Sziasztok
Izmos sportos pasit vagy párt keresünk

Dányból szokott lenni itt valaki?
Privátba írj!
Privátba írj!
Hétköznapi talira pesti mindkét fél részéről bi.párhoz házaspárhoz csatlakoznék .Ápolt ,egészséges potens aktív bi.pasi vagyok.
Ma este Budapesten és környéken párokat hallgatnék vagy kukkolnék szex közben, ha szeretnék be is szállok.
Kipróbálnám, hogy milyen úgy puncit nyalni, hogy közben dugják. Fucklicking.
Kipróbálnám, hogy milyen úgy puncit nyalni, hogy közben dugják. Fucklicking.
Ma estére keresek egy kellemes, élvezetes programot

sziasztok! Csatlakoznék párokhoz illetve érett hölgyet keresek!29 éves budapesti fiú vagyok! Extrém külsövel!!!!
Ma estére keresek szexpartnert
Diszkréten ismerkednék aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm
Valaki ma Budapesten? Helyem van, de utazni is tudok. Pár is jöhet.
sziasztok vannak-e itt olyan pasik akit izgatná ha elötte használnák a feleseget? Hely kellene utazni tudok
Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok
Helló!
Olyan hölgy ismeretségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
42 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan hölgy ismeretségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.

42 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok
Keresünk fiatalabb vagy korosztályunkból Lányt vagy Párt.
Női bi párcserés játékra .
Keresünk fiatalabb vagy korosztályunkból Lányt vagy Párt.
Női bi párcserés játékra .
Párként keresünk...
Keresünk egy hölgyet... szívesen látnánk vendégül... akár hosszútávra is ismerkednénk... közös programok, utazás, stb. ...hetero alapon....
...vagy hosszútávra ismerkednénk egy párral, esetleg egy sportos, enyhén biszex pasival!
Kis méretű, borotvált farok előny!!!
Ha nem írsz nem is lesz semmi...
...viszont fénykép nélkül nem érdemes!!!
Csak 45 évnél idősebbeket keresünk!!!
Keresünk egy hölgyet... szívesen látnánk vendégül... akár hosszútávra is ismerkednénk... közös programok, utazás, stb. ...hetero alapon....
...vagy hosszútávra ismerkednénk egy párral, esetleg egy sportos, enyhén biszex pasival!
Kis méretű, borotvált farok előny!!!
Ha nem írsz nem is lesz semmi...
...viszont fénykép nélkül nem érdemes!!!
Csak 45 évnél idősebbeket keresünk!!!
Diszkrét havert, a profil alapján
Sziasztok,
Budapest és 50 km-es körzetében keresek hosszútávú szexkapcsolatra jó alakkal rendelkező nőt vagy párt. Aug 7-13 között szabadságom töltöm, bármikor találkozhatnánk, nálam is.
Privátban egyeutessünk.
Budapest és 50 km-es körzetében keresek hosszútávú szexkapcsolatra jó alakkal rendelkező nőt vagy párt. Aug 7-13 között szabadságom töltöm, bármikor találkozhatnánk, nálam is.
Privátban egyeutessünk.
sziasztok ma estére keresnénk párt négyesre (párcserével és egyebekkel )

Sziasztok! A tegnapi meghiúsult bulink után kedden tartunk egy újra próbát, a 13. kerületben este héttől. Hölgyek illetve párok megkeresését várjuk. Szeretjük a husis testeket!