Dányból van itt valaki?
Privátba írj.
Privátba írj.
Budapesten és környéken párokat kukkolnék vagy csatlakoznék akár már ma este. Helyem van, utazni tudok.
sziasztok, hosszabb távra keresek hölgyet, 48 éves hetero pasi vagyok hellyel, autóval
Sziasztok
Ma délután Vác Szada környékén hölgy vagy pár akivel lehetne találkozni? Privát üzenetet küldj
Ma délután Vác Szada környékén hölgy vagy pár akivel lehetne találkozni? Privát üzenetet küldj
Párt keresünk párcserès sexre illetve lányos játékokra Budapesten. Helyünk van.
Szép reggelt
A mai napom elég laza,esetleg hölgy aki ráérne és vágyik egy kis kényeztetésre,masszázsra?
Ha lehet privátban folytassuk az elképzeléseink egyeztetését.
A mai napom elég laza,esetleg hölgy aki ráérne és vágyik egy kis kényeztetésre,masszázsra?
Ha lehet privátban folytassuk az elképzeléseink egyeztetését.
Sziasztok aktiv kamionos ,fuvarozó férfit keresek ,használható vagyok ,jól szopok és baszható vagyok
Még aktuális a keresésem
(Ez egy válasz Husbandforsex üzenetére (2026. 01. 17. szombat 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 17. szombat 21:37
Sziasztok! A következő két hétben valamikor - nincs kőbe vésve mikor - hétköznap napközbeni és/vagy péntek esti/éjjeli, több órás szexmaratonra keresnék hölgyet vagy párt, aki bírja is az iramot és szeret hosszan, több meneten és élvezésen át, változatosan szexelni.
Én 40 éves, nem független (jobb előre tisztázni), potens, orál és análkedvelő, mások szerint nem rossz pasi vagyok 18/4 intimmel. Szakállam (alig hosszabb, mint borosta) van és dohányzom, jobb ezeket is előre tisztázni, ne fussunk felesleges köröket olyannal, akinek ez nem jön be vagy nem is tolerálja.
Megköszönöm, ha szóló férfiak nem írogatnak jobbnál jobb ajánlatokkal, mert írtam kiket keresek, ne raboljuk egymás idejét légyszi.
Bp, Érd és ezek környékén keresek, autó van, valamennyire mobil vagyok, ésszerű kereteken belül. Hely kell vagy bérelhetünk.
Én 40 éves, nem független (jobb előre tisztázni), potens, orál és análkedvelő, mások szerint nem rossz pasi vagyok 18/4 intimmel. Szakállam (alig hosszabb, mint borosta) van és dohányzom, jobb ezeket is előre tisztázni, ne fussunk felesleges köröket olyannal, akinek ez nem jön be vagy nem is tolerálja.
Megköszönöm, ha szóló férfiak nem írogatnak jobbnál jobb ajánlatokkal, mert írtam kiket keresek, ne raboljuk egymás idejét légyszi.
Bp, Érd és ezek környékén keresek, autó van, valamennyire mobil vagyok, ésszerű kereteken belül. Hely kell vagy bérelhetünk.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Budapesten és környéken párokat kukkolnék vagy csatlakoznék akár már ma este. Helyem van, utazni tudok.
Aktív szerepet kedvelő partnerem keresem,lehetőleg szintén hetero
kapcsolatban élő,Budapest vagy környéki,búvöhellyel rendelkezővel,
aki hozzám hasonlóan fűszerezné életét egy titos szexkapcsolattal.
kapcsolatban élő,Budapest vagy környéki,búvöhellyel rendelkezővel,
aki hozzám hasonlóan fűszerezné életét egy titos szexkapcsolattal.
Ma estére keresek párt, vagy lányt ! 31 éves, jófej, sportos, kék szemű, barna hajú nagyfarkú pasi vagyok, ha ma nem jó, akkor még péntek, szombat is jó !! ha úgy van haverom is csatlakozhat.
Budapest - Pest környéke előny
Budapest - Pest környéke előny
Sziasztok ma estére keresek lányt. helyem van Budapest.
Sziasztok.. Most Monoron illetve a környéken magányos hölgy, esetleg pár aki kényeztetésre vár?
Sziasztok. Pénteken hölgyet fogadnék a 13 kerületben egy kis szórakozásra
Dányból van itt valaki?
Privátba írj!
Privátba írj!
Két férfi csinos sub nöt keres.
Keresek pénteken vagy szombaton passziv férfit aki alaposan leszopna egy hetvenest, normál mérettel. Hely szükség esetén van (Bp belváros).
Dél Pesten Biszex Párral Házibarátkoznèk !
Sziasztok. Van olyan hölgy, pár aki szeretne szombaton vagy vasárnap napközben találkozni? Házibarátként a hölgy kényeztetésére csatlakoznék, utazás nem probléma.

vazelinator

Anna Cermakova