sziasztok
Ma estére keresünk párt .
Utazni tudunk fogadni tudunk .
Ma estére keresünk párt .
Utazni tudunk fogadni tudunk .
Szia
Ma estére keresek párt vagy nőt
180/88kg. Kék szemű, barna hajú pasi vagyok
Budapestről
Ma estére keresek párt vagy nőt
180/88kg. Kék szemű, barna hajú pasi vagyok
Budapestről
Bi párral vagy kimondottan nagyfarku pasival ismerkednék Cegléden
Van az oldalon olyan életképes nő,aki azon túl,hogy a telefonját nyomkodja,találkozni is tud,minden hazugság nélkül!?
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
11 ker valaki autós kaland?
Sziasztok! Ma délutánra keresek dominát.
Sziasztok
Hölgyet keresnék tartós kapcsolatra!
Hölgyet keresnék tartós kapcsolatra!
Sziasztok!
Párral ismerkednék, tartalmas kapcsolatra. Bi alapon.
Párral ismerkednék, tartalmas kapcsolatra. Bi alapon.
Sziasztok. Bi hölgyet keresünk minden jóra. Tatabánya-Esztergom-Budapest vonalon. Lenne olyan bi hölgy aki szeretne ismerkedni?
Sziasztok!Solymár-Szentendre-Buda északi része-erre keresek átlagos alkatú Nőt,Lányt,Asszonyt,elhanyagolt Feleséget ,akinek "ÉDESSÉGÉT" ÉDESÖRÖMIG NYALNÁM...kedves,figyelmes masszőr pasi vagyok...PUSZIK...
Sziasztok! Egyedül élő 63 éves budapesti férfi keres hölgyet... amolyan szexbarátnőt, rendszeres találkozókra... nem csak erotikára, egyéb kikapcsolódásra is.
190cm magas férfias BULL párokat keres cuckold kapcsolatra
sziasztok, budapesten keresek hosszabb távra hölgyet. 48 éves hetero pasi vagyok, helyem van a 11. kerületben
Hétfő kora estére keresem alkalmi szexpartneremet egy hölgy személyében. Átutazóban Budapesten leszek, helyem hotelben lesz (reptér).
38 éves ápolt, intelligens férfi vagyok. A továbbiakat privátban beszéljük meg, találjunk egymásra és élvezzük ki az estét!
38 éves ápolt, intelligens férfi vagyok. A továbbiakat privátban beszéljük meg, találjunk egymásra és élvezzük ki az estét!
Sziasztok!
28 éves, átlagos alkatú srácként csatlakoznék párokhoz (kor nem számít, sőt). Nyitott vagyok mindenre. Cuckold, enyhe bi is mehet. Hosszútávra is.
28 éves, átlagos alkatú srácként csatlakoznék párokhoz (kor nem számít, sőt). Nyitott vagyok mindenre. Cuckold, enyhe bi is mehet. Hosszútávra is.
Szép farkú, ápolt, igényes pasit is cumiznék élvezésig, akár többet is egyszerre:P
Vagy szép, kerek, szűk popsimmal pucsítanék, ha finoman belém tolnád...
Illetve, biszex pároknál nyalnék-nyelnék élvezésig, de ha létezik olyan hölgy, akit izgatna a bi pasik...
jelezzetek üzenetben..
Van, diszkrét, igényes helyem Észak-Pesten.
Vagy szép, kerek, szűk popsimmal pucsítanék, ha finoman belém tolnád...
Illetve, biszex pároknál nyalnék-nyelnék élvezésig, de ha létezik olyan hölgy, akit izgatna a bi pasik...
jelezzetek üzenetben..
Van, diszkrét, igényes helyem Észak-Pesten.
Akár a mostani hétvégére is..
Sziasztok,
ha egy harmadikat kerestek, aki nem jön zavarba attól, ha határozottságot várnak el tőle – akkor lehet, hogy épp egymást keressük. 40es, ápolt, tapasztalt, és szeretem, ha a dolgok nemcsak spontánok, hanem egy kicsit irányítottak is. De csak ha mindenkinek jó így.
Nézzétek meg az adatlapomat, s ha felkeltettem az érdeklődéseteket, írjatok!
Sziasztok,
ha egy harmadikat kerestek, aki nem jön zavarba attól, ha határozottságot várnak el tőle – akkor lehet, hogy épp egymást keressük. 40es, ápolt, tapasztalt, és szeretem, ha a dolgok nemcsak spontánok, hanem egy kicsit irányítottak is. De csak ha mindenkinek jó így.
Nézzétek meg az adatlapomat, s ha felkeltettem az érdeklődéseteket, írjatok!
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Van pár aki férfit keres? És itt a férfin van a hangsúly! Szeretek kicsit domináns lenni! Nyugis helyem van!

vazelinator

Daggy