Valakinek nincs kedve meglátogatni a 13.ker dunaplaza környékén és segíteni rajtam?
Rengeteg gecim van

Igen van
(Ez egy válasz kivancsipasika üzenetére (2023. 02. 11. szombat 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 11. szombat 20:38

Vannak e itt olyan pasik akiket izgatna ha elotte dugjak meg a feleseget? Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok! Budapesten hellyel rendelkező fiatal srác vagyok, kalandoznék ma.

Vannak e itt olyan pasik akiket izgatna ha elotte dugjak meg a feleseget? Hely kellene utazni tudok!
Ma este pár ? Csak kukkoljuk egymást a szabadban. Ti a saját autotolban mi is...van erre jelentkező?
Sziasztok!Hölgyet vagy pár Hölgytagját masszíroznám ma este!!Ápolt, igényes 38 éves férfi vagyok Budapestről!Ha felkeltettem érdeklődéseteket,várom a privát üzeneteteket!ZoliFényképeim kapcsolatra jelölés után láthatóak!!
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok

Tatabánya és környéke hölgyek, párok?? Imádok nyalni, tudok is, nem 2 perces vagyok. Akár alkalmi, akár hosszútávú keressetek privatban.
Sziasztok. Ma este felmennénk Pestre sétálgatni barátkozni. Volna pár aki csatlakozna? Privátban irj
Sziasztok! Budapesten hellyel rendelkező fiatal srác vagyok, kalandoznék ma.

Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Ma estere keresnek partnert, sokmindenre nyitott vagyok

Sziasztok
Budaörsön ismerkednék párral, nagy ágyamban teljesen testközelből, ahogy szeretnétek
Minden megoldàs érdekel, ha lenne kedvetek vasárnap este, éjjel
Budaörsön ismerkednék párral, nagy ágyamban teljesen testközelből, ahogy szeretnétek

Sziasztok!
25 éves, ápolt, diszkrét, nagyobb méretű pasi vagyok!
Szívesen csatlakoznék lányokhoz, párokhoz!
Fogadni, illetve utazni is tudok!
25 éves, ápolt, diszkrét, nagyobb méretű pasi vagyok!
Szívesen csatlakoznék lányokhoz, párokhoz!
Fogadni, illetve utazni is tudok!
Sziasztok. Nagykáta környékén keresnék bi párokat. Privit írj!
Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és videóm is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen és mindig nagyon jól éreztük magunkat és egymást
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és videóm is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen és mindig nagyon jól éreztük magunkat és egymást

Sziasztok.
50 feletti igényes és ápolt férfit keresünk házibarátnak kizárólag hosszútávra!
Légy nagyobb darab, férfias, (akár macis, pocakos és szőrös is), kisebb, vagy átlagos farokkal (max. 16cm - nagyobb méretű ne irjon!) és sok gecivel! Nagy potencia elvárt, nagy előny ha többlövetű vagy!
Hétvégente legyen szabadidőd, péntek és/vagy szombat este, éjszaka (ittalvás ok)
Csak a közelünkből keresünk (max. 50-70km)
A szerencsést egy csinos és igényes cigány feleség várja isteni finom, forró és bizalom esetén teleélvezhető pinával + meglepetéssel...
50 feletti igényes és ápolt férfit keresünk házibarátnak kizárólag hosszútávra!
Légy nagyobb darab, férfias, (akár macis, pocakos és szőrös is), kisebb, vagy átlagos farokkal (max. 16cm - nagyobb méretű ne irjon!) és sok gecivel! Nagy potencia elvárt, nagy előny ha többlövetű vagy!
Hétvégente legyen szabadidőd, péntek és/vagy szombat este, éjszaka (ittalvás ok)
Csak a közelünkből keresünk (max. 50-70km)
A szerencsést egy csinos és igényes cigány feleség várja isteni finom, forró és bizalom esetén teleélvezhető pinával + meglepetéssel...
Néha annyi is elég volna, köszi mást keresünk. Igaz csodák nincsenek

Ma kora d.u ig 7.kerben keresnék női partnert vagy este 11 után

sziasztok
biszex fiu-lany part keresunk,olyan part ahol mindketten szeretnek szopni es dughatoak.mi is ilyenek vagyunk smile
hely auto van,irjatok,ismerkedjunk
csok Andi es Andras
biszex fiu-lany part keresunk,olyan part ahol mindketten szeretnek szopni es dughatoak.mi is ilyenek vagyunk smile
hely auto van,irjatok,ismerkedjunk
csok Andi es Andras