Hali
Párt kukkolnék ma este Budapesten vagy környékén!
Viber és whatsapp megoldható!
Pàr szexelèsèt vègignèznèm ma dèlutàn nàlam. Èn csak nèznèm ès kivernèm, kèrèsre csinàlnàm azt amit mondanak. Szivesen lennèk valamilyen szinten nyalò-szopò szolga. Privàtban irj.
sziasztok házibarátot keresünk hosszabb távra . beszélgetés . képcsere telefon . kötetlen találkozó és utána több ha mindenki megfelel egymásnak és nem fejest ugrani az ágyba egy ismeretlennel.Aki ezt elfogadj annalk várjuk a jelentkezését . többi infó az adatlapon
Diszkréten ismerkednék diplomás aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap.
Sziasztok.Ma egész nap várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted.

Sziasztok!
Most délelőtt aktív/bi srácot szopnék. (Budapest) Helyem nincs.
Én 27 éves, vékony, passzív srác vagyok.
Most délelőtt aktív/bi srácot szopnék. (Budapest) Helyem nincs.
Én 27 éves, vékony, passzív srác vagyok.
Sziasztok ma estére keresünk párt 3 fiú 2 lány felállásra.
Hali
Sziasztok, szexi ruhákat kedvelő hölgyet keresek hétvégén

Sziasztok ma estére keresnék partnereket bisex fiú volnék
Bp.-i vagy Pest megyei, 50-65 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex iránt érdeklödő férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Szentendre ès kke?
Sportos bi uni srác vagyok
Helyem van
Sportos bi uni srác vagyok
Helyem van
Bi parok vannak meg itt vagy total kamu lett az oldal ?
Kérésem elsőre talán furcsal lehet, de nem adom fel......Jóképű, sportos 50-es férfi keres olyan fiatal lányt, akinek hosszasan nyalhatná a fenekét. Az igazán nagyszerű az lenne, ha közben maszturbálva elélvezne, itt fontos lenne a valódi elélvezés (ezt az ánuszon érezni lehet), továbbá extra jó lenne a természetes szőrzet.....Mindezt viszonzás nélkül, akár ruhában is. Bármilyen furcsa, fontos az intelligencia, így elsősorban pl. egyetemista lányokra gondolok. - egyéb szerepjáték is érdekel. Hely jó ha van, de mindent meg lehet oldani.
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
sziasztok . Hosszabb távra keresünk fiatal heteró férfit aki normális egyszerű párhoz csatlakozna a cicis tagunk kényeztetésére részletek az adatlapon. kérjük olvasd el hogy kerüljük a felesleges köröket . szép napot és sok sikert mindenkinek
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok,rendszeres diszkrét havert keresek.
Helyem van Szentendrèn
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok,rendszeres diszkrét havert keresek.
Helyem van Szentendrèn
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok!
Bizarr jatékokat kedvelő hölgyet, párt, baráti tarsaságot keresek!
Részletek privátban.
Bizarr jatékokat kedvelő hölgyet, párt, baráti tarsaságot keresek!
Részletek privátban.
Hölgy, illetve pár társaságágát keresem ma Dabas környéken !!!