Budapesten párral szexelnek, diszkrét vagyok és imádok nyalni.
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Ma estére keresünk egy lány barátommal lányt vagy párt akivel jól érezhetjük magunkat este hármasban vagy négyesben. 30 évesek vagyunk normál testalkattal.
Üzenetben várjuk a jelentkezőket.
Egyedüalló férfiakat semmiképpen sem keresünk.
Üzenetben várjuk a jelentkezőket.
Egyedüalló férfiakat semmiképpen sem keresünk.
Van már valaki esetleg?
(Ez egy válasz Catcicaa üzenetére (ma 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Azon kevesek közé tartozom, akit felizgat ha a partnere szőrös, akár testen, akár intim résznél, legjobb ha mindenhol. Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Merre van ez a Békasi glory?
(Ez egy válasz Catcicaa üzenetére (ma 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor ma jön valaki?
(Ez egy válasz Catcicaa üzenetére (tegnap 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:53
Bocsánat mindenkitől akiknek írtunk,holnap csak 14h körül tudunk menni a békásiba.
Szia !
Igazán nagy cerkájú, megbízható 50 éves sportos pasiként ,budapesti nőt illetve heteró párt keresek ,alkalmi huncutságokra.
Igazán nagy cerkájú, megbízható 50 éves sportos pasiként ,budapesti nőt illetve heteró párt keresek ,alkalmi huncutságokra.
Van itt hölgy vagy pár akikhez lehetne MA menni meztelenkedni??? Aztán ahogy alakul!!
Független férfiként keresem pár barátságát. Szimpátia esetén hosszabb távra.
Mai nap valaki Vecsésen ??? .Közös maszti , Szimpátia esetén szopatnèk és szopnék autóban.!
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Hétfőn,Fehérvár és pest környékén pasi ,aki megszopatna?
Adatlapom szerint is keresek a környékemen kapcsolatot hosszutávra.
Alkalmi kapcsolatoktól sem zárkózom el, lehet egy alkalom aztán tartós marad.
Nézd át az adatlapom, ha szimpi és lenne rám igény, akkor várom a leveled.
Köszönöm
Alkalmi kapcsolatoktól sem zárkózom el, lehet egy alkalom aztán tartós marad.
Nézd át az adatlapom, ha szimpi és lenne rám igény, akkor várom a leveled.
Köszönöm
Helló
Fejér megyei Csákvár település környékén. Keresem olyan nyitott egyben elhanyagolt csajt vagy hölgyet. Aki huncutság mellett, nyitott lenne egy kis séta, beszélgetésre akár pizza vagy Gyros, de még akár fagyizásra is. 07.20.-tól Augusztus 6. közt leszek fent!
Kedves 38 éves férfi vagyok!
Fejér megyei Csákvár település környékén. Keresem olyan nyitott egyben elhanyagolt csajt vagy hölgyet. Aki huncutság mellett, nyitott lenne egy kis séta, beszélgetésre akár pizza vagy Gyros, de még akár fagyizásra is. 07.20.-tól Augusztus 6. közt leszek fent!
Kedves 38 éves férfi vagyok!
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Sziasztok! Masszírozni tudó, intelligens, viszonylagosan jóképű 3. beszállónkat keressük egy férfi személyében. Kizárólag fogadni tudunk. A gyönyörű
Kellemes időtöltést mindenkinek!
ti
kis feleségem kielégítése, imádása a cél. Ha magadra ismertél, és meglátogatnál minket 1-2 órán belül, akkor írj nekünk chaten. alf
ni alf
te alf
stuKellemes időtöltést mindenkinek!
Bocsánat mindenkitől akiknek írtunk,holnap csak 14h körül tudunk menni a békásiba.
Budapesten és környékén+70 km keresek hölgyet vagy párt. Cuckold,gangbang,vagy creampie szex érdekelne
Sziasztok! Esetleg valakinek lenne kedve egy aktív, nyitott sráccal találkozni Dánszentmiklós környékén?

vazelinator

nyuszba