Sziasztok!
Sportos igényes sracként csatlakoznék kedves párhoz a hölgy örömére.
Sokat vagyok Pesten.... Előre is köszönöm a kedves megkeresést!
Sportos igényes sracként csatlakoznék kedves párhoz a hölgy örömére.
Sokat vagyok Pesten.... Előre is köszönöm a kedves megkeresést!
Két férfi csinos sub nőt keres.
Hölgy vagy pár akikhez lehetne csatlakozni még ma este?? Ápolt, igényes 42 éves férfi vagyok!! privát üzenetet várok
Szex most?
190/92 19/6 pasi keres
190/92 19/6 pasi keres
Sziasztok,
Sportos bi uni srác vagyok, ma este biztonságos kaland?
Helyem van
Sportos bi uni srác vagyok, ma este biztonságos kaland?
Helyem van
Sziasztok.Attila vagyok, 50 és àpolt pasi vagyok Újpalotàrol.
(Ez egy válasz MegyeiBang üzenetére (tegnap 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!Ma is szabad vagyok,
Sziasztok
Ma estére keresnénk hölgyet haverommal akit ketten kényeztethetünk.
Hely megoldható ha van rá igény,de nyitottak vagyunk autós kalandra is.
Kultúrált normális férfiak vagyunk.Ha esetleg lenne rá jelentkező akkor privátban egyeztessünk.
Ma estére keresnénk hölgyet haverommal akit ketten kényeztethetünk.
Hely megoldható ha van rá igény,de nyitottak vagyunk autós kalandra is.
Kultúrált normális férfiak vagyunk.Ha esetleg lenne rá jelentkező akkor privátban egyeztessünk.
Sziasztok. Vékony 40-50kg körüli lányt-nőt kényeztetnék. (Egyedülálló-Barátnő-Feleség)
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Valaki Alsónémedi és környékéről ismi dumcsi haverkodas ????
Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!Ma estém is szabad!
Ma estére férfit keresünk 2ffi egy nő felálláshoz
Olyan gátlástalan perverz nőt, párt keresek aki nyitottak lennének, egy 51 éves perverz macis pasira, kor és alkat nem számit, csak az ápoltság feltétel,,!
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám. Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Sziasztok. Vékony 40-50kg körüli lányt-nőt kényeztetnék.
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Adatlapom olvasd el kérlek! Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Dányból keresek srácot!
Privátba írj.
Privátba írj.

vazelinator

Jasmine Rouge