Szopatna vki Pilis, Albertirsa környékén most?
Sziasztok.Bp keleti környèkèn hölgy?
Sziasztok!
Holnap napközben csatlakoznèk Budapesti párhoz, illetve hölgyet kènyeztetnèk!
Kor, alkat , nem számît!!!
Holnap napközben csatlakoznèk Budapesti párhoz, illetve hölgyet kènyeztetnèk!
Kor, alkat , nem számît!!!
Sziasztok.
30 - as tettrekész pasiként keresek bulit Budapest , Pest megyében..vagy akár házaspárhoz harmadiknak ...
30 - as tettrekész pasiként keresek bulit Budapest , Pest megyében..vagy akár házaspárhoz harmadiknak ...
Sziasztok,
Ma este biztonsagos kaland?
Helyem van Szentendren, sportos bi uni srac vagyok
Ma este biztonsagos kaland?
Helyem van Szentendren, sportos bi uni srac vagyok
Dányból van itt srác?
Diszkréció maximális!!!
Privátba írj.
Diszkréció maximális!!!
Privátba írj.
Sziasztok!
Holnap (31.-e csütörtökön) mennénk tatai vagy budapesti beöltözős Halloween buliba (disco), ehhez keresünk párt/lányt, akikkel/akivel együtt bulizhatnánk. Kérlek csak fotós adatlappal írj nekünk, és privát üzenetben keress minket.
Holnap (31.-e csütörtökön) mennénk tatai vagy budapesti beöltözős Halloween buliba (disco), ehhez keresünk párt/lányt, akikkel/akivel együtt bulizhatnánk. Kérlek csak fotós adatlappal írj nekünk, és privát üzenetben keress minket.
Üdv Szarvasi férfi vagyok. Ma és holnap vagy megbeszélt időpontba saját vendégház nyaralómba szép környezetbe jakkuziba lazulnék kikapcsolódnék házaspárral. Cuckokd vagy 3 mas . Tapasztalt jó potenciával méretesebb szerszámmal rendelkező kedves intelligens ápolt 40 éves férfi vagyok . Levélbe várom akit érdekel. Ott alvás is adott kettesben is maradhattok vagy akár ismerős más párokkal is johettek lazulni. Pusz......
Sziasztok! Ma egész nap várom hölgy, pár társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Megbeszélés után várlak! Várom leveled! Köszönöm!
Eger környékéről, valaki, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna?
Holnap napközben hölgyel v párral kalandoznek.Bp hely van!
Sziasztok. A hétvégén péntek vagy szombaton kell mennem pestre villanyt szerelni.. miután ott végeztem nagyon szívesen találkoznék egy hölggyel aki szereti ha kényeztetik.. nem feltétlenül jönnék haza aznap.. minden meg egyezés tárgya.. . Írjatok hölgyek.. csak hölgyek max pár ami szóba jöhet. Kérem a férfiak ne írjanak nem vonzó számomra az azonos nem.. köszönöm szépen szép napot mindenkinek
Szép jo reggelt
Mai napon megint szabad vagyok.
Hölgyek / párok !
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Várom a jelentkezést, csak bátran.
Mai napon megint szabad vagyok.
Hölgyek / párok !
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Várom a jelentkezést, csak bátran.

Szauna est a Duplicatos Ludos Naturista szórakoztató wellness parkban 2024.11.02.19.00 órai kapunyitással.Érdeklődés privátban.Melitta
Izgalmat keresek,kellemes izgalmat!
Jah . ésHetero vagyok.
Jah . ésHetero vagyok.
Sziasztok, hölgyet keresek délutáni/esti huncutkodásra Bp-en

Sziasztok! Nemrég elvált, de többesben már tapasztalt 30 éves pasiként ismerkednék leginkább párokkal.
Sziasztok.
Hölgy (pár)Mostanában, Ma Pesten vagy szük környékén 1 laza kalandra
Hölgy (pár)Mostanában, Ma Pesten vagy szük környékén 1 laza kalandra

Sziasztok! Holnaptól 3 napig 3 macis srác vár inkább aktív macikedvelőket budapesti belvárosi szállásukon. Nem kell, hogy te is macis légy, de szeresd a macikat!
Szia/Sziasztok. Partnert partnereket keresek, egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 34 éves fiatalos, laza srác vagyok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/69) / NEM dohányzó / keresek 18+ párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján. A többi adatlapomon és privát üzenetben!