2 pasi szivesen találkozna hölgyel, csütörtökön délelött. Imádunk puncit nyalni és dugni is. Diszkrét házamban fogadnánk. Ápolt és igényesek vagyunk. Részletek privâtban.
Sziasztok!
Bp és környékén ismerkednék biszex párral.
Tartalmas baráti kapcsolatra keresek!
Bp és környékén ismerkednék biszex párral.
Tartalmas baráti kapcsolatra keresek!
Ma 20 ora korul,keresnék kivancsi hetero vagy bi sracot,pasit kozos “titkos” masztizashoz bp 3 kerben.
Sziasztok, szexi ruhákat kedvelő hölggyel ismerkednék. 47 éves, ápolt, hetero férfi vagyok. Több info az adatlapomon..
Sziasztok, ma kora este 17:15 fele a reptérnél(Pécel,Vecsés,18. ker) szopatnék,borotvált , ápolt pasi vagyok
Hölggyel kalandoznék a mai napon Piliscsaba környékén.
Mindenre nyitott vagyok.
Mindenre nyitott vagyok.
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok.
Bp vagy környéki Hölgy, ebédidőben bekapna esetleg Mást Is.
akár Ma
egy laza...
Bp vagy környéki Hölgy, ebédidőben bekapna esetleg Mást Is.

egy laza...
De, mi szoktunk. Havonta kb, de jobban preferáljuk a privát negyeseket
(Ez egy válasz Duplicat Ludos üzenetére (2025. 02. 11. kedd 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Párhoz csatlakoznék heteró alapon.
Zuglo vagy közeléből most?
PM

Valaki megszopatna most ?
ziasztok kölcsönös szopás most?helyem van 20ker
Sziasztok, szerda kora este 17:30 fele a reptérnél(Pécel,Vecsés,18. ker) szopatnék,borotvált , ápolt pasi vagyok
Idősebb 60+ Párral szeretnék ismerkedni . 50- es Férfi vagyok
Sziasztok!
Hétvégén Kerekdombi nudista hétvégén leszünk....szivesen ismerkedünk...
Hétvégén Kerekdombi nudista hétvégén leszünk....szivesen ismerkedünk...
több ember swingerezik a facen mint itt ahol kimondottan erről szólna az oldal,vagy csak én látom igy
innen senki nem swingerezik?
Ma este valaki megszopatna ?
Ma 9 körül keresnék kivancsi hetero vagy bi sracot kozos masztizashoz,Bp 3 kerben