Ha mèg kerestek ,ràèrhetek az este
(Ez egy válasz bpparos üzenetére (ma 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Szombat este Budapesten ki cumiztatna?
Holnap napközben szopnék a szabadba ,autóban
Érd környéke most?
Sziasztok.
Máj.30 án házibuli jellegű privát partyt szervezünk Veresegyházán!
Kellemes környezetben,vàlogatott jó fej vonzó párokkal,igényes éttelekkel italokkal!
Szívesen látunk normàl vagy sportos párokat,akár kezdőket is!
Részletekért bátran keressetek privátban...
Máj.30 án házibuli jellegű privát partyt szervezünk Veresegyházán!
Kellemes környezetben,vàlogatott jó fej vonzó párokkal,igényes éttelekkel italokkal!
Szívesen látunk normàl vagy sportos párokat,akár kezdőket is!
Részletekért bátran keressetek privátban...
sziasztok bp-i hölgyet keresek hosszabb távra, 48 éves hetero pasi vagyok
Sziasztok. Belevaló pasit keresünk aki nem fél kezdeményezni.
Rossz mundert választottam...
(Ez egy válasz wellnesstali üzenetére (ma 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 13:49
Teszünk még egy próbát, hátha most sikerül: kimondottan tűzoltó foglalkozású, jó megjelenésű férfit keresünk szexi feleségem szórakoztatására. Nem elég csak a beöltözés (sisak, egyéb felszerelés persze jól jönne
, tényleg fontos, hogy tűzoltó legyél. Tudjuk, hogy elég szűk keresztmetszet, de hátha
, tényleg fontos, hogy tűzoltó legyél. Tudjuk, hogy elég szűk keresztmetszet, de hátha
Teszünk még egy próbát, hátha most sikerül: kimondottan tűzoltó foglalkozású, jó megjelenésű férfit keresünk szexi feleségem szórakoztatására. Nem elég csak a beöltözés (sisak, egyéb felszerelés persze jól jönne
A chatben Bea szerint nem felnőttes viselkedés, ha kérdezek tőlük. Íme egy kultúrált, felnőtt ember mondatszerkezetei és íráskészsége:
13:16 [Eres Milán] Hello! 32 éves, tapasztalt bull jelentkezik!
13:18 [vadpár] szia bEA VAGYOK
13:19 [Eres Milán] Szia! Mit lehet rólatok tudni? Képetek nincs fent, így próbálom vizualizálni
13:20 [vadpár] rólam érdeklődés hiányában semmit
13:21 [Eres Milán] Az mit jelent jelen esetben?
13:22 [vadpár] szia
13:22 [Eres Milán] Akkor tényleg igaz, amit sokan írtak rólatok. Szép napot kívánok!
13:16 [Eres Milán] Hello! 32 éves, tapasztalt bull jelentkezik!
13:18 [vadpár] szia bEA VAGYOK
13:19 [Eres Milán] Szia! Mit lehet rólatok tudni? Képetek nincs fent, így próbálom vizualizálni
13:20 [vadpár] rólam érdeklődés hiányában semmit
13:21 [Eres Milán] Az mit jelent jelen esetben?
13:22 [vadpár] szia
13:22 [Eres Milán] Akkor tényleg igaz, amit sokan írtak rólatok. Szép napot kívánok!
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sziasztok! Hölgyek, Párok kinek kellene 70 cm átmérőjű LCD TV? írj privátban
Engem azért érdekelne kb milyen a lány, és mik lennének a "szabályok".
(Ez egy válasz egypasi01 üzenetére (tegnap 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz egypasi01 üzenetére (tegnap 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, izgalmas estét. Csatlakoznék, ha lehet
pár keres pasikat gangbangra
Sziasztok!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus!
Írj/írjatok és e-mailben folytassuk az ismerkedést!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus!
Írj/írjatok és e-mailben folytassuk az ismerkedést!
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Párral szeretnék ismerkedni
Igenyes, szexy, szenvedelyes hölgyet szivesen fogadnek ma este. Helyem van.
Irj es beszeljunk.
Irj es beszeljunk.
Asszonyok lányok párok ?Sportos igényes kan keres privi !
Sziasztok!13 kerületben a Visegradi utcaban vagyok.Egyedül!Párokat keresk.

vazelinator

zé
Kia Winston