Sziasztok!
Heteró alapon ,budapesti pár, illetve hölgy hosszútávú jatszótársa lennék!
Heteró alapon ,budapesti pár, illetve hölgy hosszútávú jatszótársa lennék!
Sziasztok most Csepel környékén valaki sexre?
sziasztok kiprobalnek egy izgis dolgot nyitott párokkal akik tudnanak fogadni azaz lenne helyuk!
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Estét. Pest,vagy szűk környékén hölgy akár mostanában egy kis (orál ..)kalandra. Akár párja előtt..
Ohh, irigykedek akik ma csatlakozhatnak hozzátok.
(Ez egy válasz szimpipar0618 üzenetére (2024. 12. 20. péntek 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 20. péntek 17:13

Sziasztok !
Ma estére keresünk játszótársakat, adatlapunk alapján. Most fogadni és ésszerű távon belül utazni is tudunk.
Ma estére keresünk játszótársakat, adatlapunk alapján. Most fogadni és ésszerű távon belül utazni is tudunk.
Szép napot. Nincs hol? Szívesen fogadok de persze utazok is ma högy vagy párhoz. Ma holnap . Masszázs is.
Sziasztok,
Szentendre es kke?
Sportos bi uni srac vagyok, helyem van
Szentendre es kke?
Sportos bi uni srac vagyok, helyem van
Sziasztok !
Sziasztok. Valaki chat vagy skype?
Hölgyek párok
Hölgyek párok
2 pasi 1 lány vagy 3 pasi 1 lány
30 éves hetero srácok vagyunk haverommal
Keresünk csajszit vagy párt akit izgat a fent leírtak
180/85kg kék szemű barna hajú nagyfarku srác vagyok
Haverom 175/76kg szinten kék szemű barna hajú
Jófej, laza srácok vagyunk sokat hülyéskedünk, nevetünk, nevettetünk
Budapest és környékéről keresünk
Viber , Google chat vagy Skype ahol tudunk kommunikálni
Írj privibe elérhetőséget vagy írok én
És küldünk képet.
Remélem lesz jelentkező
30 éves hetero srácok vagyunk haverommal
Keresünk csajszit vagy párt akit izgat a fent leírtak
180/85kg kék szemű barna hajú nagyfarku srác vagyok
Haverom 175/76kg szinten kék szemű barna hajú
Jófej, laza srácok vagyunk sokat hülyéskedünk, nevetünk, nevettetünk
Budapest és környékéről keresünk
Viber , Google chat vagy Skype ahol tudunk kommunikálni
Írj privibe elérhetőséget vagy írok én
És küldünk képet.
Remélem lesz jelentkező
Ma vagy holnapra keresek női partnert Budapesten (Intim méretem 19cm hosszú, 5.2cm vastag). Kép, videó profilomon. Szép hétvégét!
Nagyméretü pasit keresünk !! Vagy igényes párokat !!
Sziasztok ! Van esetleg olyan Pár ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi veri egymásnak és be is kapják és a Hölgyet is ki lehet nyalni és szereti,ha két Pasi kényezteti !!! Csak Bi párok !! Lehetőleg Budapest és környékén!
Jóképű, intelligens és nagy mérettel rendelkező igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul

Ma Bp napközben ? Szex
Párként hölgyet(Csak hölgyet) keresnénk Budapesten és környékén a hétvégén mindkettőnk örömére. Az elképzeléseink szerint találkozás, ismerkedés, esetleg valami közös program jó lenne. Helyünk van, de akár utazni is tudunk.
Sziasztok.Idősebb Párt vagy Hölgyet keresek!! Kölcsönös szimpátia fontos!!Légy igényes és normális!!!
Sziasztok vasárnap hajnal tájt Megyek budapestre a reptérre és erre az idöre hölgyet esetleg párhoz be ugranék vagy autos kaland is lehet én egy 31 éves független srác vagyok

Dányból keresek srácot!
Diszkréció maximális!
Privátba írj. Köszönöm!!!
Diszkréció maximális!
Privátba írj. Köszönöm!!!