Asszonyok lányok párok ?Sportos kan keres privi .
Sziasztok szilveszterre keresnénk szimpi part szexre welnessre
Hölgyekkel,párokkal szívesen találkozom!
Örök emlék lehet! Nem csak testileg hanem felvehetünk minden pillanatot!
Keressetek bizalommal!
Örök emlék lehet! Nem csak testileg hanem felvehetünk minden pillanatot!
Keressetek bizalommal!
Sziasztok,
Hosszútávra keresek egy párt, vagy egy hölgyet, akivel néha többes élvezetek oltárán lehet áldozni közösen.
Lehetőleg beleélvezés, creampie a cél.
Opcionálisan ketten egy helyre.
Hosszútávra , tehát nem alkalmit.
Magamról annyit árulnék el, hogy jó humorral megáldott, kellően ápolt férfi vagyok.
Rendszeresen sportolok, a kockahasig már csak 3 hónap smile
Magas, férfias (tehát a férfias jelző az erős férfit jelzi, nem a pockosat aki nem tudja magát kinyomni fekvőtámaszban)
Hosszútávra keresek egy párt, vagy egy hölgyet, akivel néha többes élvezetek oltárán lehet áldozni közösen.
Lehetőleg beleélvezés, creampie a cél.
Opcionálisan ketten egy helyre.
Hosszútávra , tehát nem alkalmit.
Magamról annyit árulnék el, hogy jó humorral megáldott, kellően ápolt férfi vagyok.
Rendszeresen sportolok, a kockahasig már csak 3 hónap smile
Magas, férfias (tehát a férfias jelző az erős férfit jelzi, nem a pockosat aki nem tudja magát kinyomni fekvőtámaszban)
Csütörtökön napközben, este Budapesten, vagy vonzáskörzetében találkoznék párral, hölggyel egy fergeteges szexrandira. Sportos, igényes negyvenes vagyok.
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten

Szép estét,
Budapesten párokat kukkolnék, esetleg szimpátia esetén csatlakoznék hozzájuk!
Diszkréció, ápoltság, intelligencia elvárt! A 13. kerületben lakom, utazni tudok. Viberem van!
Budapesten párokat kukkolnék, esetleg szimpátia esetén csatlakoznék hozzájuk!
Diszkréció, ápoltság, intelligencia elvárt! A 13. kerületben lakom, utazni tudok. Viberem van!
Sziasztok, szexi ruhadarabokat kedvelő hölgyet keresek Bp-en vagy környékén. 46 éves normális hetero pasi vagyok! Képek az adatlapomon, még több kép privátban

Sziasztok!
Átlagnál nagyobb mérettel, heteró alapon, pár játszótársa lennék!
Átlagnál nagyobb mérettel, heteró alapon, pár játszótársa lennék!
Sziasztok! Budapesten és környékén keresnék lányt vagy párt. Ha érdekelne a dolog csak dobj egy üzenetet aztán megbeszélhetjük a részleteket. Sportos fiatal férfi vagyok
Sziasztok . Hölggyel , párral ismerkednék
Pesten párt fogadnék ms este otthonomban.
Sziasztok! Holnap esti-éjjeli szabadidőm kellemes eltöltésére keresek hölgyet vagy párt Bp-n vagy Pest megyében. Ápolt, igényes, helyes pasi vagyok, 17-18/4 intimmel.
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Imádok puncit nyalni, kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Imádok puncit nyalni, kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Sziasztok.mostantol rá érek és szívesen csatlakozók .
Akár mindenki örömére ha úgy adódik.
Bp és Pest megye kocsim van utazni tudok
Üdv Tamás
Akár mindenki örömére ha úgy adódik.
Bp és Pest megye kocsim van utazni tudok
Üdv Tamás
Sziasztok,
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal, aki szereti a több pasis felállást vagy szívesen kipróbálná.
A többesben is van egy kis plusz amit tudunk adni... 26 és 41 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk, egyikünk irányítható, szóban alázható, mondhatni sub beállítottságú, a másik férfi viszont domináns, irányító típus. A képezeletetekre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre. Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok! Természetesen, ha nem vonz titeket az ilyen szerepek bevonása, akkor nem kötelező eleme a többesnek.
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal, aki szereti a több pasis felállást vagy szívesen kipróbálná.
A többesben is van egy kis plusz amit tudunk adni... 26 és 41 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk, egyikünk irányítható, szóban alázható, mondhatni sub beállítottságú, a másik férfi viszont domináns, irányító típus. A képezeletetekre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre. Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok! Természetesen, ha nem vonz titeket az ilyen szerepek bevonása, akkor nem kötelező eleme a többesnek.
Holnap (csütörtök) délután, este, Budapesten kalandoznánk, párral, hölggyel.
Sziasztok.
Péntek estére keresnénk nagycicis hölgyet adatlapunknak megfelelően.
Érden lakunk ,itt tudnánk találkozni is.
Péntek estére keresnénk nagycicis hölgyet adatlapunknak megfelelően.
Érden lakunk ,itt tudnánk találkozni is.
Swinger bulit tartunk Szombaton Szentkirályon! Párok, lányok és fiúk jelentkezését szívesen fogadjuk még!
Asszonyok lányok párok ?Sportos kan keres !privi