Párt keresek a jövőheten! Ésszerű távolság nem akadáj! Sőt előny
Sziasztok.
Mai naptól vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Diszkrét autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Mai naptól vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Diszkrét autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
13 kerület és környékén valaki nem szeretne egy nyalást élvezésig?
Sziasztok !
A ma estét egy hölgy vagy egy pár társaságában tölteném.
Fogadni és utazni is tudok.
A ma estét egy hölgy vagy egy pár társaságában tölteném.
Fogadni és utazni is tudok.
ESZTERGOM,Dorog,Párkány-autómban 18-55 év közötti,átlagos alkatú LÁNY,Nő,Feleség,elhanyagolt Feleség BOROTVÁLT PINÁCSKÁJÁT NYALNÁM
ÉLVEZÉSIG,viszonzás nélkül.Kedves,figyelmes,érett,tapasztalt,fürge nyelvű,ügyes kezű msszőr pasi vagyk...PUSSZ...
ÉLVEZÉSIG,viszonzás nélkül.Kedves,figyelmes,érett,tapasztalt,fürge nyelvű,ügyes kezű msszőr pasi vagyk...PUSSZ...
Sajnos mi nem Budapestiek vagyunk
(Ez egy válasz Kyra_kiskurvacica üzenetére (ma 05:22), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 05:22
Nem tudom miért vagyok még itt? Lassan tényleg feladom. Én csak egy kedves BUDAPESTI párt szerettem volna találni, akikhez csatlakozhatnék, illetve akikkel a párommal közösen négyesben is játszhatunk időnként. Esetleg egy kedves, leszbi (netán biszex) lányt, aki szingli. Amolyan barátság extrákkal féleségre.
Levelezésen túl még senkivel nem jutottam. A végső pillanatban, találkozó előtt kámforrá válik az illető. Nem levelezni szeretnék. Nem szóló férfiakat keresek! Ezt mondjuk úgyis hiába mondom, úgyhogy egy ideje tiltogatom az ezt meg nem hallani akarókat. Komolyan nincs ebben a városban senki, akire illik a személyleírás és engem szeretne???
Levelezésen túl még senkivel nem jutottam. A végső pillanatban, találkozó előtt kámforrá válik az illető. Nem levelezni szeretnék. Nem szóló férfiakat keresek! Ezt mondjuk úgyis hiába mondom, úgyhogy egy ideje tiltogatom az ezt meg nem hallani akarókat. Komolyan nincs ebben a városban senki, akire illik a személyleírás és engem szeretne???
Sziasztok.
10. Kerület Örs Vezér tere környékén, mostanság kaland?
Szívesen találkoznék.
10. Kerület Örs Vezér tere környékén, mostanság kaland?
Szívesen találkoznék.
Mai napra keresek a környékemen szexpartnert. Autóm van , utazni tudok, valamint ha nincs hely ,autós kaland is szóba jöhet
MA estére keresek Párt vagy Lányt! Pest megyén vagy Nógrád megyén belül .
Amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok
-ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok
-ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Bi párt keresek,orálra,hármas kalandokra!
Sziasztok...Lány vagy pár ma napközben? Akár nálam is...
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
50 éves ,sportos ,nagy cerkával megáldott pasiként .
Péntek estére heteró alapon nőt ,illetve párt keresek Budapesten.
Péntek estére heteró alapon nőt ,illetve párt keresek Budapesten.
Daniel Wirdo bulira esetleg jön innen valaki szombaton?
Hellyel rendelkező egyedülálló utazni tudó srácként szeretnék hölgy örömére szolgálni vagy pár játékszere lenni.
Napkozbeni szabadidővel hölgy/pár? Barátság extrákkal
Kitartást , próbálj máshol ismerkedni ,esetleg swinger ? Végülis ott élesben derül ki minden ...
(Ez egy válasz Kyra_kiskurvacica üzenetére (ma 05:22), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 05:22
Nem tudom miért vagyok még itt? Lassan tényleg feladom. Én csak egy kedves BUDAPESTI párt szerettem volna találni, akikhez csatlakozhatnék, illetve akikkel a párommal közösen négyesben is játszhatunk időnként. Esetleg egy kedves, leszbi (netán biszex) lányt, aki szingli. Amolyan barátság extrákkal féleségre.
Sziasztok!
Feri vagyok 33-éves ápolt intelligens,abszolút diszkrét,szexőrült fiatal potens pasi!
Szívesen csatlakoznék párokhoz.hölgyekhez,nem okozók csalódást!
Ha van kedved ismerkedni velem akkor irj/irjatok bátran!
Üdv:Feri
Feri vagyok 33-éves ápolt intelligens,abszolút diszkrét,szexőrült fiatal potens pasi!
Szívesen csatlakoznék párokhoz.hölgyekhez,nem okozók csalódást!
Ha van kedved ismerkedni velem akkor irj/irjatok bátran!
Üdv:Feri
Alsónémedi és környékéről valaki??

vazelinator

krisztinorbi26
Jaye