Anált kedvelő hölgyet keresek, titkos hosszútávú diszkrét kapcsolatra...
Sziasztok! 40 éves, házas, mások szerint jó pasiként keresek hölgyet vagy párt alkalmi vagy rendszeres együttlétekre. Megfelelő partner számára már péntek vagy szombat estére/éjjelre szabaddá tudom tenni magam, de nem rohanok, kellő ismerkedés után később is találkozhatunk, előttünk az év és az élet. Priviben keress(etek) és beszéljünk!
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Szia,csak kemény vagy nagy is?
(Ez egy válasz adam.o üzenetére (tegnap 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
A jövöhéten napközben találkoznék bi párral, vagy uni bi pasival pest kornyeken! Helyem megoldható.
Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Budapesten lakom, utazni tudok, Viber, WhatsApp, Google chatem van.
Írjatok bátran!
Budapesten lakom, utazni tudok, Viber, WhatsApp, Google chatem van.
Írjatok bátran!
kemény farkú pasi ismerkedne
Két férfi csinos sub nőt keres.
Sziasztok olyan part keresunk , akinek ne gond hogy parosunk holgy tagja csak a holgyel lenne.
Diszkrét pasit keresek. Kézimunka, estleg orál nálam. 11 ker. Én neked, viszonzás kizárt.
Sziasztok! 40-es sok mindenre nyitott férfi vagyok. Kötetlen, laza időtöltésre keresek partnert, partnereket. Minél kevesebb a tabu, annál jobb. Intim 21/6, ha számít.
Sziasztok Dunaujvarosbol megyek ma a xix keruletbe az utvonalon szivesen talizok
Szívesen ismerkednék kedves, ápolt párokkal vagy hölgyekkel Szentendre–Visegrád–Esztergom környékéről. Közvetlen, diszkrét férfi vagyok, aki szereti a kellemes társaságot, a barátkozást és a masszázst. Nyitott vagyok könnyed, jó hangulatú találkozásokra, beszélgetésre, közös programokra. Ha szimpatikus vagyok, írj üzenetet
Valaki Alsónémedi Dunaharaszti Gyál Ócsa Vecsésrol közös hoki stb???
Sziasztok!
Párt fogadnék ma este,a többi megbeszélés kérdése.
Bp.
Szép estét!
Párt fogadnék ma este,a többi megbeszélés kérdése.
Bp.
Szép estét!
Sziasztok.
Leginkább 30 alatti bisex párokkal ismerkednék. Budapest -- Esztergom vonzáskörzetében, hely van, de utazni is tudok ésszerű keretek között, solo palik ne írjanak. Akár a mai napra is.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6.
Leginkább 30 alatti bisex párokkal ismerkednék. Budapest -- Esztergom vonzáskörzetében, hely van, de utazni is tudok ésszerű keretek között, solo palik ne írjanak. Akár a mai napra is.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6.
Adatlapunk szerint ismerkednénk hetero alapon párral , nővel
Estét Hölgyek.
Budapesti ápolt férfi vagyok, aki ma nyitott, kedves Hölgyet meglátogatna kölcsönös ismerkedés, és örömszerzés céljából. Nem dohányzom.
Ha benned is ott a vágy, írj bátran
Budapesti ápolt férfi vagyok, aki ma nyitott, kedves Hölgyet meglátogatna kölcsönös ismerkedés, és örömszerzés céljából. Nem dohányzom.
Ha benned is ott a vágy, írj bátran

vazelinator

golf01
Lena