Sziasztok!
Párokat, illetve nőket keresek, akik kifejezetten a nagy és vastag intimet kedvelik... magas, sportos, fiatal pasi vagyok, utazni tudok! Cuckoldot is szívesen vállalok. Intim méret privátban!
Párokat, illetve nőket keresek, akik kifejezetten a nagy és vastag intimet kedvelik... magas, sportos, fiatal pasi vagyok, utazni tudok! Cuckoldot is szívesen vállalok. Intim méret privátban!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Tapioszecso es kornyeke? Fantazialas beszelgetes?
Kedd estére keresek strapabíró baszni szerető pasit. Belváros Bp.
Sziasztok! Igényes, fiatal párokkal beszélgetnék, akár találkoznék. Nem volt még tapasztalatom hármasban. Fiatal, igényes fiú vagyok(19).
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten

Cukoldra keresek párommal 26 eves karcú lány nagy farkú férfit hellyel
szopós kalandot keresek Délegyháza soroksár vonalon
Sziasztok !
Szerdán (07.26) Pesten leszek .Szívesen csatlakoznék párokhoz, akar mindkét fél örömére is , de nemtől függetlenül szophato is vagyok . Várom az üzeneteket
Szerdán (07.26) Pesten leszek .Szívesen csatlakoznék párokhoz, akar mindkét fél örömére is , de nemtől függetlenül szophato is vagyok . Várom az üzeneteket

Cegléden keresek partnert bármi kellemes dologra.
Ma estére keresek nőt/párt. Csak szopatás! Autó is oké. 22/F diszkréció/korrektség adott és el is várt. Pest megye lenne a legjobb!
--- > Diszkréten ismerkednék (orvos, ügyvéd, mérnök, pm, tesi tanár bácsi stb...) aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm ------ >Adatlap
Ma este autóban szopnék! Tata és környéke! Kíváncsi heterot is.
Sziasztok!
Kedves pár ismeretséget keresem Budapest és környékén. 38 éves sportos srác vagyok. Hellyel nem rendelkezem de mobilis vagyok.
Szép napot mindenkinek!
Kedves pár ismeretséget keresem Budapest és környékén. 38 éves sportos srác vagyok. Hellyel nem rendelkezem de mobilis vagyok.
Szép napot mindenkinek!
Sziasztok, ápolt, hellyel rendelkező pasiként keresek hölgyet kalandozásra! 45/183/85
Sziasztok, biszexuális dolgok iránt kiváncsi pasiként szívesen csatlakoznék Budapesten és környékén párokhoz
Sziasztok. Nagykáta környékén keresnék hölgyet állandó autós talihoz.
Szexhaverom keresem, akivel alkalom adtán, kivernénk, esetleg orál is bele fér, kölcsönösen! /lényeg a kölcsönösen!!/
Továbbá ismerkednék ilyen tagú párral is, akiket érdekel a közös cumizás, teljesen szőrmentes férfi vagyok.
Dunaharaszti
Álltalában nap közben, de inkább a délelőtti órákban érek rá, kép nélkül kérlek ne keress
Továbbá ismerkednék ilyen tagú párral is, akiket érdekel a közös cumizás, teljesen szőrmentes férfi vagyok.
Dunaharaszti
Álltalában nap közben, de inkább a délelőtti órákban érek rá, kép nélkül kérlek ne keress
Sziasztok! Szerdán (07.26-án) az esztergomi Aquasziget szaunavilágban ismerkednék bevállalós hölgyekkel,párokkal…nagyobb intimmel

Sziasztok
Ritkábban járok ide. Felhozott újra a kiváncsiság. Van kedve valakinek ismerked hetero alapon?
Ritkábban járok ide. Felhozott újra a kiváncsiság. Van kedve valakinek ismerked hetero alapon?