Sziasztok!
Különlegesség kedvelő fiúként keresek, nyitott párt, esetleg baráti társaságot. Részletek privátban.
Különlegesség kedvelő fiúként keresek, nyitott párt, esetleg baráti társaságot. Részletek privátban.
Autómban fiatal sportos srác !
Estét
Budapesti ápolt férfi vagyok, aki nyitott, kedves Hölgyet meglátogatna kölcsönös ismerkedés , és örömszerzés céljából.
Ha benned is ott a vágy, írj bátran. Viber Is Tomi
Budapesti ápolt férfi vagyok, aki nyitott, kedves Hölgyet meglátogatna kölcsönös ismerkedés , és örömszerzés céljából.
Ha benned is ott a vágy, írj bátran. Viber Is Tomi
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Dunaharaszti és környéke. Alkalmi vagy tartósra keresek lányt, párt, bi fiút sármos magyar vagyok. 45 180 88.... esténként érek rá. Privát keress. Bisex passzív vagyok.
Sziasztok.
Én is afteroznék.
Csak párok? (Ez egy válasz Alx36bp üzenetére (tegnap 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is afteroznék.
Csak párok? (Ez egy válasz Alx36bp üzenetére (tegnap 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Par esetleg aki tud fogadni minket ma egy kis afterra ?
Sziasztok.Tomi 36 é.és Tina 32é vagyunk.Fiatal uni pasi s shemale barinője.
Érden van helyünk.
Ma este párrokal,lányal,hölgyel taliznánk.
Érden van helyünk.
Ma este párrokal,lányal,hölgyel taliznánk.
Sziasztok!
Ma esti kalandra pár Budapest és környékéről?
Sziasztok!
45 éves, magas, rendes, normális, nemdohányzó férfi vagyok.
Szívesen ismerkednék kedves, szimpatikus, ápolt hölggyel vagy párral közös örömszerzések céljából.
45 éves, magas, rendes, normális, nemdohányzó férfi vagyok.
Szívesen ismerkednék kedves, szimpatikus, ápolt hölggyel vagy párral közös örömszerzések céljából.
Ha még sosem kényeztetett fiú orálisan de kipróbálnád,izgatna,akkor várom mielőbbi válaszod!viszonzást NEM várok,kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod és el is jössz hozzám!Igényes ápolt vékony srác vagyok,orális kényeztetésemben nem fogsz csalódni!Pestmegyei hellyel rendelkező srác vagyok!Közben néhetsz szexfilmet is!A lényeg hogy Neked jó legyen!
Sziasztok! Ingyenes egész testes masszázsra keresek alanyokat. Sport vagy relax, tanultam és van masszázságyam. Olajjal kb 1,5 óra. Írj, ha szeretnél jönni. Bp 13. Kerület
Pilisvörösváron elbújhatnánk a kis hétvégiházban egy izgalmas
Két férfi csinos sub nőt keres.
Kedves hölgyek, párok!
70 cm átlójú LCD TV (2-3 db is van) keresi új gazdáját smile Tatabánya - Budapest vonalon.
Írj privátban.
70 cm átlójú LCD TV (2-3 db is van) keresi új gazdáját smile Tatabánya - Budapest vonalon.
Írj privátban.
Sziasztok.
Párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznék Békásmegyer környékén,akit izgat a hármas szex.
Creampie,cuckold,wife sharing bármiben benne vagyok,tabuk nélkül.
Enyhe bi belefér..
Párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznék Békásmegyer környékén,akit izgat a hármas szex.
Creampie,cuckold,wife sharing bármiben benne vagyok,tabuk nélkül.
Enyhe bi belefér..
Bi vagy kíváncsi heteró aktívat keresek. Értelem & intelligencia! Heves megye.
Olyan átlagos Hozzám hasonlóan kezdő és hasonló alkatú Biszex Párral szeretnék ismerkedni akik nem rögtön szeretnének mindent... Első találkozások alkalmával megelègednènek közös kéz és száj kényeztetéssel ahol mindenki mindenkit kölcsönössen kényeztet
Sziasztok!
Sziasztok.
39 éves férfi vagyok. Lányokkal, párokkal ismerkednék. Elősorban a III, XIII kerületben.
39 éves férfi vagyok. Lányokkal, párokkal ismerkednék. Elősorban a III, XIII kerületben.

vazelinator

Lena