Alsónémedi és környékéről valaki??
Sziasztok. Párként keresnénk ma estére Budapesten igényes masszírozni is tudó férfit a hölgy örömére. Légy àpolt normál testalkatú és maximum 45 éves. Viberen videóhívásban vállald magad. Sem képet nem kérünk sem küldünk kizárólag videó hívásban. Nem érünk rá kamusokra. Ma van szabad esténk.
sziasztok!Elindult a swinger habparti regisztráció!!
Sziasztok Kedves Párok!
31 éves szolis bőrű ingényes inteligens pasi vagyok. Volt szerencsém már hármasban és azóta hajt ez a vágy, hogy újra átéljem. Szívesen ismerkednék párokkal akár beszélgetnék is. Akinek felkeltettem érdeklődését szívesen veszem a megkeresést.
Legyen szép napotok!
31 éves szolis bőrű ingényes inteligens pasi vagyok. Volt szerencsém már hármasban és azóta hajt ez a vágy, hogy újra átéljem. Szívesen ismerkednék párokkal akár beszélgetnék is. Akinek felkeltettem érdeklődését szívesen veszem a megkeresést.
Legyen szép napotok!
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves vármegye. Kellő intelligencia szükségeltetik! Adatlapom olvasd el kérlek! Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Sziasztok! Azt tapasztalom, hogy nem sok esély van arra, hogy egy korombeli párhoz csatlakozva legyen valami light-os bi élményem. Ezért arra gondoltam, hogy keresek egy hasonló cipőben járó srácot, aki eljönne velem egy "hivatásos" lányhoz. Ha lenne kedved írj
Két férfi csinos sub nöt keres.
A férj előtt nyalnám a feleség punciját!
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Párt keresek Bp és Pest megyében. Hosszabb távú baráti kapcsolat a cél. 50-es férfi vagyok.
Huncutkodást keresek a hétvégén. Fő csapásirányom a párokkal való szexuális játékok. Szivesen részt veszek light Bdsm játékokban is. Kikötözés, szerepjáték stb.....
Budapest 19ker.
Profilom, képeim.
Budapest 19ker.
Profilom, képeim.
Sziasztok.
Pesten környékén ma Hölgy(pár heteró alapon) laza kalandra, csak orális Is
Pesten környékén ma Hölgy(pár heteró alapon) laza kalandra, csak orális Is
18.ker be valaki ráér?
Párt keresek mai napra szex után kinyalnám
Sziasztok a hétvégén parral ismerkednék találkozás céljából!
Szexelni élvezkedni perverzkedni szeretők jelentkezzetek!
Sziasztok!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Írj/írjatok és e-mailben folytassuk az ismerkedést!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Írj/írjatok és e-mailben folytassuk az ismerkedést!
Asszonyok lányok párok ?privi
Belvárosban most Pár vagy Nő, aki tudna fogadni?
19/5,5 mérettel keresek..
19/5,5 mérettel keresek..
Csepel művekost uni biszex volnék
(Ez egy válasz páratlanpárospest üzenetére (tegnap 02:29), amit ide kattintva olvashatsz)

vazelinator

kerce