Sziasztok!Vasárnap hétfőn párral ismerkednék Pécs környékén.Magas izmos pasi vagyok nagy intimmel.
Diszkréten a profilom alapján.

Házibarát lennék XX.ker mediterrán lakópark : Olvassátok adatlapom.
Sziasztok! Én már úton Gárdonyba a Nudista strandra! Párokal szívesen ismerkednék
Sziasztok
párokat keresek ma estére.
párokat keresek ma estére.
Vastag (19/6) kőkemény farokkal keresek nőt vagy párt - minden érdekel

Szigetszentmiklóson cumiznék holnap napközben
Napkozben raero Holgyet keresek Budapesten. . Esetleg part. Nagyon szivesen kenyeztetnek oralisan, akar viszonzas nelkul is. Szukseg eseten helyem is van !Ha elegedett vagy a szolgaltatassal viszonozhatod persze .

Sziasztok, izgalmas estét mindenkinek. Szeretnék találkozni párral és persze hölggyel. Akinek lenne kedve hozzám ,az írhatna nekem.
Szép napot! Van olyan Pár akik autós vagy szabadtéri huncutkodást terveznek ebben a szép időben és izgatná Őket egy diszkrét kukkoló?
Szívesen nézném,ha nem zavar kényeztetem Magam közben vagy esetleg orálisan be is segítek! Ahogy Titeket izgat !
Szívesen nézném,ha nem zavar kényeztetem Magam közben vagy esetleg orálisan be is segítek! Ahogy Titeket izgat !
49|187|100 Budapesti férfi, átlagnál nagyobb (21|6) mérettel...
Házaspárhoz csatlakozom tabuk nélkül...
Enyhe Bi oké ...
Házaspárhoz csatlakozom tabuk nélkül...
Enyhe Bi oké ...

Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
Sziasztok.
Mai nap 18 óra után,Hölgy laza kalandra természetben/autós....,Pest vagy szűk környéke
Mai nap 18 óra után,Hölgy laza kalandra természetben/autós....,Pest vagy szűk környéke

Sziasztok, van itt olyan pár vagy hölgy aki pluszban 2 pasit keresne?
Mi 24 és 42 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket.
Mi 24 és 42 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Sziasztok, van itt olyan pár vagy hölgy aki pluszban 2 pasit keresne?
Sziasztok !
Ma este cuckold nálam….vagy nálatok.
Ma este cuckold nálam….vagy nálatok.
Szombat esti órákban pesti hölgyel találkoznék.
Sziasztok! Szombaton reggel 8 kor megyek Gárdonyi nudira! Szívesen ismerkednék Hölgyekel/Párokal
Sziasztok
Ma estére keresnék hölgyet akivel össze lehet hozni valami izgalmas élvezetes dolgot.Ha valakinek van kedve akkor privát üzenetben folytassuk.
Szép napot Mindenkinek
Ma estére keresnék hölgyet akivel össze lehet hozni valami izgalmas élvezetes dolgot.Ha valakinek van kedve akkor privát üzenetben folytassuk.
Szép napot Mindenkinek

Ma délelőtt szopnék Albertirsa, Pilis, Monor környékén.
Helyem nincs, utazni tudok
Helyem nincs, utazni tudok