Feleséget,barátnőt kényeztetnék,a párja elött,vagy együtt! Laza bi dolgok is belefér!
A 11. Kerületben keresek saját hellyel rendelkező igényes pasit
Barátnőm keres többest az alábbiak szerint:
3 srácot keresünk olyat, aki benne van, hogy le fogják a barátnőm ketten, szajpecekkel a szájában, a harmadik srác meg megbassza durván. Jelentkezni privátban!
3 srácot keresünk olyat, aki benne van, hogy le fogják a barátnőm ketten, szajpecekkel a szájában, a harmadik srác meg megbassza durván. Jelentkezni privátban!
Sziasztok. Ma napközben Budapesten szívesen csatlakoznék párhoz, vagy lennék hölgy játszótársa. Pároknál autós kaland, public sex, kukkolni, bármi szóba jöhet. Keressetek bátran privátban.
sziasztok Budapesti Pár vagy Hölgy aki péntek estére keres maguk mellé srácot vaan itt ha igen irj puszii.
3.kerületi középkorú pár keres perverz pasit cuckoldra! Ápolt, diszkrét legyél! Helyünk van.
Ma délelött Dabason keresem hölgy vagy pár társaságát. Fogadni tudok heteró alapon keresek.
Sziasztok!
Ma este Budapest/reptér és környékén kaland?
Sziasztok, Lányt keresünk harmadiknak ! Normális pár vagyunk (férj- feleség) hozzám hasonló hölgyet ha lehet Viber
Puszi Andi . bi is érdekes lehet, igaz kezdő vagyok sőt ezen a téren félénk !!
Puszi Andi . bi is érdekes lehet, igaz kezdő vagyok sőt ezen a téren félénk !!
Sziasztok! Persze senki nem jött (megszoktam) , de még az sem, aki ígérte... Mindenkinek jó keresgélést stb. kívánok! Léptem.
Corvin környékén
(Ez egy válasz Adam200202 üzenetére (tegnap 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 19:05
Sziasztok!
23eves atlagos alkatu srac vagyok!
Szeretnék ma viszonzás nelkul leszopni valakit! Corvin kornyeken. Helyem sajnos nincs .
Exemrol vannak képek videók, amiket nézhetsz közben.
Szeretnék ma viszonzás nelkul leszopni valakit! Corvin kornyeken. Helyem sajnos nincs .
Sziasztok!
Sziasztok
Van itt olyan aki a vastag farkat szereti?
35 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon.
Tudok utazni de fogadni is Székesfehérváron.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.
Van itt olyan aki a vastag farkat szereti?
35 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon.
Tudok utazni de fogadni is Székesfehérváron.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.
54 éves Férfi idősebb vagy fiatalabb Hölggyel vagy Párral kalandozna ma autóban lehetőleg Szigethalom és közvetlen közelében !
Sziasztok!
Sziasztok ! Egy régi vágyam , hogy egy hármas szex közben , úgy nyalhassam a hölgy tagot , hogy amíg mi 69-ben vagyunk a férj hátulrol dugja ! Természetesen a punciát tisztára nyalnám , miután a férje tele lőtte ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát....Budapestről vagy Pest megyéből !
Sziasztok!
JÚNIUS 13., SZOMBAT – Club Paradise – HAVANA NIGHTS karibi tematikájú party
Egy éjszaka, ahol minden a karibi hangulatáról szól… a forró nyári éjszakák, az egzotikus ritmusok és a gondtalan szabadság érzése veszi át az uralmat a Club Paradise – P4U falai között.
Erotika határok között – A szex felszabadító, a vágy természetes, a biztonság pedig ALAP. Paradise módra: intenzíven, mégis tisztelettel.
Dresszkód:
Nincs kötelező tematikus dresszkód, de ha beleélnéd magad az éjszakába, akkor öltözz a karibi hangulathoz!
(Uraknak egy világos lenvászon ing vagy egy trópusi mintás ing tökéletes választás. A pólót próbáljuk elengedni.)
(Hölgyeknek virágos, világos tpópusi minták. Virág kiegészítők.)
Ha nincs teljes szetted, a helyszínen kiegészítőkkel segítünk, hogy te is a party része lehess.
Az éjszaka veled lesz teljes.
xoxo
Mariann
Club Paradise – P4U
JÚNIUS 13., SZOMBAT – Club Paradise – HAVANA NIGHTS karibi tematikájú party
Egy éjszaka, ahol minden a karibi hangulatáról szól… a forró nyári éjszakák, az egzotikus ritmusok és a gondtalan szabadság érzése veszi át az uralmat a Club Paradise – P4U falai között.
Erotika határok között – A szex felszabadító, a vágy természetes, a biztonság pedig ALAP. Paradise módra: intenzíven, mégis tisztelettel.
Dresszkód:
Nincs kötelező tematikus dresszkód, de ha beleélnéd magad az éjszakába, akkor öltözz a karibi hangulathoz!
(Uraknak egy világos lenvászon ing vagy egy trópusi mintás ing tökéletes választás. A pólót próbáljuk elengedni.)
(Hölgyeknek virágos, világos tpópusi minták. Virág kiegészítők.)
Ha nincs teljes szetted, a helyszínen kiegészítőkkel segítünk, hogy te is a party része lehess.
Az éjszaka veled lesz teljes.
xoxo
Mariann
Club Paradise – P4U
Hétfő délelőtt rá érő aktív srác pasi aki jár vagy jönne Monor Gomba fele hely van 14 óráig rá érek.
Sziasztok Budapesten keresek diszkrét havert cumira nálad teljes diszkréció mellett irj titokba felmegyek leszoplak és eljovok érezzük magunkat jol
Fiatalos párt keresünk max. 40 éves korig Szabadidőnk kellemes eltöltésére közös programokra. Vakrandi nem érdekel minket . Elvárás a telefonszám és az arckép . Köszi .

vazelinator