Ma hiába írsz, hiszen tegnap volt aktuális!
(Ez egy válasz zotya69 üzenetére (ma 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Írj elmenek hozad ma
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (tegnap 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 13:23
Mai nap délután 5 után fogadnék kellemes élvezkedésre szexpartnert. Hölgyek, urak, párok jelentkezzetek!
Sziasztok!
Ma esti kaland Budapest és környékén?
Kiváncsi hetero srácot keresek közös hokihoz,esetleg orálhoz,nem baj ha még sosem csináltad de már régóta foglalkoztat izgat a dolog.Légy nyitott laza de én azon leszek hogy ellazuljunk és jól érezzük magunkat.Csak az lesz amit Te szeretnél.Fontos hogy a csajok izgassanak és a punci
Szeresd a jó szexfilmeket mert én is szeretem nézni ha egy csak orálisan kényeztet!Pestmegyei nagyon igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok,helyem van!Irj bátran!
Szeresd a jó szexfilmeket mert én is szeretem nézni ha egy csak orálisan kényeztet!Pestmegyei nagyon igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok,helyem van!Irj bátran!
Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok. Érezzük jól magunkat! Írjatok bátran!
Hétfőn este szívesen kalandoznék Budapesten, szinte minden megoldás érdekel!! Hozzád tudok menni vagy autóban.
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Alsónémedi és környékéről valaki???
Sziasztok! Diszkrét párnak lennék házibarátja..
Sziasztok!
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze, orálon kívül másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
sziasztok vannaek e itt erre fele olyan párok ahol a ferfi tagot izgatna ha ketten kényeztetnenk közösen a kedves nejet? Hely kellene utazni tdunek!
Bp. 3. kerület-Piliscsaba-Esztergom vonalon keresek kikapcsolódást. Hölgy vagy hetero alapon pár társaságát keresem a mai napon egy kalandra. Nálad, nálam, szabadban...
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sziasztok! 21 éves szűz srácként keresnék hölgyet vagy pár hölgytagját Budapest és környékén.
Most indulunk sétálni és rosszalkodni kettesben a párommal Újbudán ! Adatlapunk szerinti pasi csatlakozhat ! Csak pü. kérünk !
Bp3 kerben ma estére keresek bi,vagy kivancsi sracot masztizni
Párral ismerkednénk tartósabb kapcsolat reményében szimpazia megléte esetén
Mai nap délután 5 után fogadnék kellemes élvezkedésre szexpartnert. Hölgyek, urak, párok jelentkezzetek!
Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!

vazelinator

istvan
Nika