Sziasztok. Pest megye Déli részén, volna olyan hölgy, vagy pár, aki, akik benne lennének egy autós találkába?
Akár csak kölcsönös kukkolás is érdekelne. Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba.
Akár csak kölcsönös kukkolás is érdekelne. Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba.
Szombat este a Leányfalui éjszakai fürdőben szívesen vennénk adatlapunk szerinti egy, max. két pasi csatlakozását egy kis víz alatti játszadozásra. Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj !
Hölgyek, párok! Késő délutáni hancúr egy domináns férfival?
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze, orálon kívül másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma!! Valakik?
sziasztok! 30-as, ápolt, igényes és nagy mérettel rendelkezö pasiként szívesen találkoznék hölggyel vagy szimpatikus párral csütörtökön (06.18.) az esti órákban, pesten vagy környékén. privátban keressen aki ráérne
Napközben ráérő hölgyet keresek,minden jóra!
Sziasztok!
24 éves normális, nyitott fiú vagyok. Ma este szivesen ismerkednek találkoznék személyesen párral vagy nővel.
24 éves normális, nyitott fiú vagyok. Ma este szivesen ismerkednek találkoznék személyesen párral vagy nővel.
Sziasztok. Pest megye Déli részén, volna olyan hölgy, vagy pár, aki, akik benne lennének egy autós találkába?
Akár csak kölcsönös kukkolás is érdekelne. Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba
Akár csak kölcsönös kukkolás is érdekelne. Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba
Sziasztok! Déli pályaudvar környékén keresek párt,pasit,csajt minden jóra!
Sziasztok! Mai nap folyamán szívesen fogadnék párt Székesfehérváron! Reggel töl 15 óráig
Mai délelőtt hölgy vagy pár akivel találkozhatnèk?
Sziasztok mai napon 10-11 körül indulnék Pestről Kunszentmártonig, régi 5-ös 44-es útvonalon. Szívesen kalandoznék kukkolnék útközben ha gondoljátok jelezzetek arra kanyarodok.
Fiatalabb párt kukkolnék Budapesten és környékén. Minden ajánlat érdekel, helyem is van.
Fiatalabb párt kukkolnék Budapesten és környékén. Minden ajánlat érdekel, helyem is van.
Sziasztok.
39 éves hetero pasi vagyok.Párokhoz csatlakoznék a hölgy örömére.
39 éves hetero pasi vagyok.Párokhoz csatlakoznék a hölgy örömére.
Pár vagyunk szinten part keresunk közös kalandokra
Sziasztok!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem ??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem ??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
(Ez egy válasz MegyeiBang üzenetére (2026. 06. 15. hétfő 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Olyan férfiak jelentkezését várom, akik szívesen vennének részt egy Gang-Bang creampie partiban. Mivel punciba élvezős a parti, ezért fontos számunkra illetve mindenkinek az egészsége, ezért olyan férfiak jelentkezését várjuk akik 3 napnál nem régebbi STD szűrést igazoló papírral rendelkeznek. Csak a szűrés önmagában nem elég a részvételhez. Korban 36 évről 56 évig, magasságban 180 cm felett és férfias alkat mind fontos szempont. A buli szombat estére szerveznénk 20-21 körül Pest megyében. köszönöm, hogy figyelmesen elolvastátok.
Sziasztok! Szívesen kalandoznék akár ma este egy szexi, budapesti párral. Ha kapcsolatra jelöltök, akkor arcképet is láthattok rólam. Ha tetszünk egymásnak, telefonon beszéljünk, aztán vágjunk bele. Persze, semmi sem kötelező alapon.
Sziasztok! Korai 30-as elhanyagolt férj keres állal ami együttlétre, akár hosszú távon. 183 cm magas vagyok, 94 kg (nem kövér), átlagos méretű, jóképű, ápolt, potens enyhén tetovált férfi. Kifejezetten kedvelem orált hölgyek részére. Szívesen csatlakozom párokhoz 3-nak, vagy cuckold alapon, a kukkolás, többes, bukkake, vagy egyéb móka is mozgatja a fantáziám. Amatőr szinten kifejezetten jól masszírozok. Helyileg a XI kerületben mozgok, de van kocsim. Ha felkeltettem az érdeklődésed írj. Hamarosan töltök fel képeket is smile

vazelinator

Ironpanther
Lisette