sziasztok, szexi ruhákat kedvelő hölggyel ismerkednék Bp-en, lehetőleg hosszabb távra.. 49 éves hetero pasi vagyok
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Ma estére keresek kukkolható párt,autóban,szabadban,Törökbálint- Budaörs-Budakeszi környékén!
Csatlakoznék hozzátok a hölgy örömére igényes fiatal pasi vagyok
(Ez egy válasz Thomas001 üzenetére (tegnap 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Sziasztok!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Írjatok és emailben/google chaten folytassuk!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Írjatok és emailben/google chaten folytassuk!
Sziasztok.
Dunakeszi szabad strandon Hölgy mostanában aki ismerkedne?Is
Mi a Kavicsnál vagyok.
Dunakeszi szabad strandon Hölgy mostanában aki ismerkedne?Is
Mi a Kavicsnál vagyok.
Sziasztok!
Ha van valaki/valakik, akik szívesen játszanának egy kis pöcsű sráccal Újpest környékén, akkor szívesen találkoznék. Helyem nincs, de nyitott vagyok szabadban is játszani, vagy nálatok akár.
Köszi a figyelmet!
Ha van valaki/valakik, akik szívesen játszanának egy kis pöcsű sráccal Újpest környékén, akkor szívesen találkoznék. Helyem nincs, de nyitott vagyok szabadban is játszani, vagy nálatok akár.
Köszi a figyelmet!
Nagykáta és környéke asszony lány vagy pár hely van
Helló!
Olyan hölgy ismeretségét keresem, aki odavan a formás férfi popsikért, a prosztatamasszázsért, izgatja a szerepcsere és szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
45 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan hölgy ismeretségét keresem, aki odavan a formás férfi popsikért, a prosztatamasszázsért, izgatja a szerepcsere és szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
45 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Valaki Alsónémedi Dunaharaszti és környékéről???
Sziasztok. Párcseréhez keresünk hozzánk hasonló párt. Képek információk adatlapunkon
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá...
Sziasztok valaki rövid időn belul nem kér egy szopast egy 23 éves atlagos alkatu sráctol? Bp corvin negyed környékén?
(Exemrol vannak képek videok ha erdekel kozben)
(Exemrol vannak képek videok ha erdekel kozben)
Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!
Valaki m5 tesco???
Üdv lehet jönni hozzám nyaralni pihenni kikapcsolódni nyékládházára a tavak városába, gyönyörű tavak tiszta átlátszó víz van itt nálunk, lehet strandolni supozni napozni akár meztelenül is napozhat aki szereti. Egy szobám van plusz egy ággyal, Tiszaújváros termál 20 percre van autóval, miskolc Tapolca barlangfűrdő 20 perc és Lillafüred vízesés palota Szálló bükk is. Gyere élvezd a nyarat nálam ingyen, nem királyi lakosztály de ezért nem kérek semmit. Sütés főzési lehetőséggel az udvaron is. 40+os aktív normális életet élő erekesszékes talp láb és svéd frissítő masszőr srác vagyok.
Del Pest megye esetleg Bi pár vagy nagyfarku Bi pasi,?
Fiatalabb párt kukkolnék Budapesten és környékén. Minden ajánlat érdekel, helyem is van.

vazelinator

vöcsök2
Iveta M