Bi érdeklődésű párhoz csatlakoznék,orális,hármas finomságokra!
Sziasztok 2 kerület környékén valaki? Üdv Attila
Szub,Szub/Mazo, Mazohista szolganöt, rabszolgát, szexrabszolgamnak keresek nőt aki hozzám költözik vidékre, és aki nyitott,24/7 szolgálni! 53 éves domináns, férfi vagyok egyedül élek! Ha érdekel írjál levelet az adatlapomra!
Keresünk olyan nem dohányzó párt négyes gabalyodásra, ahol a férfi tag sem fél a saját nemétől.
Mi valós pár vagyunk, erről meggyőződhettek egy négyes videocsetben is, ahol a randit véglegesítjük.
Budapesten helyünk van, de utazni is tudunk.
Csak pároknak válaszolunk.
Mi valós pár vagyunk, erről meggyőződhettek egy négyes videocsetben is, ahol a randit véglegesítjük.
Budapesten helyünk van, de utazni is tudunk.
Csak pároknak válaszolunk.
Sziasztok! 40 éves, nem független, mások szerint nem rossz pasiként keresek Bp, Érd és ezek környékén most szombat délelőttre (akár délutánig is meg tudom oldani h szabad legyek délelőttől) hölgyet vagy párt. Sok menetes együttlétet keresnék.
Mai naptól csütörtökig Egerben leszünk találkoznánk szimpi párral kórházat nincsen. Vagy szimpi hölgyet egyedülálló pasik nem érdekelnek.
Sziasztok!
Feleségem nélkül keresek 50+ hölgyet vagy párt!
Feleségem nélkül keresek 50+ hölgyet vagy párt!
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Megismerkednék olyan fiúval,úrral akinek barátnője,felesége nem szeret vagy nem tud jól szopni,szeretnélek orálisan élvezésig szopni,izgatn akkor ameddig csak akarod,ha kisebb vagy túl nagy a méreted és ez okozott gondot,akkor irj nekem és igérem nem fogsz csalódni,csak ülsz a fotelomban és én kényeztetlek finoman hosszan,közben szexfilmet is nézhetsz!Nem várok viszonzást,lehetsz teljesen kezdő is e téren!Pestmegyei vékony igényes ápolt biszex fiú vagyok,irhatsz bárhonnanHelyem van!
Sziasztok. Valaki ma egy kis kalandra Őrbottyán vagy körnékén? Pár esetleg?
Holnap 6án szopnék szép tele faszt akár többet is
Sziasztok, Bp-en keresek szexi ruhákat kedvelő hölgyet, 48 éves hetero pasi vagyok, helyem is van.
Szia
Gergo vagyok, 30 eves urkent szivesem csatlakoznek hazasparhoz. Pest, illetve Komarom - Esztergom varmegyeben.
Nagy ciciket kedvelo ur vagy 40 es korosztaly leveleit is szivesen fogadom
Kerlek privatban irjatok.
Akar hosszabb tavra is...
Autovak mobilis tudok lenni. Privatban adok telefonszamot is.
Gergo vagyok, 30 eves urkent szivesem csatlakoznek hazasparhoz. Pest, illetve Komarom - Esztergom varmegyeben.
Nagy ciciket kedvelo ur vagy 40 es korosztaly leveleit is szivesen fogadom
Kerlek privatban irjatok.
Akar hosszabb tavra is...
Autovak mobilis tudok lenni. Privatban adok telefonszamot is.
Sziasztok! Olyan párokat, illetve nőket keresek, akik kifejezetten a nagy méretet kedvelik, vagy csak kipróbálnák, hogy milyen! Magas, sportos alkatom van, képeim vannak, utazni tudok! Helyileg Debrecen :P
38 éves szőrtelen nőies fiú szopna autóban vác-fót-veresegyház útvonalon,hely van,le is videózhatsz,idősebbek előnyben!le is köphetsz,le is nyelem!igény szerint parókát is felveszek,házhoz is megyek.
Szerdánként 2 részletben swinger maraton a Club Paradise-ban...
10-15-ig a hagyományosan legnagyobb nappali swinger foglalkozás. Határozottan célirányos foglalkozásokkal.
És este pedig 18-24-ig, egy kis hétközi SZAUNA party, jacuzzival és persze egyéb finomságokkal.
A szaunában csokis, jeges, mézes felöntések szaunamesterekkel.
xoxo
Mariann
p4u
10-15-ig a hagyományosan legnagyobb nappali swinger foglalkozás. Határozottan célirányos foglalkozásokkal.
És este pedig 18-24-ig, egy kis hétközi SZAUNA party, jacuzzival és persze egyéb finomságokkal.
A szaunában csokis, jeges, mézes felöntések szaunamesterekkel.
xoxo
Mariann
p4u
Sziasztok január 22 estére keresek párt vagy hölgyet Budapesten XIV. Kerületbe hellyel rendelkezem. Egész estére akár ☺️
Sziasztok, egy bevallós nőt keresek, hogy egy plázában, próbafülkében ismerkedjünk
Del BP, parok,soft...
Adatlapom szerint, a közelembe keresek.
Köszönöm
Köszönöm

vazelinator