Szia. Olyan pertnert, partnereket keresnék Érden és környékén aki szereti az igazán finom, hosszas...

Sziasztok! 23 éves srácként estére keresek kellemes társaságot Budapesten. Helyem van
Ismerkednek..

Szexi női fehérneműs, kerek kemény milf popsis cross várja potens dugni szerető pasik jelentkezését
Sziasztok,
Nos GPS koordinátákat nem szeretnék közölni, sem időpontot .
Nekem nem most azonnal van szükségem partnerre, hanem teljesen normális körülmények között, közös megegyezés alapján keresek egy normális párt, vagy hölgyet, akivel a többes szex oltárán lehet áldozni.
Kellően rugalmas vagyok , mivel nekem még nincs családom.
Egy elvárásom van, meglegyen a három igen.
Kép van rólam, nem félek megmutatni magam, és nem vagyok félszemű féllábú fogatlan kalózkapitány sem.
Férfias férfi vagyok ,rendszeresen sportolok, és kellően ápoltnak tartom magam.
Nos GPS koordinátákat nem szeretnék közölni, sem időpontot .
Nekem nem most azonnal van szükségem partnerre, hanem teljesen normális körülmények között, közös megegyezés alapján keresek egy normális párt, vagy hölgyet, akivel a többes szex oltárán lehet áldozni.
Kellően rugalmas vagyok , mivel nekem még nincs családom.
Egy elvárásom van, meglegyen a három igen.
Kép van rólam, nem félek megmutatni magam, és nem vagyok félszemű féllábú fogatlan kalózkapitány sem.
Férfias férfi vagyok ,rendszeresen sportolok, és kellően ápoltnak tartom magam.
Szép Estét! Biszex Párt keresek kellemes kapcsolatra!
Pesten keresek párt ma estére.Helyem van.
Sziasztok. Szentendrén kalandoznék. Ha van ötleted, írj

Sziasztok! Hölgy vagy pár ma, esetleg a hét többi napján kalandozna?
Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám. Hölgyek, párok írjatok bátran.
Szexi női fehérneműs, kerek kemény milf popsis cross várja potens dugni szerető pasik jelentkezését napközben

Sziasztok lányok,hölgyek.Webkamerás társam szex partnerem keresem kortól függetlenül. Ha elhanyagolt vagy esetleg nincs sok szabadidőd titkos vágyaid vannak amiket otthon nem kapsz meg vagy beszélnélgetnél esetleg el mondanád valakinek a vágyadeidat titkaidat én vagyok az. Szeretnék egy partnert akivel kizárólag interneten keresztül akár név nélkül arc diszkréten. skye rodger.rodger2
Sziasztok! Szerdán, 11.22-én reggel 8-10:30 és kb. 13-15h között is szabad leszek. Érden, majd Bp-n leszek, keresek hölgyet vagy párt akivel/akikkel kellemesen elüthetnénk az időt. Ápolt, igényes, mások által jónak tartott pasiként keresek, 18/4 intim mérettel.
Szopatna valaki ma éjjel? Búvóhely megoldható

Dányból szokott lenni itt valaki??
Diszk max!
Privátba írj!
Diszk max!
Privátba írj!
Helló! Lenne itt egy hölgy aki a közeljövőben rábukna a rudira? Bp. és környéke.
Üdv Kedd-péntek estig fogadnék házaspárokat vagy hölgyeket szép diszkrét jakkuzis nyaralómba Szarvason egy izgalmas kikapcsolódásra.
Levélbe várom a jelentkezőket, átlagnál vastagabb méretesebb szerszámmal rendelkező ápolt kedves férfi vagyok. ...

Ma delutan valaki ? Sokmindenre nyitott vagyok, helyem nincs
23 éves, sportos, Budapesti srác keresne alkalmi, vagy akar hosszu távra szexpartner. Párokhoz is szívesen csatlakozok. Több infó privátba.
Mai estét Nagykőrösön tőltöm, szívesen kalandoznék nővel, párral!