Sziasztok.. Most Monoron illetve a környéken magányos hölgy, esetleg pár aki kényeztetésre vár?
Sziasztok. Pénteken hölgyet fogadnék a 13 kerületben egy kis szórakozásra
Dányból van itt valaki?
Privátba írj!
Privátba írj!
Két férfi csinos sub nöt keres.
Keresek pénteken vagy szombaton passziv férfit aki alaposan leszopna egy hetvenest, normál mérettel. Hely szükség esetén van (Bp belváros).
Dél Pesten Biszex Párral Házibarátkoznèk !
Sziasztok. Van olyan hölgy, pár aki szeretne szombaton vagy vasárnap napközben találkozni? Házibarátként a hölgy kényeztetésére csatlakoznék, utazás nem probléma.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Estét Hölgyek.
Budapesti ápolt férfi vagyok, aki nyitott, kedves Hölgyet meglátogatna kölcsönös ismerkedés , és örömszerzés céljából.
Ha benned is ott a vágy, írj bátran. Viber Is
Budapesti ápolt férfi vagyok, aki nyitott, kedves Hölgyet meglátogatna kölcsönös ismerkedés , és örömszerzés céljából.
Ha benned is ott a vágy, írj bátran. Viber Is
Sziasztok!
Ma este keresek aktív partnert Budapestről, max 40-ig. Én 29 éves, átlagos vagyok. Helyem nincs.
Ma este keresek aktív partnert Budapestről, max 40-ig. Én 29 éves, átlagos vagyok. Helyem nincs.
Sziasztok. Veresegyház vagy környékén valaki? Pár esetleg
Dunaharaszti. Aktiv fiút keresek alkalmira, vagy tartósra. Privát keress
Sziasztok
Csütörtökön délután lenne nő vagy pár akivel talizhatnék Vác és Szada környékén ? Privát megkeresést kérek.
Csütörtökön délután lenne nő vagy pár akivel talizhatnék Vác és Szada környékén ? Privát megkeresést kérek.
Sziasztok!
Továbbra is keresünk párokat február 4-re egy kellemes P4U látogatásra, nap közben! Ha valaki szeretne velünk ott összefutni, keressen nyugodtan! Nem ez lenne az első alkalom, hogy ellátogatunk abba a clubba. Sok sikert mindenkinek! Sz&V
Továbbra is keresünk párokat február 4-re egy kellemes P4U látogatásra, nap közben! Ha valaki szeretne velünk ott összefutni, keressen nyugodtan! Nem ez lenne az első alkalom, hogy ellátogatunk abba a clubba. Sok sikert mindenkinek! Sz&V
Sziasztok, szivesen csatlakoznék párhoz
1-2szer sikerült összehoznom innen egy jó 3mast, vagy több pasi egy csaj felállást. Ha titeket is izgatnak az ilyen dolgok írjatok
1-2szer sikerült összehoznom innen egy jó 3mast, vagy több pasi egy csaj felállást. Ha titeket is izgatnak az ilyen dolgok írjatok
Sziasztok este 18:00 után szeretnék egy munkás férfit leszopni .
Március 15ter és a nép sziget között.
Vagy nyilvános wc, vagy autóba , nekem sajnos helyem sincs és autóm se.
Nem szeretnék érzelgőskodni csak rá térni a lényegre gyorsan uritesz, egyszer vagy kétszer és mindenki mehet dolgára
23 éves átlagos/sportos alkatú férfi vagyok
Március 15ter és a nép sziget között.
Vagy nyilvános wc, vagy autóba , nekem sajnos helyem sincs és autóm se.
Nem szeretnék érzelgőskodni csak rá térni a lényegre gyorsan uritesz, egyszer vagy kétszer és mindenki mehet dolgára
23 éves átlagos/sportos alkatú férfi vagyok
Ma ismét Budapesten leszek elérhető.
Aktív vagyok nagyon.
Írj levelet, egyeztetünk, és élvezünk
Aktív vagyok nagyon.
Írj levelet, egyeztetünk, és élvezünk
Dunaharaszti.
Keresek aktív jópasit. Alkalmi és vagy tartós kapcsolatra. Privát keress.
Keresek aktív jópasit. Alkalmi és vagy tartós kapcsolatra. Privát keress.
kanos farkat (akár többet is egyszerre...P) szívesen szopnék vagy párnál nyalnék-nyelnék élvezésig... Van még valaki ma egy izgi kalandra?
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

vazelinator

kikive
Violeta Leoni