Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Sziasztok! Valaki ma este éjszaka? Házibarát? Kecskeméten vagyunk. Ha érdekel írj, elérhetőséggel!
Sziasztok! Cuckoldban és hármasban tapasztalt srácként keresek a hétvégére hölgyeket, párokat. Akár mára is.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket, írjatok! Üdv, M
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket, írjatok! Üdv, M
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Azon kevesek közé tartozom, akit felizgat ha a partnere szőrös, akár testen, akár intim résznél, legjobb ha mindenhol. Nem keresek extrát, csak egy átlag pasit..... Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom! (Annyira felesleges de még próbálkozom...)
Sziasztok ma sétálgatok este 22:00 körül Tár 117 es ut mellett csajosban smile
Ma este kukkolnék,autós,szabadtéri szexet,masztit!
Sziasztok. Holnap este Pesten leszek. Párokhoz, társaságokhoz szívesen csatlakozom. Igényes, sportos bi pasi vagyok. Írjatok. Pusz
Valaki Csepelen mostanában?
Ha szeretnéd hogy a feleséged, barátnőd hetente 1-2 alkalommal megszopassam, vagy belemártsam a fazonra nyírt, macis, vastagabb ( nem nagy ) de mindig teli faszom, akár előtted , közösen vagy nélküled, akkor írj rám. Diszkréció adott és elvárt. Fotóim ,vidijeim vannak fent. Kezdő vagyok.Köszi!
Sziasztok.
Mai naptól vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Diszkrét autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Mai naptól vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Diszkrét autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Mostanában valaki Vecsésen közös fadz verés esetleg orál autóban ?
Hàzibaràt lennèk!
Sziasztok! Ma délutánra keresünk budapesten 1 pasit 3-as vagy cuckoldra! Helyúnk van! 06204520025 telefonon vagy whatsappon!.
Sziasztok.Ma délelőtt nyugati környékén hölgy aki szívesen találkozna?
Ha van esetleg akkor privát üzenetben egyeztessük az elképzeléseket.
Ha van esetleg akkor privát üzenetben egyeztessük az elképzeléseket.
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sziasztok Veresegyház vagy környékén valaki? Kis kalandra... Esetleg pár
Szép reggelt
Mai napon keresném hölgy partnerem aki vágyik egy kellemes,élvezetes találkozóra.Nincs konkrét elképzelésem.Szívesen segítenék akár fehérnemű próbában,szeretek masszírozni és imádom ha a hölgy partnerem a csúcsra juttathatom minél többszőr.Ha felkeltettem valakinek az érdeklődédét akkor privátban folytassuk.
Mai napon keresném hölgy partnerem aki vágyik egy kellemes,élvezetes találkozóra.Nincs konkrét elképzelésem.Szívesen segítenék akár fehérnemű próbában,szeretek masszírozni és imádom ha a hölgy partnerem a csúcsra juttathatom minél többszőr.Ha felkeltettem valakinek az érdeklődédét akkor privátban folytassuk.
Sziasztok!
Pàrokal/lányokal finom szerepjáték…Viber/Whatsapp/GoogleChat…
Ha felkeltettem az érdeklődést irj nyugodtan.
Diszkréció maximális
Pàrokal/lányokal finom szerepjáték…Viber/Whatsapp/GoogleChat…
Ha felkeltettem az érdeklődést irj nyugodtan.
Diszkréció maximális
További jelentkezést nem figadunk.Megtelt
Szeximádó, erotikus hölgyet keresek játékos szexcsatákra
akár tartós kapcsolatra!
Intelligens, izmos (nem izomagyú
) FÉRFI, jelenleg független!!
Esti
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!
A boa nem vékony és nem kicsi viszont nem siet sehová!
Írj privátot.
akár tartós kapcsolatra!Intelligens, izmos (nem izomagyú
) FÉRFI, jelenleg független!!Esti
vi
, beszélgetés is érdekel, semmi sem kötelező jeligére! alf
dá alf
m alf
borozgatásPárok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!
A boa nem vékony és nem kicsi viszont nem siet sehová!
Írj privátot.

vazelinator

asurom
Petra O