Írtam
(Ez egy válasz RaceR00 üzenetére (2026. 07. 01. szerda 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 01. szerda 18:39
Sziasztok!
Sok ido utan , ismet SRACOKAT / PAROKAT keresunk 06.04 szombat delutanra !!
Rolam adatlapon latjatok az infokat, a kepeim kozt pedig latjatok a holgyet (pucsitos kep es bugyi felrehuzos) akinek mostanra keresunk.
A lany 26 eves, nagy cicis, nagy popsis, tobbesben mar jartas (es imadja) szoke, nagyon finom holgyecske.
Kriteriumok sracok eseten
- apolt
- 18-40 kozott
- Minimum 18cm farok meret !!!
- Budapesten belul lesz a jatek
- Igenyesseg , es tudd kezelni a helyzetet
Parok eseten
- 18-50 kozotti korosztaly
- Lanyok jatszhatnak egymassal
- Parcsere
Nagyon fontos, hogy csak fenykepes megkeresesekre valaszolunk.
Sok ido utan , ismet SRACOKAT / PAROKAT keresunk 06.04 szombat delutanra !!
Rolam adatlapon latjatok az infokat, a kepeim kozt pedig latjatok a holgyet (pucsitos kep es bugyi felrehuzos) akinek mostanra keresunk.
A lany 26 eves, nagy cicis, nagy popsis, tobbesben mar jartas (es imadja) szoke, nagyon finom holgyecske.
Kriteriumok sracok eseten
- apolt
- 18-40 kozott
- Minimum 18cm farok meret !!!
- Budapesten belul lesz a jatek
- Igenyesseg , es tudd kezelni a helyzetet
Parok eseten
- 18-50 kozotti korosztaly
- Lanyok jatszhatnak egymassal
- Parcsere
Nagyon fontos, hogy csak fenykepes megkeresesekre valaszolunk.
Most?
(Ez egy válasz Catcicaa üzenetére (2026. 07. 05. vasárnap 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Okay benne vagyok
(Ez egy válasz Doggingman üzenetére (2026. 07. 06. hétfő 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 06. hétfő 20:57
Sziasztok!
Egy nagyon kedves 19 éves fiatal lány vágyainak szeretnék egy 30-40 esetleg 50es hölgyet vagy párt találni, július 21.-e utánra. Vágyik arra hogy a hölgy használja a fiatal testét. Ha akarod, akár csak kettesben lehetsz vele! Ez lenne az első ilyen együttléte, ezt tartsd szem előtt!
Egy nagyon kedves 19 éves fiatal lány vágyainak szeretnék egy 30-40 esetleg 50es hölgyet vagy párt találni, július 21.-e utánra. Vágyik arra hogy a hölgy használja a fiatal testét. Ha akarod, akár csak kettesben lehetsz vele! Ez lenne az első ilyen együttléte, ezt tartsd szem előtt!
Írtam privátban
Írtam privátban
(Ez egy válasz Tomi380 üzenetére (2026. 07. 08. szerda 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 08. szerda 09:19
Sziasztok hetero pár vagyunk hetero 3as ra keresünk pasit hölgy örömére
Írtam privátban
(Ez egy válasz Morgenka üzenetére (2026. 07. 09. csütörtök 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Okay benne vagyok
(Ez egy válasz Sildenafil1990 üzenetére (tegnap 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Írtam privátban
(Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (tegnap 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 22:31
Holnap (07.11) lesz az A38-on egy Vice City 80's buli. Eljönne velem valaki egy jót szórakozni? :P
Valaki most izgis cumi vagy szex?
Valaki Taksony kke ?
Budapesten valaki, aki sexre vágyik ?
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Csak az én környékemen nincs olyan aki igényt tartana rám? Sajnos
Holnap (07.11) lesz az A38-on egy Vice City 80's buli. Eljönne velem valaki egy jót szórakozni? :P
Sziasztok
Keresünk csinos párokat és sportos pasikat minden finomságra
Keresünk csinos párokat és sportos pasikat minden finomságra
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Ha szimpatikus az adatlapom, akkor várom a jelentkezést levélben.
Megadom amire vágyakozol ha teszel is érte.
Írj, és egyeztetünk, időpontot, helyszint.
Gyere, ne csak a vágyad legyen, hanem az élvezet is.
Ha szimpatikus az adatlapom, akkor várom a jelentkezést levélben.
Megadom amire vágyakozol ha teszel is érte.
Írj, és egyeztetünk, időpontot, helyszint.
Gyere, ne csak a vágyad legyen, hanem az élvezet is.
Hello szombat estefelé kalandoznék párral lánnyal vagy sráccal.Várom leveled ha van helyed szivesen odautazom.
Sziasztok! Ma délután van pár szabad óràm. Hölgyeket és pàrokat meglesnék, meglàtogatnék , megmasszíroznék a vàros budai oldalàn.
Jászberény–Nagykáta környékéről keresek társaságot Ha magadra ismertél, várom a privátod!
Fiatal potens srác aki eljönne megdugni a párom ??

vazelinator

Vectorcar
Katerina