Sziasztok a kongresszusi központnál esetleg nő vagy pár?

Jóreggelt! Hölgyet keresek egy kis kalandra Pest Jászberényi út környékén. Helyem van. Diszkréció fontos, légy ápolt, kor nem lényeg. 25F

Ha szereted a finom punci illatú bugyikat és izgatna hogy velem együtt hokizz barátnőm bugyijaira akkor várom válaszod.Pestmegyei igényes vékony srác vagyok,hellyel rendelkezem,csak esténként érek rá.Kizárólag személyes találkozás érdekel kiváncsi hetero sráccal.Hitegetők,igérgetők ne!Elérhetőséget kérek!
Sziasztok holnapi napra keresnek partnert nograd heves es pest megyebol
Ma este jó faszú férfinak szopnék. Szeretek hosszan szopni, golyót nyalni, torkozni. A gecit szeretem arcra vagy szájba kapni.Hely van, bp 10 ker.
Sziasztok Most a hétvégén megyek Budapestre a reptérre este fele igy a környéken keresek Hölgyet vagy párt! Kor alkat nem számit! Én egy 32 éves független srác vagyok

Ma valaki valakik? Egy tartalmas szexre keresek partnert hölgyet párt. Utazok de helyem is van.
Holnap 3. Keruletben koromhoz kozeli lanyt keresek, 28 eves vagyok
Sziasztok! Ma este, éjjel folyamán olyan párt keresek a budapesti éjszakában ahol néző lehetek
Szívesen nézném végig egy számomra vad idegen páros szeretkezését vagy akár baszását
ha magatokra ismertek és benneteket is izgatna akkor írjatok!

Sziasztok !
Budapesten napközbeni rapid randin , hölgyet kényeztetnék a valóban 23-cm es cerkámmal !
Budapesten napközbeni rapid randin , hölgyet kényeztetnék a valóban 23-cm es cerkámmal !
Sziasztok, ma Szentendre és kke?
Helyem van, sportos bi uni srác vagyok
Helyem van, sportos bi uni srác vagyok
Orál,análkedvelő nagyit keresek.
Sziasztok holnapi napra keresnek partnert olyan 11 fele Kistarcsa Gödöllő Aszód vonalon.
Sziasztok, szexi ruhákat kedvelő hölgyet keresek, Bp-en. Normális, 47 éves, hetero férfi vagyok. Adatlapomon van még némi info..

Szia! Engem érdekelne.
(Ez egy válasz Vanderers üzenetére (2025. 04. 06. vasárnap 22:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 06. vasárnap 22:37

Sziasztok! A páromnak keresek állandó partnert! Aki 40 évnél idősebb, 180 cm magasabb, és Bp.i hellyel rendelkezik!
Sziasztok! A páromnak keresek állandó partnert! Aki 40 évnél idősebb, 180 cm magasabb, és Bp.i hellyel rendelkezik!
Szép estét mindenkinek, keresem partnerem esti kalandokhoz Budaörsön és 10km körzetében. Orál, szex és minden mi jó.. méreteim: 33,188,80,17 (:
Sziasztok,
30 éves hetero férfiként pár társaságát keresem.
30 éves hetero férfiként pár társaságát keresem.

Igényes pasi Párt vagy hölgyet keres ma vagy holnap estére Kizárólag hetero alapon!
Ha szereted a finom punci illatú bugyikat és izgatna hogy velem együtt hokizz barátnőm bugyijaira akkor várom válaszod.Pestmegyei igényes vékony srác vagyok,hellyel rendelkezem,csak esténként érek rá.Kizárólag személyes találkozás érdekel kiváncsi hetero sráccal.Hitegetők,igérgetők ne!Elérhetőséget kérek!