Sziasztok!
Pár vagy hölgy ma este Budapest és környékén?
Pár vagy hölgy ma este Budapest és környékén?
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze, orálon kívül másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Sziasztok! Budapesten keresek domináns nőt alkalmi kalandra
Sziasztok lene itt hölgy vagy pár aki a mai napon találkozna velünk a Pesterzsébeti fürdőben?
Kecskemét és környéke? Szopnèk
Biszex párral ismerkednék!
Sziasztok
Olyan nővel beszélgetnék akinek az átlagosnál nagyobbak a kisajkai. Izgat nagyon. Privát üzenetet küldj
Olyan nővel beszélgetnék akinek az átlagosnál nagyobbak a kisajkai. Izgat nagyon. Privát üzenetet küldj
Sziasztok. Január 23-ra keresek egy hölgyet akivel reggeltől reggelig elszorakoznank
Budapest 13 kerületben hely megoldott. Párok levelet is szívesen látom..
Budapest 13 kerületben hely megoldott. Párok levelet is szívesen látom..
Diszkrét pasit keresek. Kézimunka, estleg orál nálam. 11 ker. Én neked, viszonzás kizárt.
Sziasztok, mai napra keresek partnert leginkább Pásztó-Hatvan-Gyöngyös-Eger vonalon. Ha valakinek érdekes lehet a dolog, privátban várom a leveleket !
Sziasztok. Mai nap talalkoznek hokgyel vagy parral. Tudok menni en is ee akar helyem is van. Irjatok ha benne lennel.
Puszi D.
Puszi D.
Bi hàzaspàrt keresek,50,70 között Gödöllő és környéke hely van!
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Sziasztok.
Szivessen ismerkednék párokkal,hölgyekkel.
Imádok sokat nyalni.
Diszkrét vagyok.
Szeretem a perverz dolgokat is.
Szivessen ismerkednék párokkal,hölgyekkel.
Imádok sokat nyalni.
Diszkrét vagyok.
Szeretem a perverz dolgokat is.
Sziasztok, február közepén néhány napot Pesten és Fehérvár környékén leszünk, szívesen randiznánk párokkal. Semmi sem kötelező, de nyitott párokat keresünk akik nem szégyenlősek. Haha
Estét Hölgyek.
Budapesti ápolt férfi vagyok, aki nyitott, kedves Hölgyet meglátogatna kölcsönös ismerkedés , és örömszerzés céljából.
Ha benned is ott a vágy, írj bátran.
Viber Is
Budapesti ápolt férfi vagyok, aki nyitott, kedves Hölgyet meglátogatna kölcsönös ismerkedés , és örömszerzés céljából.
Ha benned is ott a vágy, írj bátran.
Viber Is
Sziasztok! A következő két hétben valamikor - nincs kőbe vésve mikor - hétköznap napközbeni és/vagy péntek esti/éjjeli, több órás szexmaratonra keresnék hölgyet vagy párt, aki bírja is az iramot és szeret hosszan, több meneten és élvezésen át, változatosan szexelni.
Én 40 éves, nem független (jobb előre tisztázni), potens, orál és análkedvelő, mások szerint nem rossz pasi vagyok 18/4 intimmel. Szakállam (alig hosszabb, mint borosta) van és dohányzom, jobb ezeket is előre tisztázni, ne fussunk felesleges köröket olyannal, akinek ez nem jön be vagy nem is tolerálja.
Megköszönöm, ha szóló férfiak nem írogatnak jobbnál jobb ajánlatokkal, mert írtam kiket keresek, ne raboljuk egymás idejét légyszi.
Bp, Érd és ezek környékén keresek, autó van, valamennyire mobil vagyok, ésszerű kereteken belül. Hely kell vagy bérelhetünk.
Én 40 éves, nem független (jobb előre tisztázni), potens, orál és análkedvelő, mások szerint nem rossz pasi vagyok 18/4 intimmel. Szakállam (alig hosszabb, mint borosta) van és dohányzom, jobb ezeket is előre tisztázni, ne fussunk felesleges köröket olyannal, akinek ez nem jön be vagy nem is tolerálja.
Megköszönöm, ha szóló férfiak nem írogatnak jobbnál jobb ajánlatokkal, mert írtam kiket keresek, ne raboljuk egymás idejét légyszi.
Bp, Érd és ezek környékén keresek, autó van, valamennyire mobil vagyok, ésszerű kereteken belül. Hely kell vagy bérelhetünk.
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Párral szeretnék ismerkedni....
Sziasztok, budapesti hölggyel ismerkednék. Az sem baj, ha szereted a szexi ruhákat, magassarkút és hasonló izgi dolgokat. 48 éves normális, hetero pasi vagyok szabadidővel, hellyel...
13. Kerületben szopnék most. Csángó utcában vagyok.

vazelinator

Lingeduo