Most éjszaka szopnék. Meg is baszhatsz, ha akarsz. Köcsög passzív vagyok. Tág vagyok, öklözhetsz is ha akarsz. Számba, seggembe engedheted. Kor, alkat mindegy. BUDAPEST
Különleges ajánlat most szombat éjszaka (05.30) azon bátor srácok számára, akik nem focit néznek, hanem a Budapest Parkban buliznának. Tánc közben lehetőséged lenne szuper Milf párom felszedésére és szendvicsben táncolós ismerkedésre…
Ha érzed ezt a vibe-ot, el tudod olvasni a hirdetésünk, sportos alkatod és az átlagnál nagyobb méreted van, és könnyen kemény tudsz lenni, akkor várjuk privát jelentkezésedet.
Ha érzed ezt a vibe-ot, el tudod olvasni a hirdetésünk, sportos alkatod és az átlagnál nagyobb méreted van, és könnyen kemény tudsz lenni, akkor várjuk privát jelentkezésedet.
Sziasztok.
Pesten mostanában Hölgy, Nagy cicis Popós, Izgága 1 kis kalandra finom
Az se baj ha szőrös Puncid (✷‿✷)
Pesten mostanában Hölgy, Nagy cicis Popós, Izgága 1 kis kalandra finom
Az se baj ha szőrös Puncid (✷‿✷)
Oktogon környéken kanos aktív most? En passziv bi.
Sziasztok!
Hétvégére keresek párt esetleg csajt
Hétvégére keresek párt esetleg csajt
Hölgyekkel , párokkal ismerkednék Monor környékén !! Írj privát
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok. Szolnokon keresünk 18 éves párként heteró vagy biszex lányt kötetlen kikapcsolódásra, a közös lógástól a hármasig.
______________________________________________________________- _____________
2026.06.27.én tartandó !Az országban az első swinger Habpartira elindultak a jelentkezések!! 2026.07.18.án 14.00 órai kapunyitással a Duplicatos Ludos Nudista Szórakoztató wellness és sw Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textilmentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen ajánlatos a hideg miatt fürdőköpeny,törölkőző,és papucs használata,ezért ne hagyd otthon!
A park rendezvénye: Morbi Ludos(textiles társkereső,ismerkedési randi est)14 től-21.00 óráig! Részletek viberen!
21.00 órakor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig tart
Erotikus szauna estek! 5 felöntéssel
Folyamatos:
-Jakuzzi használat
-Masszázs(Szakképzett masszőr)
-Hidrodézsa
Helyszín:Őrbottyán.
Viberen való bejelentkezés!
-Hideg italok,kávé különlegességek
-Finomságok(ropogtatni valók)
-Limonádé
-az est forró hangulattal folytatódik sw társasjátékokkal
Bejelentkezés mindenképpen kötelező mind a két eseményre külön!!A Játékok,az étkezés,és az italok miatt is!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
2026.06.27.én tartandó !Az országban az első swinger Habpartira elindultak a jelentkezések!! 2026.07.18.án 14.00 órai kapunyitással a Duplicatos Ludos Nudista Szórakoztató wellness és sw Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textilmentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen ajánlatos a hideg miatt fürdőköpeny,törölkőző,és papucs használata,ezért ne hagyd otthon!
A park rendezvénye: Morbi Ludos(textiles társkereső,ismerkedési randi est)14 től-21.00 óráig! Részletek viberen!
21.00 órakor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig tart
Erotikus szauna estek! 5 felöntéssel
Folyamatos:
-Jakuzzi használat
-Masszázs(Szakképzett masszőr)
-Hidrodézsa
Helyszín:Őrbottyán.
Viberen való bejelentkezés!
-Hideg italok,kávé különlegességek
-Finomságok(ropogtatni valók)
-Limonádé
-az est forró hangulattal folytatódik sw társasjátékokkal
Bejelentkezés mindenképpen kötelező mind a két eseményre külön!!A Játékok,az étkezés,és az italok miatt is!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
Sziasztok!
Párral ismerkednék Bp és Pest megyében. Nem egy alkalomra keresek!
Párral ismerkednék Bp és Pest megyében. Nem egy alkalomra keresek!
Sziasztok
Egy csinos intelligens párral ismerkednénk
Egy csinos intelligens párral ismerkednénk
Sziasztok!
Pàrt keresek ma estére. Helyem van. Dunakanyar.
Pàrt keresek ma estére. Helyem van. Dunakanyar.
Hölgy partnert keresek Monor környéke !! Priv
sziasztok, bp-i hölggyel ismerkednék az adatlapom szerint. 48 éves normális, hetero pasi vagyok
Sziasztok.
Ápolt Budapesti pasi vagyok.
Ismerkednék hölggyel vagy szimpi párral...
40 felleti érdekel,Budapesti...
Szép vastag kemény farkam van.....
Irj ...ismerkedjünk......
Ápolt Budapesti pasi vagyok.
Ismerkednék hölggyel vagy szimpi párral...
40 felleti érdekel,Budapesti...
Szép vastag kemény farkam van.....
Irj ...ismerkedjünk......
Sziasztok! Holnap 28.ikán Vecsésen alszok a reptér közelében! Hölgy vagy pár akik ismerkednének?
Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok. Viber, whatsapp, Google chat megoldható!
Helyem van, utazni tudok. Viber, whatsapp, Google chat megoldható!
Péntek délelőtt rá érő méretes potesn pasit srácot keresek aki jönne vagy jár Monor Gomba fele hely van 14 óráig rá érek.
Ma délelőtt szopnék egy szép farkat vagy párokhoz is szívesen csatlakoznék. Van diszkrét helyem.
Sziasztok! Keresek egy uni, vagy aktiv pasit, vagy ilyen párt kölcsönös szimpátia fontos részemről!! Olyan napkozben ráer, tudomásul veszi hogy én is dolgozom, és nem dohányzik! Előny ha te is kezdő vagy.

vazelinator

Niki Belucci