Sziasztok,
Ma este szívesen masszíroznèk,kenyeztetnèk pasit,sportos bú uni srác vagyok, helyem van Szentendrèn.
Megy a prosztata masszázs is és vannak eszközök
Ma este szívesen masszíroznèk,kenyeztetnèk pasit,sportos bú uni srác vagyok, helyem van Szentendrèn.
Megy a prosztata masszázs is és vannak eszközök
Sziasztok!
Budapesti kedves, értelmes 24 éves fiú vagyok. Bi és hetero párral ismerkednék hosszú távra, de nyitott vagyok bármire.
Puszi
Milán
Budapesti kedves, értelmes 24 éves fiú vagyok. Bi és hetero párral ismerkednék hosszú távra, de nyitott vagyok bármire.
Puszi
Milán
Sziasztok!
Ma, vagy holnap estére keresünk csinos, fiatal párt négyes gabalyodásra Győr és környékén!
Üdv,
L,H
Ma, vagy holnap estére keresünk csinos, fiatal párt négyes gabalyodásra Győr és környékén!
Üdv,
L,H
Sziasztok! Egy ideje vágyok, hogy egy férfi farkát a kezembe vegyem, és kiverjem neki!.
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom
Hello! Szopnék ma nappal vagy éjszaka Kecskeméten! Kíváncsi hetero is jöhet!
Sziasztok
Mai napon hölgy,pár hölgy tagja aki kalandozna egy kellemeset?
Nyitott lennék softabb dolgokra is.Kukkolás,fehérnemű,ruha próba,masszázs,ilyesmikre nyitott lennék.Ha esetleg lenne rá jelentkező akkor privátban egyeztessünk.
Mai napon hölgy,pár hölgy tagja aki kalandozna egy kellemeset?
Nyitott lennék softabb dolgokra is.Kukkolás,fehérnemű,ruha próba,masszázs,ilyesmikre nyitott lennék.Ha esetleg lenne rá jelentkező akkor privátban egyeztessünk.
Igényes, értelmes párral kalandoznék ma este HETERO alapon, akár wellness is szóba johet! Fiatal, sportos, masszazsban PROFI, igényes srác vagyok!
Van itt hölgy vagy pár akikhez lehetne menni meztelenkedni??? Aztán ahogy alakul!! Ma
Keresek egy olyan kiváncsi hetero vagy enyhén biszex urat,srácot aki szeretne kipróbálni milyen az ha egy fiú kényezteti orálisan,viszonzást nem várok,nekem az a lényeg hogy élvezd és hogy jól érezd magad.Fontos hogy csak az irjon aki VALÓBAN tud és akar is találkozni,igérgetők,hitegetők NE!Bárhonnan irhatsz,helyem Pestmegyében van,de ha Budapesti vagy és van helyed szivesen megyek hozzád is.Légy korrekt,megbizható,én is az vagyok,Igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok,Irj bátran!
minket pár a párral ismerkedés érdekelne veletek!
(Ez egy válasz Naki91 üzenetére (ma 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 08:11
Szombat estére 1 vagy több pasi jelentkezését várjuk kizárolag hetero alapon.
Egy 36 éves molett roma hölgy szeretné a többes kipróbàlni.
Ha van helyed a 13. ker környékén az előny.
Szombat estére 1 vagy több pasi jelentkezését várjuk kizárolag hetero alapon.
Sok spermamat felajanlanam hölgynek. Szeretem a hosszas vad kényeztetést, erotikát, látványt
Ha szeretnéd hogy a feleséged, barátnőd hetente 1-2 alkalommal megszopassam, vagy belemártsam a fazonra nyírt, macis, vastagabb ( nem nagy ) de mindig teli faszom, akár előtted , közösen vagy nélküled, akkor írj rám. Diszkréció adott és elvárt. Fotóim ,vidijeim vannak fent. Kezdő vagyok.Köszi!
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze, orálon kívül másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
ma este Pesten tüzijáték után pár a párral 4-esezés valaki??
Keresek egy olyan kiváncsi hetero vagy enyhén biszex urat,srácot aki szeretne kipróbálni milyen az ha egy fiú kényezteti orálisan,viszonzást nem várok,nekem az a lényeg hogy élvezd és hogy jól érezd magad.Fontos hogy csak az irjon aki VALÓBAN tud és akar is találkozni,igérgetők,hitegetők NE!Bárhonnan irhatsz,helyem Pestmegyében van,de ha Budapesti vagy és van helyed szivesen megyek hozzád is.Légy korrekt,megbizható,én is az vagyok,Igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok,Irj bátran!
Kölcsönös stresszoldásra keresek hölgyet Bp keleti felén, akár hosszútávra. 50 - 65 között előny, de nyitott vagyok...
Csepelen szívesen fogadták párt helyem van
Sziasztok! Köszönjük aki jelentkezett a swinger habpartira.Ismét felejthetettlen élmény és élvezet lesz számotokra.Ezennel délelőtt lezárjuk a jelentkezést.2027.jún 26.án lesz legközelebb.Melitta

vazelinator

vvbbnn
Martina S