Sziasztok!
Milán vagyok 24 éves Budapesti normális fiú, szivesen ismerkednék ma hosszú távra párral, vagy nővel.
Milán vagyok 24 éves Budapesti normális fiú, szivesen ismerkednék ma hosszú távra párral, vagy nővel.
Sziasztok!
Diszkrét, rendszeres házibarátot keresünk Kecskeméten!
Ha érdekel, elérhetőséggel írj!!!
Diszkrét, rendszeres házibarátot keresünk Kecskeméten!
Ha érdekel, elérhetőséggel írj!!!
Sziasztok.Valaki cumizna mostansàg a Királyban egy 17/6 is faszt?50 es àpolt vagyok.
Feleségemmel keresünk kizárólag lányt, hogy kamerázzon, amig mi szexelünk. Üzeneteket privátban várjuk.
Sziasztok.Ki cumizna le ma a Westendben?17/6 os intímmel mennék.
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sziasztok!
Valóban nagy méretű, 50 éves pasiként ,heteró alapon ,budapesti nőt,párt keresek !
Kevés szabadidővel, de mobilis vagyok .
Akár egy autóban akár lakáson kényeztetlek.
Valóban nagy méretű, 50 éves pasiként ,heteró alapon ,budapesti nőt,párt keresek !
Kevés szabadidővel, de mobilis vagyok .
Akár egy autóban akár lakáson kényeztetlek.
Budapesti férfias férfi vagyok sok spermával és nagyon sokáig kemény farokkal. 1-2 óra, ahogy igényli a hölgy vagybpár. Írjatok és éljünk át olyat, amit ritkán
Aszódon összefutottam egy hölgyel, barna ruha gyönyörű mosoly hátha itt van
nem pontosítok ha ittvan tudja hogy róla van szó. Írj ha itt
nem pontosítok ha ittvan tudja hogy róla van szó. Írj ha itt
Sziasztok
Sportos, ápolt, intelligens srácként csatlakoznék párokhoz. Írjatok vagy jelöljetek kapcsolatra.
Sportos, ápolt, intelligens srácként csatlakoznék párokhoz. Írjatok vagy jelöljetek kapcsolatra.
Igényes intelligens tapasztalt férfiként Bevállalós érett 45+os párokkal ismerkednék. Creampie, cuckold, bukakke, szendvics, stb..stb.
Sziasztok! Ma valaki aki szeret szopni? 17.ker ,helyem van .
Sziasztok.Szexpartnert keresek ma délelőttre.50 es àpolt bisex pasi vagyok Újpalotàrol.
Jóreggelt! Ma kora reggelre(7óra körül) keresnék hölgyet X. Kerben titkos kalandra! Helyem van
Sziasztok. 17ker vagy környékén nőt vagy párt keresek kis kalandra 12-13óra környékén. Normális
fiatalos 42éves pasi vagyok.
fiatalos 42éves pasi vagyok.
Sziasztok!
Holnap szivesen taliznék párral, akár csak hogy megnézzük egymást. Hosszú távra keresnék, ha megvan a szimpátia, nem csak egy alkalomra.
Privátban írjatok és mehet a viber vagy whatsapp is, képet is szivesen küldök, telefonálok is.
Bárhogyan bebizonyítom, hogy nem vagyok kamus, mint az emberek 90%-a.
Holnap szivesen taliznék párral, akár csak hogy megnézzük egymást. Hosszú távra keresnék, ha megvan a szimpátia, nem csak egy alkalomra.
Privátban írjatok és mehet a viber vagy whatsapp is, képet is szivesen küldök, telefonálok is.
Bárhogyan bebizonyítom, hogy nem vagyok kamus, mint az emberek 90%-a.
Jászberény–Nagykáta környékéről keresek társaságot. Ha magadra ismertél, várom a privátod!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év párt keresek, biszex vagy biszex iránt érdeklődő férfitaggal.
Nem független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Nem független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Sziasztok! Kecskeméten keresünk házibarátot.
Ha érdekel írj elérhetőséggel együtt!
Ha érdekel írj elérhetőséggel együtt!
Szépvölgyire megy fel fel ma este dogging imádó pár? Ha igen, 9 felé szívesen felugranék. Imádok keményen, hosszan dugni, szopatni. Privátban elértek.

vazelinator