Kellemes időtöltést. Szeretnék csatlakozni párhoz, illetve találkozni hölggyel, ezért akinek lenne kedve, vele, velük szívesen ismerkednék.
Sziasztok! Vasárnap este lenne kedve párnak házi welnesre? Szauna, jakuzzi és masszázs is szóba jöhet. Privátban keressetek, ha kérhetem.
Szexpart keresek ma estére
Sziasztok!
Holnap este szívesen meglátogatnánk egy kedves normális ápolt párt egymás melletti elötti szexre!
Iszogatnánk beszélgetnénk aztán minden menne magátol!
Ha érdekes lehet számotokra privátba várjuk a megkeresést!
Szimpátia fontos!
Holnap este szívesen meglátogatnánk egy kedves normális ápolt párt egymás melletti elötti szexre!
Iszogatnánk beszélgetnénk aztán minden menne magátol!
Ha érdekes lehet számotokra privátba várjuk a megkeresést!
Szimpátia fontos!
Sziasztok. Budapesten, holnap 25.-e estére, ügyeskezű, szakképzett masszőr a hölgy örömére ( esetleg masszőz mindenki örömére )
Ma dun , illetve este lenne hölgy v pár aki kalandozna igényes férfival? Hely is van.
Ma délután este aki szeretne élvezni érezni egy teli kőkemény farkú sráccal írjon!
sziasztok ismerkedünk az adatlapunkon leírtak szerint ,nem ma estére
Sziasztok kedves pàrok és lányok!
Feri vagyok egy fiatal potens bevállalos férfi. Aki egy igazi szexfüggő.
Szeretem magamból kiadni a maximumot a szexbe.
És eddig nem is volt rá panasz. Isteni nyelvemmel és kőkemény farkammal szeretnék veled/veletek együtt lenni.
Ha felkeltettem az érdeklődésetek na habozzatok irni.Megbeszélünk mindent!
Üdv:Feri
Feri vagyok egy fiatal potens bevállalos férfi. Aki egy igazi szexfüggő.
Szeretem magamból kiadni a maximumot a szexbe.
És eddig nem is volt rá panasz. Isteni nyelvemmel és kőkemény farkammal szeretnék veled/veletek együtt lenni.
Ha felkeltettem az érdeklődésetek na habozzatok irni.Megbeszélünk mindent!
Üdv:Feri
4 ker, Dunakeszi, Fót kornyeken vki?
Sziasztok!
Ma délelőtt a csömöri Auchan parkolóba ,női kukkolót várok !
Valóban 23-cm cerkámmal játszok, verheted, szophatod is !
Csak Nő !!
Ma délelőtt a csömöri Auchan parkolóba ,női kukkolót várok !
Valóban 23-cm cerkámmal játszok, verheted, szophatod is !
Csak Nő !!
Kedves Hölgyek, Párok! Eljött a hűvöseb idő, jól esik ilyenkor szaunázni. Lenne kedvetek házi welneshez holnap, vagyis csütörtök este? Van szauna, jakuzzi és lehet masszázs is. Privát üzenetben keressetek, ha kérhetem.
Holnap vagy pénteken délután a fóti laktanya környékén hölgyek, párok? Szívesen kukkolok is.
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá.....
Budapesten vagy Pest megyében keresnék egy hölgyet, akivel kölcsönösen jól éreznénk egymást, esetleg párhoz is beszállnék. Azért olvasd el az adatlapomat is
Sziasztok!
Sexpartnereim keresném mostanában!19.ker.
Sexpartnereim keresném mostanában!19.ker.
Te csak faszt akarsz szopni kocsiba, nincs is nőd...
(Ez egy válasz kanoshazibaratot30 üzenetére (2026. 09. 23. szerda 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 23. szerda 13:38
Sziasztok!
Van kanos pasi mai napra vagy estére vagy éjszakára házibarátnak Kecskemétre?
Írjatok…
Van kanos pasi mai napra vagy estére vagy éjszakára házibarátnak Kecskemétre?
Írjatok…
Sziasztok ! Ápolt, intelligens srácként keresem azt a szimpatikus házaspárt Budapesten vagy a keleti régióban, akik szívesen nyitnának egy harmadik felé. Benne vagyok a finomabb, enyhe bi dolgokban is, a lényeg a jó kémia és a kölcsönös élvezet. Kifejezetten hétvégi találkozókat keresek, így olyan pár jelentkezését várom, akiknek van saját, nyugodt helyük a privát együttlétekhez. Írjatok bátran, egy kötetlen beszélgetéssel semmit nem veszítünk!
sziasztok, bp-en randiznék belevaló hölggyel.. helyem van a 11. ker-ben
Sziasztok! Diszkrét párt keresek...nem egy alkalomra@

vazelinator

calandor
Allyson Moore