Sziasztok!
32 éves férfi vagyok, és párt keresek. Ismerkedés, kölcsönös vonzalom, jó kémia és egy kis erotika jöhet.
32 éves férfi vagyok, és párt keresek. Ismerkedés, kölcsönös vonzalom, jó kémia és egy kis erotika jöhet.
Ma este Pesten egy spriccelős puncit kenyeztetnek
Sziasztok!
Augusztus 20-ára keresek egy hölgyet vagy párt aki szeretne is találkozni. Hellyel rendelkezem. A részletekért írj privátban.
Augusztus 20-ára keresek egy hölgyet vagy párt aki szeretne is találkozni. Hellyel rendelkezem. A részletekért írj privátban.
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Üdv
Hölgyet keresnék mai napon.Szívesen segítenék bevásárolni,esetleg ruha próbában.Vagy ha egy kellemes masszázsra vágyna.Ilyen és ezekhez hasonló kalandhoz ha lenne kedve valakinek akkor privátban egyeztessünk.
Hölgyet keresnék mai napon.Szívesen segítenék bevásárolni,esetleg ruha próbában.Vagy ha egy kellemes masszázsra vágyna.Ilyen és ezekhez hasonló kalandhoz ha lenne kedve valakinek akkor privátban egyeztessünk.
Nyitott gondolkodású,értelmes,jó humorú fiatal potens pasi keresi párok,lányok,hőlgyek társaságát!
Éljük meg együtt amire vágytok/vágyok.
Éljük meg együtt amire vágytok/vágyok.
Ma este valaki Budaörs?
Sziasztok! Esetleg nem jön valaki a hosszú hétvégén Hajdúszoboszlóra? Szivesen vennénk egy kis társaságot....
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Sziasztok! Biszexuális érdeklődèsü Párral szeretnék ismerkedni!
Lehetőleg Dél Pest és Csepel sziget !
Szépen kérem csak Párok !
Lehetőleg Dél Pest és Csepel sziget !
Szépen kérem csak Párok !
Budapesten ma este valaki élvezne egy potens pasit?
Ma estére fiatal, igényes, nagy fasszal rendelkező pasit keresek aki megszopat és a nyelvemre élvez. A 11 kerben vagyok, helyem nincs így talán az a legjobb ha kocsival jössz, vagy itt laksz a közelemben. (Nő vagyok, nem kell aggódni
Holnap délelőtt rá érő méretes aktív srác pasi aki jönne vagy jár Monor Gomba fele hely van 13 óráig rá érek.
Nagyyy,,pumpált hatlövetű..pisztolyomra ,,keresek idősebb
pisztolytokot...
pisztolytokot...
Sziasztok!
Hölgyet vagy Párt keresek ma estére akikhez csatlakozhatok! Ápolt, igényes 42 éves férfi vagyok! Bp és környéke! Privát üzenetet várok!!
Hölgyet vagy Párt keresek ma estére akikhez csatlakozhatok! Ápolt, igényes 42 éves férfi vagyok! Bp és környéke! Privát üzenetet várok!!
Mai nap délután keresek a 8. kerületi, felújítás alatti lakásomba alkalmi partnert, partnereket akit izgat az extrém helyszín!
Enyhén bi beállítottságú pasi,párhoz csatlakozna!
Szia, selymes csupasz kicsi farkamnak, keresek rendszeres szopó lovagló partnert. Egyedül, vagy egy ismerösődel, barátnődel,,fiatal, femboy stílusú lányt keresek,ami nagyvonalkban röviden :
fius test női szűk csupasz intimmel, külsőre teljesen fius alkat, extra kicsi vagy fejletlen cicikel
fius test női szűk csupasz intimmel, külsőre teljesen fius alkat, extra kicsi vagy fejletlen cicikel
Sziasztok. Párként keresünk harmadiknak hölgyet szexuális életünkbe. Képek adatlapunkon valós pár vagyunk
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

vazelinator

Katerina V