Sziasztok!Párhoz csatlakoznék a hölgy és mindenki örömére heteró alapon.Kis tapasztalatom van.Infok adatlapomon.Bp és környéke 40 feletiekkel.Szép napot mindenkinek
Ma esti szórakozásra hölgyet keresünk

Valaki Alsónémedi és környékéről ismi dumcsi haverkodas????
Szopatnek
Szopatnek
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok egyedül élek Szentendrèn.
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok egyedül élek Szentendrèn.
Sziasztok! Egész hétvégén várom a hölgyeket, párokat csendes otthonomban Gödöllőn.Kölcsönös szimpátia esetén bármi lehet.Várom üzeneted!
20-as éveiben járó hetero fiatal férfi ismerkedne hölgyekkel kortól függetlenül, utazni tudok, bármi kérdés esetén írj privátban
Gödöllőn kaland
Sziasztok! Lánnyal ismerkednék, szimpi párhoz csatlakoznék :P
Sziasztok!Párral ismerkednék ma ma Demján termál tónál.Napozás,fürdőzés,szaunázás....
Diszkrét cumi neked, nálam. 11. ker.

Amatőr fotós fotózást vállal (szóló, pár, többes) !
sziasztok. Nagy farokkal házibarát lennék.
2.kerben vagyok most autóval sexelnèk lenne valaki?
Budapesti hölgy szexpartnert keresek hétfő estére. Hely megoldott. A részleteket privátban megbeszéljük, belső leveleket várok.
Sziasztok! Éjjel esetleg egy kis kaland? Budapest és környékén lenne valaki? (Hölgyek, Párok) Kukkolás? Közös maszti? Cuckold? Dogging? Hármas? Írjatok!
13-ba vagyok most!

Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten

Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm.
Jövőhetén napközben találkozásra.. Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok.
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok.
Sziasztok! Budapesten fiatal srácként ismerkednék ma.