Sziasztok.
Mai naptól vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Diszkrét autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Mai naptól vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Diszkrét autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Sziasztok! Kecskeméten keresünk rendszeres, diszkrét házibarátot! Ha érdekel írj, ha úgy van, elérhetőséget is!
Párhoz csatlakoznák szinesíteni együttlétüket.
Egy laza recska Gödöllő -Hatvan M3 autópálya mellett? Ha átutazóban vagy is ok. Helyem van.
45 ig, sportos, vékony nős, bi! Ugyanezt nyújtom. Kamionos, buszos ++
45 ig, sportos, vékony nős, bi! Ugyanezt nyújtom. Kamionos, buszos ++
Hàzibaràt lennèk!
Sziasztok.
Észak-Dunántúlon ma és holnap csatlakoznék intelligens, ápolt párhoz hármas vagy cuckold örömökre.
Hetero, 177/76, ápolt, tanult, hetero pasi vagyok.
Kérem csak olyan párok, akik mernek is találkozni. Utazni tudok.
Esetleg hotelban erre felé pihenő párt a szobájában is meglátogatnék a hölgy örömére ma vagy hétvégén.
Priviben írjatok.
Szép napot..
Észak-Dunántúlon ma és holnap csatlakoznék intelligens, ápolt párhoz hármas vagy cuckold örömökre.
Hetero, 177/76, ápolt, tanult, hetero pasi vagyok.
Kérem csak olyan párok, akik mernek is találkozni. Utazni tudok.
Esetleg hotelban erre felé pihenő párt a szobájában is meglátogatnék a hölgy örömére ma vagy hétvégén.
Priviben írjatok.
Szép napot..
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze, orálon kívül másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma!! Valakik?
ziasztok!
40 éves, igényes, diszkrét férfi vagyok. Esztergom–Szentendre környékén ismerkednék hölgyekkel vagy párokkal. Szeretem a masszázst, szívesen kényeztetem a hölgyeket meleg olajjal.
Ha egy normális, nem kamus férfit keresel, írj bátran
40 éves, igényes, diszkrét férfi vagyok. Esztergom–Szentendre környékén ismerkednék hölgyekkel vagy párokkal. Szeretem a masszázst, szívesen kényeztetem a hölgyeket meleg olajjal.
Ha egy normális, nem kamus férfit keresel, írj bátran
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Hétvégére kersünk egy csinos párt adatlap szerint
18 éves lányként ma este a 7. Kerületben cumiznek autóban
Most valaki , aki szopna es szopatna , vagy csak verné itt vevcsésen??!
Lightos kaland valaki mostanság?
Nagykáta és környéke nő vagy pár hely van
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is....
Holnapi napra, péntekre keresek a 8. kerületi, felújítás alatti lakásomba alkalmi partnert, partnereket akit izgat az extrém helyszín!

vazelinator

Pisti 78
Caprice