Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma (03.14.) estére.Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék fotós saját telefonotokkal!!!-masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Sziasztok! Budapest 8. kerületében keresek hellyel rendelkező kiváncsi heteró/biszex/meleg pasit, aki szívesen venné, ha kézzel-szájjal kényeztetném. Nagy intim méret előny! Légy ápolt és szeresd, ha játszanak a farkaddal.
Sziasztok.Szexpartner párokat,hölgyeket keresek Újpalltán és környékén.
Sziasztok.
Ma reggel valaki Dél-pest?
Ma reggel valaki Dél-pest?
Sziasztok ma este megismerkednènk másik párral Kecskemét környékén vagyunk elerhetoek
Estét
Mostanában Hölgy 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke.
akár pasid nézheti,vagy ő is beszál
Mostanában Hölgy 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke.
Sziasztok, hölgyet keresek az adatlapom szerint. 46 éves normális, hetero pasi vagyok, hely megoldható.
sziasztok most szombaton ra ero párok vannak e itt ahol a ferjet izgatná ha megdugjak a nejet?
Csütörtökön napközben Pesten, kalandot keresek....
Part fogadnék Ujepitesu igényes lakásomban a 13keruletben akar mindkét fél örömére!
Holnap délután Esztergom, Bábolna fürdő?
Sziasztok. Holnap estére progit, kalandot keresünk. Bp
Sziasztok! Holnap (03.14.), és vasárnap (03.17.) estére keresünk enyhe biszex beállítottságú nagyobb, vastagabb intimmel (min. 18/5 cm)rendelkező pasit, illetve mindkét részről biszex érdeklődésű párt hármas és négyes gabalyodáshoz! Férfiak között csak orál lehetséges. Arcos és intim fotót privátban fogunk kérni, amit természetesen viszonzunk. Írj privátban!
Sziasztok nőhöz vagy párhoz csatlakoznék Gyál és vonzás körzetében...elsősorban hétköznap napközben és lehetőség szerint rendszeresen...nem szeretnék ágyról ágyra vándorolni...

Sziasztok! Budapest 8. kerületében keresek hellyel rendelkező kiváncsi heteró/biszex/meleg pasit, aki szívesen venné, ha kézzel-szájjal kényeztetném. Nagy intim méret előny! Légy ápolt és szeresd, ha játszanak a farkaddal.
Budapesten, párhoz csatlakoznék.
Sziasztok! Most valaki egy kalandra kapható? Budapest
Estét
Mostanában Hölgy 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke
Mostanában Hölgy 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke
Sziasztok parhoz csatlakoznék akar holnap napkozben akar este budapesten hely nics sajnos én tudnék menni
Szigetszentmikloson cumiznék