Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó, lánnyal, nővel, párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
Ismerkedni, nyitni szándékozó, lánnyal, nővel, párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
Keresek pasit:
diszkrét kezimunkára,
esetleg pippantásra.
Én neked, viszonzás kizárt.
Munka közben után, diszkréten.
Melós ruhások előnyben.
Újbuda
diszkrét kezimunkára,
esetleg pippantásra.
Én neked, viszonzás kizárt.
Munka közben után, diszkréten.
Melós ruhások előnyben.
Újbuda
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Sziasztok! Kecskeméten vagy Kiskunfélegyházán keresünk rendszeres, diszkrét házibarátot! Ha érdekel írj, ha úgy van, elérhetőséget is!
Ma napközben, valaki Vecsésen autóban közös maszti, szopás-szopatás?? Keress privátban, Home officeben vsgyok, tudok jó helyet , de igényes, sportos, ápolt legyél !!!
Sziasztok, jön valaki esetleg a Siroki Bike Week Fesztiválra, én most értem ide, keresek megbízható párt 35 éves korig, valamint hölgyet 35 éves korig minden jó megélésére
Szexeljünk egy jót a fesztivál ideje alatt
Privátban keressenek meg kérem a jelentkezők
Szexeljünk egy jót a fesztivál ideje alatt
Privátban keressenek meg kérem a jelentkezők
2 pasi (50/53) többest kedvelő hölggyel, párral ismerkedne, Érd és kke, hely van, hétközben és napközben van szabadidőnk
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Cegléd környékén párokhoz csatlakoznek!
24/f
24/f
Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!
2026.08.01.én 19.00 órai kapunyitással a Duplicatos Ludos Nudista Szórakoztató wellness és sw Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textilmentesen kötelező használni.A szaunán kívül ajánlatos a fürdőköpeny,törölkőző,és papucs használata,ezért ne hagyd otthon!
21.00 órakor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig tart
Erotikus szauna estek! 5 felöntéssel
Folyamatos:19.00-22.00ig
-Medence
-Masszázs(Szakképzett masszőr)
-Hidrodézsa 8 személyes
-Swingerhez szoba használat ,gumit magatoknak hozzatok!!
Helyszín:Őrbottyán
Csak viberen bejelentkezés!
-Hideg italok,kávé különlegességek
-Finomságok(ropogtatni valók)
-Limonádé
Bejelentkezés mindenképpen kötelező viberen!!Étkezés tartalmaz,és az italok miatt is!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
21.00 órakor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig tart
Erotikus szauna estek! 5 felöntéssel
Folyamatos:19.00-22.00ig
-Medence
-Masszázs(Szakképzett masszőr)
-Hidrodézsa 8 személyes
-Swingerhez szoba használat ,gumit magatoknak hozzatok!!
Helyszín:Őrbottyán
Csak viberen bejelentkezés!
-Hideg italok,kávé különlegességek
-Finomságok(ropogtatni valók)
-Limonádé
Bejelentkezés mindenképpen kötelező viberen!!Étkezés tartalmaz,és az italok miatt is!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
Sziasztok , szerda delelott jon egy haverom hozzam es feldobta a temat, hogy mi lenne ha keresnenk egy szexpartnert harmasra. Irj ha jonnel.
Sziasztok!
Aktuális még? (Ez egy válasz Isti26 üzenetére (tegnap 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Aktuális még? (Ez egy válasz Isti26 üzenetére (tegnap 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Cegled mandula apartman előtt valaki ? 28F akar férfi akar nő mindenbe benne vagyok írjatok üzenetben telefonszámot és kívánságot ki mit szeretne csak ma vagy holnap korán reggel
Sziasztok! Kifejezetten nagy méretű fiatal srácot keresnénk!
Szia !
Ha tetszik az adatlapom ,és budapesti nő vagy ,esetleg heteró pár!
Keress bátran ha kellenék.
Ha tetszik az adatlapom ,és budapesti nő vagy ,esetleg heteró pár!
Keress bátran ha kellenék.
Sziasztok párt fogadnék ma este bp
Szia!
A héten és a jövő héten keresek delikvenst a szokásos irodai szopatásra.
Fogadlak az irodámnál, felviszlek, bevezetlek, megszopatlak, és már mehetsz is.
A héten és a jövő héten keresek delikvenst a szokásos irodai szopatásra.
Fogadlak az irodámnál, felviszlek, bevezetlek, megszopatlak, és már mehetsz is.
(Annyira felesleges de még próbálkozom...) Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Azon kevesek közé tartozom, akit felizgat ha a partnere szőrös, akár testen, akár intim résznél, legjobb ha mindenhol. Nem keresek extrát, csak egy átlag pasit..... Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze, orálon kívül másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma!! Valakik?

vazelinator

Stella és Atis
Lucie N