Sziasztok !
Megbízható ,valóban nagy méretű pasiként , heteró pár játszótársa lennék Budapesten
Megbízható ,valóban nagy méretű pasiként , heteró pár játszótársa lennék Budapesten
Asszonyok lányok párok ?Sportos jó méretű kan keres privi .
Sziasztok! Igényes sportos testű, jóképű, korai harmincas HETERO srácként keresek ma, vagy holnap estére szexre éhes HETERO párokat vagy lányokat Budapesten. Helyszín megbeszélés szerint. Részletek priviben.
Üdv,
Dávid
Üdv,
Dávid
Hétközben-napközben Kiskunfélegyháza- Budapest útvonalon közlekedek. Keresek egy hölgyet ,párt , urat alkalmi /de rendszeres kapcsolatra,.Jöttem-láttam-
Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok!
Asszonyok lányok párok ?sportos igényes férfi keres privi .
Sziasztok!
Most szombat (2023.07.01.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt kérlek privát üzenetben tedd !
Most szombat (2023.07.01.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt kérlek privát üzenetben tedd !
Sziasztok! Önmagára igényes, szenvedélyes, nagy méretű férfiként házibarátja lennék, egy budapesti, érett párnak…
Szép napot. Ma délután este csatlakoznék párhoz. Akár nálam is meg oldható
Pesten vastagabb farkú pasi/fiú? 17/6 körül valaki? 13 ker? haverkodás?
sziasztok. Házaspárt keresek ,olyat ahol a nő a nagyot szereti. Kor mellékes
Idösebbpárt keresek nagykátán éskörnyékén.
Sziasztok holnap dél körül az Aréna pláza környékén ki tudna helyet biztosítani egy párnak 1-2 órára
Sziasztok. Férfi beszállót keresünk harmadiknak. Ha megtetszett az adatlapunk írj privátban kérlek. Puszi
Sziasztok ! Domináns hpár keresi sub házibarátnőjét hosszútávra ! Dóri &Zétény
Csinos hölgyet vagy ilyen tagú párt keresek kellemes időtöltésre.
Budapest és100km körzeten belül tudok utazni. Masszázs is lehet.
Budapest és100km körzeten belül tudok utazni. Masszázs is lehet.
Üdv mindenkinek!
A hétfő esetleg kedd estémet szívesen tölteném Hölgy vagy Pár társaságában!
Hatvan és környéke!
A hétfő esetleg kedd estémet szívesen tölteném Hölgy vagy Pár társaságában!
Hatvan és környéke!
Face sitting-hez keresek titkos, laza kapcsolatra lányt/hölgyet, viszonzás nélkül is.
Nem számít, ha semmi más sem történik, ha úgy jobb, le sem vetközöm, a lényeg a nő uralkodó szerepén van, ami akár órákig is tarthat és aki ebben a helyzetben több orgazmust is átél.
Ötvenes, sportos, jóképű és normális pasi vagyok, 188/92, jelentkezz bátran!
Nem számít, ha semmi más sem történik, ha úgy jobb, le sem vetközöm, a lényeg a nő uralkodó szerepén van, ami akár órákig is tarthat és aki ebben a helyzetben több orgazmust is átél.
Ötvenes, sportos, jóképű és normális pasi vagyok, 188/92, jelentkezz bátran!
Pénteken napközben Budapesten párral, hölggyel találkoznék. Sportos, intelligens negyvenes vagyok. További infók az adatlapomon. Csináljunk egy fergeteges orgiát!
Sziasztok ! Hölgy esetleg Vasad -Nádas to park hotel ?