Sziasztok! Budapesten van esetleg valaki, aki megmasszírozna?

Ma éjjel pár vagy hölgy Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon?
Ma este szopnék diszkréten! Tata, Komárom megye! Akár kíváncsi heterot is!
Sziasztok, többesben némi tapasztalattal, (közösen is) szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné. 41 és 43 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk. Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket, képet természetesen tudunk küldeni, és viber is van
Pár esetleg aki meglatogatna ma minket del1en???
Kíváncsi jófej laza hetero srácot uratkeresek aki rendszeresen és sokat hokizik,imádja puncit a jó szexfilmeket,meginna velem egy jó sört,bort,és akivel beszélgetni is lehet.Fontos hogy olyan személyt keresek aki akar is találkozni és nem hetekig ígérget,ezt kérlek vedd figyelembe!Pestmegyei srác vagyok,helyem van!
Ma este Budapesten és környéken párokat hallgatnék vagy kukkolnék szex közben, ha szeretnék be is szállok.
Kipróbálnám, hogy milyen úgy puncit nyalni, hogy közben dugják. Fucklicking.
Kipróbálnám, hogy milyen úgy puncit nyalni, hogy közben dugják. Fucklicking.
--- > Diszkréten ismerkednék (orvos, ügyvéd, mérnök, pm, tesi tanár bácsi stb...) aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm ------ >Adatlap
De jó lenne, ha valaki jól leszopna most!
Diszkrét havert, a profil alapján
Sziasztok! Budapesten kalandoznék ma, helyem van.

Valaki Alsónémedi és környékéről???
Ma délután nudizást kedvelő párt,párokatNőt fogadnék telkemen a Tisza tónàl erre a célra kialakított részen.Napozó àgyak medence,zene.
Sziasztok. Diszkrét, normális pasiként, diszkrét normális párt keresek akikkel kiélhetnénk vágyainkat. N
hétfőn srácot kényeztetnék Gödöllőn lakásomban
Ma este sétálnánk párommal egyet kissé laza öltözékben Nagytétény dunapart milyen hely?
Sziasztok!
Esztergom + 30km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben.
Esztergom + 30km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben.
Jó napot.
Adatlapom szerint keresek kapcsolatot a környékemen.
Amenyiben szimpatikus az adatlapom, várom a levelet.
Részleteket levélben.
Köszönöm.
Adatlapom szerint keresek kapcsolatot a környékemen.
Amenyiben szimpatikus az adatlapom, várom a levelet.
Részleteket levélben.
Köszönöm.
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten

Sziasztok! Igényes, fiatal párokkal beszélgetnék, akár találkoznék. Nem volt még tapasztalatom hármasban. Fiatal, igényes fiú vagyok(19). Vannak képeim is.