Ma este autódban lecumiználak
Heló. Szexuálisan elhanyagolt, baszatlan anyukát, nőt keresek akinek a játszótársa lehetnék. Perverzebb dolgok sem akadály. Kizárólag privát üzenetben keress
KEDVES MÁRK A Z ELŐZŐ HOZZÁSZÓLÁST NEM NEKED SZÁNTAM.
így ismerkedik a FASZA GYEREK . ÉS BESÉRTŐDIK MINT AZ OVIS
Sziasztok. Azt meg lehet tudni, hogy melyik fél van most itt ?
10:15 [vadpár] szia ki kérdezi???? de innét mindegy is sok sikert másnál
Látom itt sem haladja meg az IQ, és EQ szint egy marék porcicáét se (:
10:18 [vadpár] anyád nem tanított meg bemutatkozni az nem az én hibám
10:15 [vadpár] szia ki kérdezi???? de innét mindegy is sok sikert másnál
Látom itt sem haladja meg az IQ, és EQ szint egy marék porcicáét se (:
10:18 [vadpár] anyád nem tanított meg bemutatkozni az nem az én hibám
Egerből, a környékről? Adatlapom szerint? (köszi, ha elolvasod)
Kedves párok és hölgyek!
A hét esti óráiban szívesen találkoznék egy kedves, igényes hölggyel vagy nyitott párral.
Szeretek masszírozni, és örömmel kényeztetem a hölgyeket hosszan, figyelmesen.
Fontos számomra a kölcsönös megbízhatóság és a diszkréció — ez részemről adott, és ezt is keresem.
Kizárólag valós, korrekt partnerek érdekelnek. Aki nem gondolja komolyan, kérem, ne jelentkezzen.
Helyileg: Dunakanyar , fogadni tudok
Köszönöm, hogy elolvastad!
A hét esti óráiban szívesen találkoznék egy kedves, igényes hölggyel vagy nyitott párral.
Szeretek masszírozni, és örömmel kényeztetem a hölgyeket hosszan, figyelmesen.
Fontos számomra a kölcsönös megbízhatóság és a diszkréció — ez részemről adott, és ezt is keresem.
Kizárólag valós, korrekt partnerek érdekelnek. Aki nem gondolja komolyan, kérem, ne jelentkezzen.
Helyileg: Dunakanyar , fogadni tudok
Köszönöm, hogy elolvastad!
Párokkal és Lányokkal ismerkednénk..
Privát üziket várunk
Privát üziket várunk
Sziasztok!
54/59-es pár keres holnap (hétfőn) napközben programot!
Elsősorban hetero párt keresünk Heves. Pest és Bács megyékben, illetve Budapesten!
54/59-es pár keres holnap (hétfőn) napközben programot!
Elsősorban hetero párt keresünk Heves. Pest és Bács megyékben, illetve Budapesten!
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Sziasztok ápolt diszkrét férfiként ismerkednék kalandoznék Van itt nő esetleg 18+fiatal pár aki egy egyedülálló férfival szívesen kalandozna?
Dányból van itt srác?
Privátba írj!
Privátba írj!
Érzékiséget, intimitást minőségi módon megélni akaró pasi ismerkedne hölgyekkel mindenféle gátlás és kötöttségek nélkül. Heves megye és környéke, de utazok messzebbre is. 36 vagyok, sportos, vékony alkat. Feszült vagy, nem értékelnek eléggé, nem találod a lelki társad? Segítek hogy feloldódj!
Tel: 06/30/5239013
Tel: 06/30/5239013
1 párnak van még helyünk.Köszi
Family szerepjáték kedvelő Férfi vagyok!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partnert keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partnert keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !
Hello, potens pasi ismerkedne

Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
sziasztok! Solymáron keresek hölgypartnert
2025.08.23.án. 15.00 órai kapunyitással.Kapuban fogadáskor welcome drink! Duplicatos Ludos Naturista Szórakoztató wellness Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textil mentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen kívánatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata!
Dess code:Átlátszó ruha vagy semmi!
A park rendezvénye: 17.00 órától 20.00 ig Nyári swinger HABPARTY ,Kubai ,és hawaii stillusban!!
A Park jellege naturista ezért textil elfogadása nem engedélyezett!!!Szóljatok egymásra,ne csak a személyzet jelezze!!
Mindenkinek,Fűrdőruha nélkül ,nincs kivétel!! Tipi tapi dinó a habban merüljetek el az élvezetben,senki nem marad szárazon!
Diszkó zene,tánc,
-Glory Hole fal
Este folytatás a szobában
Közben:
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
16.00-21.00ig Közös programok!(közös játékok,masszázs.)
21.15 tól nap keltéig. A szobát utána korlátlanul lehet használni swingerezésre!
Óvszert magatoknak kell hozni!!
Vacora után indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
-felöntés 3+1 , 3 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Melinda tartja
Helyszín:
Őrbottyán
Viberen
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! Italok,kv különlegességek,koktél bár.
Kemencés ételek finomságok!
Az est étkezést tartalmaz!
Előre jelentkezés mindenképpen szükséges!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem voltak.Jó szórakozàst kívánunk.Meli.Laci
Dess code:Átlátszó ruha vagy semmi!
A park rendezvénye: 17.00 órától 20.00 ig Nyári swinger HABPARTY ,Kubai ,és hawaii stillusban!!
A Park jellege naturista ezért textil elfogadása nem engedélyezett!!!Szóljatok egymásra,ne csak a személyzet jelezze!!
Mindenkinek,Fűrdőruha nélkül ,nincs kivétel!! Tipi tapi dinó a habban merüljetek el az élvezetben,senki nem marad szárazon!
Diszkó zene,tánc,
-Glory Hole fal
Este folytatás a szobában
Közben:
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
16.00-21.00ig Közös programok!(közös játékok,masszázs.)
21.15 tól nap keltéig. A szobát utána korlátlanul lehet használni swingerezésre!
Óvszert magatoknak kell hozni!!
Vacora után indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
-felöntés 3+1 , 3 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Melinda tartja
Helyszín:
Őrbottyán
Viberen
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! Italok,kv különlegességek,koktél bár.
Kemencés ételek finomságok!
Az est étkezést tartalmaz!
Előre jelentkezés mindenképpen szükséges!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem voltak.Jó szórakozàst kívánunk.Meli.Laci
Sziasztok ! Cuckold pàrral ismerkednék