Ma este lakásunkon adatlapunk szerint kalandoznánk ! Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj !
Sziasztok!
Fiatal 23 éves, kedves, 14.kerületi fiú vagyok.
Szívesen ismerkednék nőkkel, párokkal. Van már tapasztalatom bi párral is.
Fiatal 23 éves, kedves, 14.kerületi fiú vagyok.
Szívesen ismerkednék nőkkel, párokkal. Van már tapasztalatom bi párral is.
Sziasztok! Valaki a közeljövőben szopna vagy szopatna? Esetleg oda vissza? Flórián közelében vagyok
helyem ritkán van
helyem ritkán van
Sziasztok.
Hölgyek, párok ha elegetek van azokból az emberekből akik csak ígérgetek csak képcsere stb.
Akkor nyugottan írjátok rám megbízható igényes, ápolt férfi vagyok. Budapest.
Hölgyek, párok ha elegetek van azokból az emberekből akik csak ígérgetek csak képcsere stb.
Akkor nyugottan írjátok rám megbízható igényes, ápolt férfi vagyok. Budapest.
Sziasztok
Nagykőrös és környékén szopnék
Nagykőrös és környékén szopnék
Két férfi csinos sub nöt keres
Valakinek nincs kedve jatszadozni a farkammal amíg spriccelek egy nagyot? 13.ker. Ide jössz be szállok elkezdem verni a farkam és te be segítesz! Imádom ha folyik és sok jön!
Sziasztok!
Készüljetek… FEBRUÁR 21., szombat – Club Paradise – Vámpírok bája – nem egy szokványos farsang
Egy éjszaka, amikor a szenvedély sötét eleganciába öltözik, és a Club Paradise – P4U Vámpírok báljává változik.
Mi várható?
Misztikus hangulat – Ez az este elsősorban a csábításról és az érzéki játékokról (magyarul erotikáról) szól.
Az este vámpír múzsája – érzéki jelenlét, hipnotikus mozdulatok és egy Babett show, ami lassan beszippant az éjszakába.
Sötét, lüktető ritmusok – Lassú, csábító ütemek és pulzáló dallamok vezetik az éjszakát, ahol akár a Te kívánságod is életre kelhet.
Erotika határok között – A játék felszabadító, a vágy természetes, a biztonság pedig ALAP. Paradise módra: intenzíven, mégis tisztelettel.
Dresszkód:
Nincs kötelező tematikus dresszkód, ha mégis szeretnél a partihoz öltözni, akkor:
Fekete, vörös és minden, ami dark, titokzatos és provokatív. Csipke, bőr, latex, fűzők, köpenyek, maszkok, ékszerek. Sötét romantika.
Ha nincs teljes szetted, a helyszínen kiegészítőkkel segítünk, hogy te is a bál része lehess.
xoxo
Mariann
Club Paradise – P4U
Készüljetek… FEBRUÁR 21., szombat – Club Paradise – Vámpírok bája – nem egy szokványos farsang
Egy éjszaka, amikor a szenvedély sötét eleganciába öltözik, és a Club Paradise – P4U Vámpírok báljává változik.
Mi várható?
Misztikus hangulat – Ez az este elsősorban a csábításról és az érzéki játékokról (magyarul erotikáról) szól.
Az este vámpír múzsája – érzéki jelenlét, hipnotikus mozdulatok és egy Babett show, ami lassan beszippant az éjszakába.
Sötét, lüktető ritmusok – Lassú, csábító ütemek és pulzáló dallamok vezetik az éjszakát, ahol akár a Te kívánságod is életre kelhet.
Erotika határok között – A játék felszabadító, a vágy természetes, a biztonság pedig ALAP. Paradise módra: intenzíven, mégis tisztelettel.
Dresszkód:
Nincs kötelező tematikus dresszkód, ha mégis szeretnél a partihoz öltözni, akkor:
Fekete, vörös és minden, ami dark, titokzatos és provokatív. Csipke, bőr, latex, fűzők, köpenyek, maszkok, ékszerek. Sötét romantika.
Ha nincs teljes szetted, a helyszínen kiegészítőkkel segítünk, hogy te is a bál része lehess.
xoxo
Mariann
Club Paradise – P4U
Baratnőmnek keresek extra méretű srácot (19-20 cm az extra vagy nagyobb). Kérlek ne legyen kamu úgy is kiderül!!! Érdeklődni privatban.
Sziasztok duci feleséggel keresnénk pasit szombat estére aki értékelne egy autós szopást.Akit kereünk 30-50 közőtti ápolt tiszta normális nem drogos,piás férfi . Tali a xv.kerületben a részleteket privátban egyeztetnem én a feleség.
Pasinak, diszkrét kézimunka, estleg egy pippantás nálam. Újbuda. Én neked, viszonzás kizárt.
Kèt pasi szívesen kènyeztetnè a pàrod baràtnőd elöted vagy veled közösen hetero alapon.44 46 èves pasik 17 19 cm intim helyünk nincs csak utaznàk .Ha van szimpàtia akàr rendszeresen is .írj privit
sziasztok, budapesti hölggyel randiznék, 48 éves normális, heteo pasi vagyok
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Sziasztok!
Ma este szopnék korombeli aktív srácot Budapesten. Helyem nincs, utazni tudok. Én 28 éves, passzív.
Ma este szopnék korombeli aktív srácot Budapesten. Helyem nincs, utazni tudok. Én 28 éves, passzív.
Ha még sosem kényeztetett fiú orálisan de kipróbálnád,izgatna,akkor várom mielőbbi válaszod!viszonzást NEM várok,kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod és el is jössz hozzám!Igényes ápolt vékony srác vagyok,orális kényeztetésemben nem fogsz csalódni!Pestmegyei hellyel rendelkező srác vagyok!Közben néhetsz szexfilmet is!A lényeg hogy Neked jó legyen!
Sziasztok! Párral ismerkednék/találkoznék.
Valakinek nincs kedve kiverni a farkam? 13.ker. Ide jössz be szállok el kezdem verni és te be segítesz
imádom ha folyik és sok jön!
imádom ha folyik és sok jön!
Dunaharaszti, dél Pest. Aktivat keresek. Tudok menni.... perverzióra nxitott vagyok... privat irj.
Én 45 180 88 sármos magyar.
Én 45 180 88 sármos magyar.

vazelinator

pestfia
Breanne Benson