Szépvölgyin este kukkolható pár lesz ma? Szívesen csatlakozok is!
Budapesti érett Hölgyet masszíroznék.
Holgyekkel parokkal ismerkednek mai nap folyaman
I
I
Sziasztok, hölgy úti társat keresek kortól függetlenül ma egy vidéki úthoz. Délelőtt indulás Bp-ről, délután vissza ugyan ide. Leginkább a társaság kedvéért unalom ellen.
Sziasztok.Ma egész nap várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted.Köszönöm!
Most valaki aki kivernè nekem a 13ban a dunaplazanal? Kocsimban vagy a tiedben!
Tele vagyok és magamra akarok élvezni!

Sziasztok, hölgy társaságot keresek péntekre vagy szombatra az adatlapom szerint.
Sziasztok! Budapesten fiatal srácként kalandoznék ma. Helyem van.

30-as, 40-es popsi kedvelő apucikat keresek. Ha nem zavar, hogy a formás kerek popsimon tanga lesz és combfix akkor, keress. Pussz
Sziasztok feleseget hasznalnek a ferje elott ! Vannak e erre nyitott parok itt? Hely kellene utazni tudok!
Érzéki, nem kapkodós, kényeztetős többes szeretkezésekhez keresünk hasonló igényű párokat. Női vonal kifejezetten fontos, minden más megbeszélés és közös vágy kérdése. A csapjuk össze 2 órában a szexet megoldások nem a mi vágyaink, inkább hosszabb távon egy baráti/szexkapcsolat kialakulásában bízunk. De természetesen egyéjszakás kalandokból lesznek később a többéjszakásak, így ha szimpatikusnak találtok minket, írjatok bátran!
Sziasztok,
Sportos bi uni srác vagyok.
Ma este biztonságos kaland?
Helyem van Szentendrèn
Sportos bi uni srác vagyok.
Ma este biztonságos kaland?
Helyem van Szentendrèn
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Masszázst és (normál vagy erotikus, stb.) fényképezést, videózást is vállalok, illetve közös tartalomgyártáshoz is keresek partnereket.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok! Budapesten fiatal srácként kalandoznék ma. Helyem van.

Ma napközben Budapesten párral, hölggyel találkoznék. Sportos, intelligens negyvenes vagyok. További infók az adatlapomon.
Sziasztok!
Sexpartnerim keresném ma napközben!
Dél-Pest!Hely kell!
Sexpartnerim keresném ma napközben!
Dél-Pest!Hely kell!
Ma este sajnos nem jó, de egyszer szívesen kimotoroznék hozzátok.
(Ez egy válasz Mocispasi1111 üzenetére (2023. 04. 13. csütörtök 06:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 13. csütörtök 06:00

Sziasztok! Ma eszére keresünk párokat, esetleg fiatalabb pasit adatlapunk szerint. Helyünk van pestmegyében.
Sziasztok! Ma eszére keresünk párokat, esetleg fiatalabb pasit adatlapunk szerint. Helyünk van pestmegyében.
Sziasztok.Ma este, éjjel is várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted.Köszönöm!