Sziasztok!
Vasárnap este hölgy vagy pár Budapest és környékén aki szivesen ismerkedne?
Vasárnap este hölgy vagy pár Budapest és környékén aki szivesen ismerkedne?
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám. Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
sziasztok, bp-i hölgyet kényeztetnék, 48 éves hetero pasi vagyok
Budán keresek ma estére egy jófej laza csajt, Hetero pasi vagyok, soloban keresek. Melegek ne irjanak pls.
Hely van
Hely van
Holnap diszkrét cumi Pesten nálad irj kívánom hogy leszopjalak nem fogsz csalódni nagyon jó szopok teljes diszkréció mellett dőlj hátra néz filmet közbe olajos fasz mászás szopassl kombinalva 50 fiatalos nagyon ápolt pali vagyok csak
A hétvégén huncutkodok. Villanytelep. Profilom.
Ma dun tol kora estig kalandoznek kedves hölggyel ,párral. Autós kaland vagy szabadban.
Sziasztok.Hölgy (Egyedűlálló-Barátnő-Feleség) partnerem nyalnám-kényeztetném.
Bi párt keresek ma mindenk élvezetére!
Sziasztok ! Egy régi vágyam , hogy egy hármas szex közben , úgy nyalhassam a hölgy tagot , hogy amíg mi 69-ben vagyunk a férj hátulrol dugja ! Természetesen a punciát tisztára nyalnám , miután a férje tele lőtte ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát....Budapestről vagy Pest megyéből !
Sziasztok!
40 éves, igényes, diszkrét férfi vagyok. Esztergom–Szentendre környékén ismerkednék hölgyekkel vagy párokkal. Szeretem a masszázst, szívesen kényeztetem a hölgyeket meleg olajjal.
Ha egy normális, nem kamus férfit keresel, írj bátran!
40 éves, igényes, diszkrét férfi vagyok. Esztergom–Szentendre környékén ismerkednék hölgyekkel vagy párokkal. Szeretem a masszázst, szívesen kényeztetem a hölgyeket meleg olajjal.
Ha egy normális, nem kamus férfit keresel, írj bátran!
Szigetszentmiklóson keresek Hölgyet vagy Párt egy kis autós kalandra
Most lightos kalandra hellyel rendelkező két pasit keresünk
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze, orálon kívül másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma!! Valakik?
Sziasztok 42-48-éves duci feleséggel házaspár keres pasikat autoban puncira farokverésre, szopásra.
A keresett férfi legyen 30-felett 50 alatt legyen normális,tiszta,szöőrtelen farkú tisztelettudó és ami a legfontosabb NE LEGYEN KAMUS MERT AZZAL MÁR TÉNYLEG TELE A PADLÁS!!!!!!!!!!Talalkozás XV.keruletben csak este 21:00-kor ha érdekel keressetek bátran a részletekért.Vannak akik tudják bizonyítani az oldalról ,hogy nem vagyunk kamusak tehát hajrá!
A keresett férfi legyen 30-felett 50 alatt legyen normális,tiszta,szöőrtelen farkú tisztelettudó és ami a legfontosabb NE LEGYEN KAMUS MERT AZZAL MÁR TÉNYLEG TELE A PADLÁS!!!!!!!!!!Talalkozás XV.keruletben csak este 21:00-kor ha érdekel keressetek bátran a részletekért.Vannak akik tudják bizonyítani az oldalról ,hogy nem vagyunk kamusak tehát hajrá!
Sziasztok!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Sziasztok! Az előző kiírások összejött köszönöm a résztvevőknek. Most szeretnék picit újítani. Barátnőm keres a következő dologra most hétvégén 3 srácot. Mindenki eljön a szállásra beszélünk pár szót, aztán lefogják ketten szájpecket adnak a szájába, majd jól megbassza a 3. srác, aztán felváltva kúrják miközben le van fogva, utána kiveszik a szajpecket és egyszerre szopatják és basszák! Aztán mindenki megy a dolgára, nincs beszélgetés!
Sziasztok....holnap azaz szombat délután vagy estére keresek hölgyet párt kalandra! Sportos magas szőrtelen pasi vagyok utazni de fogadni is tudok!
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Sziasztok. Nincs most unatkozo hölgy vagy pár Monor környékén?
Hellyel rendelkező férfiként keresem Párok, Nők ismeretségét, társaságát… akár most is…

vazelinator