Sziasztok, szexi ruhadarabokat kedvelő hölgyet keresek bp-en vagy környékén. 46 éves normális hetero pasi vagyok
Sziasztok. 11. Kerületből ismerkednék idősebb pasikkal/párokkal.
Lassan, mélyen, érzékien szopnék, sok nyállal és nyalással egy ápolt, igényes, nagy farkú férfit. Akár többet is egyszerre.
Nagyon bejönne pár is vagy egy olyan hölgy, akit izgatnak a bi pasik.
Diszkréció, igényesség adott és elvárt.
Nagyon bejönne pár is vagy egy olyan hölgy, akit izgatnak a bi pasik.
Diszkréció, igényesség adott és elvárt.
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Érdekel a csoportos szex, a hármas szex, és tapasztalt bull is vagyok cuckoldos játékokhoz. Szívesen leszek házibarát is. Masszázst és (normál vagy erotikus, stb.) fényképezést, videózást is vállalok, illetve közös tartalomgyártáshoz is keresek partnereket.
Sziasztok,
Diszkrét rendszeres havert keresek,sportos bi uni srác vagyok
Helyem van Szentendrén
Diszkrét rendszeres havert keresek,sportos bi uni srác vagyok
Helyem van Szentendrén
Pont,vessző,ékezet. Ez alap a magyar helyesírásban egy kor felett...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 24. péntek 00:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 24. péntek 00:10
Törölt felhasználó (4708923)

Sziasztok!
Szombat kora reggelre (nov25) keresunk godollo kornyeken partnereket parok nok szemelyeben
Szombat kora reggelre (nov25) keresunk godollo kornyeken partnereket parok nok szemelyeben
Probalom megfejteni, hogy a par vagy no kategoriat erzed sajatodnak
Probalom megfejteni, hogy a par vagy no kategoriat erzed sajatodnak
Hali,
Ma este Budapesten párokat kukkolnék. Szeretek úgy puncit nyalni, hogy közben dugják!
13. kerületben lakom.
Ma este Budapesten párokat kukkolnék. Szeretek úgy puncit nyalni, hogy közben dugják!
13. kerületben lakom.
Sziasztok, a mai napon napközben keresnénk Hölgyet/Párt hetero alapon. Helyem van a 3. kerületben. Nagy méretű pasi vagyok. privátban jelezzetek.
Szombaton Demjén termál tó fürdő,párt keresek cuckoldra.
Sziasztok!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Ma este keresek aktív srácot Budapestről. Hely szükséges.
Ma estére keresem partnerem
Sportos 28 éves nagyfarkú srác vagyok
Sportos 28 éves nagyfarkú srác vagyok
Sziasztok
KERESÜNK (együtt és külön külön is)
Párt keresünk szombat estére !
25 éves 170/55kg lány taggal (jó cickó) (csak párokat)
29 éves 180/85kg pasival (22cm) (párokat és szoló lányokat)
privibe jelezd ha volna kedved találkozni
KERESÜNK (együtt és külön külön is)
Párt keresünk szombat estére !
25 éves 170/55kg lány taggal (jó cickó) (csak párokat)
29 éves 180/85kg pasival (22cm) (párokat és szoló lányokat)
privibe jelezd ha volna kedved találkozni
Dányból szokott lenni itt valaki?
Privátba írj!
Privátba írj!
Sziasztok!
Ápolt,diszkrét párhoz csatlakoznék,vagy ők hozzám.
Szimpátia és megbeszélés kérdése minden.
Búvóhelyet nálam megoldott.
Privátban légyszíves!
Ápolt,diszkrét párhoz csatlakoznék,vagy ők hozzám.
Szimpátia és megbeszélés kérdése minden.
Búvóhelyet nálam megoldott.
Privátban légyszíves!
Szombat estére keresünk egy bi srácot (pasik között csak orál) hármas játékokra. Ápolatlan szakáll kizáró ok. Merj emailben arcos fotót küldeni, amit viszonzunk! Nem viber, google chat stb. Email! Nem töltök le a kedvedért semmit. Tatán van helyünk, tudj hozzánk utazni!
Sziasztok. Vasárnap este pár vagy esetleg hölgy budapesten aki fogadna egy sportos alkatu nem dohányzo pasit. ?? Belváros környékén