Sziasztok. Párral, hölggyel, szívesen találkoznék, helyem is van.
Csepel sziget egész területén Bi párral ismerkednèk ! Csak párokkal!!
Sziasztok!
Zugló ma délután?..
Hölgy,pár partnerem keresném!
Zugló ma délután?..
Hölgy,pár partnerem keresném!
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám smile Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Ma estére is keresünk. Budapest. Hely kell.
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén.
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén.
Bi beállítottságú férfit keresünk kölcsönös örömökre.
Bi vagy kíváncsi heteró aktívat keresek, Heves vármegye. Kellő intelligencia szükségeltetik! Adatlapom olvasd el kérlek!
Senkinek nincs jakuzzi? Cserébe kukkolás
Idősebb házáspárt, párt keresek, akik szeretnék szexuális életüket feldobni egy 50-es éveiben járó, kellemes külsejű férfival, aki mindkét fél számára szeretne örömet szerezni hosszú, tartalmas, nem kapkodós együttlétben.
Swingerező, gyakorlott párokkal nem szeretnék találkozni, kérem, ne is keressenek.
Olyanokra gondolok inkább, akik eddig csak gondolatban tették meg hármasban, vagy nagyon kezdők.
Hely elengedhetelen, kb. az ország keleti részén inkább, vagy Budapesten.
Swingerező, gyakorlott párokkal nem szeretnék találkozni, kérem, ne is keressenek.
Olyanokra gondolok inkább, akik eddig csak gondolatban tették meg hármasban, vagy nagyon kezdők.
Hely elengedhetelen, kb. az ország keleti részén inkább, vagy Budapesten.
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Fiatal lány fenekét nyalnám, aki - pl. szerepjátékot játszva - szeretné egy ötvenes, sportos, kellemes külsejű nyalószolga pasival nyalatni magát, a végtelenségig.
Légy intelligens, kíváncsi, őszinte és nyílt, de ugyanakkor diszkrét...
Ne légy rutinos, légy kezdő és kíváncsi, nem fogod megbánni.
Viszonzás nem lényeg, csak élvezd le a számat puncival, fenékkel
Teljes élvezet, teljes titokban, aztán elfelejtjük egymást... vagy ha nem összejövünk még párszor...
Teljes élvezet, teljes titokban.
Légy intelligens, kíváncsi, őszinte és nyílt, de ugyanakkor diszkrét...
Ne légy rutinos, légy kezdő és kíváncsi, nem fogod megbánni.
Viszonzás nem lényeg, csak élvezd le a számat puncival, fenékkel
Teljes élvezet, teljes titokban, aztán elfelejtjük egymást... vagy ha nem összejövünk még párszor...
Teljes élvezet, teljes titokban.
Creampie, cuckold, bukakke, stb..stb..,szexre ismerkednék igényes nővel, párokkal. Akár nálam igényes otthonomban, nyitott tapasztalt potens férfiként.
Sziasztok! A mai napon, szívesen csatlakoznék egy hölgyhöz vagy párhoz.
Sziasztok.Ma délutánra keresnék hölgyet,pár hölgy tagját hetero alapon kellemes élvezetekre.Nincs konkrét elképzelés a lényeg hogy mindenkinek,de főleg a hölgynek tartalmas és élvezetes legyen.Egyeztessünk privátban ha lenne rá jelentkező.Szép hétvégét mindenkinek.
Szia! Keresem azt a kalandvágyó hölgyet vagy párt, aki velem tartana egy pár órás „időutazásra” távol a munkától és a stressztől. A helyszín adott, a hangulat all-inclusive, az élmény pedig felejthetetlen. Ha megvan köztünk a hullámhossz, vágjunk bele!
https://buvohelyterkep.hu/budapest_budapest-vi-kerulet_freaky-- hearts-dungeon_buvohelyterkep-10642
https://buvohelyterkep.hu/budapest_budapest-vi-kerulet_freaky-- hearts-dungeon_buvohelyterkep-10642
Szívesen ismerkednék kedves, ápolt párokkal vagy hölgyekkel Szentendre–Visegrád–Esztergom környékéről. Közvetlen, diszkrét férfi vagyok, aki szereti a kellemes társaságot, a barátkozást és a masszázst. Nyitott vagyok könnyed, jó hangulatú találkozásokra, beszélgetésre, közös programokra. Ha szimpatikus vagyok, írj üzenetet
Ma estére keresünk adatlapunk szerinti pasit hármasra ! Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj !
Szombat estére keresünk egy párt adatlapunk szerint!

vazelinator

johnd