Keresek egy olyan kiváncsi hetero vagy enyhén biszex urat,srácot aki szeretne kipróbálni milyen az ha egy fiú kényezteti orálisan,viszonzást nem várok,nekem az a lényeg hogy élvezd és hogy jól érezd magad.Fontos hogy csak az irjon aki VALÓBAN tud és akar is találkozni,igérgetők,hitegetők NE!Bárhonnan irhatsz,helyem Pestmegyében van,de ha Budapesti vagy és van helyed szivesen megyek hozzád is.Légy korrekt,megbizható,én is az vagyok,Igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok,Irj bátran!
Kölcsönös stresszoldásra keresek hölgyet Bp keleti felén, akár hosszútávra. 50 - 65 között előny, de nyitott vagyok...
Csepelen szívesen fogadták párt helyem van
Sziasztok! Köszönjük aki jelentkezett a swinger habpartira.Ismét felejthetettlen élmény és élvezet lesz számotokra.Ezennel délelőtt lezárjuk a jelentkezést.2027.jún 26.án lesz legközelebb.Melitta
Szeximádó, erotikus hölgyet keresek játékos szexcsatákra
akár tartós kapcsolatra!
Intelligens, izmos (nem izomagyú
) FÉRFI, jelenleg független!!
Esti
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!
A boa nem vékony és nem kicsi viszont nem siet sehová!
Írj privátot.
akár tartós kapcsolatra!Intelligens, izmos (nem izomagyú
) FÉRFI, jelenleg független!!Esti
vi
, beszélgetés is érdekel, semmi sem kötelező jeligére! alf
dá alf
m alf
borozgatásPárok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!
A boa nem vékony és nem kicsi viszont nem siet sehová!
Írj privátot.
Sziasztok.Hosszú távra ismerkednék Párral!!Lehetőleg normális és kedves. Diszkréció adot és elvárt!!Utazni tudok.
Szex most is, lánnyal, nővel, párral.
Perverzió előny!
Helyem van.
Perverzió előny!
Helyem van.
Helló!Dunakeszi környéki, csinos nőkkel ismerkednék!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év párt keresek, biszex vagy biszex iránt érdeklődő férfitaggal.
Nem független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Nem független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Szia !
Ha tetszik az adatlapom ,és budapesti nő vagy ,esetleg heteró pár!
Keress bátran ha kellenék.
Ha tetszik az adatlapom ,és budapesti nő vagy ,esetleg heteró pár!
Keress bátran ha kellenék.
21-én találkoznánk egy szimpatikus párral.(Balaton-BP)
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sziasztok!
Ma keresek egy hölgyet vagy párt aki szeretne is találkozni. Hellyel rendelkezem. A részletekért írj privátban.
Ma keresek egy hölgyet vagy párt aki szeretne is találkozni. Hellyel rendelkezem. A részletekért írj privátban.
szia
irtam privatban , nagyfarku, intelligens ,
jokepu, fiatal pasi. (Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (ma 06:10), amit ide kattintva olvashatsz)
irtam privatban , nagyfarku, intelligens ,jokepu, fiatal pasi. (Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (ma 06:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia. Szívesen csatlakoznék hozzád..
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (ma 06:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Csepelwn mi 2pasi vagyunk most is hely van
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (ma 06:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Mai napon délelőtt két pasit keresek,kalandozni.
Sziasztok!
Csajszi vagy pár ezidőtájt 3,4,15ker,Dunakanyar?
Csajszi vagy pár ezidőtájt 3,4,15ker,Dunakanyar?
En lennék most.
Kos (Ez egy válasz SzaniKari üzenetére (tegnap 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Kos (Ez egy válasz SzaniKari üzenetére (tegnap 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Blaha Lujza tér közelében keresek párt, hölgyet!!!

vazelinator