Budapest 7.kerületi masszázsszalonba szeretnék lányt, hölgyet vagy pár hölgyét elhívni páros masszázsra és egy órás jakuzzira. Természetesen a programot én állom. Egyeztessünk privátban
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
igazi i....a vagy te
(Ez egy válasz Novum üzenetére (2025. 11. 05. szerda 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 05. szerda 13:52
Sziasztok,
31 éves 185cmmagas, 79kg,hetero férfi vagyok, párt keresek akikkel megvan a szimpátia, jól is tudjuk magunkat érezni.
BP., Pest megye.
31 éves 185cmmagas, 79kg,hetero férfi vagyok, párt keresek akikkel megvan a szimpátia, jól is tudjuk magunkat érezni.
BP., Pest megye.
Sziasztok. Párként hölgyet keresnénk minden jóra, aki mer is találkozni. Szívessen utazunk,de fogadni is tudunk,helyünk van. Ha ismerkednél velünk, taliznál akkor írj.
Budapest vagy környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok. Írjatok bátran.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Holnap délelött főleg a XII. Kerületben leszek elérhető.
Olyan átlagos Hozzám hasonlóan kezdő és hasonló alkatú Biszex Párral szeretnék ismerkedni akik nem rögtön szeretnének mindent... Első találkozások alkalmával megelègednènek közös kéz és száj kényeztetéssel ahol mindenki mindenkit kölcsönössen kényeztet
Sziasztok este valaki 2 kerület Adyliget környékén? Üdv Attila
Ha még sosem kényeztetett fiú orálisan de kipróbálnád,izgatna,akkor várom mielőbbi válaszod!viszonzást NEM várok,kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod és el is jössz hozzám!Igényes ápolt vékony srác vagyok,orális kényeztetésemben nem fogsz csalódni!Pestmegyei hellyel rendelkező srác vagyok!Közben néhetsz szexfilmet is!A lényeg hogy Neked jó legyen!
Kedves hölgyek, párok!
70 cm átlójú LCD TV (2-3 db is van) keresi új gazdáját smile Tatabánya - Budapest vonalon.
Írj privátban.
70 cm átlójú LCD TV (2-3 db is van) keresi új gazdáját smile Tatabánya - Budapest vonalon.
Írj privátban.
Pénteken átutazóba leszek Budapesten.
Adatlapom szerint IS keresek kapcsolatot, de nem vagyok semmi jónak elrontója se.
Útvonalam pénteken, keleti pályaudvar, moszkva tér, jánoskorház.
Esetleg ha lenne rán igény, akkor várom a levelet.
Köszönöm
Adatlapom szerint IS keresek kapcsolatot, de nem vagyok semmi jónak elrontója se.
Útvonalam pénteken, keleti pályaudvar, moszkva tér, jánoskorház.
Esetleg ha lenne rán igény, akkor várom a levelet.
Köszönöm
50 év feletti nagyobb darab, férfias, szőrös, akár macis férfit keresünk hosszútávra.
Olyasvalakit, aki ápolt, igényes, megbizható és van ideje hétvégente, akár egész éjszaka.
Csakis hosszútávra keresünk!
Olyasvalakit, aki ápolt, igényes, megbizható és van ideje hétvégente, akár egész éjszaka.
Csakis hosszútávra keresünk!
Még mindíg....
(Ez egy válasz Hetven-kettes üzenetére (2026. 02. 04. szerda 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 04. szerda 19:55
Továbbra is hölgy társaságot keresek a nyugatinál!Itt ülök egy Hotel bárjában!Rapid ismerkedés!Írj,mondom a helyszínt!+36704510349 VIBER
Budapest vagy környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Továbbra is hölgy társaságot keresek a nyugatinál!Itt ülök egy Hotel bárjában!Rapid ismerkedés!Írj,mondom a helyszínt!+36704510349 VIBER
Dányból van itt srác?
Privátba írj!
Privátba írj!
Ma este a Nyugatinál szivesen ismerkednék,középkorú hölggyel!+36704510349 VIBER
sziasztok, budapesten randiznék belevaló hölggyel az adatlapom alapján. helyem van a 11. kerületben

vazelinator

Vanda Lust