Roma csajjal talalkoznák Budapesten pénteken
Sziasztok!
Egy nagyon kedves 19 éves fiatal lány vágyainak szeretnék egy 30-40 esetleg 50es hölgyet vagy párt találni, július 21.-e utánra. Vágyik arra hogy a hölgy használja a fiatal testét. Ha akarod, akár csak kettesben lehetsz vele! Ez lenne az első ilyen együttléte, ezt tartsd szem előtt!
Egy nagyon kedves 19 éves fiatal lány vágyainak szeretnék egy 30-40 esetleg 50es hölgyet vagy párt találni, július 21.-e utánra. Vágyik arra hogy a hölgy használja a fiatal testét. Ha akarod, akár csak kettesben lehetsz vele! Ez lenne az első ilyen együttléte, ezt tartsd szem előtt!
Sziasztok !Kifejezetten orál centrikus Pasi vagyok !
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Sziasztok!
Barátságos feleséget, barátnőt keresek diszkrét kapcsolatra.
Barátságos feleséget, barátnőt keresek diszkrét kapcsolatra.
Sziasztok! Többes találkozók és szexjátékok kedvelőit keresem, hölgyeket, párokat, a szabályokat betartó férfiakat. Egy zárt csoport létrehozása a cél olyanokkal, akik szeretnék zavartalanul megélni a vágyaikat! Olvassatok adatlapot és kizárólag üzenetben keressetek!
Sziasztok. Két bi pasi csajt,nőt keres egy kis kalandhoz. Akar hosszabb távon. 26 éves passzív sub. 42 éves uni. Mindketten egészségesek normalisak és diszkrétek vagyunk. Hely néha megoldott. Akár most csütörtökön. Őrbottyánban.
Üdv 5 ker könyékén valaki egy kis kaland? utazni tudok csak
Ápolt igényes sportos szörtelenebb partnert keresek a mai napra.Ha érdekelne egy lazító masszázs,üzenetben jelentkezz képpel.
#59700 ma 13:06 Válasz erre Tetszik! Nem tetszik! (beta)lacr5gttlacr5gtt Sziasztok holnapi napra (kedd) estére keresnénk olyan pasit aki 30-50ev között van normalis tisztelettudó, ápolt, tiszta es azert nem 15 cm a farka. Amire keresnénk farokveres puncira autós partira olyan pasit akit ez érdekelne. Reszletek privatban ami meg fontos csak estére keresunk a xv. Keruletben es csak a poluscenzernél. van tali!!!!!!
Az esélytelenek nyugalmával keres barátnőm olyan lányt, aki nyitott a submissive dolgokra. Nagyon szívesen játszana a barátnőm vele keményebben!
Monor - Albertirsa térségében puncit kényeztetnek, akár férj jelenlétében is,. Enyhe bi is mehet.
Holnap napközben Fót -Göd - Dunakeszi környékén hölgyet, párt keresek
Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!Ma is szabad vagyok.
Sziasztok holnap keresek hőlgyet párt a reptéri repülő leszálló hely melett nagyon jó diszkrét helyek vannak heteró diszkrét higénikus pasi vagyok kb 1 órát leszek ott írj még ma
Sziasztok!
Reptér /Budapest és környékén kaland?
Reptér /Budapest és környékén kaland?
Most valaki Vecsésen ? Közös fasz verés, szopás-szopatás, autóban ?
Sziasztok !! 29 éves magára igényes pasi vagyok . Monor környéken ismerkednek hölggyel , illetve párral .. írj privát
Sziasztok! Kecskeméten keresünk házibarátot! Illetve helyet tudunk biztosítani másoknak együttlétekre, amit akár szívesen néznénk is cserébe! Ha érdekel írjatok, elérhetőséggel!
Budapesten párral szexelnek, diszkrét vagyok és imádok nyalni.
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!

vazelinator

diloo
Renata P