Sziasztok!! Rendszeres, kapcsolatra keresek, AKTÍV fiatalabb pasit! Én kimondottan passzív mindent kedvelő, pasi vagyok, Helyem van! Bármikor tudok idősz szakitani egy kiadós sexre! Várom a válaszokat, csak az AKTÍVAK-tól.
Érd-Bp. és környékén!
Érd-Bp. és környékén!
Sziasztok!
Kötöttségektől mentes szex kapcsolatot keresek. Budapesti hölggyel randiznék 18-40 éves korig.
Diszkrécio és hely adott!
Üdv
Z
Kötöttségektől mentes szex kapcsolatot keresek. Budapesti hölggyel randiznék 18-40 éves korig.
Diszkrécio és hely adott!
Üdv
Z
Sziasztok. Ma estére (péntek) keresek párt vagy lányt vagy lányokat.Nógrád és pest megye.fogadni nem tudok de utazni igen mobilis vagyok.benne vagyokautóskaland, kukkolásban ,maszírozásban,beszélgetésben vágyakról fantáziákról,csak orál,csak simogatás,de 3as szexben is esetleg ha férj szeret fotózni abban is benne vagyok szóval mindet kedvelek igazából a hölgyön múlik mit akar és azt telesítsük neki. fiuk ne irjanak köszönöm. várom hölgyek párok jelentkezését sziasztok szép napot.
Sziasztok! Ma és holnap szívesen fogadnék hölgyet, párokat csendes otthonomban Gödöllőn.Ha közös a szimpátia bármi lehet.Várom leveled! Szép napot!
Diszkrét klímás lakásomban egy kellemes pipa Neked

Estét
Pesti vagy környéki Hölgy,Ma 1 laza nyári Kalandra
Pesti vagy környéki Hölgy,Ma 1 laza nyári Kalandra

Kecskemét-Nagykőrös-Cegléd valaki? nagyméretű, sportos fiatal vagyok
Holnap estére keresnénk hetero, nemdohányzó pasit akivel a szabadban kicsit lehet pajzánkodni, a jelentkezőktől ötleteket várunk amit megvalósíthatunk ! Párosunk hölgytagja szereti ha a szabadban tapizzák, izgatják, amit viszonoz ! Bp. XI. ker. Csak privát üzenetet várunk, NE ide írj !
Sziasztok! Fontos a kis farok? Sajnos ennek a feltételnek nem felelek meg.
(Ez egy válasz attila- üzenetére (2024. 07. 17. szerda 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 17. szerda 17:55

50-es szentendrei pár ismerkedne szintén nudista párokkal, sportos, kisfarkú, bi pasikkal... fotó legyen fent rólatok!
Délegy, Berény, Dunapart, Horváto...
Ismerkedhetünk egy jegeskávé mellett valahol Bp-en, vagy Szentendrén is!
Délegy, Berény, Dunapart, Horváto...
Ismerkedhetünk egy jegeskávé mellett valahol Bp-en, vagy Szentendrén is!
Sziasztok! Székesfehérvár mellől, 31 éves hetero pasiként ismerkednék, hölgyekkel vagy párokkal belátható távolságon belül (Fejér és a környező megyék). 181/74/16 több információ az adatlapomon vagy pm.
Jo napot mindenkinek.
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Ha szimpatikus az adatlapom, akkor írj jelentkezz nálam,
Élvezzük együtt egymást wink
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Ha szimpatikus az adatlapom, akkor írj jelentkezz nálam,
Élvezzük együtt egymást wink
sziasztok Misi vagyok 30 éves pasi, a mai nap folyamán szívesen vendégül látnék egy párt vagy egy hölgyet Hatvanban. Vagy ha kell szívesen utazom is. Keressetek privát üzenetben a részletekért.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Legalább a Társkeresőre feltöltenel valamit!
(Ez egy válasz melytorok11 üzenetére (2024. 07. 18. csütörtök 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Népligetnél ma este párocska, aki sétikálna,orálozna??? Autós hölgy is írhat! Privatban írj.
Sziasztok! 27 eves, biszex srac keres programot hetfon Budapesten. Akar parok, illetve biszex ferfit lightosabb dolgokra. Adatlapomon tobb info! Helyem sajnos nincs!
Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges!
Napot
Pesti vagy környéki Hölgy,Ma 1 laza Kalandra
Pesti vagy környéki Hölgy,Ma 1 laza Kalandra

Sziasztok
Párokhoz , hölgyekhez szívesen csatlakoznék
Párokhoz , hölgyekhez szívesen csatlakoznék
Dány és környékéről szokott lenni itt valaki??
Privátba írj. Köszönöm.
Privátba írj. Köszönöm.