Ma Vácott valaki kalandozna?
Valaki találkozni ma esetleg?
Esztergom környékén cumiznék
jó szex ma este? kitartó potens 190/92 19/6 pasi keres-képek adatlapomon
Sajnos hány ilyen van!
(Ez egy válasz győrisrác2 üzenetére (tegnap 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Benne volt a pakliban, de várhatónak azért nem mondanám.
Az utolsó pillanatig felveszi a telefont, normális hangon, hihető és életszerű dolgokat mond, ráadásul mindenkit ugyanarra a címre hív. Csak a legvégén válik köddé. (Ez egy válasz Summertime üzenetére (tegnap 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Az utolsó pillanatig felveszi a telefont, normális hangon, hihető és életszerű dolgokat mond, ráadásul mindenkit ugyanarra a címre hív. Csak a legvégén válik köddé. (Ez egy válasz Summertime üzenetére (tegnap 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak élvezd a számat puncival, fenekeddel! Helyem van, utazni tudok!
Roma fiatal lányok, asszonyok előnybe,
Öklözés és más perverzió előny!
Roma fiatal lányok, asszonyok előnybe,
Öklözés és más perverzió előny!
jó hogy mondod, várható volt...
(Ez egy válasz győrisrác2 üzenetére (tegnap 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagykáta és környéke lány vagy pár
Vigyázzatok kamus pár megszervezik a találkozót és utána nem jelennek meg
(Ez egy válasz istvan199308 üzenetére (tegnap 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 12:06
Sziasztok!
Mai napra keresünk egy pasit normál 3-as vagy cuckoldra! Sajnos akivel meg volt beszélve lemondta! Bp 3.ker helyünk van!!
Mai napra keresünk egy pasit normál 3-as vagy cuckoldra! Sajnos akivel meg volt beszélve lemondta! Bp 3.ker helyünk van!!
Rövid itthonlétem alkalmára keresek párt, csajt esetleg srácot! Helyem van minden fontos az adatlapomon!
Adatlapunk leírása alapján ismerkednénk ...
Privát üzikat várunk
Privát üzikat várunk
Sziasztok
Van itt olyan aki a vastag farkat szereti?
35 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon.
Tudok utazni de fogadni is Székesfehérváron.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.
Van itt olyan aki a vastag farkat szereti?
35 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon.
Tudok utazni de fogadni is Székesfehérváron.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.
izgalmasnak hangzik!
(Ez egy válasz istvan199308 üzenetére (tegnap 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 12:06
Sziasztok!
Sziasztok! Mai nap Pesten tartózkodom. Szívesen találkoznék egy belevaló párral. Írjatok bátran.
Sziasztok.Agusztusban Tápiószecső Vesta hotelben pihenünk.Esetleg lesz ott valaki aki ismerkedne egy nagyon kövér párral?
Sziasztok! Nagyon régóta izgat, hogy élőben nézzem végig egy pár szeretkezését, az sem feltétel hogy pár legyen. Szívesen megtapasztalnám ezt az élményt. Írj, ha veletek ezt meg tudom valósítani
Helló!
Olyan hölgy ismeretségét keresem, aki odavan a formás férfi popsikért, a prosztatamasszázsért, izgatja a szerepcsere és szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
45 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan hölgy ismeretségét keresem, aki odavan a formás férfi popsikért, a prosztatamasszázsért, izgatja a szerepcsere és szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
45 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Sziasztok,
Ma delutan vagy este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén.
Ma delutan vagy este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén.
Sziasztok! Kecskeméten keresünk rendszeres, diszkrét házibarátot! Ha érdekel írj, ha úgy van, elérhetőséget is!

vazelinator

gyuri7306
Amanda J