KÖZÉP-MAGYARORSZÁG Régió (Budapest, Pest)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

KÖZÉP-MAGYARORSZÁG Régió

Megyék: Budapest és Pest megye
Nagyobb városok: Budapest, Érd

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

... 68 69 70 71 72 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#18653   2025. 02. 09. vasárnap 08:38
probacseri probacseri
Nagy farkú vagy logós zacsival rendelkező hetero vagy bi sracot keresek közös masztizashoz mára bpn.
#18652   2025. 02. 09. vasárnap 05:49
Barbi79 Barbi79
Valaki ismer olyan lehetőséget oldalt vagy valami fórumot ahol lehet is valós párokkal ismerkedni?
Privátban légyszi
#18651   2025. 02. 09. vasárnap 04:19
Bisexromapsi Bisexromapsi
50 es bisex romapar vagyunk szőrös punci formás popsi Bp cuckold vagy bi hármas ma reggel délelőtt folyamán hely kell
#18650   2025. 02. 09. vasárnap 02:33
Tom555 Tom555
Autós kaland?
#18649   2025. 02. 09. vasárnap 02:15
Duplicat Ludos Duplicat Ludos VIP
Szuper jó buli volt!Köszönjük a 4 új párnak aki meglátogatott bennünket.Igazi szuper jóhangulattal telt az este.Melitta
#18648   2025. 02. 08. szombat 21:42
Dream Couple Dream Couple
Sziasztok!
Most párt fogadnánk!
Budapesten,enyhe bi női részről, férfi szigorúan hetero!
Egymás mellett,max orális pár csere.
Fényképet nem kérünk,nem küldünk.
Videó hívás!
#18647   2025. 02. 08. szombat 21:23
X Törölt felhasználó (4655486)
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Imádok puncit nyalni, erotikus masszázzsal kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Privát üzenetben jelentkezzen az, aki komolyan is gondolja a találkozást.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
#18646   2025. 02. 08. szombat 19:47
keménytökű keménytökű
Szép estét! Egész éjjel szabad vagyok, párok vagy hölgyek társaságát értékelném!
#18645   2025. 02. 08. szombat 18:33
Qrtom Qrtom
Sziasztok.
Bp vagy környéki Hölgy(pár) akár Ma
egy laza kalandra wink
#18644   2025. 02. 08. szombat 18:07
Gabi31 Gabi31
Hali

Valaki tud nyilvános glory helyet??
#18643   2025. 02. 08. szombat 17:42
ma szauna est,Jövőhéten valentin napi swinger buli
#18642   2025. 02. 08. szombat 17:33
X Törölt felhasználó (4770268)
Harmincas budapesti pasi vagyok. Egyedül élek és igényt tartok a rendszeres minőségi szexre. Olyan hölggyel ismerkednék, aki nyitott volna találkozni velem.

Szeretek hosszan kényeztetően nyalni, játszani a puncival. Izgat ha természetesen szőrös vagy, de nem elvárás. Szeretek minél több orgazmust okozni. Könnyedén ki tudom belőled hozni a spriccelést ha hajlamos vagy rá.

Kellemes intim méretem van és én is élvezem ha kényeztetve vagyok. Szeretem a finom dolgokat, de vadabb is tudok lenni. A hosszabb együttlétek híve vagyok, érdemes itt alvással kalkulálni. Mindenre nyitott vagyok, ami kölcsönösen jó lehet. Anyagiaktól mentesen, kölcsönös szimpátia és bizalom alapján keresek.

Ha kicsit is tudsz azonosulni a leírtakkal, akkor keress bizalommal, nézzük meg egymást és adjunk az élvezetnek!
#18641   2025. 02. 08. szombat 17:25
páratlanpárospest páratlanpárospest
Sziasztok hétfőn napközben sportos igényes kan vár lakásán asszonyokat lányokat párokat !privi .
#18640   2025. 02. 08. szombat 17:06
adam.o adam.o
Vastag farkú magas 40es sportos pasi ismerkedne nővel, párral smile Képek adatlapon
#18639   2025. 02. 08. szombat 17:03
xxxpar40 xxxpar40
Csinos alkatú 25-40 es parokat keresünk többes kis kikapcsolódásra. Swingerezéshez ahol nincs tömeg. Üdv Anita
#18638   2025. 02. 08. szombat 16:57
stman stman
Sziasztok, belevaló hölggyel randiznék Bp-en! Hely van, akár hozlak-viszlek!
#18637   2025. 02. 08. szombat 16:21
hattila hattila
Sziasztok este valaki 2 kerület Adyliget környékén? Üdv Attila
#18636   2025. 02. 08. szombat 16:13
ma szauna est,Jövőhéten valentin napi swinger buli
#18635   2025. 02. 08. szombat 15:57
Keksz Elek Keksz Elek
Hosszabb távra keresek önmagára igényes hölgyet (vagy párt). Bármilyen felállás érdekel a klasszikus barátkozástól a szabadidőpartneri, szexpartneri, útitársi, titkos vagy felvállalt szeretői, házibaráti kapcsolaton át egészen a komoly kapcsolatig. Viszont kiemelten fontos nekem a biztonság, tehát csak olyan partner érdekel, aki nem szexel párhuzamosan mindenféle random pasikkal. Ha úgy érzed, illik rád a leírás, dobj egy üzenetet, köszi!
#18634   2025. 02. 08. szombat 15:34
Parkeresxxx Parkeresxxx
Sziasztok! Ma estére 1-2 átlagos/normál alkatú párt tudunk fogadni budapesti lakásunkba. A jelentkezéseket privát üzenetben kérjük smile

... 68 69 70 71 72 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vazelinator vazelinator
Nyitás ideje: 2013. 11. 21. csütörtök
Üzenetek: 20033db
Utolsó üzenet: ma 15:30

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!