Valaki most 20ker kölcsönös szopás?helyem van
Ma este hellyel rendelkező?
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok, szexi ruhadarabokat kedvelő hölggyel ismerkednék, randiznék Bp-en. 47 éves hetero férfi vagyok, több info az adatlapomon látható.
Sziasztok! Hétvégén Budapesten leszek, Keleti környéken. Hölgyet keresek kellemes idő töltésre. Milán vagyok 30 éves..
Sziasztok! Fiatal, Budapesten hellyel rendelkező srácként keresném párok társaságát, akár ma este is. Tapasztalatom van már beszállóként, a profilomon az adatok kitöltöttek. Ha érdekesnek találtok, írjatok bátran és beszéljük meg a részleteket.
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma !! Valaki/Valakik?
Autós kaland is oké! Ma !! Valaki/Valakik?
Unatkozó hölgyet keresek hétvégére aki szeretne földöntúli élményekbe részesülni

Hali!
Gyertek át és kúrjuk szét a formás kerekseggű haverom
Újpesten van hely, vágyfokozók adottak
Gyertek át és kúrjuk szét a formás kerekseggű haverom

Újpesten van hely, vágyfokozók adottak

Sziasztok!
Nagyobb farkú férfit keresek, akinek minimum 5,5 cm átmérővel rendelkezik.
A farokról fotó szükséges ahol egy mércével igazolva van a megfelelő méret.
Egy pár vonzó hölgy tagjának a lerendezéséhez csatlakozhatna hozzám.
Nagyobb farkú férfit keresek, akinek minimum 5,5 cm átmérővel rendelkezik.
A farokról fotó szükséges ahol egy mércével igazolva van a megfelelő méret.
Egy pár vonzó hölgy tagjának a lerendezéséhez csatlakozhatna hozzám.
Sziasztok!
Sexpartnerem keresném ma késő délután!BP.,Zugló környéke!
Sexpartnerem keresném ma késő délután!BP.,Zugló környéke!
Szia irtam
(Ez egy válasz JB004 üzenetére (2025. 04. 25. péntek 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 25. péntek 12:11

Sziasztok, jön ma valaki innen a ceglédi naturista estre? Esetleg vinném - hoznám.
Sziasztok, jön ma valaki innen a ceglédi naturista estre? Esetleg vinném - hoznám.
Sziasztok! Külföldön élő pasi vagyok, frissen szingli egy hosszú kapcsolat után. A héten pár napra Magyarországra utazom és programot keresek 26-29 között. 26 és 28-án Pesten bérelek Airbnb-t, de utazni is tudok. Adatok és képek (egy részéhez ismerősnke kell lennünk itt) az adatlapomon. Szívesen találkoznék nővel vagy csatlakoznék párhoz. Privát üzenetben elérsz és Viber, Whatsapp is adott. Péter
50 - es Férfiként idősebb Hölgyek vagy Párok ismertséget keresem.
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma (04.25.) vagy holnap szombat estére.Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Sziasztok!
Ma este Budapesten és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Írjatok bátran! Viber, Whatsapp, Google chat van! Utazni tudok!
Ma este Budapesten és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Írjatok bátran! Viber, Whatsapp, Google chat van! Utazni tudok!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Ma éjjel vagy máskor esténként autódban szopnálak ,a levét nálam hagyod a húst hazaviszed Anyucinak ,keress ha érdekel a dolog
Kimondottam idősebb 50-68 közötti biszex érdeklődésű nagy méretú urat keresek ,Pestmegyei igényes ápolt vékony kellemesen sportos srác vagyok.Lehetsz nős is de legyen szabad időd.Helyem van.Kövérek kérem ne.