Kedves Hölgyek, Párok! Eljött a hűvöseb idő, jól esik ilyenkor szaunázni. Lenne kedvetek házi welneshez holnap, vagyis csütörtök este? Van szauna, jakuzzi és lehet masszázs is. Privát üzenetben keressetek, ha kérhetem.
Holnap vagy pénteken délután a fóti laktanya környékén hölgyek, párok? Szívesen kukkolok is.
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá.....
Budapesten vagy Pest megyében keresnék egy hölgyet, akivel kölcsönösen jól éreznénk egymást, esetleg párhoz is beszállnék. Azért olvasd el az adatlapomat is
Sziasztok!
Sexpartnereim keresném mostanában!19.ker.
Sexpartnereim keresném mostanában!19.ker.
Te csak faszt akarsz szopni kocsiba, nincs is nőd...
(Ez egy válasz kanoshazibaratot30 üzenetére (ma 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 13:38
Sziasztok!
Van kanos pasi mai napra vagy estére vagy éjszakára házibarátnak Kecskemétre?
Írjatok…
Írjatok…
Sziasztok ! Ápolt, intelligens srácként keresem azt a szimpatikus házaspárt Budapesten vagy a keleti régióban, akik szívesen nyitnának egy harmadik felé. Benne vagyok a finomabb, enyhe bi dolgokban is, a lényeg a jó kémia és a kölcsönös élvezet. Kifejezetten hétvégi találkozókat keresek, így olyan pár jelentkezését várom, akiknek van saját, nyugodt helyük a privát együttlétekhez. Írjatok bátran, egy kötetlen beszélgetéssel semmit nem veszítünk!
sziasztok, bp-en randiznék belevaló hölggyel.. helyem van a 11. ker-ben
Sziasztok! Diszkrét párt keresek...nem egy alkalomra@
Valaki Kistarcsa ?
Budapesten ma este pár vagy no?Hely van
Sziasztok!
19.ker.mostanaban?
Hely ok.!
19.ker.mostanaban?
Hely ok.!
Sziasztok!
Írjatok…
Írjatok…
Sziasztok. Monoron most pár vagy hölgy aki nyitott lenne egy 33 éves, ápolt, diszkrét, potens pasira? Privátban keressetek
Sziasztok! Pest megyében Üllő-Gyál-Ócsa vonzáskörzetében keresünk péntek délelőttre (szeptember 25-re) egy speciális helyet. Egy garázst, egy udvart kocsibejáróval, esetleg egy autószerelésre alkalmas műhelyt. A terv az, hogy egy kicsit az autóval játszunk, utána asszonnyal!
Vastag szerszámot kedvelő hölgyet keresnék minden jóra
Sziasztok
25eves Budapest mellet lako ferfi vagyok.
Szivesen ismerkednek/talakoznek holgyekel es vagy parokal szinesiteni szexualis eletemet.
Diszkrer vagyok,mobilis.Kocsival rendelkezem.
Sportos,normalis,humoros sracna tartom magam
Kor osztaly nalam nem szamit
25eves Budapest mellet lako ferfi vagyok.
Szivesen ismerkednek/talakoznek holgyekel es vagy parokal szinesiteni szexualis eletemet.
Diszkrer vagyok,mobilis.Kocsival rendelkezem.
Sportos,normalis,humoros sracna tartom magam
Kor osztaly nalam nem szamit
Budapesti pár mostanában?
Fogadni és utazni is tudunk.
Fogadni és utazni is tudunk.
Sziasztok!
7-8 kerület környékén keresek hölgyet, párt!
Minden kellemes dologban benne vagyok.
Pénteken este vagy szombat délelőtt érek rá általában és akkor szívesen találkoznék, kalandoznek!
7-8 kerület környékén keresek hölgyet, párt!
Minden kellemes dologban benne vagyok.
Pénteken este vagy szombat délelőtt érek rá általában és akkor szívesen találkoznék, kalandoznek!
Téged vagy Titeket is vonz a nagyobb korkülönbség ?
54 éves Férfi fiatalabb vagy idősebb Hölgyek - Párok ismeretségèt keresi !
54 éves Férfi fiatalabb vagy idősebb Hölgyek - Párok ismeretségèt keresi !

vazelinator

dzsulepszi