sziasztok olyan nyitot parokkal ismerkednek akikkel ki probalhatnek par izgis dolgot + hely kellene utazni tudnek
Sziasztok !Kifejezetten orál centrikus Pasi vagyok !
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Sziasztok!
Május 29-30. estére keresek szex partnert hölgy, pár vagy esetleg nagyon enyhe biszex férfi személyében.
Párokhoz szívesen csatlakozom heteró, vagy bi alapon is.
185 magas vagyok, 95kg, rövid haj, tetoválás van, farkam 17cm
Környékről keresek, valamennyit utazni is tudok ha úgy alakul.
Kamusok, beszariak légyszi ne!
Csak képpel rendelkezőknek válaszolok!
Május 29-30. estére keresek szex partnert hölgy, pár vagy esetleg nagyon enyhe biszex férfi személyében.
Párokhoz szívesen csatlakozom heteró, vagy bi alapon is.
185 magas vagyok, 95kg, rövid haj, tetoválás van, farkam 17cm
Környékről keresek, valamennyit utazni is tudok ha úgy alakul.
Kamusok, beszariak légyszi ne!
Csak képpel rendelkezőknek válaszolok!
Szombat délelőtt valaki talizna velem? Szívesen számba venném, de be is teheted a fenekembe. Fót környékén.
Sziasztok!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus!
Írj/írjatok és e-mailben folytassuk az ismerkedést!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus!
Írj/írjatok és e-mailben folytassuk az ismerkedést!
Budapest és környékén ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Ha eleged van már az állandó hokizásból,és a felesleges levelezgetésekből,kipróbálnál egy oda adó finom hosszas orális kényeztetést egy igényes fiatal ápolt vékony kellemes külsejű Pestmegyei sráccal akkor irj még ma!Viszonzást nem várok,de ha szeretnél egy finom olajos kézi kényeztetést azt is megteszem.Óriásit fogsz élvezni!Pestmegyében van helyem!
Sziasztok!
Holnap este hölgy vagy pár társasága lennék.
Van már kis tapasztalatom párokkal, többit privátban.
Puszi
Holnap este hölgy vagy pár társasága lennék.
Van már kis tapasztalatom párokkal, többit privátban.
Puszi
Sziasztok Rackeve vízparton valaki aki cumizni szeretne ? Peca
Sziasztok! Parokhoz szívesen csatlakoznék, írj privátban, Bp és környéke
sziasztok, bp-i hölggyel ismerkednék az adatlapom szerint. 48 éves normális, hetero pasi vagyok
Sziasztok! Bp-en a 2-ik kerületben lenne helyem kellemes együttlétre szexre! Bp-i szóló nö ismeretségét keresem aki találkozna! Ha érdekelne a lehetöség keress privátban! ))
Péntek este orál kaland a tatabányai Turulnál? 21:00-tól 23:00-ig leszünk fent, de azért ne az utolsó pillanatban ess oda. Légy ápolt, normális, határozott, és legfőképp potens! Olvass adatlapot. Villants az irányjelződdel és akkor tudjuk miért jöttél, de természetesen neked is lépned kell, nem fogunk kiszedni az autóból.
Sziasztok! Hölgyeket, párokat keresek, ahol a hölgy tag kifejezetten szereti, ha sokáig kényeztetik orálisan. Diszkrét 32 éves féfi vagyok (183 cm magas, átlagos alkat és méret), utazni tudok, helyem néha van. Nem elvárás a viszonzás
Persze semmi jónak nem vagyok az elrontója, az orgazmus garantált
Persze semmi jónak nem vagyok az elrontója, az orgazmus garantált
Sziasztok. 18 éves lányként ismerkednék nővel, illetve párok nő tagjával 60 éves korig. Utazás, szoba bérlés megoldható részemről. Domináns partnert keresek eralfősalfzaalfkos együttlétre.
Sziasztok
Hellyel rendelkező kedves normális ápolt párral ismerkednénk akiket nézhetnénk aktusuk közben holnap este!
Természetesen mi is szexelnénk egy kis nézelődés után!
Privátba várjuk a megkeresést!
Szimpátia fontos!!
Hellyel rendelkező kedves normális ápolt párral ismerkednénk akiket nézhetnénk aktusuk közben holnap este!
Természetesen mi is szexelnénk egy kis nézelődés után!
Privátba várjuk a megkeresést!
Szimpátia fontos!!
Ha eleged van már az állandó hokizásból,és a felesleges levelezgetésekből,kipróbálnál egy oda adó finom hosszas orális kényeztetést egy igényes fiatal ápolt vékony kellemes külsejű Pestmegyei sráccal akkor irj még ma!Viszonzást nem várok,de ha szeretnél egy finom olajos kézi kényeztetést azt is megteszem.Óriásit fogsz élvezni!Pestmegyében van helyem!Nem baj ha kezdő hetero vagy!Söt!
SZIASZTOK. hosszú hétvégére . hosszú orgazmusra és hosszabb távra keresünk partnert az adatlapunkon leírtak szerint.
Sziasztok párok! Napközben van helyem, ha akarjátok be is csatlakozhatok vagy csak nézlek benneteket. Privátban írjatok
Sziasztok! Párral ismerkednék hosszabb távra . Normális diszkrét párt keresek, normális ismerkedési menettel. Nem kapkodva! 50-es férfi vagyok!

vazelinator

szegedzsolti
Pavlina S