Sziasztok!
Ma este 21h körüli talira várunk VALÓS , TALÁLKOZNI IS MERŐ pasit. Ha szereted az orális játékokat és sok spermával rendelkezel, akkor téged keresünk! Mivel az oldal korlátozza a levélküldést, csak annak tudunk válaszolni aki ad viber elérhetőséget!!! Mi fotóval hirdetünk így el is várjuk, hogy neked is legyen ha jelentkezel! Fotókat nem cserélgetünk! Privát levélben várjuk jelentkezésed max. 20h ig.
Ma este 21h körüli talira várunk VALÓS , TALÁLKOZNI IS MERŐ pasit. Ha szereted az orális játékokat és sok spermával rendelkezel, akkor téged keresünk! Mivel az oldal korlátozza a levélküldést, csak annak tudunk válaszolni aki ad viber elérhetőséget!!! Mi fotóval hirdetünk így el is várjuk, hogy neked is legyen ha jelentkezel! Fotókat nem cserélgetünk! Privát levélben várjuk jelentkezésed max. 20h ig.
Sziasztok ma pár lány?
Autóban éjszaka de van helyem is bp
Autóban éjszaka de van helyem is bp
42 éves kedves srác keres idősebb párt 60 éves kor körül, de mindenféleképpen 50 felett. Szimpátia és intelligencia fontos, anélkül nem fog menni. Örömmel barátkozom és nyitott vagyok a szex mellett egyéb közös időtöltésre is.
sziasztok spermas puncit nyalnek akár dugas közben is vannak e erre nyitott párok itt?
Ma este remixben leszünk ki flõrtölne??
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?sportos bi uni srác vagyok helyem van Szentendrèn magán
Ma este biztonságos kaland?sportos bi uni srác vagyok helyem van Szentendrèn magán
Sziasztok! Budapesti, 61 éves egyedül élő, kulturált és beszélgetni is tudó férfi keresi "szexbarátnőjét" - idősebb, fiatalabb... a kor nem nagyon számít. Fétisem a harisnyák és a szexi dresszek. Szeretek örömet adni és kapni... és nem sietek el semmit. Ha felkeltettem érdeklődésed, írj bátran!
Sziasztok,
Ma estére, (8órától) keresnék hölgyet vagy pedig párt aki vendlgül láthatok 11 kerületi lakásomon, némi közös örömszerzésre. Szeretek puncit nyalni. Sokan azt mondták jó is vagyok benne. Szivesen bemutatnám a tudományom. :P Korhatár, testalkat nem számít!
Ma estére, (8órától) keresnék hölgyet vagy pedig párt aki vendlgül láthatok 11 kerületi lakásomon, némi közös örömszerzésre. Szeretek puncit nyalni. Sokan azt mondták jó is vagyok benne. Szivesen bemutatnám a tudományom. :P Korhatár, testalkat nem számít!
Sziasztok!Párhoz csatlakoznék a hölgy és mindenki örömére heteró alapon.Kis tapasztalatom van.Infok adatlapomon.Bp és környéke 40 feletiekkel.Szép napot mindenkinek
Diszkréten ismerkednék aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm, Eger, helyem van ha úgy alakul....
Sziasztok! Ma estére keresünk ápolt, diszkrét férfit harmadiknak.
10-én kedden délelőtt, dél körül, esetleg kora délután hölgyet párt keresnék Bpen.
Ma délután Budapesten aktív srác?
Igényes, férfias passzív srác vagyok
Igényes, férfias passzív srác vagyok
Jövő pénteken szeretnénk menni, akkor aktuális lehet?
(Ez egy válasz sportline2020 üzenetére (2023. 10. 06. péntek 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma este Sopron-Győr-Budapest vonalon ismerkednék, találkoznék az adatlapom szerint. 42 éves sportos méretes 186/85kg intelligens férfi vagyok.
Sziasztok.
Itt vagyok pesten szívesen csatlakoznék valakihez vagy valakikhez. Van nálam egy két játékszer meg szexi tanga is.
Valaki?
Itt vagyok pesten szívesen csatlakoznék valakihez vagy valakikhez. Van nálam egy két játékszer meg szexi tanga is.
Valaki?
Sziasztok! Budapesten van még valaki?
Mi most 1 bisex pár meg èn uni biszex f vagyunk 8ba valaki most?
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten