Cegléden keresek partnert bármi kellemes dologra.
Ápolt, szép faszt szopnék élvezésig maximális diszkréció mellett
Dunaújvárosban ma este valaki?
Esetleg pár?
Esetleg pár?
Sziasztok szép lányok,párok jelentkezését várom Görögországi utazásra 4 éjszakára minden éjszaka a város leghíresebb night clubjàba ahol striper fiúk lányok szórakoztatnak különböző showműsorokkal egész este .
Akinek felkeltettem a figyelmét és velem tartana
Az nyugodtan írjon rám közvetlen jóarc fiatal pasi vagyok imádom a sex minden formáját és megélni minden pillanatát . Írj egy üzit és mindent megbeszélünk részletesen
Akinek felkeltettem a figyelmét és velem tartana
Az nyugodtan írjon rám közvetlen jóarc fiatal pasi vagyok imádom a sex minden formáját és megélni minden pillanatát . Írj egy üzit és mindent megbeszélünk részletesen

Budapesten ma valaki? Akár pár is jöhet. Hely van, de utazni is tudok.
Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm.
Sziasztok! Ma este lenne kedve párnak kalandozni bpn? Ápolt normális férfi vagyok! Helyem sajnos nincs, utazni tudok! Sziasztok!
Sziasztok. Ma este méretes pasival ismerkednék
Sziasztok. Szívesen csatlakoznék egy párhoz, hölgyhöz aki megy a Glory Cafeba. Én még nem voltam de nagyon érdekel. Ha már ott vagyunk szívesen kukkolnám őket. Köszi. Írj privát.
Sziasztok ! szerda estére szeretnék egy jóképű masszőrt keresni akivel jól érezhetnénk magamat

Szigethalom és környékén orál most?
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten

Sziasztok! Orál centrikus Biszex Párral ismerkednék!
Szívesen találkoznék párral mai nap. 34 éves, sportos ,diszkrét,ápolt férfi vagyok, ha érdekellek írj és mutatok még képet és írók magamról részletesen.
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma este!!
Autós kaland is oké! Ma este!!
Sziasztok.Holnap délután, vastag,méretes farkú pasi Budapesten?
Sziasztok! Neccruhát, combfixet kedvelő hölggyel ismerkednék. Hely megoldható, ruhák is

Sziasztok! Ma este lenne kedve párnak kalandozni bpn? Ápolt normális férfi vagyok! Helyem sajnos nincs, utazni tudok! Sziasztok!
pesten keresek ma estére párt.Helyem van.
Hölgyet kényeztetnék, vagy házaspár házibarátja lennék.