Ma estére keresünk 30-45 év közötti enyhe biszex érdeklődésű nagyobb mérettel rendelkező (min. 18/5) budapesti hellyel rendelkező pasit mindkettőnk örömére. Ha helyed nincs, autós kaland is szóba jöhet! Arcos és intim fotó emailben feltétel a szimpátia és a kémia megléte miatt! Biszex párokat is keresünk .Privátban írj!
Ági és Zoli
Ági és Zoli
Diszkrét pipa nálam Neked. 11 ker
Valaki tudja esetleg hogy Pesten vagy Pest megyében működik újra valahol nyilvános glory vagy nyilvános wc be kaland???
Baszni szerető pasit keresek mára, belvárosban hely ok.
Pénteken 15 óra körül a Népliget (vajda Péter utca) parkolóban valaki egy orál vagy egy gyors menet? Sötétített, nagy egyterű, hely van benn. Vagy vélemény hogy esetleg olyankor a Népligetben lehet találni ilyenre partnert? Priviben ha kérhetek.
Sziasztok!a hétvégén keresek kellemes szexre hölgyet 20 és 45 között! Átlag intimmel de átlag feletti tudással rendelkezem és pihentető nuru masszázst is adok és Fantasztikus élménytkapsz!
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Imádok puncit nyalni, kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Imádok puncit nyalni, kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Estét hölgyek
Én laza vitamin koktél akár mostanában, kocsiban is
Én laza vitamin koktél akár mostanában, kocsiban is

Sexpartnereim fogadnám ma délután!BP.,19.kerületben!
Valakinek nincs kedve jatszadozni a farkammal amíg spriccelek egy nagyot ? 11.ker
Egyetlen Hölgyet keresek!
Szeretném valakivel megélni a szexuális vágyaim. A szexualitás számomra több mint egy dugás.
A szexualitás gyengédség, szenvedély, vadság, törődés, simogatás, egymás megismerése,
egymás vágyainak megélése egymással. (Nemcsak egy dugás amire vágyom....)
Van akinek az is elég, de nekem nem!!!!
Nem vagyok hibátlan és tökéletes sem vagyok, de hátha van akivel megfelelünk egymásnak..
Búvóhelyem van. Tartalmas együttléteket keresek. Nem házastársat. A szeretőd lennék vagy a titkod.
Diszkréció adott!
Illedelmes vagyok, megbízható és normális értékrendekkel rendelkező férfi.
Búvóhelynek egy kis izgalom gyanánt tudok egy nagyon jó helyet biztosítani.
Szeretném valakivel megélni a szexuális vágyaim. A szexualitás számomra több mint egy dugás.
A szexualitás gyengédség, szenvedély, vadság, törődés, simogatás, egymás megismerése,
egymás vágyainak megélése egymással. (Nemcsak egy dugás amire vágyom....)
Van akinek az is elég, de nekem nem!!!!
Nem vagyok hibátlan és tökéletes sem vagyok, de hátha van akivel megfelelünk egymásnak..
Búvóhelyem van. Tartalmas együttléteket keresek. Nem házastársat. A szeretőd lennék vagy a titkod.
Diszkréció adott!
Illedelmes vagyok, megbízható és normális értékrendekkel rendelkező férfi.
Búvóhelynek egy kis izgalom gyanánt tudok egy nagyon jó helyet biztosítani.

Penteken napkozbe raero lanyt keresek akit nyalhatnek, dughatnek. Nem beszelgetni, hanem elvezni akarok
imadok nyalni, igy ha csak oraloznal abban is tars vagyok. Helyem van. Gyengem a feszes fenek

Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok. Budapest és Déli vonzáskörzetében olyan Hölgy vagy Pár társaságát keresem akik szeretnének egy középkorú Férfi társaságát!
Ma délután, kora este valaki Budapesten? Hely van.
Sziasztok, Ismerkedjünk,! Adatlapunk szerint! Aztán majd meg lássuk,
Ma vagy holnap estére keresünk 30-45 év közötti enyhe biszex érdeklődésű nagyobb mérettel rendelkező (min. 18/5) budapesti hellyel rendelkező pasit mindkettőnk örömére. Ha helyed nincs, autós kaland is szóba jöhet! Arcos és intim fotó emailben feltétel a szimpátia és a kémia megléte miatt! Biszex párokat is keresünk .Privátban írj!
Ági és Zoli
Ági és Zoli
Sziasztok!
Sexpartnerem fogadnám most!BP.,19.kerületben!
Sexpartnerem fogadnám most!BP.,19.kerületben!
40es vastag farkő férfi kedves nőt keres - képek adatlapon

Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Mai napra vagy csütörtök vagy péntek reggeltől estig bármikor jó !
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Várom jelentkezésetek és ismerkedjünk szép napot!
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Várom jelentkezésetek és ismerkedjünk szép napot!