Engem azért érdekelne kb milyen a lány, és mik lennének a "szabályok".
(Ez egy válasz egypasi01 üzenetére (tegnap 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz egypasi01 üzenetére (tegnap 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, izgalmas estét. Csatlakoznék, ha lehet
pár keres pasikat gangbangra
Sziasztok!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus!
Írj/írjatok és e-mailben folytassuk az ismerkedést!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus!
Írj/írjatok és e-mailben folytassuk az ismerkedést!
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Párral szeretnék ismerkedni
Igenyes, szexy, szenvedelyes hölgyet szivesen fogadnek ma este. Helyem van.
Irj es beszeljunk.
Irj es beszeljunk.
Asszonyok lányok párok ?Sportos igényes kan keres privi !
Sziasztok!13 kerületben a Visegradi utcaban vagyok.Egyedül!Párokat keresk.
Budapest és környékén ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok! Nyitott vagyok! Írjatok bátran, érezzük jól magunkat!
Helyem van, utazni tudok! Nyitott vagyok! Írjatok bátran, érezzük jól magunkat!
Sziasztok!
Péntek délelőtt párral találkoznék akik ffi-t keresnek. Hármasban tapasztalt ffi vagyok.
Péntek délelőtt párral találkoznék akik ffi-t keresnek. Hármasban tapasztalt ffi vagyok.
Sziasztok! 50-es potens egyedulallo pasikent, rendszeres szexpartnere lennek egy parnak!
Jázmin jöhet egyedül
(Ez egy válasz Jazminlanytkeres18 üzenetére (tegnap 03:12), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 03:12
(Ez egy válasz Jazminlanytkeres18 üzenetére (tegnap 03:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Péntek vagy szombat estére hellyel rendelkező pasit keresünk 2 fiú 1 lány felállásunk részére
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral, hölggyel, hölgyekkel ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az, amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni, ujjazni stb.
Perverzió és a nagy cicik, terhes nő előny!!!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral, hölggyel, hölgyekkel ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az, amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni, ujjazni stb.
Perverzió és a nagy cicik, terhes nő előny!!!
Nem sokára a XX. kerületben a Duna parton kényeztetem magam. Hölgyek/párok csatlakozhatnak.
Bi párral ismerkednék.Feleség előtt szopnék élvezésig
Keresek pasit: diszkrét kezimunkára,
esetleg pippantásra.
Én neked, viszonzás kizárt.
Munka közben után, diszkréten.
Melós ruhások előnyben.
Újbuda
esetleg pippantásra.
Én neked, viszonzás kizárt.
Munka közben után, diszkréten.
Melós ruhások előnyben.
Újbuda
Sziasztok újabb ismereteket szeretnék párokkal izgalmas élmény volt újra át élném nyitott párok jelentkezését várom
Csütörtöktől szombatig otthon vagyok! Keresek párt, lányt esetleg fiút! Helyem van. Délpest!
Péntek vagy szombat estére hellyel rendelkező pasit keresünk 2 fiú 1 lány felállásunk részére
Most kihez lehetne felugrani élvezni egy nagyot ruha nélkül? Magamra akarok élvezni! Sok jön és Imádom ha folyik! Az m3 kivezetonel vagyok akar kocsiban is érdekes lehet! Ide jössz be szállok el kezdem verni és be segíthetsz
Bp
Bp

vazelinator