Sziasztok
Szeretne valaki mostanában szopni
Szeretne valaki mostanában szopni
Autós kaland?
Senki?
ziasztok kölcsönös szopás most?helyem van 20ker
Sziasztok !
Februar 15.-en pesten bulizunk beoltozos farsangi buliban a durer kertben ! Keresunk olyan fiatal hellyel rendelkezo max 35 eves part, akiknek lenne kedve velunk talalkozni , bulizni es elvezni egymas tarsasagat! Privatban varjuk a megkereseseket!
Februar 15.-en pesten bulizunk beoltozos farsangi buliban a durer kertben ! Keresunk olyan fiatal hellyel rendelkezo max 35 eves part, akiknek lenne kedve velunk talalkozni , bulizni es elvezni egymas tarsasagat! Privatban varjuk a megkereseseket!
Velem ugyan ezt játszotta el!!
(Ez egy válasz Kornél89 üzenetére (2025. 02. 08. szombat 01:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 08. szombat 01:40

Helló. Én benne lennék az orálban. Beszéltünk is de még válaszra sem méltattál mikor képet küldtem. Ha nem vagyok szimpatikus akkor legalább írtad volna hogy köszi nem.
2025.02.15.én. 19.00 órai kapunyitással. Duplicatos Ludos Naturista Szórakoztató wellness Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textil mentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen kívánatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata!
A park rendezvénye:Valentin napi swinger,és wellness est!
-Jakuzzi használat
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
19.00-22.00ig Közös programok!(ismerkedés,masszázs,swinger.)
22.00 tól 2.00 ig A szobát utána korlátlanul lehet használni!
Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
Őrbottyán.
Az est étkezést tartalmaz!
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben!Italok.különlegességek.
Előre jelentkezés mindenképpen szükséges!Szeretettel várunk! Meli.Laci
A park rendezvénye:Valentin napi swinger,és wellness est!
-Jakuzzi használat
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
19.00-22.00ig Közös programok!(ismerkedés,masszázs,swinger.)
22.00 tól 2.00 ig A szobát utána korlátlanul lehet használni!
Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
Őrbottyán.
Az est étkezést tartalmaz!
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben!Italok.különlegességek.
Előre jelentkezés mindenképpen szükséges!Szeretettel várunk! Meli.Laci
Ma este biszex srácot keresek dél Pesten.
Sziasztok, Salgotarjan - Budapest vonalon keresünk harmadik félt (lányt 18-35 éveset) egy, esetleg több alkalmi találkozásra mindkettőnk örömére.
23és 30 évesek vagyunk☺️
23és 30 évesek vagyunk☺️
Idősebb 60+ Párral szeretnék ismerkedni. 50 - es Férfi vagyok.
Sziasztok!
Szexi, szenvedélyes nőt/heteró alapon párt keresek mindenféle jóra.
Én domináns, budapesti férfiként keresek érett, szexi partnert, aki tudja mit akar és szeretné megélni a vágyait hármasban vagy akár swingerben. Laza, jó humorú, nyitott vagyok, aki szeret kapcsolódni a szexen kívül is. Eszközök használatában és hármasban van tapasztalatom, de minden csak rajtatok múlik. Az én élvezetemet a hölgy öröme adja. Szeretem a masszázst és kölcsönösséget, adni is kapni is. Fogadni tudlak, saját lakásban élek egyedül, de utazni is tudok.
Közös időtöltés, bulizás is szóba jöhet.
Ha van kedvetek ismerkedni, kérdezzetek nyugodtan. Remélem élőben is lesz alkalmunk találkozni.
Szép napot!
Gábor
Szexi, szenvedélyes nőt/heteró alapon párt keresek mindenféle jóra.
Én domináns, budapesti férfiként keresek érett, szexi partnert, aki tudja mit akar és szeretné megélni a vágyait hármasban vagy akár swingerben. Laza, jó humorú, nyitott vagyok, aki szeret kapcsolódni a szexen kívül is. Eszközök használatában és hármasban van tapasztalatom, de minden csak rajtatok múlik. Az én élvezetemet a hölgy öröme adja. Szeretem a masszázst és kölcsönösséget, adni is kapni is. Fogadni tudlak, saját lakásban élek egyedül, de utazni is tudok.
Közös időtöltés, bulizás is szóba jöhet.
Ha van kedvetek ismerkedni, kérdezzetek nyugodtan. Remélem élőben is lesz alkalmunk találkozni.
Szép napot!
Gábor
Sziasztok! Sportos hetero férfi-biszex nő párként keresünk vékony, csinos biszex hölgyet 18-40 éves korig 3.-nak izgalmas percek közös eltöltéséhez. Helyünk van, de utazni is tudunk. Várjuk üzeneted!
(Solo pasikat nem keresünk! Akik mégis írnak törölve lesznek.)

(Solo pasikat nem keresünk! Akik mégis írnak törölve lesznek.)
szeretettel várunk!!
2 pasi szivesen találkozna hölgyel, csütörtökön délelött. Imádunk puncit nyalni és dugni is. Diszkrét házamban fogadnánk. Ápolt és igényesek vagyunk. Részletek privâtban.
Sziasztok!
Bp és környékén ismerkednék biszex párral.
Tartalmas baráti kapcsolatra keresek!
Bp és környékén ismerkednék biszex párral.
Tartalmas baráti kapcsolatra keresek!
Ma 20 ora korul,keresnék kivancsi hetero vagy bi sracot,pasit kozos “titkos” masztizashoz bp 3 kerben.
Sziasztok, szexi ruhákat kedvelő hölggyel ismerkednék. 47 éves, ápolt, hetero férfi vagyok. Több info az adatlapomon..
Sziasztok, ma kora este 17:15 fele a reptérnél(Pécel,Vecsés,18. ker) szopatnék,borotvált , ápolt pasi vagyok
Hölggyel kalandoznék a mai napon Piliscsaba környékén.
Mindenre nyitott vagyok.
Mindenre nyitott vagyok.
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.