Párt néznék kamerán
Ünnepek előtti szexre keresném belevaló férfias partnerem/partnereim. Elsősorban dugasra keresek jó farkú pasikat, hely oké a belvárosban
Óbudán/Solymáron szeretnék párhoz csatlakozni akár mindkét fél örömére.
Továbbá transzikkal is szívesen ismerkednék
Továbbá transzikkal is szívesen ismerkednék

Január első 3-5 ig keresek fiatal fiút nagy mérettel akivel közösen kivernénk feleségemre egy termàl szaunàjàba..csak képpel jelentkezz
Sziasztok!
Adatlapom szerint ismerkednék!
Párok előnyben!
Párok előnyben!
Hátha valaki magára ismer: Eger és környéken férfias bi aktív kandúr
Sziasztok!
Leszopnátok engem? (Ez egy válasz Zoan7981 üzenetére (2023. 12. 11. hétfő 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 11. hétfő 17:49
Leszopnátok engem? (Ez egy válasz Zoan7981 üzenetére (2023. 12. 11. hétfő 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Ma este 22 óra környékén keresünk egy bisex pasit akit mindketten szophatunk. Csak nemdohányzó,ápolt,birotvált,nagy méretü pasi jöhet szóba.
Érden lakunk,fogadni is itt tudunk.
Érden lakunk,fogadni is itt tudunk.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Ma pár, hölgy vagy nagy farkú férfi?
Kukkolnék, nyalnék, nyelnék.... mindenféle izgi dolog érdekel
Kukkolnék, nyalnék, nyelnék.... mindenféle izgi dolog érdekel
23 éves, fiatal, sportos srácként keresnék idősebb nőket, minél nagyobb a korkülönbség, annál jobb.
sziasztok cuckoldra nyitott párok vannak e itt akik tudjak mit is jelent s ozgatná oket is a dolog?
Sziasztok! Vannak itt olyanok akik szívesen találkoznának egy nagydarab tetovált intelligens félig roma sraccal? Mindkét fel örömére akár!
szóló csajok és pasik is szoba jöhetnek…

Napközben Pesten szopatnék,dugnék!
Sziasztok,
Holnaptól 2 hétig Magyarországon tartózkodom, szeretnék hölgyekkel, párokkal találkozni. Extra vastag méretem van. Ha felkeltettem érdeklődésed, privát üzenetben jelezd.
Tamás
Holnaptól 2 hétig Magyarországon tartózkodom, szeretnék hölgyekkel, párokkal találkozni. Extra vastag méretem van. Ha felkeltettem érdeklődésed, privát üzenetben jelezd.
Tamás
Pesten fogadnék párt ma este lakásomban.
Sziasztok!
Párok előnyben!
Párok előnyben!
Sziasztok duci hölgyet(nagy mell, nagy fenék), vagy ilyen hölgytagú pár keresek.
Sziasztok csatlakoznék párhoz hetero alapon vagy hölgyet keresek Gyál vonzáskörzetében.

Sziasztok!
Kötöttségektől mentes szex kapcsolatot keresek. Budapesti hölggyel randiznék 18-40 éves korig.
Diszkrécio és hely adott!
Üdv
Z
Kötöttségektől mentes szex kapcsolatot keresek. Budapesti hölggyel randiznék 18-40 éves korig.
Diszkrécio és hely adott!
Üdv
Z
Sziasztok! CD kedvelő biszex párt keresek szombatra. Budapest, helyem van! Bocsi, de csak pasi NEM!