Két férfi csinos sub nőt keres.
Piliscsaba környékén ismerkednék hölggyel, párral hosszútávon.
Mindenre nyitott vagyok, A fantázia, és a megbeszélés tárgya, hogy jól érezzük magunkat.
Mindenre nyitott vagyok, A fantázia, és a megbeszélés tárgya, hogy jól érezzük magunkat.
Független férfiként ismerkednék párral, hosszabb távra!
Szia sziasztok. Párt vagy lányt keresek Nógrád es Pest megyében. Amit keresek a találkozó lehet csak egy jo beszélgetés is de lehet csak pici simogatás akar oda vissza vagy orális kényeztetés vagy csak egy kis nudizas de akar több is lehet ha szimpik vagyunk egymásnak. Varom jelentkezeseteket privát üzenetben
Sziasztok! Kecskeméten keresek kíváncsi hetero pasit akit lehet szopni! Kocsi hely van! Írj ha érdekel.
Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!Ma is szabad vagyok.
Csak élvezd a számat puncival, fenekeddel! Helyem van, utazni tudok!
Öklözés és más perverzió előny!
Ukrán lányokkal, hölgyekkel is ismerkednék!
Öklözés és más perverzió előny!
Ukrán lányokkal, hölgyekkel is ismerkednék!
Budapesten és környékén hölgyet, párt keresek. Cuckold, gangbang is érdekel
Sziasztok! Ma estére keresek hölgy vagy pár partnert izgalmas kikapcsolódáshoz. Helyem Pilisvörösváron lenne ehhez, de Bo és környékén nálad vagy egyéb izgalmas helyszínen is lehetséges. Írj, ha érdekes lehet!
Adatlapom alapján szeretnék párhoz házibarátként csatlakozni utazni tudok és helyem is van.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!Ma is szabad vagyok.
Dányból keresek srácot.
Privátba írj.
Privátba írj.
Sziasztok!
Párral ismerkednék hosszú távra. Bp és Pest megyében keresek
Párral ismerkednék hosszú távra. Bp és Pest megyében keresek
Párokat,hölgyeket keresek ma este,éjszaka, holnap Pest megyén belül
Sziasztok korban hozzánk hasonló párt keresünk szeretői kapcsolatra! Az az külön találkákra keresün kifejezetten csak párokat, pestmegyében!
Sziasztok korban hozzánk hasonló párt keresünk szeretői kapcsolatra! Az az külön találkákra keresün kifejezetten csak párokat, pestmegyében!
Hölgy partnert keresek !!!
Imádom az extrém orál szexet !
Ülj a számra és nyalasd szét Magad ,de hátratett kézzel elem térdelve Én is megszopatlak.. !
Egyéb kellemes játékszereket is bevohatunk ...
Imádom az extrém orál szexet !
Ülj a számra és nyalasd szét Magad ,de hátratett kézzel elem térdelve Én is megszopatlak.. !
Egyéb kellemes játékszereket is bevohatunk ...
Mai estét Nagytarcsa környékén töltöm kamionnal.
Ha valakit ez érdekelne, szívesen kalandoznék nővel, párral.
46/185/88 pasi vagyok
Ha valakit ez érdekelne, szívesen kalandoznék nővel, párral.
46/185/88 pasi vagyok
Sziasztok Misi vagyok 32 éves pasi, Hatvanban lakom. Szívesen fogadnék párt vagy hölgyet szerény otthonomban vendégül. További információk privát üzenetben.

vazelinator