Sziasztok! Csütörtök, péntek egész nap várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn! Megbeszélés után nyitott vagyok sok mindenre! Köszönöm! Várom leveled!
Sziasztok, belevaló hölggyel randiznék Bp-en! Hely van, akár hozlak-viszlek
Sziasztok!
Fiatal értelmes fiúként szívesen ismerkednék hölgyekkel, esetenként párokkal is.
Fiatal értelmes fiúként szívesen ismerkednék hölgyekkel, esetenként párokkal is.
Sziasztok.
Bp vagy környéki Hölgy akár Ma,
egy laza kalandra
Bp vagy környéki Hölgy akár Ma,
egy laza kalandra

Ma estére vagy holnapra keresünk adatlapunk szerinti pasit aki masszázsban részesítené hölgytagunkat. Dugás nem, de a hálás kielégítés viszonzásul garantált. Csak privát üzenetre reagálunk.
Bp 3 kerben keresnek kivancsi hetero vagy bi sracot kozos masztizni mára.
Bp 3 kerben,bi vagy kivancsi hetero srac masztizni?
Sziasztok! Terhes Hölgyet vagy terhes Hölgy tagú párt szeretnék megismerni! Teljesen szex mentesen is érdekel!!
Sziasztok!
Ma este Bp-en pár, vagy hölgy?
Esetleg helyem is van a 9. kerületben!
Ma este Bp-en pár, vagy hölgy?
Esetleg helyem is van a 9. kerületben!
Harmincas budapesti pasi vagyok. Egyedül élek és igényt tartok a rendszeres minőségi szexre. Olyan hölggyel ismerkednék, aki nyitott volna találkozni velem.
Szeretek hosszan kényeztetően nyalni, játszani a puncival. Izgat ha természetesen szőrös vagy, de nem elvárás. Szeretek minél több orgazmust okozni. Könnyedén ki tudom belőled hozni a spriccelést ha hajlamos vagy rá.
Kellemes intim méretem van és én is élvezem ha kényeztetve vagyok. Szeretem a finom dolgokat, de vadabb is tudok lenni. A hosszabb együttlétek híve vagyok, érdemes itt alvással kalkulálni. Mindenre nyitott vagyok, ami kölcsönösen jó lehet. Anyagiaktól mentesen, kölcsönös szimpátia és bizalom alapján keresek.
Ha kicsit is tudsz azonosulni a leírtakkal, akkor keress bizalommal, nézzük meg egymást és adjunk az élvezetnek!
Szeretek hosszan kényeztetően nyalni, játszani a puncival. Izgat ha természetesen szőrös vagy, de nem elvárás. Szeretek minél több orgazmust okozni. Könnyedén ki tudom belőled hozni a spriccelést ha hajlamos vagy rá.
Kellemes intim méretem van és én is élvezem ha kényeztetve vagyok. Szeretem a finom dolgokat, de vadabb is tudok lenni. A hosszabb együttlétek híve vagyok, érdemes itt alvással kalkulálni. Mindenre nyitott vagyok, ami kölcsönösen jó lehet. Anyagiaktól mentesen, kölcsönös szimpátia és bizalom alapján keresek.
Ha kicsit is tudsz azonosulni a leírtakkal, akkor keress bizalommal, nézzük meg egymást és adjunk az élvezetnek!
Sziasztok,
Hétköznap napközbeni találkozóra keresünk Pest megyéből (Budaörs-Diósd) igényes, ápolt nagyméretű (min 20cm) borotvált, nem dohányzó, min 180 cm magas férfit 2ffi-1nő felálláshoz. Helyünk van. FFI bi kizáró ok!
Hétköznap napközbeni találkozóra keresünk Pest megyéből (Budaörs-Diósd) igényes, ápolt nagyméretű (min 20cm) borotvált, nem dohányzó, min 180 cm magas férfit 2ffi-1nő felálláshoz. Helyünk van. FFI bi kizáró ok!
Sziasztok!
Ápolt, szőrtelen, fiatal, vékony alkatú partnerem keresem alá-fölé rendelt játékokhoz. Kedves, normális értékrendem van, de szex közben mocskos vagyok
Ápolt, szőrtelen, fiatal, vékony alkatú partnerem keresem alá-fölé rendelt játékokhoz. Kedves, normális értékrendem van, de szex közben mocskos vagyok

Swinger buli szombat,lásd elözmény
Van most kint a reptérnél olyan aki szopatna szájba élvezéssel ?
Sziasztok!
Budapest és környékén párt kukkolnék, esetleg csatlakoznék hozzájuk.
13. kerületben lakok, utazni tudok.
Viber, whatsapp, Google Chat van.
Olyanok írjanak, akik mernek is találkozni, nem levelezőpartnert keresek!
Budapest és környékén párt kukkolnék, esetleg csatlakoznék hozzájuk.
13. kerületben lakok, utazni tudok.
Viber, whatsapp, Google Chat van.
Olyanok írjanak, akik mernek is találkozni, nem levelezőpartnert keresek!
Bp 3 kerben keresnek mostansag bi vagy hetero pasit masztizni.
Valentin napra keresnék a Páromnak (és persze magamnak) meglepetésre Párt. Olvassátok el a lapunkat, please!
Sziasztok, ma késő délután Monor vagy környeken valaki egy kis kaland?
Sziasztok !
Ma este várom kalandozni váró hölgyek jelentkezését. Pár is írhat de csak cuckold. Utazni és fogadni is tudok.
Ma este várom kalandozni váró hölgyek jelentkezését. Pár is írhat de csak cuckold. Utazni és fogadni is tudok.
Holnap reggeli órákban Dabas és környékén keresek biszex partnert. Legyél igényes és normális intim mérettel, mert ezt kapod te is.