Érdekel a dolog ha még aktuális
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 11. 18. hétfő 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 18. hétfő 13:42
Törölt felhasználó (4712073)

Sziasztok!
11.20.-ára esti kezdéssel Budapesti privát helyszínre keresünk egy férfit aki használná erősen sub párom. Akivel le volt egyeztetve lemondta sajnos, ezért keresünk. Kérjük CSAK olyan írjon aki BIZTOSAN el tudna jönni! Kor, testalkat nem akadály.
11.20.-ára esti kezdéssel Budapesti privát helyszínre keresünk egy férfit aki használná erősen sub párom. Akivel le volt egyeztetve lemondta sajnos, ezért keresünk. Kérjük CSAK olyan írjon aki BIZTOSAN el tudna jönni! Kor, testalkat nem akadály.
párhoz csatlakoznék a hölgy örömére, hosszú távra keresek (friends with benefit alapon) rendszeresen tudok utazni megbeszélés kérdése(a távolság nekem nem probléma). Részletek privátban
Holnap reggel 7-9ig part keresnenk a 3. Keruletbe
Hétköznap ráérő,nagy intimet kedvelő Hölgyet/Párt keresek kellemes kikapcsolódásra!
Nagyon fontos hogy igényes legyen az illető,és ne akarjon hetekig írogatni!
Nagyon fontos hogy igényes legyen az illető,és ne akarjon hetekig írogatni!
Hölgyek lábait kényeztetném Fóton és környékén. Skype, Google chat, Snap van.
Sziasztok!
Sziasztok. Tata és Tatabánya vonzáskörzetében keresek kényeztetésre hölgyet. Bármikor, előre megbeszélt időpontban
Bisex párt keresek minden jóra.Szopass meg a pároddal élvezz ránk…
Jo reggelt.
Van itt a közelembe esetleg olyan pár aki igényelne engem az adatlapom szerint?
Nagykáta
Tápiószentmárton
Farmos
Cegléd
És környéke.
Köszönöm.
Van itt a közelembe esetleg olyan pár aki igényelne engem az adatlapom szerint?
Nagykáta
Tápiószentmárton
Farmos
Cegléd
És környéke.
Köszönöm.
Sziasztok! Ápolt, igényes, mások szerint helyes, nem független pasiként keresek lányt/hölgyet/párt: a következő két hétben valamikor, egy előre egyeztetett napra kivennék egy nap szabadságot, így reggel 8-9-től kb. délután 4-5-ig együtt lehetnénk és egész nap mehet a szex. Ha te bírni fogod, én bírni fogom smile 18/4 intimmel tudok szolgálni, a szexuális fantázia, kultúra fontos, szeresd az anált és ne finnyáskodj, ha spermáról van szó! Lehetsz nálam jóval fiatalabb vagy korban érettebb is, telt alkat kifejezetten előny! Hely kell majd. Helyileg Bp és környéke jöhet szóba.
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Csütörtökre keresek párt hármas örömökre, napközben is van helyem, akár csak nézlek titeket vagy besegítek ahogy kéritek
Sziasztok! Budapesten 30eves férfi vagyok nagy mérettel, Bpn keresek kedves hölgyet vagy párt közös kikapcsolódásra szex kapcsolatra.
Sziasztok.Elhanyagolt,magányos hölgyeket keresek 20 - 60 éves korig szex kapcsolatra.50 és ápolt,diszkrét potens pasi vagyok.
Szép reggelt!
A hetem minden estéje magányos!
Szívesen tölteném bármelyik éjszakát hölgy vagy pár társaságában!
Sportos,odaadó és kitartó vagyok 20/5-ös intimmel!
A hetem minden estéje magányos!
Szívesen tölteném bármelyik éjszakát hölgy vagy pár társaságában!
Sportos,odaadó és kitartó vagyok 20/5-ös intimmel!
Sziasztok!
Ingyenes egész testes masszázsra keresek sportos alanyt. Most tanultam masszírozni, egész testes sport vagy relax, olajjal - masszázs ágyon.
Írj üzenetet, ha szeretnél jönni. (Budapest)

Írj üzenetet, ha szeretnél jönni. (Budapest)
Sziasztok!
Hétfő estére keresünk egy 40-es, minimum180 cm magas Bp.-i férfit, aki fogadni tud!
Hétfő estére keresünk egy 40-es, minimum180 cm magas Bp.-i férfit, aki fogadni tud!
Sziasztok!
Ma estére keresek aktív partnert. (Bp.) Helyem sajnos nincs. Vékony, passzív srác vagyok.
Ma estére keresek aktív partnert. (Bp.) Helyem sajnos nincs. Vékony, passzív srác vagyok.
Pár vagy hölgy ma esti kalandra?
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?