Valaki Alsónémedi és környékéről irjatokk
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Adatlapom olvasd el kérlek! Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
41 éves egyedülálló férfiként, 30-as külsővel és 20as energiákkal ismerkednék egy érett, egyedülálló, hasonló mély kapcsolódást kedvelő Nővel tartós kapcsolat, barátságot kialakítva. Egyedül élek, mobilis vagyok saját autóval. Akár nyári közös nyaralásra is
Horvátországba is tervezek leugrani
Írj üzenetet és beszéljünk, minden kiderül
EQ-IQ-önismeret és tudd hogy mit akarsz
Horvátországba is tervezek leugrani
Írj üzenetet és beszéljünk, minden kiderül
EQ-IQ-önismeret és tudd hogy mit akarsz
Párt heresek hétfőre! Utazom de akár fogadni is tudlak
Sziasztok
Lenne ma délután hölgy,pár akivel össze lehetne hozni valami élvezetes talit?
Bp.
Privátban egyeztessünk
Lenne ma délután hölgy,pár akivel össze lehetne hozni valami élvezetes talit?
Bp.
Privátban egyeztessünk
Sziasztok! Diszkrét párt keresek....
Sziasztok!
Ma este hölgy vagy pár Budapest és környékén aki szivesen ismerkedne?
Ma este hölgy vagy pár Budapest és környékén aki szivesen ismerkedne?
Sziasztok! 06.17. Szerdán szívesen találkoznék páral reggel 6-15ora között Székesfehérvári igényes szép apartmanba!
Sziasztok pasit keresunk a hölgy oromere
Sziasztok.
Békásmegyer-Budakalász környékén valaki?
Békásmegyer-Budakalász környékén valaki?
Hölgyet vagy párt szívesen látnék Pilisvörösváron a kis nyaralómban a mai napon egy pajzán kalandra.
Ha egybekötnéd egy kirándulással ebben a gyönyörű környezetben, örömmel elkísérlek!
Ha egybekötnéd egy kirándulással ebben a gyönyörű környezetben, örömmel elkísérlek!
Sziasztok Budapesten keresek diszkrét havert cumira nálad teljes diszkréció mellett felmegyek leszoplak és eljovok te is szophatsz diszkrét cumi írj elvezunk
Sziasztok, izgalmas éjszakát. Párral, hölggyel szívesen találkoznék Lenne esetleg valakinek ismerkedni?
Sziasztok!
Vasárnap este hölgy vagy pár Budapest és környékén aki szivesen ismerkedne?
Vasárnap este hölgy vagy pár Budapest és környékén aki szivesen ismerkedne?
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám. Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
sziasztok, bp-i hölgyet kényeztetnék, 48 éves hetero pasi vagyok
Budán keresek ma estére egy jófej laza csajt, Hetero pasi vagyok, soloban keresek. Melegek ne irjanak pls.
Hely van
Hely van
Holnap diszkrét cumi Pesten nálad irj kívánom hogy leszopjalak nem fogsz csalódni nagyon jó szopok teljes diszkréció mellett dőlj hátra néz filmet közbe olajos fasz mászás szopassl kombinalva 50 fiatalos nagyon ápolt pali vagyok csak
A hétvégén huncutkodok. Villanytelep. Profilom.
Ma dun tol kora estig kalandoznek kedves hölggyel ,párral. Autós kaland vagy szabadban.

vazelinator

Norcat