Közös hoki, orál most
+36303372060
+36303372060
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Sziasztok!
Idősebb hölgy fiatal srác pároshoz társulnék. Izgat a nagy korkülönbség.
Nézőként is, ha izgat benneteket, de résztvevőként is.
V
Idősebb hölgy fiatal srác pároshoz társulnék. Izgat a nagy korkülönbség.
Nézőként is, ha izgat benneteket, de résztvevőként is.
V
sziasztok olyan pasit keresnek akit izgatna ha elotte dugjak hasznaljak a feleseget! Hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok! Igényes 27 éves budapesti srác vagyok, idősebb hölggyel ismerkednék. Ha bármire kíváncsi vagy, írj bátran

Sziasztok . Budapest és Déli vonzáskörzetében kellemes Párral szeretnék ismerkedni !
Sziasztok!
Igényes, csinos, negyvenes, szexorientált párként párokat keresünk hksszú távú baráti és szexkapcsolatra.
Igényes, csinos, negyvenes, szexorientált párként párokat keresünk hksszú távú baráti és szexkapcsolatra.
Sziasztok!Szívesen vennék részt 3-as ban mint néző,esetleg videó es képek készitését is megegyezés szerint vállalom

Sziasztok szép napot mindenkinek keresnék budapesti nagyon diszkrét szelíd úriembert aki szeret női szexi cucokba szeretkezni akár hosszú távra akár alkalmilag helyed legyen csak komoly érdeklődők jelentkezését várom írj Budapest
Esztergom környékén cumiznék
Sziasztok!
Pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne?
Pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne?
Sziasztok
Van olyan pár, aki ma este keres férfit, szívesen csatlakoznék.
Van olyan pár, aki ma este keres férfit, szívesen csatlakoznék.

Sziasztok .. hölgy partnert keresek a mai napra aki ismerkedne , kalandozna ..

Vecsés és környékén keresek elsősorban nőt ( vagy párt ), akinek van helye, és alkalmanként szívesen befogadna egy napra ( éjszakára ), hogy kellemesen együtt töltsük az időt...
46 éves, ápolt, normális ffi vagyok. Kukkolástól kezdve bármilyen "játékban" benne vagyok, ami mindenkinek örömet okoz.
Várom üzeneted!
46 éves, ápolt, normális ffi vagyok. Kukkolástól kezdve bármilyen "játékban" benne vagyok, ami mindenkinek örömet okoz.
Várom üzeneted!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze, orálon kívül másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Pártként aktív pasit keresünk de csak a pasi kényeztetetesere az adatlap alapján
Sziasztok.
3ker környékén párhoz csatlakoznék,(biszex is érdekel)
Minden jóra nyitott vagyok,tabuk nélkül..
3ker környékén párhoz csatlakoznék,(biszex is érdekel)
Minden jóra nyitott vagyok,tabuk nélkül..
Egerből, a környékről? Adatlapom szerint? (köszi, ha elolvasod, bár tök mindegy mit írok ide)
Lányt, nőt keresek egymás előtti masztira.