Sziasztok,
Szentendre és kke?
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén.
Szentendre és kke?
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén.
Holnap este szívesen ismerkednék, kalandoznek párral vagy hölggyel, esetleg pasival Budapest 1,4,5,6,7,8 kerületben!
Vecsés környékén párhoz csatlakoznék mindenki örömére!
Sziasztok !! Monor környéken ismerkednék hölggyel , párral !! 29 éves magára igényes pasi
Sziasztok! Házibarátot keresünk már ma akár éjszakára is Kecskeméten! Csak az írjon akinek már ma jó, telefonszámmal!
Szia! Hölgyet kényeztetnék finom, erzéki masszázzsal, sok kényeztetéssel.
Profin masszírozok.
Profin masszírozok.
Dél1 helyett Dunavarsány dunaparti nyaralómban fogadnék nudi lehetőséggel nőket, párokat! Huncutkodni lehet, klimatizált helyíségben de akár a kerti medencében is smile
Sziasztok! Július 7 és 13 között Falirakiban, Rodoszon nyaralunk. Szívesen találkoznánk párokkal, nővel, vagy szóló pasival minden jóra!
Sziasztok, Misi vagyok 32 éves pasi, Hatvanban lakom. Szívesen látnák párt vagy hölgyet szerény otthonomban vendégül. További információk privát üzenetben. Utóirat imádok nyalni és örömet okozni.
Sziasztok hetero pár vagyunk hetero 3as ra keresünk pasit hölgy örömére
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Valaki 9 ker és Kecskemét között?
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év párt keresek, biszex vagy biszex iránt érdeklődő férfitaggal.
Nem független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Nem független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Sziasztok! Többes találkozók és szexjátékok kedvelőit keresem, hölgyeket, párokat, a szabályokat betartó férfiakat. Egy zárt csoport létrehozása a cél olyanokkal, akik szeretnék zavartalanul megélni a vágyaikat! Olvassatok adatlapot és kizárólag üzenetben keressetek!
Sziasztok ma este kint leszek Tát 117 es út mellett csajosban akinek ban kedve találkozni ott leszek este 22:00
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Ha szimpatikus az adatlapom, akkor várom a jelentkezést levélben.
Megadom amire vágyakozol ha teszel is érte.
Írj, és egyeztetünk, időpontot, helyszint.
Gyere, ne csak a vágyad legyen, hanem az élvezet is.
Ha szimpatikus az adatlapom, akkor várom a jelentkezést levélben.
Megadom amire vágyakozol ha teszel is érte.
Írj, és egyeztetünk, időpontot, helyszint.
Gyere, ne csak a vágyad legyen, hanem az élvezet is.
Sziasztok!
Egy fiatal potens pasi párokhoz csatlakozna..
Egy fiatal potens pasi párokhoz csatlakozna..
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Vastag, kemény farkő sportos magas pasi ismerkedne
képek adatlapon
képek adatlapon

vazelinator

MetalHead666