Sziasztok!
7-8 kerület környékén keresek hölgyet, párt!
Minden kellemes dologban benne vagyok.
Pénteken este vagy szombat délelőtt érek rá általában és akkor szívesen találkoznék, kalandoznek!
7-8 kerület környékén keresek hölgyet, párt!
Minden kellemes dologban benne vagyok.
Pénteken este vagy szombat délelőtt érek rá általában és akkor szívesen találkoznék, kalandoznek!
Téged vagy Titeket is vonz a nagyobb korkülönbség ?
54 éves Férfi fiatalabb vagy idősebb Hölgyek - Párok ismeretségèt keresi !
54 éves Férfi fiatalabb vagy idősebb Hölgyek - Párok ismeretségèt keresi !
Sziasztok! Párt keresek...biszex pasival!
Párt fogadnék az otthonomba,hármas örömökhöz!
Ma budapesti hölgy aki kenyeztetesre vagyik ?
Helló!
Olyan hölgy ismeretségét keresem, aki odavan a formás férfi popsikért, a prosztatamasszázsért, izgatja a szerepcsere és szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
45 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan hölgy ismeretségét keresem, aki odavan a formás férfi popsikért, a prosztatamasszázsért, izgatja a szerepcsere és szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
45 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Sziasztok ,passziv vagyok használható minden jóra ,ha érdekellek irj rám és privátba el mondok mindent ,nagyon kövér pasik nem jönnek be csak abba az esetbe ha extra nagy és vastag faszuk van
Párommal vagy külön külön is keresünk sexpartnert, vác környékéről.39 éves fiu vagyok es 38 éves a lány,akár tudunk menni autóval ha van hely,de nálunk is megoldható.idősek előnyben 45+ kor felettiek irjanak csak!mindenre nyitottak vagyunk
Kedves párhoz csatlakoznék,a hölgy örömére,vagy kukkolásra! Autós,szabadtéri izgalmakhoz! Szép napot mindenkinek!
Szia sziasztok. Olyan párt vagy kíváncsi hölgyet keresek aki akik benne lennének olyanban hogy egy pasi a hölgy tagjára ravélvez.esetleg simogatás jöhet szóba es raelvezes ha van olyan aki benne lenne az írjon privát üzenetet Nógrád és Pest megye környékén. De ha mást is kiprobalnátok pl csak simogatás oda vissza.maszazs.csak beszélgetés csak kukkolás esetleg orál azt megbeszelhetjuk nyitott vagyok de a konkrét elképzelés az az első amit írtam. Nálatok. Szabadban.panzio.auto. en sajnos fogadni nem de utazni tudok.
Szerda,csütörtök délelőtt rá érő aktív srác pasi aki jönne vagy jár Monor Gomba fele hely van 9-13 óra között rá érek.
Jól vetted észre, és tetejébe, öregedik ki az oldalon lévő valós emberek aránya is
(Ez egy válasz Ctan123 üzenetére (tegnap 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 21:04
Sziasztok!
Kíváncsi lennék a véleményetekre/tapasztalataitokra, mert egy ideje azt vettem észre, hogy ezen az oldalon (hetero vonalon) teljesen leült a partnerkeresés.Nem vaktában írogatok mindenkinek: kifejezetten figyelek arra, hogy csak olyanoknak küldjek üzenetet, akiknek a profilja és a kritériumai passzolnak ahhoz, amit én is keresek. Ennek ellenére az utóbbi időben konkrétan válaszra sem méltatnak, vagy fel sem nyitják a leveleket.Csak én futok bele ennyi kamu vagy teljesen inaktív profilba mostanában, vagy másnak is az a tapasztalata, hogy egy ideje sokkal nehezebb lett itt az ismerkedés? Volt valami változás az oldalon, vagy a többi srác/lány is ugyanezzel küzd?Írjátok meg, nálatok mi a helyzet, mert igazán érdekelne
Köszi a válaszokat előre is!
Kíváncsi lennék a véleményetekre/tapasztalataitokra, mert egy ideje azt vettem észre, hogy ezen az oldalon (hetero vonalon) teljesen leült a partnerkeresés.Nem vaktában írogatok mindenkinek: kifejezetten figyelek arra, hogy csak olyanoknak küldjek üzenetet, akiknek a profilja és a kritériumai passzolnak ahhoz, amit én is keresek. Ennek ellenére az utóbbi időben konkrétan válaszra sem méltatnak, vagy fel sem nyitják a leveleket.Csak én futok bele ennyi kamu vagy teljesen inaktív profilba mostanában, vagy másnak is az a tapasztalata, hogy egy ideje sokkal nehezebb lett itt az ismerkedés? Volt valami változás az oldalon, vagy a többi srác/lány is ugyanezzel küzd?Írjátok meg, nálatok mi a helyzet, mert igazán érdekelne
Sziasztok!
Sziasztok! Kukkolásért cserébe diszkrét helyet biztosítok pároknak hétköznap délelőttönként egyeztetett időpontban. Privátban keressetek, ha érdekel valakit.
Sziasztok! Most hétvégére, a szombat esti órákra keresek egy fiatal/fiatalos kalandvágyó párt Budapesten, vagy a közelben.
sziasztok, bp-en randiznék belevaló hölggyel, akár ma is.. helyem van a 11. ker-ben
Sziasztok! A héten keresek orális szexre egy gyönyörű megőszült szöros puncit! Lehet par tagja is! Ésszerű távolságon belül szivesen, könnyedén tudok utazni.
Sziasztok
Párok,hölgyek szeretnének kalandozni a mai nap?
30F
Párok,hölgyek szeretnének kalandozni a mai nap?
30F
Budapest Kecskemét útvonalon hölggyel párral találkoznék.
Sziasztok! Holnap kora reggelre keresnék X. Kerben vagy környékén hölgyet diszkrét kalandra. Helyem van. Diszkréció szimpátia fontos!

vazelinator

Sanya0x0