Ha eleged van a sok kamus nőből és nagyon ki vagy már éhezve arra hogy valaki finoman alaposan kielégitsen orálisan ahogy csak szeretnéd és ameddig csak birod akkor gyere el hozzám,lazuljunk,engedd ki a gőzt élvezz egy hatalmasat,nem baj ha kezdő hetero vagy,igényes nagyon ápolt vékony kedves Pestmegyei srác vagyok,helyem van.Ha csak egy jó hokizás izgatna abban is benne vagyok!Irj bátran!Találkozzunk!
Kezdem feladni! Kerestem csajt, párt, kicsit még srácot is! Masok szerint is néha jófej majdnem nyugdíjasként keresgélek! Na jó a nyugdíjas kicsit túlzás!
Csokító
Csokító
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Sziasztok!
Adatlapunknak megfelelően biszex fiatalos pasit keresünk ma estére. Viberen tudunk beszélni,miután itt írtál. Köszi ☺️
Adatlapunknak megfelelően biszex fiatalos pasit keresünk ma estére. Viberen tudunk beszélni,miután itt írtál. Köszi ☺️
Kanos, 25 év körüli fiúval taliznék titokban, akar ma este.
Sziasztok.
Apr.11.én új helyszínen Veresegyházán házibuli jellegű privát bulit szervezünk!
Igényes környezetben,válogatott jó fej vonzó párokkal!
Szívesen látunk normál vagy sportos testalkatú párokat,akár kezdőket is!
Reszletekért bátran keressetek privátban ....
Apr.11.én új helyszínen Veresegyházán házibuli jellegű privát bulit szervezünk!
Igényes környezetben,válogatott jó fej vonzó párokkal!
Szívesen látunk normál vagy sportos testalkatú párokat,akár kezdőket is!
Reszletekért bátran keressetek privátban ....
Sziasztok két negyvenes pasi szívesen csaklakoznanpàrokhoz a hölgy örömére hetero alapon .Helyünk nincs de utazunk szívesen lehetöleg Pest megye.Àtlagos testalkat 17 19 cm intim.Goolechat nekemszex0@gmail.com vagy írj itt privit
Hölgyet keresünk a párommal akit megdughatok elötte, esetleg csatlakozhat hozzánk ha szeretnéd.
Sziasztok !
Párt keresünk Budapesten ,ma estére ,fogadni és utazni is tudunk .
Párt keresünk Budapesten ,ma estére ,fogadni és utazni is tudunk .
Ma délelőtt keresem intelligens, vékony vagy normál testalkatú partnere(i)m. Privátban írj!
Ma délelőtt keresem intelligens, vékony vagy normál testalkatú partnere(i)m. Privátban írj!
Üdvözletem ! Holnap napközben, vagyis 10.-én Budapesten a Kelet melletti lakásomon szívesen fogadnék hölgyet , esetleg párt kortól függetlenül . Fiatalos , sportos , aktív életet élő ápolt férfi vagyok ! Üdv !
Sziasztok!
Helyes, nyitott párt keresek hosszabb távra. Barátságra, testi örömökre. 50-es egyedülálló férfiként keresek.
Helyes, nyitott párt keresek hosszabb távra. Barátságra, testi örömökre. 50-es egyedülálló férfiként keresek.
Thv-ban ma valaki?
Írtam nektek.
(Ez egy válasz Cegledpar üzenetére (2026. 03. 09. hétfő 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 09. hétfő 14:57
Sziasztok.Kizárolag szingli fiúval vagy lánnyal ismerkednénk hármas játékokhoz.
Nem az ország másik feléről. Cegléd közelében,30-as
Korosztály vagy picit több..inteligencia, nyitottság és szimpátia fontos.
Sziasztok.Kizárolag szingli fiúval vagy lánnyal ismerkednénk hármas játékokhoz.
Csepel sziget egész területén Bi párral ismerkednèk ! Csak párokkal!!
Sziasztok! Ma 17 óra után szívesen tallkoznék párral egy autós kalandra. Akár a reptér környékén is. Hetero vagyok, így olyan párt keresek, ahol a Nő vágyik két férfira. Hogy pontosan mi lesz, azt megbeszéljük, akár csak néző is lehetek, ha Titeket az izgat.
Sziasztok. Eger-Gyöngyös -hatvan -Pásztó vonalon esetleg van kedve valakinek valamihez?
Sziasztok.
Pesten v. Környékén Hölgy (pár Heteró alapon) ebben a kiváló időben természetközelben 1 laza kalandra?
Akár egy órán belül autós Is
Pesten v. Környékén Hölgy (pár Heteró alapon) ebben a kiváló időben természetközelben 1 laza kalandra?
Akár egy órán belül autós Is

vazelinator

Márkució
Kelly Fox