Ha szimpatikus vagyok várom leveleitekt! Üdv
Sziasztok!
OKTÓBER 10., SZOMBAT – Club Paradise – Black Velvet – Sötét elegancia és csábítás tematikus party
A Club Paradise – P4U ezen az estén a rejtélyes és ellenállhatatlan fekete szín
Menetrendszerűen érkezik Babett és DJ Baggio is, úgyhogy senki nem fog unatkozni.
A szex felszabadító, a vágy természetes, a biztonság pedig ALAP. Paradise módra: intenzíven, mégis tisztelettel.
Dresszkód: Kötelező vagy erősen ajánlott tematikus dresszkód: Fekete, szexi cuccok – bőr, csipke, latex, sötét elegancia, fűzők, átlátszó részletek vagy bármilyen dögös, fekete szett, ami megtestesíti a sötét csábítást.
xoxo
Mariann
Club Paradise – P4U
OKTÓBER 10., SZOMBAT – Club Paradise – Black Velvet – Sötét elegancia és csábítás tematikus party
A Club Paradise – P4U ezen az estén a rejtélyes és ellenállhatatlan fekete szín
má
ég. alf
mo alf
rá alf
banMenetrendszerűen érkezik Babett és DJ Baggio is, úgyhogy senki nem fog unatkozni.
A szex felszabadító, a vágy természetes, a biztonság pedig ALAP. Paradise módra: intenzíven, mégis tisztelettel.
Dresszkód: Kötelező vagy erősen ajánlott tematikus dresszkód: Fekete, szexi cuccok – bőr, csipke, latex, sötét elegancia, fűzők, átlátszó részletek vagy bármilyen dögös, fekete szett, ami megtestesíti a sötét csábítást.
xoxo
Mariann
Club Paradise – P4U
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá.....
Sziasztok!
Feri vagyok 33-éves ápolt intelligens,abszolút diszkrét,szexőrült fiatal potens pasi!
Szívesen csatlakoznék párokhoz.hölgyekhez,nem okozók csalódást!
Ha van kedved ismerkedni velem akkor irj/irjatok bátran!
Üdv:Feri
Feri vagyok 33-éves ápolt intelligens,abszolút diszkrét,szexőrült fiatal potens pasi!
Szívesen csatlakoznék párokhoz.hölgyekhez,nem okozók csalódást!
Ha van kedved ismerkedni velem akkor irj/irjatok bátran!
Üdv:Feri
Ma estére keresek partnert, partnereket Budapestren. Minden megoldás érdekel!! Autóm van, utazni tudok.
Kiváncsi hetero srácot keresek közös hokihoz,esetleg orálhoz,nem baj ha még sosem csináltad de már régóta foglalkoztat izgat a dolog.Légy nyitott laza de én azon leszek hogy ellazuljunk és jól érezzük magunkat.Csak az lesz amit Te szeretnél.Fontos hogy a csajok izgassanak és a punci ! Szeresd a jó szexfilmeket mert én is szeretem nézni ha egy csak orálisan kényeztet!Pestmegyei nagyon igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok,helyem van!Irj bátran!
Sziasztok! Csinos, sportos, fiatal párokkal ismerkednék. Én 37 sportos, diszkrét, jó méretű férfi
Sziasztok!
Szombat reggelre keresnék párt vagy hölgyet
Dunaharaszti és környékén!
Szombat reggelre keresnék párt vagy hölgyet
Dunaharaszti és környékén!
Két férfi csinos sub nőt keres.
Ma hiába írsz, hiszen tegnap volt aktuális!
(Ez egy válasz zotya69 üzenetére (2026. 10. 04. vasárnap 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Írj elmenek hozad ma
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2026. 10. 03. szombat 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 10. 03. szombat 13:23
Mai nap délután 5 után fogadnék kellemes élvezkedésre szexpartnert. Hölgyek, urak, párok jelentkezzetek!
Sziasztok!
Ma esti kaland Budapest és környékén?
Ma esti kaland Budapest és környékén?
Kiváncsi hetero srácot keresek közös hokihoz,esetleg orálhoz,nem baj ha még sosem csináltad de már régóta foglalkoztat izgat a dolog.Légy nyitott laza de én azon leszek hogy ellazuljunk és jól érezzük magunkat.Csak az lesz amit Te szeretnél.Fontos hogy a csajok izgassanak és a punci
Szeresd a jó szexfilmeket mert én is szeretem nézni ha egy csak orálisan kényeztet!Pestmegyei nagyon igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok,helyem van!Irj bátran!
Szeresd a jó szexfilmeket mert én is szeretem nézni ha egy csak orálisan kényeztet!Pestmegyei nagyon igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok,helyem van!Irj bátran!
Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok. Érezzük jól magunkat! Írjatok bátran!
Helyem van, utazni tudok. Érezzük jól magunkat! Írjatok bátran!
Hétfőn este szívesen kalandoznék Budapesten, szinte minden megoldás érdekel!! Hozzád tudok menni vagy autóban.
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Alsónémedi és környékéről valaki???

vazelinator

ebelin
Allyson Moore