Helló Hölgyek .
Mostanában egy laza kalandra éhes Pesti Hölgy
Mostanában egy laza kalandra éhes Pesti Hölgy
Sziasztok szívesen csatlakoznék ma este pàrokhoz vagy lànyhoz egy kis izgalmakra tàvolsàg nem akadàly BP..környèke..
Szivesen benne lennek ha most is jo neked
(Ez egy válasz csaksose22 üzenetére (tegnap 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Ma laza autos kalandot adnek
Bp-i vagyok es nő
Bp-i vagyok es nő
Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Budapesten lakom, utazni tudok, Viber, WhatsApp, Google chatem van.
Írjatok bátran!
Budapesten lakom, utazni tudok, Viber, WhatsApp, Google chatem van.
Írjatok bátran!
Holnap, Szilveszter délutánra keresünk pasikat egy kis partyhoz, ami Pesten lesz. Nem egész estés, csak délután! Zárjuk jól az évet. Viberen sokkal gyorsabb, ha az nincs, ne is írj. 35-45 év körüli, nem dohányzó, ápolt pasikat szeretnék
Sziasztok este valaki 2 kerület Adyliget környékén? Üdv Attila
Hölgyet párt keresek....
Kecskeméten keresek kíváncsi hetero pasit.
Sziasztok, hölgyhöz/párhoz csatlakoznék a társkereső profilomban leírtak alapján. Ha felkeltettem érdeklődésetek írjatok üzit
ui: Imádok férj által teleélvezett puncit tovább dugni. Szex után egy jó masszázs?
ui: Imádok férj által teleélvezett puncit tovább dugni. Szex után egy jó masszázs?
Ma estére még mindig keresek párt vagy hölgyet...
Tabu nincs!
Sziasztok! 40-es sok mindenre nyitott férfi vagyok. Kötetlen, laza időtöltésre keresek partnert, partnereket. Minél kevesebb a tabu, annál jobb. Intim 21/6, ha számít.
Diszkrét partnert keresek. Kézimunka, estleg orál napközben vagy korán reggel nálam. Én neked, viszonzás kizárt.
(Ez egy válasz Laszloanna üzenetére (tegnap 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok,
Ma estere keresunk szep apolt nagy farku kivancsi hetero vagy bisex sracot, maximum 40 eves korig.
Helyed legyen, utazni tudunk. Reszleteket megbeszeljuk, kerlek ugy irjatok hogy elerhetoseg is legyen ahol tudunk kepet cserelni. Koszi
Ma estere keresunk szep apolt nagy farku kivancsi hetero vagy bisex sracot, maximum 40 eves korig.
Helyed legyen, utazni tudunk. Reszleteket megbeszeljuk, kerlek ugy irjatok hogy elerhetoseg is legyen ahol tudunk kepet cserelni. Koszi
Sziasztok,
Ma délután Paskál fürdőben ismerkednénk 30-40 között.
Sziasztok
Ma hölgy,pár hölgy tagja kellemes autós kalandra?22.kerület környéke.
Privátban folytassuk ha valakinek szimpatikus vagyok
Ma hölgy,pár hölgy tagja kellemes autós kalandra?22.kerület környéke.
Privátban folytassuk ha valakinek szimpatikus vagyok

vazelinator

aspire9920
Dex