Sziasztok. Kizárólag instagramon válaszolunk!!! Insta nevünk: harmasvagyak2
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 45év alatt keresünk!
Anyagiaktól mentesen keresünk egyetlen partnert aki valóban ápolt igényes és legalább 16cm es intimmel rendelkezik! Aki a bemutatkozása során egy normál és egy intim képet nem hajlandó küldeni azzal nem is folytatnánk a beszélgetést! Első soron cuckoldra(kettesben a párommal) másod sorom hármasra keresünk! Szegeden!
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 45év alatt keresünk!
Anyagiaktól mentesen keresünk egyetlen partnert aki valóban ápolt igényes és legalább 16cm es intimmel rendelkezik! Aki a bemutatkozása során egy normál és egy intim képet nem hajlandó küldeni azzal nem is folytatnánk a beszélgetést! Első soron cuckoldra(kettesben a párommal) másod sorom hármasra keresünk! Szegeden!
Sziasztok.3masra keresek párt.
Most és este is tudok talizni.
Fiatal.nagy intimű.3ban tapasztalt.
Érden van helyem, utazni is tudok.
Priviben irjatok
Most és este is tudok talizni.
Priviben irjatok
Cumiztatnék most Kőbányán ,sovány , fiatalt ! Helyem van... csak nyelned kell !
#65462 2023. 02. 24. péntek 13:28 Válasz erre Tetszik! Nem tetszik! (beta)Bi35bpBi35bp Valaki/knek nincs kedve segíteni rajtam?Bp! Kocsival vagyok smile nagyon bírnám ha magamra élvezhetnék vagy rám köpné valaki ahogy tele eresztem a száját smile olyan írjon aki szereti a gecit mert sok jön
Sziasztok! Ma délután, este fogadnék hölgyet, párt csendes otthonomban Gödöllőn! Várom üzeneted!
Sziasztok!
Hétfő estére, v kedd napközben potens,kényeztetni tudó, ápolt 30-as pasit keresünk. Helyünk van, vibered legyen..
Hétfő estére, v kedd napközben potens,kényeztetni tudó, ápolt 30-as pasit keresünk. Helyünk van, vibered legyen..
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
sziasztok feleseget dugnek a ferje elott (cuckold)ha vannak itt erre nyitott párok? Hely kellene utazni tudok
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Ma part, lanyt keresek.

Sziasztok!
Budapest / Óbuda -T. szalonba 11:00 órára keresek egy hölgyet.
Zuhanyzó van kis külön szobával.
Illetve a szalon minden zege-zuga
Budapest / Óbuda -T. szalonba 11:00 órára keresek egy hölgyet.
Zuhanyzó van kis külön szobával.
Illetve a szalon minden zege-zuga
Sziasztok! Budapesten fiatal srácként ismerkednék ma. Helyem van

Sziasztok! A XXIV. Balatonkör kerékpáros túrára, 2023. május 13-14 (Zamárdiból indulva) között a teljes kör távra keresek partnert, elsősorban nőt vagy párt, esetleg pasi társat (hetero alapon!). Akár szállással együtt. Írj üzenetet, ha aktuális lehet.
Sziasztok! Budapesten kalandozna valaki még éjszaka?

Sziasztok.3masra keresek párt.
Ma éjszaka és holnap is tudok talizni.
Priviben irjatok
Ma éjszaka és holnap is tudok talizni.
Priviben irjatok
Nőkkel vagy párokkal ismerkednék ma este Budapesten helyem van. 33éves,sportos,ápolt,diszkrét férfi vagyok.Több infó és kép privátba.
Üdvözlök mindenkit!
Hétfőn szexmoziba Hölgy vagy pár esetleg?
Privátban kérném de csak komoly érdeklődőket!
Kabint bérelnék,hogy nyugalom legyen!
Hétfőn szexmoziba Hölgy vagy pár esetleg?
Privátban kérném de csak komoly érdeklődőket!
Kabint bérelnék,hogy nyugalom legyen!
Sziasztok! Olyan hölgyek,párok ismeretségét keresem,akik megismerkednének egy 48 éves perverz bi pasival!
Kevés tabut ismerő,nyitott pasi vagyok!
Kevés tabut ismerő,nyitott pasi vagyok!
Budapesti parokall hölgyek kel ismerkednek
Sziasztok! 22 éves budapesti srác vagyok. Ma estére keresek kellemes társaságot