Sziasztok.
30 éves úrként keresek házaspárt, bizonyos hatarokon belul mobilis tudok lenni.
Csakis holgy oromere, nagy ciciket elonyben reszesitem..
Varom pár vagy kisebb tarsasag megkereséset. Pest, illetve Komarom- Esztergom varmegyebol
30 éves úrként keresek házaspárt, bizonyos hatarokon belul mobilis tudok lenni.
Csakis holgy oromere, nagy ciciket elonyben reszesitem..
Varom pár vagy kisebb tarsasag megkereséset. Pest, illetve Komarom- Esztergom varmegyebol
Sziasztok, budapesten hosszabb távra ismerkednék belevaló hölggyel. 48 éves hetero pasi vagyok. Helyem van a 11. kerületben.
Sziasztok!Esztergom-Pomáz vonalon átlagos alkatú Nőt tennék BOLDOGGÁ nyelvemmel,szájammal autómban...kedves,figyelmes masszőr pasi vagyok...Pussz...
Sziasztok! Ma kb. 9től tudnék fogadni hölgyet Érden. Írj privit, ha szeretnéd, hogy egy 40 éves, nem független, mások szerint jó pasi kényeztessen!
Sziasztok!
Biszex párral ismerkednék hosszabb távra!
50-es férfi vgyok.
Biszex párral ismerkednék hosszabb távra!
50-es férfi vgyok.
Sziasztok.
Észak-Dunántúlon ma és holnap csatlakoznék intelligens, ápolt párhoz hármas vagy cuckold örömökre.
Hetero, 177/76, ápolt, tanult, hetero pasi vagyok.
Kérem csak olyan párok, akik mernek is találkozni. Utazni tudok.
Esetleg hotelban erre felé pihenő párt a szobájában is meglátogatnék a hölgy örömére ma vagy hétvégén.
Priviben írjatok.
Szép napot..
Észak-Dunántúlon ma és holnap csatlakoznék intelligens, ápolt párhoz hármas vagy cuckold örömökre.
Hetero, 177/76, ápolt, tanult, hetero pasi vagyok.
Kérem csak olyan párok, akik mernek is találkozni. Utazni tudok.
Esetleg hotelban erre felé pihenő párt a szobájában is meglátogatnék a hölgy örömére ma vagy hétvégén.
Priviben írjatok.
Szép napot..
Sziasztok
Mai napon lenne esetleg hölgy aki vágyna kényeztetésre?Ha valakinek felkeltettem az érdeklődését akkor privátban folytassuk.
Mai napon lenne esetleg hölgy aki vágyna kényeztetésre?Ha valakinek felkeltettem az érdeklődését akkor privátban folytassuk.
Napközben keresek pasit munkás ruhában, akik kiengednék a gőzt nálam kezi munka, pippantás. Én neked viszoonzás kizárt.
Budapesten keresek ma közöd orálra pasit
Sziasztok!
Házibarát pozícióra pályázom
Házibarát pozícióra pályázom
Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok! Írjatok bátran! Viber, Whatsapp, Google chat megoldható!
Utazni tudok! Írjatok bátran! Viber, Whatsapp, Google chat megoldható!
Csepel sziget egész területén Bi párral ismerkednèk ! Csak párokkal!!
Szombatra vidám vonzó párt keresünk. Enyhe biszex mindkét részről belefér
Sziasztok! Ma is szívesen találkoznék nővel vagy párral autós kalandra Budapesten vagy a környéken, akár napközben is. Izgat, ha a hölgy pucsít az autó ajtajában, én pedig dugom hátulról, miközben kényezteti a párját. Ha titeket is izgat valami hasonló, privátban elértek.
Bisex pár Nagykőrös -Cegléd ?
Kedves hölgyek, párok!
70 cm átlójú LCD TV (2-3 db is van), 2 db bárszék, andante barna bőr ülőgarnitúra és 2 db felújított régi fotel keresi új gazdáját, Tatabánya - Budapest vonalon.
Írj privátban.
70 cm átlójú LCD TV (2-3 db is van), 2 db bárszék, andante barna bőr ülőgarnitúra és 2 db felújított régi fotel keresi új gazdáját, Tatabánya - Budapest vonalon.
Írj privátban.
Sziasztok! Ma reggel (9 óra körül) hölgy vagy pár X. Ker környékén esetleg titkos kaland? Nem fővárosi vagyok de minden héten járok itt. Diszkréció fontos!
Monor Gomba fele járó vagy jönni tudó aktív srác pasi hely van 14 óráig rá érek.
Kitartó,nagyobb farokkal keresek házaspárt a hölgy örömére. Bp +100km
Adatlapom ,képek videók adott
N
Adatlapom ,képek videók adott
N
Ma budapesten erzsébet tér környékén keresek pasit vagy párt közös orálra.lehetöleg helyel rendelkezök keresenek

vazelinator

Sexipar1991
Ivana