Sziasztok egy férfi keresek magamnak aki teszi a dolgát. Holnap délelőtt ráérek. Benyalazom a csupasz popsim lyukát es várok egy farkat amit megnyálazhatok és tövig benyomja es kitagítson. Lehetőleg 27 felett és 57 között legyél
Mostanában valaki vecsésen, autóban ? Sportos, max.50 !.
Ma este 21:00 korul sétálgatni fogok csajosban esztergom környéken, ha érdekel irj megbeszéljük hol leszek
Hello! Szopnék ma nappal vagy éjszaka Kecskeméten! Kíváncsi hetero is jöhet!
Sziasztok kedves Párok!
Egy fiatal potens Győri pasi csatlakozna hozzátok.Akár szabadban akár autóban vagy bárhol.
Szeretek utazni,kirándulni, nudizni, ha esetleg vágytok a társaságomra írjatok bátran!
Egy fiatal potens Győri pasi csatlakozna hozzátok.Akár szabadban akár autóban vagy bárhol.
Szeretek utazni,kirándulni, nudizni, ha esetleg vágytok a társaságomra írjatok bátran!
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sziasztok!Ma délutánra estére keresek párt vagy bi pasit.Helyem van, nőibe öltözve avassátok fel a szűz popsimat!
Helló, rendszeres találkozókra keresek hölgyet vagy párt. Csak férfit NEM! Egyedül élő budapesti férfi, XII. ker.
Keresek egy olyan kiváncsi Roma hetero vagy enyhén biszex urat,srácot aki szeretne kipróbálni milyen az ha egy fiú kényezteti orálisan,viszonzást nem várok,nekem az a lényeg hogy élvezd és hogy jól érezd magad.Fontos hogy csak az irjon aki VALÓBAN tud és akar is találkozni,igérgetők,hitegetők NE!Bárhonnan irhatsz,helyem Pestmegyében van,de ha Budapesti vagy és van helyed szivesen megyek hozzád is.Légy korrekt,megbizható,én is az vagyok,Igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok,Irj bátran!
Sziasztok! Ugy alakult, hogy a munkám ide köt a héten. Esztergom, Tatabánya körzetébe. Szívesen töltenék egy kellemes estét, egy párral, vagy hölgyel, hetero alapon. Magamra igényes jo adotságokkal, kellő potenciával, kitartással, és tapasztalattal. Az adatlapom adatai valosak, de nagyon szívesen válaszolok ha megkerestek privátban. Remélem okozhatunk egymásnak egy szép estét, éjszakát. Utazni tudok,50-100km fogadni sajnos nem.
Várom privátban leveled..
Sziasztok
Várom privátban leveled..
Sziasztok
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Hölgyet vagy pár keresek az intim piercinges farkamnak
Biszex párt keresek hármas örömökre
Szeptember 5.én házibuli jellegű privát partyt szervezünk Veresegyházán!
Baráti hangulatban,igényes környezetben,jó fej igazán vonzó párokkal!
Szívesen látunk normál vagy sportos testalkatú párokat,akár kezdőket is!
Részletekért bátran érdeklődjetek privátban......
Baráti hangulatban,igényes környezetben,jó fej igazán vonzó párokkal!
Szívesen látunk normál vagy sportos testalkatú párokat,akár kezdőket is!
Részletekért bátran érdeklődjetek privátban......
Holnap kora délután 14:00 óra körül érdekel valakit egy laza orális/anális játék? Budapesten leszek, de utána Fót felé jövök. Tehát autóban. Jó lenne lánnyal, de ha fiú jelentkezik, az sem baj. Viszont akkor "passzív szerepben" lennék. (Nős vagyok és...) . Írj üzenetet, ha érdekel.
Van it budapesti helyelrendelkezö bi vagy homokos pasi? Keden délelöt meglátogatnám
Ma este szabadban fogok sétálgatni
Ha van kedved allj meg szolits le! Esztergom Dorog környéke!
Ha van kedved allj meg szolits le! Esztergom Dorog környéke!
sziasztok, bp-en keresek kielégítetlen hölgyet, akár ma estére is.. helyem van a 11. ker-ben
Budapesten ma párokhoz csatlakoznék vagy kukkolnám őket!
Helyem van, utazni tudok, írjatok bátran!
Helyem van, utazni tudok, írjatok bátran!
Keresnék egy szeximádó kövér, duci hölgyet.

vazelinator

Tereza H