Sziasztok.
Párként keresnénk péntek vagy szombat estére egy biszex nőt, hölgy tagunk első ilyen kalandjára. Nagyon szeretné kipróbálni ezt a fajta élményt. A férfi tag a hölgyek közös döntése alapján aktív vagy passzív résztvevője lenne a kalandnak. Helyünk a I. kerületben van, de szívesen utazunk is.
Privát üzenetben várjuk a megkeresést.
Mindenkinek sikeres keresést.
Párként keresnénk péntek vagy szombat estére egy biszex nőt, hölgy tagunk első ilyen kalandjára. Nagyon szeretné kipróbálni ezt a fajta élményt. A férfi tag a hölgyek közös döntése alapján aktív vagy passzív résztvevője lenne a kalandnak. Helyünk a I. kerületben van, de szívesen utazunk is.
Privát üzenetben várjuk a megkeresést.
Mindenkinek sikeres keresést.
.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Holnap (csütörtök) este fél kilenc körül érdekel valakit a Fóti Auchan parkoló? Orálisan kényeztetnélek, ha gondolod papucsban, tangában, szupermini szoknyában leszek. Ha úgy alakul és szeretnéd, be is teheted a fenekembe...
Isaszeg-Dány?
Privátba írj
Privátba írj
sziasztok, randira keresek hölgyet keresek Bp-en. 48 éves normális, hetero pasi vagyok. Helyem van.
Üdv!
Bp és Pest megyében ismerkednék párral. Hosszabb távra keresek egy kultúrált, vidám biszex párt!
50-es férfi vagyok.
Bp és Pest megyében ismerkednék párral. Hosszabb távra keresek egy kultúrált, vidám biszex párt!
50-es férfi vagyok.
Fiatal kövér nagy mellü csajt keresek
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral, hölggyel, hölgyekkel ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az, amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb.
Perverzió és a nagy cicik, terhes nő előny!!!
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az, amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Középkorú hölggyel vagy párral hellyel rendelkező férfi szívesen meginna egy kávét ma !
13 kerület es közelében keresek hölgyet alkalmi kapcsolatra.
Ugyanitt egy nem használt vibrator es tojás keresi új gazdajat. (Exemnek vettem, de addigra mar nem voltunk egy par mire megjött )
Ugyanitt egy nem használt vibrator es tojás keresi új gazdajat. (Exemnek vettem, de addigra mar nem voltunk egy par mire megjött )
Monor Gomba fele járó vagy jönni tudó aktív srác pasi hely van 14 óráig rá érek.
Sziasztok! Délpesten keresnék szárazfaszú férfit, orálra. Kor, nem számít azonban ápoltság és egészség igen.
Párokhoz csatlakoznék harmadiknak 24/f 20 centi
Sziasztok!
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Sziasztok.Ki szopna ma kora délután pesten?
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Sziasztok
Péntek délelőtt keresünk pàrt, hölgyet. Hely van, hangulat adott
Péntek délelőtt keresünk pàrt, hölgyet. Hely van, hangulat adott
Cegléd -Nagykőrös pár esetleg?

vazelinator

bunny.red