Sziasztok ma estére keresnèk partnereket Budapest uni bi volnék
Szombat esti programot keresünk budapesten mi 40 es pár.Ha van ötleted varjuk leveled.Erika
Újra megpróbáljuk a lehetetlent, és keressük azt az ápolt és diszkrét hölgyet, aki csatlakozna párosunkhoz.
Budapesten valamikor valaki valamit? Bulis hangulatban voltam, vagyok, leszek, és mindenem megvan ami egy jó bulihoz kell wink hölgyek, párok, közös kerítésre kapós urak írjatok privátban!.
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Sziasztok. Budapest és Déli vonzáskörzetében olyan Hölgy vagy Pár társaságát keresem akik szeretnék egy középkorú Férfi társaságát!
Fogadni tudó 50+ feletti hölgyet vagy párt keresek ma estére kizárólag hetero alapon. 40-es, ápolt, potens pasi vagyok. Swingerbuli is érdekelne.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok. Párommal párt keresünk barátságra és negyesre Kecskemét körzetében vagyunk elérhetőek gondoljatok írjatok egy levelet ha szimpik vagyunk
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma este Péntek (01.12.) !
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Várom jelentkezésetek és ismerkedjünk szép napot!
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Várom jelentkezésetek és ismerkedjünk szép napot!
Hölgyekhez társúlnék egy jó szexre,masztira!
Sziasztok, lassan eljön a hétvégi huncutkodások ideje. Ehhez keresek partnert belevaló hölgy személyében

Sziasztok,
Szombat estére keresek programot.
Jól szituált, fiatalos, kulturált párokkal, nőkkel találkoznék Bp-Cegléd-Szolnok vonzás körzetében. Utazni tudok. Üzenetben kezdjünk beszélgetni.
Szombat estére keresek programot.
Jól szituált, fiatalos, kulturált párokkal, nőkkel találkoznék Bp-Cegléd-Szolnok vonzás körzetében. Utazni tudok. Üzenetben kezdjünk beszélgetni.
Sziasztok!
Valakinek lenne kedve a héten találkozni ? A nap folyamán bármikor. Beszéljük meg és érezzük jól magunkat!
Valakinek lenne kedve a héten találkozni ? A nap folyamán bármikor. Beszéljük meg és érezzük jól magunkat!
Sziasztok.
Igényes privát buli feb.10.én Kecskeméten!!!
Szívesen látunk még vonzó jó fej párokat 50 éves korig!Extra környezet,válogatott párok,profitmentesen!
Szívesen látunk kezdő párokat is!
Részletek privátban.
Igényes privát buli feb.10.én Kecskeméten!!!
Szívesen látunk még vonzó jó fej párokat 50 éves korig!Extra környezet,válogatott párok,profitmentesen!
Szívesen látunk kezdő párokat is!
Részletek privátban.
Sziasztok, péntek vagy szombat este szívesen meglatogatnank egy kedves laza huncut ápolt párt 49éves korig Budapest és környéke. ÉRD privibe
Budapest és környékéről keresek partnereket, írj!
Sziasztok!
Sexpartnereim fogadnám ma délután!BP.!
sziasztok párt vagy lányt keresek olyan találkozóra ahol a hölgy vagy végignézi ahogy magamnak szerzek örömöt vagy a hölgy segít KÉZZEL a PÁRJA előtt nekem. esetleg hölgy punci nyalás vagy ujjazása de ez nem feltétel! Budapest vác-rétság-balasagyarmat-salgótarján-heves megye esetleg útvonalon vagy azok közelében. Csütörtök 01.11.én este !
Sziasztok! Lányt vagy párt keresek aki Budapesten ismerkedne. Sportos, igényes fiatal férfi vagyok, ha érdekelne a dolog keress bátran

Sziasztok!