Sziasztok!
Sportos férfiként keresek párt hetero alapon.
Sportos férfiként keresek párt hetero alapon.
Sziasztok!Esztergom-Dorog-Párkány-Solymár-Pomáz,és környékén átlagos alkatú Nő,Lány,Feleség Borotvált "ÉDESSÉGÉT" NYALNÁM ORGAZMUSIG...kedves,figyelmes,fürge nyelvű,ügyes kezű masszőr pasi vagyok...PUSZIK...
Nyitott igényes, tapasztalt férfiként Bevállalós kevés tabuval rendelkező párokkal találkoznék.
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Ma este szivesen meglatogatnálak pesten várom párok jelentkezését enyhe bi ok.
Üdv
Mai napon keresnék hölgyet kellemes találkozóhoz.Nyitott vagyok izgalmas,élvezetes kalandra.
Egyeztessünk privátban hogy kinek mihez lenne kedve.
Szép napot Mindenkinek
Mai napon keresnék hölgyet kellemes találkozóhoz.Nyitott vagyok izgalmas,élvezetes kalandra.
Egyeztessünk privátban hogy kinek mihez lenne kedve.
Szép napot Mindenkinek
Sziaaztok!
Hàzaspàrt keresek kellemes kalandra,kikapcsolódàsra.
!Budapest +100km
Hàzaspàrt keresek kellemes kalandra,kikapcsolódàsra.
!Budapest +100km
Sziasztok ma valaki szex Tokodaltárón van helyem !
Van esetleg olyan pár itt, aki szeret afterezni?
Páert keresünk ma estére
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Párral szeretnék ismerkedni
Ha még sosem kényeztetett fiú orálisan de kipróbálnád,izgatna,akkor várom mielőbbi válaszod!viszonzást NEM várok,kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod és el is jössz hozzám!Igényes ápolt vékony srác vagyok,orális kényeztetésemben nem fogsz csalódni!Pestmegyei hellyel rendelkező srác vagyok!Közben néhetsz szexfilmet is!A lényeg hogy Neked jó legyen!
Sziasztok sportos 40-es pasi extra mérettel jatszotarsat keres ma ester 12 ker normafa környéke de utazni is tudok kizárólag hetero alapon szép estét
Estét hölgyek.
Pesten hölgy ma, (pár hetero alapon) városligetben vagy margitsziget japán kert és környékén egy kis kaland.
Pesten hölgy ma, (pár hetero alapon) városligetben vagy margitsziget japán kert és környékén egy kis kaland.
Sziasztok!
23 éves vagyok átlagos/sportos srác vagyok.
Szopni szeretnék valakit ma minél hamarabb, helyem nincs .
Helyileg a Corvin negyed környékén, de autóba is jó nekem
Ha érdekes lehet elem képeit es videóit nézzétek közbe
(22eves vörös alacsony csajszi)
23 éves vagyok átlagos/sportos srác vagyok.
Szopni szeretnék valakit ma minél hamarabb, helyem nincs .
Helyileg a Corvin negyed környékén, de autóba is jó nekem
Ha érdekes lehet elem képeit es videóit nézzétek közbe
(22eves vörös alacsony csajszi)
Ma este 50+ feletti párral kalandoznék. Helyem van a 14. kerületben de utazni is tudok. 40-es, ápolt, igényes hetero pasi vagyok.
Aktív partnerem keresem,nagyon kevés tapasztalattall,kedves,normális lehetőleg szintén hetero kapcsolatban élő férfi személyében diszkrét,rendszeres kapcsolatra.
Mobilis vagyok,de hellyel nem rendelkezem.
Mobilis vagyok,de hellyel nem rendelkezem.
Sziasztok szexi ruhákat kedvelő hölggyel randiznék Bp-en. Van pár kép az adatlapomon és helyem is van..
Sziasztok este valaki 2 kerület Adyliget környékén? Üdv Attila
Hét végére keresek, aktív, szopató, kúró pasikat! Helyem van! Nagy fasszal előnyben... Passzív pasi vagyok... Nyelesd velem, mély torokra....Fiatalt, keresek..

vazelinator

jean2