Sziasztok szép estét kedves hetero lányok és párok!Mit szólnátok egy nem kamus igényes jófej pasihoz Cegléd Albertirsa Monor Vecsés Dabas Lajosmizse Budapest környékén

A ma este folyamán párral találkoznánk Budapesten.
Sziasztok!
Ma estére keresek aktív partnert Budapesten belül.
Hely szükséges.
Hely szükséges.
Sziasztok! Társaságot keresek ma estére hölgy, hölgyek vagy pár személyében hetero alapon! Részletek privátban! Mindenkinek jó keresgélést!
Fiatalos 20-as éveiben járó srác ismerkedne hetero alapon. Álagos testalkat, utazni tudok. Privában írjatok!
Sziasztok!Megismerkednék olyan kíváncsi hetero fiúval,úrral aki remgeteget hokizik,szereti a jó szexfilmeket és kipróbálna egy izgalmas közös hokit egy igényes ápolt diszkrét sráccal.Helyem van Pestmegyében,inkább esténként jó de ha van helyed szívesen elmegyek hozzád.Kérlek csak akkor írj ha valóban akarsz is találkozni.Levelezgetők ne!!!Köszönöm!
Sziasztok
Vácot leszünk a feleségemmel február utolsó hetében. Nagyon kíváncsi lenne , egy férfi maztira, pl egy parkolóban , akár egy autóban szívesen végignézné. Olyan ferfi jelenkezését várjuk aki igényes magára nézve és ápolt ez a minimum. A többit megbeszéljük
Köszönóm
Vácot leszünk a feleségemmel február utolsó hetében. Nagyon kíváncsi lenne , egy férfi maztira, pl egy parkolóban , akár egy autóban szívesen végignézné. Olyan ferfi jelenkezését várjuk aki igényes magára nézve és ápolt ez a minimum. A többit megbeszéljük
Köszönóm
Ma estére fogadni tudó 50 feletti hölgyet vagy párt keresek heteró alapon Budapesten és környékén. 40-es, ápolt, igényes pasi vagyok.
sziasztok.46évesen,keresek egy kedves lányt,nőt, közös játszadozáshoz.
Diszkrét pipa nálam Neked.
Most a reptér mögött aktív a ki üritene???
Sziasztok vannak e itt olyan párok akiket szinten izgatná a ketten egy punciban dolog? Hely kellene utazni tudok!
Diszkréten ismerkednék. Szexhaverság? Eger.
Közös hoki, orál és ...
Viszonylag kezdő bi passzív vagyok. Inkább a tőlem idősebbek, aktívak érdekelnek, +40 max. 60-ig.
Öltöny, egyenruha? Szőrös test!
Köszi, ha írsz
Közös hoki, orál és ...
Viszonylag kezdő bi passzív vagyok. Inkább a tőlem idősebbek, aktívak érdekelnek, +40 max. 60-ig.
Öltöny, egyenruha? Szőrös test!
Köszi, ha írsz
Sziasztok.
Észak-Dunántúlon ma és holnap csatlakoznék intelligens, ápolt párhoz hármas vagy cuckold örömökre.
Hetero, 177/76, ápolt, tanult, hetero pasi vagyok.
Kérem csak olyan párok, akik mernek is találkozni. Utazni tudok.
Esetleg hotelban erre felé pihenő párt a szobájában is meglátogatnék a hölgy örömére ma vagy holnap.
Priviben írjatok.
Szép napot
Észak-Dunántúlon ma és holnap csatlakoznék intelligens, ápolt párhoz hármas vagy cuckold örömökre.
Hetero, 177/76, ápolt, tanult, hetero pasi vagyok.
Kérem csak olyan párok, akik mernek is találkozni. Utazni tudok.
Esetleg hotelban erre felé pihenő párt a szobájában is meglátogatnék a hölgy örömére ma vagy holnap.
Priviben írjatok.
Szép napot
Sziasztok!
Hely szükséges.
Hely szükséges.
hali tejszinhabot nyalnék posidrol makkodról zacskodról
Budapest és környékéről keresek a hétvégére, írj.
Sziasztok!
Heteró alapon ,budapesti párral ismerkednék!
Átlagnál nagyobb mérettel rendelkezem...
Heteró alapon ,budapesti párral ismerkednék!
Átlagnál nagyobb mérettel rendelkezem...
Vác és 30 km-es körzetben természetes szőrzetű hölgyet keresek. Kor nem számít, ápoltság, egészség annál inkább.
Esetleg asszonyok lányok párok ?Vannak meg itt ?
Sportos kan keres !privi !
Sportos kan keres !privi !