Sziasztok!
Reptér vagy Budapest és környékén pár vagy hölgy?
Reptér vagy Budapest és környékén pár vagy hölgy?
Sziasztok!
Párt keresünk ma estére,Budapesten.
Párt keresünk ma estére,Budapesten.
45 éves kortól keresek bi/hetero férfit, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be. Odaadó bi passzív vagyok, Egerből.
Sziasztok!
Budapest és környékén párt kukkolnék, esetleg csatlakoznék hozzájuk.
13. kerületben lakok, utazni tudok.
Viber, whatsapp, Google Chat van.
Olyanok írjanak, akik mernek is találkozni, nem levelezőpartnert keresek!
Budapest és környékén párt kukkolnék, esetleg csatlakoznék hozzájuk.
13. kerületben lakok, utazni tudok.
Viber, whatsapp, Google Chat van.
Olyanok írjanak, akik mernek is találkozni, nem levelezőpartnert keresek!
Sziasztok!
Ma este pár vagy hölgy Budapest, reptér és környékén aki szivesen ismerkedne?
Ma este pár vagy hölgy Budapest, reptér és környékén aki szivesen ismerkedne?
Sziasztok.
Együtt élő párként keresünk többes szexre partnereket.
L:30 éves biszex.
F:34 éves hetero.
Helyünk Tatán van de észszerű keretek között szívesen utazunk esetleg klubban is találozhatunk.
Párokat keresünk egymás előtti illetve párcserés szexre,lányos játékokra.
Beszálló harmadiknak félnek is keresünk lányokat illetve pasikat cuckoldra és hármas szexre is.
Együtt élő párként keresünk többes szexre partnereket.
L:30 éves biszex.
F:34 éves hetero.
Helyünk Tatán van de észszerű keretek között szívesen utazunk esetleg klubban is találozhatunk.
Párokat keresünk egymás előtti illetve párcserés szexre,lányos játékokra.
Beszálló harmadiknak félnek is keresünk lányokat illetve pasikat cuckoldra és hármas szexre is.
Ha izgatnak a finom punci illatú bugyik,és szivesen hokizol rájuk,akkor gyere el hozzám és csináljuk együtt a barátnőm
fehérnemúire. akkor irj mielőbb.Helyem van Pestmegyében.Kérlek csak akkor irj ha valóban el is jössz és van esti szabad időd.Csak személyes találkozás érdekelDiszkréció!
fehérnemúire. akkor irj mielőbb.Helyem van Pestmegyében.Kérlek csak akkor irj ha valóban el is jössz és van esti szabad időd.Csak személyes találkozás érdekelDiszkréció!
Bi passzív vagyok, szívesen megismerkednék bi aktív egyenruhás, öltönyös pasival, Eger és környéke, 40es, 50es férfias írjon.
Nagy farkú vagy logós zacsival rendelkező hetero vagy bi sracot keresek közös masztizashoz mára bpn.
Valaki ismer olyan lehetőséget oldalt vagy valami fórumot ahol lehet is valós párokkal ismerkedni?
Privátban légyszi
Privátban légyszi
50 es bisex romapar vagyunk szőrös punci formás popsi Bp cuckold vagy bi hármas ma reggel délelőtt folyamán hely kell
Autós kaland?
Szuper jó buli volt!Köszönjük a 4 új párnak aki meglátogatott bennünket.Igazi szuper jóhangulattal telt az este.Melitta
Sziasztok!
Most párt fogadnánk!
Budapesten,enyhe bi női részről, férfi szigorúan hetero!
Egymás mellett,max orális pár csere.
Fényképet nem kérünk,nem küldünk.
Videó hívás!
Most párt fogadnánk!
Budapesten,enyhe bi női részről, férfi szigorúan hetero!
Egymás mellett,max orális pár csere.
Fényképet nem kérünk,nem küldünk.
Videó hívás!
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Imádok puncit nyalni, erotikus masszázzsal kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Privát üzenetben jelentkezzen az, aki komolyan is gondolja a találkozást.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Imádok puncit nyalni, erotikus masszázzsal kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Privát üzenetben jelentkezzen az, aki komolyan is gondolja a találkozást.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Szép estét! Egész éjjel szabad vagyok, párok vagy hölgyek társaságát értékelném!
Sziasztok.
Bp vagy környéki Hölgy(pár) akár Ma
egy laza kalandra
Bp vagy környéki Hölgy(pár) akár Ma
egy laza kalandra

Hali
Valaki tud nyilvános glory helyet??
Valaki tud nyilvános glory helyet??
ma szauna est,Jövőhéten valentin napi swinger buli
Harmincas budapesti pasi vagyok. Egyedül élek és igényt tartok a rendszeres minőségi szexre. Olyan hölggyel ismerkednék, aki nyitott volna találkozni velem.
Szeretek hosszan kényeztetően nyalni, játszani a puncival. Izgat ha természetesen szőrös vagy, de nem elvárás. Szeretek minél több orgazmust okozni. Könnyedén ki tudom belőled hozni a spriccelést ha hajlamos vagy rá.
Kellemes intim méretem van és én is élvezem ha kényeztetve vagyok. Szeretem a finom dolgokat, de vadabb is tudok lenni. A hosszabb együttlétek híve vagyok, érdemes itt alvással kalkulálni. Mindenre nyitott vagyok, ami kölcsönösen jó lehet. Anyagiaktól mentesen, kölcsönös szimpátia és bizalom alapján keresek.
Ha kicsit is tudsz azonosulni a leírtakkal, akkor keress bizalommal, nézzük meg egymást és adjunk az élvezetnek!
Szeretek hosszan kényeztetően nyalni, játszani a puncival. Izgat ha természetesen szőrös vagy, de nem elvárás. Szeretek minél több orgazmust okozni. Könnyedén ki tudom belőled hozni a spriccelést ha hajlamos vagy rá.
Kellemes intim méretem van és én is élvezem ha kényeztetve vagyok. Szeretem a finom dolgokat, de vadabb is tudok lenni. A hosszabb együttlétek híve vagyok, érdemes itt alvással kalkulálni. Mindenre nyitott vagyok, ami kölcsönösen jó lehet. Anyagiaktól mentesen, kölcsönös szimpátia és bizalom alapján keresek.
Ha kicsit is tudsz azonosulni a leírtakkal, akkor keress bizalommal, nézzük meg egymást és adjunk az élvezetnek!