Sziasztok!
42 éves, magas, rendes, normális, nemdohányzó férfi vagyok.
Szívesen ismerkednék kedves, szimpatikus, ápolt hölggyel vagy párral közös örömszerzések céljából.
42 éves, magas, rendes, normális, nemdohányzó férfi vagyok.
Szívesen ismerkednék kedves, szimpatikus, ápolt hölggyel vagy párral közös örömszerzések céljából.
Házaspár keresi a család barátnőjét. Barátkozástól és szabadidő közös eltöltésétől kezdve az utazáson és szexen át akár a poliamor kapcsolatig minden lehetséges. Keresünk hölgy masszőrt is a hölgy tag részére. Privát üzenetet írj!
Diszkréten ismerkednék diplomás aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap.
Csinos Holgyekkel ismerkednek akik szinten titkos kapcsolatot keresnek esetleg parok is irhatnak. Sportos, tapasztalt srac vagyok. Parok is irhatnak. Csaladom miatt hajnali, illetve napkozbeni talik megoldhatok. Szep napot!
Diszkréten ismerkednék diplomás aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap.
Sziasztok.Ma egész nap várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted.Köszönöm!
Egy vagy két pasit keresek kellemes időtöltésre. Csak nemdohányzók és fontos, hogy hely legyen.
Sziasztok!
Sexpartnereim keresném ma de.!BP.!
Sexpartnereim keresném ma de.!BP.!
Sziasztok! Ma délután,este olyan páttal találkoznék ahol a férfi tag szereti nézni ha párját előtte,dugják,szopatják egy méretes szerszámmal,előtte élvez el.Autóban,szabadban a Tisza tónál,Poroszló,Sarud.
Sziasztok lányok,asszonyok.Webkamerás társam szex partnerem keresem kortól függetlenül. Ha elhanyagolt vagy esetleg nincs sok szabadidőd titkos vágyaid vannak amiket otthon nem kapsz meg vagy beszélnélgetnél esetleg el mondanád valakinek a vágyadeidat titkaidat én vagyok az. Szeretnék egy partnert akivel kizárólag interneten keresztül akár név nélkül arc diszkréten. skye rodger.rodger2
Sziasztok!Én egy 37 éves férfi vagyok, kék szem, 180 magas, 90 kiló, sok tettoo, helyem van Várpalotán de bizonyos távon tudok utazni!Akit/akiket keresek lány, pár, minden érdekel helyem is van!
Budapesten van még valaki?

Sziasztok ma estére keresnék partnereket Budapest Pest megye
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Budapesten csinos Holgyeket keresek alkami reggeli, vagy napkozbeni titkos talalkakra. Tapasztalatom van, irjatok batran!

Pároknak helyet biztosítok,cserébe nézném szívesen! Pest megye
Sziasztok. Keresek párt akik férfival is ismerkednek és hölgyet szintén. Szupi lenne, ha a hölgy is kedvelné a többes felállást is.
Szépvölgyin este kukkolható pár lesz ma? Szívesen csatlakozok is!
Budapesti érett Hölgyet masszíroznék.