Sziasztok!Esztergom-Dorog-Párkány-Solymár-Pomáz,és környékén átlagos alkatú Nő,Lány,Feleség Borotvált "ÉDESSÉGÉT" NYALNÁM ORGAZMUSIG...kedves,figyelmes,fürge nyelvű,ügyes kezű masszőr pasi vagyok...PUSZIK...
Kedves budapesti hölgyek!
Vasárnap egy éjszakát Budapesten töltök, erre az egy estére keresem alkalmi partneremet egy kis szexre. 38 éves ápolt, diszkrét, intelligens férfi vagyok. Helyem az egyik reptéri szállodában biztosított lesz. 40 felettiek előnyben, de nem feltétel.
Belső levelet várok, ismerkedjünk össze és érezzük jól egymást.
Vasárnap egy éjszakát Budapesten töltök, erre az egy estére keresem alkalmi partneremet egy kis szexre. 38 éves ápolt, diszkrét, intelligens férfi vagyok. Helyem az egyik reptéri szállodában biztosított lesz. 40 felettiek előnyben, de nem feltétel.
Belső levelet várok, ismerkedjünk össze és érezzük jól egymást.
Sziasztok! A mai napon nem keres valaki egy biszex srácot Budapesten a XI-ik kerületben. Akár párok, hölgyek vagy pasik? Helyem sajnos nem lesz és 14:30-15:15-ig érnék rá! Írj és egyeztetünk! Szép napot!
Sziasztok mai nap vagy holnap 18óra-24óra között keresek olyan párt vagy lányt aki benne lenne olyanban hogy végignézi ahogy kiverem magamnak és spriccelek egy nagyot akár a hölgy cicijére. Vagy
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást.A férj párja jelenlétében es a felesége kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. De szex vagy oral is lehet de ez nem kötelező.
Nógrád és Pest megyében keresek.Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást.A férj párja jelenlétében es a felesége kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. De szex vagy oral is lehet de ez nem kötelező.
Nógrád és Pest megyében keresek.Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
Sziasztok!
Ma estére keresek hölgyet vagy párt egy kellemes este eltöltésére. Helyem van.
Én egy 34 éves kedves, intelligens, igényes, sportos, potens, diszkrét pasi vagyok.
Ma estére keresek hölgyet vagy párt egy kellemes este eltöltésére. Helyem van.
Én egy 34 éves kedves, intelligens, igényes, sportos, potens, diszkrét pasi vagyok.
Estét.
Pesten Hölgy (pár Heteró alapon) 1 laza kalandra?
Akár egy órán belül autós Is
Pesten Hölgy (pár Heteró alapon) 1 laza kalandra?
Akár egy órán belül autós Is
Budapest XI. kerületben hellyel rendelkező Nőt, vagy Párt keresek.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Pároknak helyet biztosítanék szexhez ha nézhetem őket! Igény szerint be is szállok de nem kötelező! Ha kell csak videózok!
Sziasztok.
Ma reggeltől vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Ma reggeltől vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Bi vagy kíváncsi heteró aktívat keresek. Értelem & intelligencia! Heves megye.
Kedves hölgyek, párok!
70 cm átlójú LCD TV (2-3 db is van), 2 db bárszék, andante barna bőr ülőgarnitúra és 2 db felújított régi fotel keresi új gazdáját, Tatabánya - Budapest vonalon.
Írj privátban.
70 cm átlójú LCD TV (2-3 db is van), 2 db bárszék, andante barna bőr ülőgarnitúra és 2 db felújított régi fotel keresi új gazdáját, Tatabánya - Budapest vonalon.
Írj privátban.
02.27 v 28.-ra keresünk párt adatlap szerint
Aktív partnerem keresem,nagyon kevés tapasztalattall,kedves,normális lehetőleg szintén hetero kapcsolatban élő férfi személyében diszkrét,rendszeres kapcsolatra.
Mobilis vagyok,de hellyel nem rendelkezem.
Mobilis vagyok,de hellyel nem rendelkezem.
Vigyázat kèpkèregetők!
Valakik1258 profillal, legyetek rèsen.
Valakik1258 profillal, legyetek rèsen.
Párral ismerkednék/találkoznék. Csak a hölgy örömére is szivesen beszállok.
Sziasztok.Mai napra keresnék hölgyet,esetleg párt hetero alapon.Összehozhatnánk valami izgalmas,élvezetes találkozót.
Ha esetleg nyitott ilyesmire valaki akkor privátban egyeztessünk.
Ha esetleg nyitott ilyesmire valaki akkor privátban egyeztessünk.
Április 17 vagy 18.-án (esetleg mindkét nap) Dunakeszin, vagy környékén nőt, vagy párt keresnék. Kis méretem van és hetero vagyok. Hotelben leszek. Ha nem zavar, akkor hely ott megoldott
Ápolt ,intelligens férfiként szivesen találkozok házaspárral a hölgy örmére.
Adatlapom ,képeim videóim adott.
Adatlapom ,képeim videóim adott.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

vazelinator

Nella