Sokat élezni akaró nőt keresek. Képeim adatlapon. Írj

Hahó!! Ha a 18cm megfelel, én mennék!?
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2023. 08. 11. péntek 08:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma este méretes pasit keresek
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok.Szombaton párt keresek nudizás,napozás,medencézés,szex.Vasárnap szintén párt hármasunkhoz.Telkemen a Tisza tónál.
Nincs valakinek kedve segíteni rajtam most a 13kerben? Dunaplazanal kocsiban! Aki szereti ha sok jön!

Valaki van Alsónémedi és környékéről dumcsi haverkodas és ami alakul
Sziasztok! Ma este lenne kedve nőnek vagy párnak kalandozni bpn? Ápolt normális férfi vagyok! Helyem sajnos nincs, utazni tudok! Sziasztok!
Sziasztok
Pénteken napközben szívesen találkoznék Lánnyal, Páral
Heteró alapon Budapest és környékén.Állandó partnert keresek.
Pénteken napközben szívesen találkoznék Lánnyal, Páral
Heteró alapon Budapest és környékén.Állandó partnert keresek.
Szívesen találkoznék párral Péntek este belvárosba VAN HELYEM. 34 éves, sportos ,diszkrét,ápolt férfi vagyok, ha érdekellek írj és mutatok még képet és írók magamról részletesen.
Valaki tudna küldeni akár itt, akár üzenetben egy google maps linket hogy tudok eljutni Esztergomból, arra a híres kifutó vége területhez,mert fogalmam sincs hol van, és annyi írás van azzal kapcsolatban, hogy holnap délután estefelé elmennék oda. Köszi a segítséget.
Valaki ma leszopna?
Csaj aki ma leszopna?
Ma vagy péntek estére keresek párt vagy egyedülálló nőt.. kis lazulasra.
28eves nagyfarku magyar srác vagyok
28eves nagyfarku magyar srác vagyok
sziasztok most 7vegen ra ero nyitott párok vannak e ahol a feleseget használhatnam a ferje elott akit ez izgatná? Hely kellene utazni tudsnek!
Kifutónál van most valaki?
Ma estére nimfómániás hölgyet keresek!
Ma kora este méretes pasit keresek
Sziasztok Csaba vagyok ma és holnap tudnék fogadni szép kellemes helyen! Szarvason. Párok hölgyek ..jakkuzis szaunás kikapcsolódás ...
Nincsenek illúziók, de hátha van olyan pár vagy bi pasi aki szeretne kialakítani egy akár tartósabb kapcsolatot egy kedves vidám természetű biszex párral..
Sajnos minimális az esély de ki tudja.
Brigitta és István
Sajnos minimális az esély de ki tudja.
Brigitta és István