Reptér - Budapest és környékén pár vagy hölgy?
Sziasztok!
Budapesten, vagy Pest közvetlen környékén keres esetleg valaki normális, értelmes/intelligens, enyhén sportos pasi társaságot 12.14-én szombaton estére?
Tudom kicsi az esély, de hátha...
Budapesten, vagy Pest közvetlen környékén keres esetleg valaki normális, értelmes/intelligens, enyhén sportos pasi társaságot 12.14-én szombaton estére?
Tudom kicsi az esély, de hátha...
Jóképű, intelligens és nagy mérettel rendelkező igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul

Sziasztok, szexéhes popsipuncit dugni szerető 30-40-es pasikkal ismerkednék.. ha te sem kapod meg otthon, amit szeretnél jelezz, hátha egymást keressük..

Sziasztok.Hölgyeket keresek 20-60 éves korig,sexkalandra.50es àpolt,diszkrét pasi vagyok.
Sziasztok
Mostanában hölgy,esetleg pár hölgy tagja hetero alapon Campona és környéke.
Privátban egyeztessük elképzeléseinket.
Üdv.
Mostanában hölgy,esetleg pár hölgy tagja hetero alapon Campona és környéke.
Privátban egyeztessük elképzeléseinket.
Üdv.
Sziasztok!
Ma este pár vagy hölgy aki szivesen kalandozna?
Ma este pár vagy hölgy aki szivesen kalandozna?
szep napot kipobalnek egy izgis dolgot egy enyhe bi párral ha lenne itt egy ilyen pár? Hely kellene utazni tudnek!
sziasztok
30 éves 180/87 kg, kék szemű, barna hajú srác
ápolt, rendezett fogakkal !
!
szívesen találkoznék párokkal, vagy egyedülálló nőkkel
egyedül, vagy esetleg legjobb haverommal együtt, nyugi heterok vagyunk.
haverom is 30 éves
nekem 22cm odalent, haveromnak 16-17 cm
remélem összejön egy találka
privátban adunk nagyon szívesen email címet is és telefonszámot is viber miatt.
30 éves 180/87 kg, kék szemű, barna hajú srác
ápolt, rendezett fogakkal !

szívesen találkoznék párokkal, vagy egyedülálló nőkkel
egyedül, vagy esetleg legjobb haverommal együtt, nyugi heterok vagyunk.
haverom is 30 éves
nekem 22cm odalent, haveromnak 16-17 cm
remélem összejön egy találka
privátban adunk nagyon szívesen email címet is és telefonszámot is viber miatt.
Hello,
Budapesti párokhoz csatlakoznék vagy kukkolnék ma este!
Írjatok bátran!
Budapesti párokhoz csatlakoznék vagy kukkolnék ma este!
Írjatok bátran!
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Sziasztok!
Ma 10 óra körül a Szépvölgyin hölgy vagy pár találkozna egy fiatal fiúval?
Ha igen akkor írj és beszéljük meg a részleteket.
Én ott leszek!
Ma 10 óra körül a Szépvölgyin hölgy vagy pár találkozna egy fiatal fiúval?

Ha igen akkor írj és beszéljük meg a részleteket.

sziasztok
biszex párokkal ismerkedünk,lehetőleg uni vagy passziv bi férfitagú párokkal
nálunk a pasi leginkább aktív bi
többes szexben jártas sokat tapasztal pár vagyunk
helyünk van,utazni is tudunk az országban bármerre
kevés a tabu
írjatok,ismerkedjünk
csók Andi és András
biszex párokkal ismerkedünk,lehetőleg uni vagy passziv bi férfitagú párokkal
nálunk a pasi leginkább aktív bi
többes szexben jártas sokat tapasztal pár vagyunk
helyünk van,utazni is tudunk az országban bármerre
kevés a tabu
írjatok,ismerkedjünk
csók Andi és András
Sziasztok!
Ma délelőtt szopnék szopnék Budapesten belül. Helyem nincs.
Ma délelőtt szopnék szopnék Budapesten belül. Helyem nincs.
Szia gyönyörű! Szexi, szubmisszív, mazochista, szenvedélyes nőt vagy ilyen hölgy tagú párt keresek. Mindenféle jóra.
Sziasztok!
Én Domináns, enyhén szadista, ól szituált budapesti férfiként keresek szub/mazo hajlamú érett, szexi partnert, aki tudja mit akar és szeretné megélni a vágyait akár párként hármasban.. Laza, jó humorú, nyitott vagyok, aki szeret kapcsolódni a szexen kívül is. Eszközök használatában van már némi tapasztalatom, de minden csak rajtatok múlik. Az én élvezetemet a hölgy öröme adja. Imádom a masszázst és kölcsönösséget, adni is kapni is. Tudom, a korhatárból kicsúszok, de ha kivételesen ettől eltekintetek és adunk egy esélyt egy beszélgetésnek, akkor bármi lehet. Ha nem akkor beszélgettünk egy jót. Tök oké. Fogadni tudlak, saját lakásban élek egyedül.
Közös időtöltés, bulizás is szóba jöhet.
Ha van kedvetek ismerkedni, kérdezzetek nyugodtan. Remélem élőben is lesz alkalmunk találkozni. Küldj magadról képet kérlek.
Szép napot!
Gábor
Sziasztok!
Én Domináns, enyhén szadista, ól szituált budapesti férfiként keresek szub/mazo hajlamú érett, szexi partnert, aki tudja mit akar és szeretné megélni a vágyait akár párként hármasban.. Laza, jó humorú, nyitott vagyok, aki szeret kapcsolódni a szexen kívül is. Eszközök használatában van már némi tapasztalatom, de minden csak rajtatok múlik. Az én élvezetemet a hölgy öröme adja. Imádom a masszázst és kölcsönösséget, adni is kapni is. Tudom, a korhatárból kicsúszok, de ha kivételesen ettől eltekintetek és adunk egy esélyt egy beszélgetésnek, akkor bármi lehet. Ha nem akkor beszélgettünk egy jót. Tök oké. Fogadni tudlak, saját lakásban élek egyedül.
Közös időtöltés, bulizás is szóba jöhet.
Ha van kedvetek ismerkedni, kérdezzetek nyugodtan. Remélem élőben is lesz alkalmunk találkozni. Küldj magadról képet kérlek.
Szép napot!
Gábor
Budapesten csinos lányhoz/ párhoz csatlakoznék hétfőn napközben. Sok tapasztalatom van mindkét felállásban. Írjatok bátran! Szép hétvégét!
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Nagyobb méretet kedvelő Hölgyet, vagy párhoz csatlakoznék..
Szia, írtam.
(Ez egy válasz Movie üzenetére (2024. 12. 07. szombat 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 07. szombat 21:09

Ha izgatna hogy ráélvezz barátnőm finom punci illatú bugyijaira akkor várom válaszod..Fontos hogy tudj utazni.
Pestmegyei vagyok,helyem van.Csak komolyak irjanak!
Pestmegyei vagyok,helyem van.Csak komolyak irjanak!