Holnapi napra, péntekre keresek a 8. kerületi, felújítás alatti lakásomba alkalmi partnert, partnereket akit izgat az extrém helyszín!
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
10. Kerület Örs vezér tere környékén, laza kaland?
Pár óra múlva áthaladok.
Pár óra múlva áthaladok.
Szia !
Ha tetszik az adatlapom ,és budapesti nő vagy ,esetleg heteró pár!
Keress bátran ha kellenék.
Ha tetszik az adatlapom ,és budapesti nő vagy ,esetleg heteró pár!
Keress bátran ha kellenék.
Göd aszod kartal környékén keresek biszex pasit párt . Lehetöleg helyel rendelkezöt.
Sziasztok. Most keresek Budapesten illetve közvetlen közelében hölgyet vagy párt. Helyem nincs, autoval tudok menni. Akár autós kaland, szabadtéri vagy búvóhely. Minden megoldás érdekel. Keressetek bátran privátban.
Ma este masszőr házhoz Bp + 100km
Telt, molett hölgytagú 50+ házaspárhoz csatlakoznék biszexuális vágyaim megélésére a 3.kerületben.
Ha lenne kedvetek egy 37 éves nyitott sportos pasihoz akkor várom a jelentkezést.
Csak párok!!! Köszönöm a megértést!
Ha lenne kedvetek egy 37 éves nyitott sportos pasihoz akkor várom a jelentkezést.
Csak párok!!! Köszönöm a megértést!
Budapesti csajok?
Éppen az m3 kivezetonel ülök a kocsiban és verem a farkam? Kinek lenne kedve besegiteni? Vagy esetleg kihez lehetne felugrani hogy ott folytassam ?
Délelőtt ráér valaki egy menetre? Az este nem jött össze és kéne tűzoltás :P
Monoron valaki??
Most valaki Vecsésen ? Közös fasz verés , szopás ??
Helló
A Fejér-megyei Csákvár környékén keresek olyan Csajt vagy nőt, aki szereti élvezetből szopni az átlagos méretet.
Arra gerjed hogy idegen faszt szophat ha ez a fétised akkor pont téged kereslek.
Üdv Gábor
A Fejér-megyei Csákvár környékén keresek olyan Csajt vagy nőt, aki szereti élvezetből szopni az átlagos méretet.
Arra gerjed hogy idegen faszt szophat ha ez a fétised akkor pont téged kereslek.
Üdv Gábor
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
40 pluszos anyukákat, hölgyeket keresek kellemes együttlétre.
Vastag, kemény farkú pasi ismerkedne - képek adatlapomon
Párral ismerkednék diszkrét, hosszútávú kapcsolatra.
par perc mulva erkezem repterre igenyes jokepu pasikent , parok -lanyok?

vazelinator

Par2729