Sziasztok
Kíváncsi heteroként olyan párral ismerkednék ahol kipróbálhatok számomra új élményeket

Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké!
Autós kaland is oké!
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok egyedül élek Szentendrèn
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok egyedül élek Szentendrèn
Sziasztok !
Budapesten heteró pár játszótársa lennék !
Valóban nagy mérettel rendelkezem
Budapesten heteró pár játszótársa lennék !
Valóban nagy mérettel rendelkezem
40es sportos férfi ismerkedne kedves nővel, párral. Képeim adatlapon láthatók

Most pár? Akár nálam pesten...

Valaki lesz ma Dunapart feszten?
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Szopnak v szopatnal ketes
Ha szeretnél szopatni vagy dugni egy 40 es magas férfias pasit akkor írj.diszkréció,higiénia adott elvárt.hely van Bp
Face-sittinghez keresek fital lányt / hölgyet, aki rejtett vágyát szeretné kielégíteni azzal, hogy ráülne egy ötvenes, jóképű pasi szájára és ebben a helyzetben többször el is élvezne. Nem kéne, hogy más történjen, de ez sokáig. Intelligencia lényeges!!
Nagyobb faszt kedvelő Nő, vagy Párt! hetero alapon...
Sziasztok!Mára keresek hölgyet,párt Budapesten,Pest megyében.Igényes,jókedélyű,tapasztalt,sportos srác vagyok nagy intimmel!Írjatok
Ma dél fele pesten 10 ker fele nő lenne dugva ,harmast probálnék már ki milyen lehet ,kezdő vagyok
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten.
Valaki lesz Duna-part feszten?
Ma éjjel 23 óra körül valaki kaland? Pest és környéke.
Privátot írj.
Privátot írj.
Sziasztok! Vasárnap kora délutántól a Balaton északi partján, Csopak környékén tervezünk néhány órára,5 vagy 6 személyes vitorlást bérelni egy barátunkkal közösen. Ha volna olyan korban és alkatban hozzánk hasonló pár, esetleg szóló pasi, akik költségmegosztással csatlakoznának hozzánk, jelezze pénteken délelőttig . Úgy gondoljuk, remek lehetőség lehet kötetlen ismerkedésre, kölcsönös szimpátia esetén akár többre is..
Sziasztok! Igényes, fiatal párokkal beszélgetnék, akár találkoznék. Nem volt még tapasztalatom hármasban. Fiatal, igényes fiú vagyok(19).
ziasztok!
Igénye,többesben tapasztalt fiatal srácként szívesen ismerkednék olyan párokkal akik alkalmi,vagy esetleg házibarátot keresnek hosszútávra!
Én Budapesti vagyok,szerintem max 50km-ig lehet értelme ismerkedni (tapasztalatom alapján).
Viberen, WhatsAppom van, termesztésen tudunk ott is kommunikálni!
Mindenkinek kellemes keresgélést kívánok!
Igénye,többesben tapasztalt fiatal srácként szívesen ismerkednék olyan párokkal akik alkalmi,vagy esetleg házibarátot keresnek hosszútávra!
Én Budapesti vagyok,szerintem max 50km-ig lehet értelme ismerkedni (tapasztalatom alapján).
Viberen, WhatsAppom van, termesztésen tudunk ott is kommunikálni!
Mindenkinek kellemes keresgélést kívánok!