Szopatnek most 20ker
sziasztok elojatekként erotikus masszirozast kedvelo párokkal ismerkednekl. hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok! Budapesten egyedül élő, magára és környezetére igényes srácként párok társaságát keresem a mai napon.
Ilyen téren nem vagyok tapasztalatlan, volt már részem hasonlóban. Diszkréció, intelligencia, és igényes részemről adott és elvárt partnereimtől is.
Profilomon láthattok rólam képeket is. Ha bármi egyéb kérdésetek lenne, vagy felkeltettem az érdeklődésetek, várom leveletek!
Üdv,
B
Ilyen téren nem vagyok tapasztalatlan, volt már részem hasonlóban. Diszkréció, intelligencia, és igényes részemről adott és elvárt partnereimtől is.
Profilomon láthattok rólam képeket is. Ha bármi egyéb kérdésetek lenne, vagy felkeltettem az érdeklődésetek, várom leveletek!
Üdv,
B
Sziasztok!Nov 2 szauna est.Duplicatos Ludos naturista wellness és sw park. Privàt érdeklődés!
Szép napot
Holnapi napon megint szabad vagyok.
Hölgyek / párok !
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Várom a jelentkezést, csak bátran
Holnapi napon megint szabad vagyok.
Hölgyek / párok !
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Várom a jelentkezést, csak bátran

11.kerben most rá érő hölgyet fogadnék egy szenvedélyes együttlétre.
18-45 között keresek átlagos hölgyet, akár párok is érdekelhetnek, ha megvan a nyitottság. Jóképű, normális pasi vagyok.
Eger környékéről, valaki, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna?
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok!
Kötöttségektől mentes szex kapcsolatot keresek. Budapesti hölggyel randiznék 18-40 éves korig.
Diszkrécio és hely adott!
Üdv
Z
Kötöttségektől mentes szex kapcsolatot keresek. Budapesti hölggyel randiznék 18-40 éves korig.
Diszkrécio és hely adott!
Üdv
Z
Jó reggelt! Köszönjük a két srácnak az élményt tegnap a Turulnál! Ma újra megyünk
(ui: költői kérdés a kamusokhoz. Miért pocsékoltok ennyi energiát abba, hogy embereket átverjetek? Remélem olvasod)

(ui: költői kérdés a kamusokhoz. Miért pocsékoltok ennyi energiát abba, hogy embereket átverjetek? Remélem olvasod)
Ma délutàn 5 ig van râérös hölgy a Keleti környékén akit kényeztethetnék?
Sziasztok.
November 30.án igényes privát bulit szevezünk Kecskeméten!Nagyon igényes környezetben,válogatott vonzó jó fej párokkal,profitmentesen!
Várjuk normál vagy sportos testalkatú PÁROK jelentkezését 50 éves korig!
Részletekért bátran keressetek privátban!!
November 30.án igényes privát bulit szevezünk Kecskeméten!Nagyon igényes környezetben,válogatott vonzó jó fej párokkal,profitmentesen!
Várjuk normál vagy sportos testalkatú PÁROK jelentkezését 50 éves korig!
Részletekért bátran keressetek privátban!!
November közepén megyek haza! Hölgy/pár wellnessre ismerkedni aztán majd meglátjuk! Én vagyok a meghívó!
sziasztok, vasárnapi ruhapróba a 11. kerületben hölgyeknek? részletek az adatlapomon... csók
Sziasztok.
Hölgy (pár)Mostanában Pesten vagy szük környékén 1 laza kalandra
Hölgy (pár)Mostanában Pesten vagy szük környékén 1 laza kalandra

Ha van csaj, aki ki szeretné nyalatni magát ma este Bp-n, írjon. Bármeddig nyallak, többször is. Nem kell viszonozni, csak élvezni. Adatlapom van.
Igényes, ápolt, értelmes, figyelmes férfi vagyok.
Igényes, ápolt, értelmes, figyelmes férfi vagyok.
Sziasztok. Irtam.
(Ez egy válasz Eraera üzenetére (2024. 10. 26. szombat 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 26. szombat 17:36

Sziaszt beok! Ma Pesten vagyunk. Potens, nagy mérettel rendelkező férfit keresünk hetero alapo Ftn.
Izgalmas estét, mindenkinek. Szeretnék találkozni párral, hölggyel. Ezért akinek lenne kedve, vele, velük szívesen ismerkednék.
Sziaszt beok! Ma Pesten vagyunk. Potens, nagy mérettel rendelkező férfit keresünk hetero alapo Ftn.