sziasztok feleseget használnék kényeztetnék a ferje elott akit ez izgatná! hely kellene utazni tudok!
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm.
Pesten pár ma este?Helyem van.
Hatvanban!
Holnap napközben kemény vad szexre keresek partnert!
Játékszerem 20/5cm!
Játékszerem 20/5cm!
Sziasztok.
Van itt valaki Vác vagy vonzáskörzetéből?
Privát üzenetben várom a jelentkezéseket.
Van itt valaki Vác vagy vonzáskörzetéből?
Privát üzenetben várom a jelentkezéseket.
Sziasztok!
Szeptembertől bpn sulizok sokat.
Egy kedves bi párral ismerkednèk tartósan.
Szeptembertől bpn sulizok sokat.
Egy kedves bi párral ismerkednèk tartósan.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Gödöllőn srácot keresek
Sziasztok, egerben bereltunk 1 cuki kis hazat kikapcsolodas gyanant.
Szivesen vendegul latnank penteken, csinos part, vagy holgyet.
Paroknal csak szex smile de egyedul erkezo holgyel beszelgetes,italozas, baratkozas is jolenne, sajnos szolo not meg nemsikerult talalnunk eddig.
Szivesen vendegul latnank penteken, csinos part, vagy holgyet.
Paroknal csak szex smile de egyedul erkezo holgyel beszelgetes,italozas, baratkozas is jolenne, sajnos szolo not meg nemsikerult talalnunk eddig.

Sziasztok!
Hölggyel párral ismerkednék Pest és Cegléd vonalon de kisebb távolság még jó pest megyében.Kor és alkat nem számit.
Hölggyel párral ismerkednék Pest és Cegléd vonalon de kisebb távolság még jó pest megyében.Kor és alkat nem számit.
Ki dugnà pàromat üzeneteket privàtban .
Sziasztok, holnapi nap (2023.09.12.) hölgy, pár Budapest vagy környékéről ismerkedni, találkozni hetero alapon? Ha megvan a kölcsönös szimpátia akkor lehetne több is

sziasztok feleseget kényeztetnek hasznalnek a ferje ellott akit ez izgatná! Hely kellene utazni tudok!
Valaki/k-nek nincs kedve segiteni rajtam úgy hogy magamra élvezzek? Olyan aki szereti ha sok jön
13ker környéke lenne ideális! Kocsimban vagy nálad.

Sziasztok!
Budapesti vagy Pest megyei hölggyel vagy párral ismerkednék és találkoznék? Helyem van. Független vagyok. Legyél igényes és intelligens!
Budapesti vagy Pest megyei hölggyel vagy párral ismerkednék és találkoznék? Helyem van. Független vagyok. Legyél igényes és intelligens!
Ma estére keresek budapesti hölgyet. Egy éjszakát Budapesten töltök, szeretném ezt valakivel kellemesen kihasználni. Hely van.
Pesten keresek pár ma estére.Helyem van.
Valaki Alsónémedi és környékéről ismi dumcsi haverkodas hoki ????
Szopatnek
Szopatnek