Sziasztok! Budapesten 30eves férfi vagyok nagy mérettel, Bpn keresek kedves hölgyet vagy párt közös kikapcsolódásra szex kapcsolatra.
Sziasztok.Elhanyagolt,magányos hölgyeket keresek 20 - 60 éves korig szex kapcsolatra.50 és ápolt,diszkrét potens pasi vagyok.
Szép reggelt!
A hetem minden estéje magányos!
Szívesen tölteném bármelyik éjszakát hölgy vagy pár társaságában!
Sportos,odaadó és kitartó vagyok 20/5-ös intimmel!
A hetem minden estéje magányos!
Szívesen tölteném bármelyik éjszakát hölgy vagy pár társaságában!
Sportos,odaadó és kitartó vagyok 20/5-ös intimmel!
Sziasztok!
Ingyenes egész testes masszázsra keresek sportos alanyt. Most tanultam masszírozni, egész testes sport vagy relax, olajjal - masszázs ágyon.
Írj üzenetet, ha szeretnél jönni. (Budapest)

Írj üzenetet, ha szeretnél jönni. (Budapest)
Sziasztok!
Hétfő estére keresünk egy 40-es, minimum180 cm magas Bp.-i férfit, aki fogadni tud!
Hétfő estére keresünk egy 40-es, minimum180 cm magas Bp.-i férfit, aki fogadni tud!
Sziasztok!
Ma estére keresek aktív partnert. (Bp.) Helyem sajnos nincs. Vékony, passzív srác vagyok.
Ma estére keresek aktív partnert. (Bp.) Helyem sajnos nincs. Vékony, passzív srác vagyok.
Pár vagy hölgy ma esti kalandra?
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Jövőhéten a hét minden napján fogadnék párt ceglédi lakásomon, hetero ffi, nő személyében!
Belevaló féfias pasival ismerkednék ma este fele Budapesten.
Eger környékéről, bi aktív férfi, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna?
Sziasztok,
Párral ismerkednék, akár hosszabb távra.
Cuckoldba, hármasban tapsztalattal rendelkező 30 éves 77 kg, 185cm magas férfiként.
Budapest, Pest megye.
Párral ismerkednék, akár hosszabb távra.
Cuckoldba, hármasban tapsztalattal rendelkező 30 éves 77 kg, 185cm magas férfiként.
Budapest, Pest megye.
Sziasztok!
Ma este Budapesten kukkolója lennék párnak! Szimpátia esetén szívesen beszállok!
Képek vannak fent!
A 13. kerületben lakom, utazni tudok!
Viberem, Whatsapp-om, Google Chat-én van!
Ma este Budapesten kukkolója lennék párnak! Szimpátia esetén szívesen beszállok!
Képek vannak fent!
A 13. kerületben lakom, utazni tudok!
Viberem, Whatsapp-om, Google Chat-én van!
Sziasztok!
Sziasztok! Hétfőn késő délután a Blaha környékén hölgy vagy pár?
Most egy pár vagy unatkozó hölgy Bpen, akit egy 40 éves pasi meglátogathatna?
Kecskemét, nkorös térsége? Ma éjszaka kocsidban szívesen leszoplak. Meg is baszhatsz ha akarsz. Passzív köcsög vagyok. Macis, idős előnyben.
Helló!
Holnap délben a Széchenyi fürdőben nem csatlakozna kalandvágyó hölgy egy szórakoztató kandúrhoz
Holnap délben a Széchenyi fürdőben nem csatlakozna kalandvágyó hölgy egy szórakoztató kandúrhoz
Most valaki?
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra