Csütörtök délután, este felé helyell rendelkező masszőrt keresünk. Budapest vagy Érd környékén.
Sziasztok Én egy 24 éves sportos ápolt srác vagyok és ma estére keresném partneremet/partnereimet Párok és Nők személyében Pest Megyében Vecsés kornyékén de nem probléma az utazás. Ha szimpatikus vagyok írjatok bátran egy jófej kedves srác vagyok.
Sziasztok.Szexpartner hölgyeket,párokat keresek Újpalotám és környékén.50 es ápolt,inteligens,diszkrét pasi vagyok.
Sziasztok !
Ma ,az az kedd délelőtt 11 után automba játszom a valóban 23 cm es cerkámmal Budapesten a shopmark parkolóba!
Női kukkolót esetleg segítő női kezet, szívesen fogadok !
Ma ,az az kedd délelőtt 11 után automba játszom a valóban 23 cm es cerkámmal Budapesten a shopmark parkolóba!
Női kukkolót esetleg segítő női kezet, szívesen fogadok !
Ma 15-16 óra között szopnék Hatvan Nagytarcsa utvonal környékén. Szabadban vagy nálad.
Hol és mikor?

Fiatal (24F) sportos, apolt, kekszemu/barnas-szoke haju, kedelyes, de hatarozott, alapvetoen kulfodon elo ferfikent keresek lanyokat/parokat akik ismerkednenek, helyileg Budapest belvaros es kozvetlen kornyeken, hely van. Adatlapon toltodnek fel a kepek, tarskereson mar vannak.
Levelben elerheto vagyok, azutan whatsapp/viber!
Levelben elerheto vagyok, azutan whatsapp/viber!
Vastag farkammal párt vagy nőt fogadnék budapesti lakásomban vagy utazni is tudok Budapesten, Pest megyén belül
Sziasztok Kiskunlacháza környékéről valakik esetleg??,
Kb : 30 perccel ezelőtt írtunk a fórumba, és már van 7 olyan idióta aki nem tud olvasni ! Írtuk hogy adatlapunk szerint, ma estére. Erre bejelentkezik olyan akinek a mai nap nem jó, csak holnap, az ország másik végéről, aki rendszeresen dohányzik ! Itt tényleg ennyi fogyatékos van ? Tisztelet a kivételnek, mert van ilyen ! Egy VICC !
Ma este 21 óra utánra adatlapunk szerint megfelelő férfit keresünk hármasra. Csak privát üzeneteket várunk ! Szeress masszírozni !
Sziasztok!
Budapesten ,heteró alapon pár, illetve hölgy játszótársa lennék.
Valóban 23cm méretem van
Budapesten ,heteró alapon pár, illetve hölgy játszótársa lennék.
Valóban 23cm méretem van
Sziasztok !
Ma estére keresek párt cuckold kapcsolatra.
Ma estére keresek párt cuckold kapcsolatra.
Valaki M5 Tesco glory jönne???
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Szia/Sziasztok. Partnert partnereket keresek, egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 34 éves fiatalos, laza srác vagyok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/69) / NEM dohányzó / keresek 18+ párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján. A többi adatlapomon és privát üzenetben!
Sziasztok!
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Sziasztok. Középkorú Férfi vagyok. Kifejezetten szerepjáték kedvelő Nálam Idősebb vagy Fiatalabb Hölgyet vagy Párt szeretnék megismerni!
Valaki M5 Tesco glory??
Sziasztok!
Mai napra (hétfő) keresek hölgyet vagy párt, Szépvölgyi parkoló vagy nudi a Duna parton.
Igényes pasi vagyok
Írj privatban
Mai napra (hétfő) keresek hölgyet vagy párt, Szépvölgyi parkoló vagy nudi a Duna parton.
Igényes pasi vagyok
Írj privatban