Sziasztok! Budapesten fiatal srácként kalandoznék most. Helyem van.

Sziasztok. Szeged környékén keresünk!
Kizàrólag instagramon: harmasvagy néven vagyunk fent.
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 25 év felett és 45év alatt keresünk!
Valóban ápolt igényes és legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit/férfiakat keresünk. Aki a bemutatkozása során egy normál és egy intim képet nem hajlandó küldeni azzal nem is folytatnánk a beszélgetést! Első soron cuckoldra(kettesben a párommal) másod soron hármasra keresünk férfi partnert/partnereket.
Kizàrólag instagramon: harmasvagy néven vagyunk fent.
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 25 év felett és 45év alatt keresünk!
Valóban ápolt igényes és legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit/férfiakat keresünk. Aki a bemutatkozása során egy normál és egy intim képet nem hajlandó küldeni azzal nem is folytatnánk a beszélgetést! Első soron cuckoldra(kettesben a párommal) másod soron hármasra keresünk férfi partnert/partnereket.
Az adatlapomon látható szerszámhoz keresek hölgyeket, párokat kipróbálásra. Férfiakat nem. Pest, 13-kerulet

Bizsereg a popsipuncim. Belvárosban vagyok.

Ma este 22 óra körül Bp. 11.kerületi lakásunkon fogadnánk egy, az adatlapunkon leírtaknak megfelelő hetero pasit hármas szexre. Csak privát üzenetet várunk !
Most valaki aki a XI. kerületben aki erotikus masszázsban részesítene engem ? Holnap délután is megfelelő lehet ! Fiatalabb bi pasit keresek !
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra
ma valaki pest megyéből akit leszophatok?

Sziasztok,
Szentendre ès kke?
Este van helyem
Szentendre ès kke?
Este van helyem

Sziasztok!
Ma este Budapesten és környékén szívesen kukkolnék párokat szex közben vagy igény esetén be is szállnék!
Úgy akarok puncit nyalni, hogy közben azt dugják!
Viber, whatsapp megoldható!
Ma este Budapesten és környékén szívesen kukkolnék párokat szex közben vagy igény esetén be is szállnék!
Úgy akarok puncit nyalni, hogy közben azt dugják!
Viber, whatsapp megoldható!
Ma
(Ez egy válasz Spartacus üzenetére (2023. 04. 22. szombat 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 22. szombat 12:19

Sziasztok!Szombaton délután,párt fogadnék igényes apartmanban a Tisza tónál Sarudon itt alvási lehetőséggel,éjszakáig tartó Hármas,cuckold.Magas,sportos,nagy méretű ápolt pasi.
Sziasztok!Szombaton délután,párt fogadnék igényes apartmanban a Tisza tónál Sarudon itt alvási lehetőséggel,éjszakáig tartó Hármas,cuckold.Magas,sportos,nagy méretű ápolt pasi.
Valakinek nincs kedve most kiverni a farkam úgy hogy magamra élvezek?
13.ker környékén vagyok kocsival

Dányból szokott lenni itt valaki???
Privátba írj!
Privátba írj!
Sziasztok !
Én nagyon szívesen. Pomázi vagyok (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 22. szombat 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 22. szombat 08:13
Én nagyon szívesen. Pomázi vagyok (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 22. szombat 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4697610)

Sziasztok! A mai napra is keresünk egy kedves, intelligens,ápolt férfit, aki meglátogatna minket Szentendrén! 27-45 év közötti legyél! Várjuk a jelentkezésed!

Aki szopatna vagy dugna ma Bp.az írjon hely van
Valaki 13. Kerület? Helyem nincs. Kiváncsi hetero vagyok. 27 éves
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Igényes Párokat fogadok otthonomban. Csak párokat, nyitott pervi párokat!
Sziasztok! A mai napra is keresünk egy kedves, intelligens,ápolt férfit, aki meglátogatna minket Szentendrén! 27-45 év közötti legyél! Várjuk a jelentkezésed!