Keresünk urat vagy hölgyet, akiket érdekelné, ha a barátnőmmel extrém dolgokat játszanánk és azt nézhetné.
Sziasztok.
Békásmegyer környékén kukkolható párhoz csatlakoznék,akiknek bejönne egy 51 éves igényes pasi!
Békásmegyer környékén kukkolható párhoz csatlakoznék,akiknek bejönne egy 51 éves igényes pasi!
Most éjszaka szopnék. Meg is baszhatsz, ha akarsz. Köcsög passzív vagyok. Számba, seggembe engedheted. Kor, alkat mindegy. BUDAPEST
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén, szeretek masszírozni, kényeztetni, prosztata masszázs is megy
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén, szeretek masszírozni, kényeztetni, prosztata masszázs is megy
Nyalnák, dugnák idősebb hölgyet akár anyagi támogatással is
Sziasztok!
Május 29-30. estére keresek szex partnert hölgy, pár vagy esetleg nagyon enyhe biszex férfi személyében.
Párokhoz szívesen csatlakozom heteró, vagy bi alapon is.
185 magas vagyok, 95kg, rövid haj, tetoválás van, farkam 17cm
Környékről keresek, valamennyit utazni is tudok ha úgy alakul.
Kamusok, beszariak légyszi ne!
Csak képpel rendelkezőknek válaszolok!
Dél pest
Május 29-30. estére keresek szex partnert hölgy, pár vagy esetleg nagyon enyhe biszex férfi személyében.
Párokhoz szívesen csatlakozom heteró, vagy bi alapon is.
185 magas vagyok, 95kg, rövid haj, tetoválás van, farkam 17cm
Környékről keresek, valamennyit utazni is tudok ha úgy alakul.
Kamusok, beszariak légyszi ne!
Csak képpel rendelkezőknek válaszolok!
Dél pest
Nyalós pasi, hölgyet, párt vár kényelmes ágyába
Légkondi, nagy zuhany,... éljen a kéj
Bpxlv
Légkondi, nagy zuhany,... éljen a kéj
Bpxlv
Fiatal, kimondottan intelligens lány fenekét nyalnám....sokáig, viszonzás nélkül is, közben csinálhatna amit akar.
Fontos: diszkréció, intelligencia, korrektség, domina hajlam..
Ne ismerjük egymás nevét, magán dolgait, jöjjünk össze ismeretlenül egy hosszú nyalásra és menjünk tovább!
Egy ötvenes, jóképű, sportos férfi, aki nagyon érti a dolgát.
Fontos: diszkréció, intelligencia, korrektség, domina hajlam..
Ne ismerjük egymás nevét, magán dolgait, jöjjünk össze ismeretlenül egy hosszú nyalásra és menjünk tovább!
Egy ötvenes, jóképű, sportos férfi, aki nagyon érti a dolgát.
szep napot feleseget hasznalnek es kényeztetnek a ferje elott akit ez izgatna! Hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Sziasztok !
Ma egész nap nyitott vagyok minden jóra. Fogadni és utazni is tudok.
Lányok vagy párok !
Ma egész nap nyitott vagyok minden jóra. Fogadni és utazni is tudok.
Lányok vagy párok !
Sziasztok! 2-ik kerületben lakáson meztelenkedés-re lenne hetero pár? Aztán szex is nyilván!
. Ott van hely ha érdekes lehet egy igenyes hetero párnak vagy szóló nönek! )
. Ott van hely ha érdekes lehet egy igenyes hetero párnak vagy szóló nönek! )
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves vármegye. Kellő intelligencia szükségeltetik! Adatlapom olvasd el kérlek! Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Mindössze egy közös recskat keresek. Ha ma az M3autópalyan közlekedsz és beugornál, szívesen látlak. Biszex, vagy laza házas srácok érdekelnek. Esetleg hugyozz le....
Házaspàrt,nőt keresek ma. Helyem van!
Nagy farok
Nagy farok
Üvegtigrishez egy autós kirándulás,hölgy,vagy pár részvételével???
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek ma délután vagy estére akinek lenne kedve találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok eralfősalfzaalfkos, tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó
10 éves macbook air plusz hozzá egy prémium minőségű flipchart tábla ... hölgyek, párok figyelmébe Budapesten és Tatabánya környékén .. érdeklődés priviben
sziasztok hőlgyek ismerkedés webcam beszélgetés. Havalamit nemkapsz meg othon vagy csak valami ujra vágysz irj.
Sziasztok valaki esetleg on?

vazelinator

Egypár040
Zaneta