Jön a báliszezon.
Kisérőm (társam)keresem.
Kecskemét-Solt-Kiskunlacháza. Te legyél. 35-48 éves. Max 75kg. Arányosan husis. Én 45 180 88 sármos magyar. Privát keress
Kisérőm (társam)keresem.
Kecskemét-Solt-Kiskunlacháza. Te legyél. 35-48 éves. Max 75kg. Arányosan husis. Én 45 180 88 sármos magyar. Privát keress
Sziasztok!
Vasárnap délelőtt hölgyet párt kényeztetnék
Dunaharaszti-Albertirsa környékén!
Kor alkat mindegy!
Vasárnap délelőtt hölgyet párt kényeztetnék
Dunaharaszti-Albertirsa környékén!
Kor alkat mindegy!
Jó reggelt. Ma 10 felé érkezem Bp-re. Úgy kb 16.-óráig ott leszek, esetleg közben egy kis " kaland" vagy egy erotikus masszázs? Természetesen nőt keresek. Egyéb megkötés nincs. Kéo infó adatlapomon. Írj üzenetet. Kösz
Sziasztok asszonyok lányok párok ?Sportos kan keres !Helyem van .privi
Sziasztok!október okt 9-10 estére keresek hölgyek vagy párok!Budapesten!
Üdv budapesten keresek helyel rendelkezö nemkamus pasit vagy párt
Sziasztok
Ilyen későn párok?
30F
Ilyen későn párok?
30F
Idősebb házáspárt, párt keresek, akik szeretnék szexuális életüket feldobni egy 50-es éveiben járó, kellemes külsejű férfival, aki mindkét fél számára szeretne örömet szerezni hosszú, tartalmas, nem kapkodós együttlétben.
Swingerező, gyakorlott párokkal nem szeretnék találkozni, kérem, ne is keressenek.
Olyanokra gondolok inkább, akik eddig csak gondolatban tették meg hármasban, vagy nagyon kezdők.
Hely elengedhetelen, kb. az ország keleti részén inkább, vagy Budapesten.
Swingerező, gyakorlott párokkal nem szeretnék találkozni, kérem, ne is keressenek.
Olyanokra gondolok inkább, akik eddig csak gondolatban tették meg hármasban, vagy nagyon kezdők.
Hely elengedhetelen, kb. az ország keleti részén inkább, vagy Budapesten.
Még nem adom fel!
Bi hajlamú, ötvenes férfiként keresem azt a férfit, akinek nincs tapasztalata, csak hatalmas, néha már kezelhetetlen vágya van, hogy férfival szexeljen.
Rég próbálkozom már, de valami mindig hiányzott, nem jött össze az "online kémia" ha más nem, akkor a távolság, vagy a helyhiány tette lehetetlenné.
Melegek ne is keressenek, egy teljesen kezdővel szeretném felfedezni a férfitestet.
Helyed legyen.
Én sem voltam még soha férfival, házas vagyok, óvatos, légy te is az, kor, testalkat nem számít, de vonzanak a testesebb idősek...szőrösen...
Intelligencia és nem két soros levélírás alap, ne riadj vissza a hosszadalmas ismerkedéstől sem.
Ismerkedjünk, aztán meglátjuk.
Bi hajlamú, ötvenes férfiként keresem azt a férfit, akinek nincs tapasztalata, csak hatalmas, néha már kezelhetetlen vágya van, hogy férfival szexeljen.
Rég próbálkozom már, de valami mindig hiányzott, nem jött össze az "online kémia" ha más nem, akkor a távolság, vagy a helyhiány tette lehetetlenné.
Melegek ne is keressenek, egy teljesen kezdővel szeretném felfedezni a férfitestet.
Helyed legyen.
Én sem voltam még soha férfival, házas vagyok, óvatos, légy te is az, kor, testalkat nem számít, de vonzanak a testesebb idősek...szőrösen...
Intelligencia és nem két soros levélírás alap, ne riadj vissza a hosszadalmas ismerkedéstől sem.
Ismerkedjünk, aztán meglátjuk.
Illetve Egerben is keresünk rendszeresre!
Sziasztok!
Van kanos pasi mai napra vagy estére vagy éjszakára házibarátnak Kecskemétre?
Írjatok…
Van kanos pasi mai napra vagy estére vagy éjszakára házibarátnak Kecskemétre?
Írjatok…
Sziasztok helyileg hol kerestek pasit?
(Ez egy válasz bargyor üzenetére (tegnap 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 10:45
Feleségem örömére ismét keresünk egy heterró alapon beszálló férfit harmadiknak. Tudj és szeress hölgyet masszírozni, legyél intelligens, udvarias, mi is azok vagyunk. Kifejezetten sportos pár vagyunk. Üzeneteket privátban várunk.
.
(Ez egy válasz Cuckpár3 üzenetére (2026. 09. 13. vasárnap 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 13. vasárnap 10:03
Holnap,vagy kedden napközben páromrol valaki leveheti a bugyit ha szeretné.
Szívesen, írtam
(Ez egy válasz Cuckpár3 üzenetére (2026. 09. 13. vasárnap 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 13. vasárnap 10:03
Holnap,vagy kedden napközben páromrol valaki leveheti a bugyit ha szeretné.
Feleségem örömére ismét keresünk egy heterró alapon beszálló férfit harmadiknak. Tudj és szeress hölgyet masszírozni, legyél intelligens, udvarias, mi is azok vagyunk. Kifejezetten sportos pár vagyunk. Üzeneteket privátban várunk.
Sziasztop péntek vagy szombat parral huncutkodnék! Minden az ő kívánságok szerint.
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Keresem azt a szimpatikus hölgyet vagy hetero párt, akikkel kölcsönös szimpátia, intelligens kommunikáció és diszkréció mellett megtaláljuk a közös hangot. Kizárólag hetero alapú kapcsolódás érdekel, ahol a tisztelet és az igényesség alapfeltétel mindkét fél részéről.
Dunakeszin, ma délelőtt pár v hölgy?
Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Azon kevesek közé tartozom, akit felizgat ha a partnere szőrös, akár testen, akár intim résznél, legjobb ha mindenhol. Nem keresek extrát, csak egy átlag pasit..... Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!

vazelinator

szanmar