Holnap délelőtt 10 és 12 között Esztergom környékén cumiznék. Nyelem ha akarod
Sziasztok! Holnap kora reggelre keresek Pesten nőt alkalmi diszkrét kalandra. Ha úgy alakul akár hosszabb távra is
Aktív srác pasi aki jár vagy jönne ma vagy holnap délelőtt Monor Gomba fele hely van 13 óráig rá érek.
Sziasztok! Sportos, igenyes, normalis es potens ferfi keres harmas elmenyekre parokat a heten Budapesten! Kepeim az adatlapomon vannak, illetve tovabbiakat is tudok kuldeni keresre, ahol tobb is latszik az arcombol
Helyem nincs, de rugalmasan tudok utazni hozzatok az esti orakban. Ha felkeltettem az erdeklodeseteket, kerlek jelezzetek!
Helyem nincs, de rugalmasan tudok utazni hozzatok az esti orakban. Ha felkeltettem az erdeklodeseteket, kerlek jelezzetek!
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Cegléd ma delelott ?Esetleg pár?
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá.....
Azért, mert előadja, hogy valójában mindenki-mindenkivel hármast akarnak, de a sok kamus miatt előszőr muszáj kettesben találkoznia a két pasinak egy laza cumira
Semmi logikai összefüggés nincs, sőt... De legalább köntösbe csomagolja a baromságát, és ha valaki ennyire hülye, hogy beveszi, az megérdemli.
(Ez egy válasz kisg23 üzenetére (tegnap 23:03), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 23:03
Semmi logikai összefüggés nincs, sőt... De legalább köntösbe csomagolja a baromságát, és ha valaki ennyire hülye, hogy beveszi, az megérdemli.
(Ez egy válasz kisg23 üzenetére (tegnap 23:03), amit ide kattintva olvashatsz)
5 nap alatt 86 hozzászólás és csak egy szopni akaró meleg pasi van a profil mögött. Az előzőt törölte mert már nem volt vele kapás. Azt nem értem ha összejön egy hetero pasi és odamegy aztán kiderül a helyszínen nincs és nem is volt csaj csak ő akar szopni nem verik meg? Én lehet azt tenném…
5 nap alatt 86 hozzászólás és csak egy szopni akaró meleg pasi van a profil mögött. Az előzőt törölte mert már nem volt vele kapás. Azt nem értem ha összejön egy hetero pasi és odamegy aztán kiderül a helyszínen nincs és nem is volt csaj csak ő akar szopni nem verik meg? Én lehet azt tenném…
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (tegnap 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Sziasztok
Van pár vagy hölgy aki a mai nap kalandoznak ?
30F
Van pár vagy hölgy aki a mai nap kalandoznak ?
30F
Sziasztok,
Ismerkedjünk, ha eseteleg +2pasi megmozgatná a fantáziátokat : )
Két jó megjelenésű, 42 és 44 éves, normál testalkatú, domináns pasi ismerkedne nyitott lánnyal vagy párral. Mindketten domináns, határozott, irányító típusok vagyunk, nyitottak a nem hétköznapi élményekre és az izgalmas helyzetekre.
Szeretjük a kölcsönös vonzalmon alapuló, nem hétköznapi találkozásokat, és úgy gondoljuk, hogy egy ilyen felállás sok izgalmas lehetőséget rejt magában.
Írjatok!
Ismerkedjünk, ha eseteleg +2pasi megmozgatná a fantáziátokat : )
Két jó megjelenésű, 42 és 44 éves, normál testalkatú, domináns pasi ismerkedne nyitott lánnyal vagy párral. Mindketten domináns, határozott, irányító típusok vagyunk, nyitottak a nem hétköznapi élményekre és az izgalmas helyzetekre.
Szeretjük a kölcsönös vonzalmon alapuló, nem hétköznapi találkozásokat, és úgy gondoljuk, hogy egy ilyen felállás sok izgalmas lehetőséget rejt magában.
Írjatok!
Sziasztok!
Budapest és környékén kaland ma este?
Budapest és környékén kaland ma este?
sziasztok, bp-en keresek kielégítetlen hölgyet, akár ma estére is.. helyem van a 11. ker-ben
Sziasztok Hatvan- Pásztó környékén ismerkedik valaki mostanásáág? Ha igen nyugodtan keress privátban
!
!
44 éves, ápolt, igényes, diszkrét, aktívan sportoló ,többesben is tapasztalt , valóban vastag farkú pasi. Hölggyel, párral találkoznék.
Sziasztok!
30 éves megbízható, diszkrét, igényes srácként szívesen kukkolnék ma Budapesten. Írjatok bátran, és beszéljük meg a részleteket.
30 éves megbízható, diszkrét, igényes srácként szívesen kukkolnék ma Budapesten. Írjatok bátran, és beszéljük meg a részleteket.
39 éves, 178/78-as, tiszta és kulturált heteró férfi vagyok. Budapesten keresek egyedülálló lányt vagy párt rendszeres, hosszú távú szexpartneri kapcsolatra.
Sziasztok,sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrèn.
Ma estére keresek diszkrét partnert.
Szeretek masszírozni, prosztata masszázs is megy
Ma estére keresek diszkrét partnert.
Szeretek masszírozni, prosztata masszázs is megy
Komolyan nem értem, mire jó ez a kamuzás! Az összes topicot tele írod
(Ez egy válasz kanoshazibaratot30 üzenetére (tegnap 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 12:51
(Ez egy válasz kanoshazibaratot30 üzenetére (tegnap 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Helloka
Kecskeméten keresünk mai napra délutánra, estére és éjszakára házibarátot Kecskeméten!
Ha érdekel
Írj…
Kecskeméten keresünk mai napra délutánra, estére és éjszakára házibarátot Kecskeméten!
Ha érdekel
Írj…

vazelinator

Lindsay