Kedves budapesti hölgyek!
Vasárnap egy éjszakát Budapesten töltök, erre az egy estére keresem alkalmi partneremet egy kis szexre. 38 éves ápolt, diszkrét, intelligens férfi vagyok. Helyem az egyik reptéri szállodában biztosított lesz. 40 felettiek előnyben, de nem feltétel.
Belső levelet várok, ismerkedjünk össze és érezzük jól egymást.
Vasárnap egy éjszakát Budapesten töltök, erre az egy estére keresem alkalmi partneremet egy kis szexre. 38 éves ápolt, diszkrét, intelligens férfi vagyok. Helyem az egyik reptéri szállodában biztosított lesz. 40 felettiek előnyben, de nem feltétel.
Belső levelet várok, ismerkedjünk össze és érezzük jól egymást.
Ma vagy. holnap estére keresünk párt adatlap szerint smile
Bi vagy kíváncsi heteró aktívat keresek. Értelem & intelligencia! Heves megye.
Budapesten lenne holgy aki ismerkedne, kalandozna nem független férfival ?
Akar parok is...
Akar parok is...
Ma este a párommal (31 és 28 éves, fiatalos és nyitott páros vagyunk) párokkal és hölgyekkel ismerkednénk a szaunna 69 falai között.
Ma koraestétől éjszakába nyúlóan ráérő hölgyet vagy párt keresek Bp vagy környékén. Én 40 éves, nem független, mások szerint jó pasi vagyok 18/4 intimmel, nagy szexuális étvággyal, potenciával. Képek vannak megfelelő jelölt számára, az üzenet nélkül kapcsolatra jelöléssel nem tudok mit kezdeni. Hely kell.
Keresünk adatlap szerint
HÉTFŐN délelőtt 11-től Kispesten keresünk a nyitott, szexi szeretőmmel egy harmadikat: férfi legyen, 18-45 év közti, és igényes.
Heterók vagyunk, tabuk pedig nem igazán vannak... Írjatok privátban, mindenkinek válaszolok, természetesen.
Heterók vagyunk, tabuk pedig nem igazán vannak... Írjatok privátban, mindenkinek válaszolok, természetesen.
Kamionost szopnék. Viszonozni nem kell.
Sziasztok
Lenne itt esetleg olyan hölgy akinek szüksége lenne segítségre?Bevásárlás,cipekedés,ruhapróbában segítség,esetleg kisebb házkörüli munka,vagy egyéb kívánságok teljesítése
Ha valakinek felkeltette az érdeklődését akkor privátban folytassuk.
Lenne itt esetleg olyan hölgy akinek szüksége lenne segítségre?Bevásárlás,cipekedés,ruhapróbában segítség,esetleg kisebb házkörüli munka,vagy egyéb kívánságok teljesítése
Ha valakinek felkeltette az érdeklődését akkor privátban folytassuk.
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze, orálon kívül másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Nagykőrös Cegléd környékén keresek telt nagymellű hölgyet minden jóra.Párral is szivesen ismerkednék….
párhoz csatlakoznék ma délelőtt a fővárosban vagy környékén
Nagyfarku pasikent csatlakoznek parokhoz hetero alapon
Csepel sziget egész területén Bi párral ismerkednèk ! Csak párokkal!!
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Ha akadna olyan bisexpár, aki egy érett, tapasztal pasival szexel és izgatja a korkülömbség, bátran jelentkezzen. Üzenetében viber számot adok. Elhatározás és szex!
Hosszas tervezgetés, levelezés nem a zsánerem!
Hosszas tervezgetés, levelezés nem a zsánerem!
Sziasztok! Igényes, enyhén kreol bőrű fiatal pasi ismerkedne.
Ápolt diszkrét negyvenes egyedülálló férfi vagyok. Kölcsönös kényeztetésre keresem partnerem. Olyan kedves szenvedélyes nőt esetleg párt keresek izgalmas együttlétekre állandó kapcsolatra,aki nem a Reptéri & Szépvölgyi többes találkozókat kedveli ,de egy egyedülálló férfivel szívesen ismerkedne-kalandozna.
Helló!
Kecskeméten van kíváncsi hetero pasi? Vagy Kamionos pasi aki itt van? Írj ha ilyen vagy.
Kecskeméten van kíváncsi hetero pasi? Vagy Kamionos pasi aki itt van? Írj ha ilyen vagy.

vazelinator

regrt