Dunakeszi, Fót, Mogyoród, Gödöllő, Veres, Budapest környékén valaki éjjel kaland?
Privátot írj.
Privátot írj.
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten

Tejcsimet kicsalogathatná valaki most Cegléden.
Ma is oké!
(Ez egy válasz der.medve2.0 üzenetére (2023. 07. 08. szombat 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 08. szombat 17:53

Sziasztok! Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! MA ESTI KALAND
Budapesten és környékén csatlakoznék párokhoz, hölgyhöz. 29 éves, ápolt, vékony pasi vagyok.
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?sportos bi uni srác vagyok,helyem van Szentendrèn
Ma este biztonságos kaland?sportos bi uni srác vagyok,helyem van Szentendrèn
sziasztok feleseget hasznalnek a ferje elott(cuckold) hely kellene utazni tudok!
Valakinek nincs kedve jatszadozni a farkammal amig el élvezek ?
tele vagyok és imádom ha folyik

Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex iránt érdeklödő férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Házibarát lennék 48 éves ápolt , mácis pasi vagyok! Többesben van tapasztalatom! Mobilis vagyok!
Fiúkat keresünk az adatlapunkon leírtak alapján,ha ok minden írj privátban nekünk.
Kukk bakk nélküli kapcsolatra jelölés egyből tiltó.....
Kukk bakk nélküli kapcsolatra jelölés egyből tiltó.....
----- > Diszkréten ismerkednék (orvos, ügyvéd, mérnök, pm, tesi tanár bácsi stb...) aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm ------ >Adatlap
Sziasztok.Várom ma huncutkodni vágyó hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban egész nap.Várom üzeneted.Köszönöm!

Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Dányból szokott lenni itt valaki?
Privátba írj
Privátba írj
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Sziasztok.
Ma éjjel valaki kaland?
Dunakeszi, Fót, Mogyoród, Gödöllő, Pest környéke?
Privátot írj.
Ma éjjel valaki kaland?
Dunakeszi, Fót, Mogyoród, Gödöllő, Pest környéke?
Privátot írj.
Sziasztok! Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Sziasztok!
Ma este Budapesten párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Szeretném egyszer kipróbálni a fucklickinget!
Írjatok bátran!
Viber és whatsapp megoldható!
Ma este Budapesten párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Szeretném egyszer kipróbálni a fucklickinget!
Írjatok bátran!
Viber és whatsapp megoldható!