Hello,
Budapesti párokhoz csatlakoznék vagy kukkolnék ma este!
Írjatok bátran!
Budapesti párokhoz csatlakoznék vagy kukkolnék ma este!
Írjatok bátran!
Sziasztok! Mai napon szívesen csatlakoznék párhoz a hölgy örömére. Privátban várom az üzenetet, e-mail viber van
------ > Egerből vagy a környékéről, bi aktív férfit keresek, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna, van ilyen? +40,+50
Sziasztok!
Hölgyet vagy párt keresek akikhez csatlakozhatnék ma vagy holnap este ,éjszaka!Ápolt,igényes 40 éves férfi vagyok Pest megyébôl!Privát üzeneteket várok! Szívesen megyek,de hozzám is jöhettek Diósdra!
Hölgyet vagy párt keresek akikhez csatlakozhatnék ma vagy holnap este ,éjszaka!Ápolt,igényes 40 éves férfi vagyok Pest megyébôl!Privát üzeneteket várok! Szívesen megyek,de hozzám is jöhettek Diósdra!
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Sziasztok! Vasárnap délelőtt házhoz megyek, ha szeretnétek egy izgalmas kalandot. Csak olyan pár írjon, akik valóban szeretnének egy jót szexelni hármasban!
En raerek ma !!
(Ez egy válasz Vivike_popsis üzenetére (2024. 12. 06. péntek 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször is. Szex is lehet, de nem kötelező. Cserébe bármit megteszek nektek, ahogy szeretnétek. Én egy ápolt, intelligens, biszex fiú vagyok. Írjatok! Távolabbról is várom a jelentkezéseteket, tudok menni.
Sziasztok!
Hétvégére keresek egy csinos diszkrét lányt/hölgyet. Helyem van. Szexszeljük át a hétvégét. Helyileg Budapest 11.kerben van helyem, fogadni tudok. smile
Üdv
Z
Hétvégére keresek egy csinos diszkrét lányt/hölgyet. Helyem van. Szexszeljük át a hétvégét. Helyileg Budapest 11.kerben van helyem, fogadni tudok. smile
Üdv
Z
Laza,nyitott, igényes, bevállalós, extrém, bizarr szexet szertő, 49 éves perverz macis pasi vagyok, keresek hasonló , laza, nyitott, bevállalós,bizarr / extrém szexet kedvelő nőt/párt alkalmi vagy hosszú távú kapcsolatra.
Mára keresek baszni szerető férfias pasit, pasikat
Jóképű, intelligens és nagy mérettel rendelkező igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul

Sziasztok!
Én szívesen látnak titeket (Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2024. 12. 06. péntek 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 06. péntek 15:49
Én szívesen látnak titeket (Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2024. 12. 06. péntek 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok. Ma este hellyel rendelkező potens pasit keresünk Budapesten
Sziasztok. Ma este hellyel rendelkező potens pasit keresünk Budapesten
Sziasztok,
Ma este bizronsagos , diszkret kaland? Helyem van Szentendren, sportos bi uni srac vagyok
Ma este bizronsagos , diszkret kaland? Helyem van Szentendren, sportos bi uni srac vagyok

Sziasztok, szexéhes popsipuncit dugni szerető 30-40-es pasikkal ismerkednék.. ha te sem kapod meg otthon, amit szeretnél jelezz, hátha egymást keressük..
11 körül biszex pár aki fogadna Budapesten ?helyem is van a 6 kerben! Szopnék nyalnék, dugjató is vagyok! Írjatok!
50-es mindig kanos és potens pasiként, rendszeres szexpartnerem keresem, helyem van. Párhoz, akár házibarátként is csatlakoznék, semmi jónak nem vagyok elrontója.
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Imádok puncit nyalni, erotikus masszázzsal kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Privát üzenetben jelentkezzen az, aki komolyan is gondolja a találkozást.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Imádok puncit nyalni, erotikus masszázzsal kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Privát üzenetben jelentkezzen az, aki komolyan is gondolja a találkozást.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Annyi csalódás után még mindig keresem azt az intelligens fiatal lányt, aki szeretné egy ötvenes, sportos, kellemes külsejű pasival nyalatni a fenekét, és akit - akár viszonzás nélkül - az általa választott módon kielégítene.
Meghagyott szőrzet előnyös.
Meghagyott szőrzet előnyös.