Sziasztok!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Írjatok és emailben/google chaten folytassuk!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Írjatok és emailben/google chaten folytassuk!
16. Kerületben valaki kalandozna velem a héten és jövő héten? Sajnos helyem nincs.
Sziasztok
Sportos párt vagy nőt keresek holnap estére. Hely Dél-Pesten. Továbbiakat privátban egyeztessük.
Sportos párt vagy nőt keresek holnap estére. Hely Dél-Pesten. Továbbiakat privátban egyeztessük.
Pár vagyunk, hasonló gondolkodású és alkatú PÁRT keresünk.Számunkra a találkozás nem csak a szexről szól. Szeretnénk együtt vacsorázni, kávézni/borozni, kirándulni, vagy egyszerűen jól érezni magunkat egymás társaságában. Ha később több is kialakul belőle, annak örülünk. Képet viberen csoportba (4 tag) cserélünk
Sziasztok!
Diszkrét, intelligens, bi férfitagu pàrt keresek ma estére. (màs alkalom is jó) Helyem van..
Diszkrét, intelligens, bi férfitagu pàrt keresek ma estére. (màs alkalom is jó) Helyem van..
Hàzibaràt lennèk!
Holnap reggel délelőtti órákban pár esetleg kalandozni?Bi pár is lehet .Sőt…..Privátban keressetek
Biztosan azt tenném , nem is értem miért engedik ide irkálni őket , keressenek a meleg rovatban , hiszen azért van , de már szánalmas hogy mindenhol szopni akaró férfi és nem tesznek semmi ellene . Az ember kedve elmegy a keresgéléstől
(Ez egy válasz kisg23 üzenetére (2026. 08. 30. vasárnap 23:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 30. vasárnap 23:03
5 nap alatt 86 hozzászólás és csak egy szopni akaró meleg pasi van a profil mögött. Az előzőt törölte mert már nem volt vele kapás. Azt nem értem ha összejön egy hetero pasi és odamegy aztán kiderül a helyszínen nincs és nem is volt csaj csak ő akar szopni nem verik meg? Én lehet azt tenném…
Helloka! Házibarátot keresünk Kecskeméten mára akár éjszaka is! Illetve holnapra is! Írj ha érdekel!
Sziasztok!
Holnap napközben, Budapest vagy környèkèn hölgy, vagy pár!?
Idősebb, telt pár előnyben, de minden megoldás èrdekel!?
Holnap napközben, Budapest vagy környèkèn hölgy, vagy pár!?
Idősebb, telt pár előnyben, de minden megoldás èrdekel!?
Szivesen szopnám/szopatnám egy pár férfitagját a párja előtt. A hölgy csak nézne minket vagy be is szállhat, de nem feltétel.
Sziasztok. Keresünk 40 éves korig szóló hölgyet vagy hozzánk hasonló gondolkodású párt párcserére
Sziasztok! Ma kora reggel X. Kerben keresnek hölgyet diszkrét kalandra! Helyem van
Holnap délelőtt 10 és 12 között Esztergom környékén cumiznék. Nyelem ha akarod
Sziasztok! Holnap kora reggelre keresek Pesten nőt alkalmi diszkrét kalandra. Ha úgy alakul akár hosszabb távra is
Aktív srác pasi aki jár vagy jönne ma vagy holnap délelőtt Monor Gomba fele hely van 13 óráig rá érek.
Sziasztok! Sportos, igenyes, normalis es potens ferfi keres harmas elmenyekre parokat a heten Budapesten! Kepeim az adatlapomon vannak, illetve tovabbiakat is tudok kuldeni keresre, ahol tobb is latszik az arcombol
Helyem nincs, de rugalmasan tudok utazni hozzatok az esti orakban. Ha felkeltettem az erdeklodeseteket, kerlek jelezzetek!
Helyem nincs, de rugalmasan tudok utazni hozzatok az esti orakban. Ha felkeltettem az erdeklodeseteket, kerlek jelezzetek!
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Cegléd ma delelott ?Esetleg pár?
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá.....

vazelinator